Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor trap zandstralen:

Trap zandstralen

Het gaat om ongeveer 17 treden met balustrade (liefst ook de balken in ons plafond) en ook beitsen
Onze klant uit Leersum (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trap zandstralen uit heel Nederland:

Trap schilderen

Welk model heeft de trap? Rechte trap met één of meerdere draaien. In mijn hal staat een open trap dat bestaat uit 2 kwarten (bochten). Deze trap gaat van de begane grond naar eerste verdieping. Er zijn meerdere oude verflagen daarom wil ik de trap, inclusief rails, gezandstraald en opnieuw geverfd hebben. De rails hebben tevens wat schade. Ik zou graag willen weten of dat de beschadigde deken na zandstralen en opnieuw verven nog zichtbaar zijn? Hoelang heeft u voor de klus nodig?

Trap zandstralen

Welk model heeft de trap? Draaitrap of wenteltrap Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Onze trap is een open trap, bestaande uit 13 traptreden met aan de muurzijde een ronde leuning. Aan de andere kant bevindt zich een hekwerkje/leuning. De trap is opgebouwd als volgt: kwart draai/recht gedeelte/kwart draai. Draaiingen zijn rechtsom. De trap is een keer helemaal geschuurd geweest. Nadien behandeld met beits en 1 x afgelakt. Trap is gemaakt van hardhout.

Trap zandstralen

Wij hebben in de huiskamer een trap van 3 treden, steenstoort travertin. In het schemerdonker zien we de treden niet zo goed. Wij zouden daar aluminium strips op kunnen plakken, maar ons lijkt een ""uitgefreesde"" band van ongeveer 5-6 cm veel mooier. Je ziet het onder andere in grote gebouwen. De trap is 4 meter breed, dus in het totaal gaat het om ongeveer 12 meter . Wel willen we daar zo weinig mogelijk stof van hebben dus een krachtige zuiginstallatie is noodzakelijk. Graag hoor ik van U of er een bedrijf is die dat kan en wat de kosten zijn.