Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit IJsselstein te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in IJsselstein heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in IJsselstein u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in IJsselstein of directe omgeving.

447 klanten uit IJsselstein bevelen een bij Casius in IJsselstein aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit IJsselstein bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: leveren en plaatsen van 22 binnendeuren, vervanging kozijnen, stalen poorten in de brandgang plaatsen, houten kozijnen en voordeur vervangen, vervangen van houten kozijnen en aftimmeren, vervangen voordeur, achterdeur en binnendeur na inbraak, nieuwe kozijnen, nieuwe trap aanleggen, kunststof erker renovatie met trippel ramen, trap voor twee verdiepingen realiseren, negen binnendeuren leveren en afhangen, 11 Binnendeuren vervangen, 3 binnendeuren met kozijnen vervangen, verwijderen vlizotrap en plaatsen vaste trap, eenvoudige garage realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, trappenbouw en traprenovatie of kozijnen, deuren en dakramen in IJsselstein staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in IJsselstein:

Trappen vervangen

Trap vervangen van 1e verdieping naar zolder. Nu is het een steile trap van staal met ondiepe treden. Het moet een dichte, minder steile houten trap worden met 2 kwart draaiingen, met waarschijnlijk 12 of 13 treden. Mogelijk moet trapgat ook vergroot worden. De oude trap kan ik zelf afvoeren.

Trappen vervangen

Het gaat om 2 dichte houten trappen met twee kwarten per trap. Deze komen ter vervanging van de nu aanwezige open trappen. De trappen moeten ook geplaatst worden. Plaatsing graag eerste week november.

Leveren en vervangen schuurdeur en 8 binnendeuren

Leveren en monteren van een nieuwe schuurdeur bij voorkeur in een hardhouten variant. Inclusief overzetten huidige sloten en schilderen in gewenste RAL kleur Sikkens. En vervangen van 8 stuks binnendeuren (woon, slaapkamer, bad en toilet in opdekvariant. Bij voorkeur hardhouten deuren. Inmeten op locatie is mogelijk. Schilderen in gewenste RAL kleur.

reparatie aan stalen binnenkozijn

Het binnenwerk van ons stalen binnendeurkozijn lijkt kapot te zijn. Wanneer de inbus aangedraaid wordt beweegt het plaatje niet, waardoor de inboorpaumelle niet vast gedraaid kan worden. Verwachting is dat de inbus is dolgedraaid aangezien deze heel makkelijk is te draaien (zonder weerstand). Ik zoek iemand die graag kan komen kijken of het binnenwerk gerepareerd kan worden of dat het hele kozijn moet worden vervangen. Het gaat om de begane grond.

Vast raam vervangen door uitzetraam

Wij willen een vast kozijn zonder mogelijkheid tot openen laten vervangen door een openslaand of draai kiep raam. Het gaat om een kozijn van 120 x 61 op de eerste etage. Graag ontvangen wij prijzen.

Schuurdeur met deurpost vervangen

De deur en het kozijn van onze schuur moeten worden vervangen. De huidige zijn verrot. Het betreft een hard houten deur met aan de bovenzijde draadjesglas.

Trap opnieuw bekleden

Ik wil mijn trap laten bekleden.. Het gaat om 13 treden en 12 stootborden. Geen wanden te bekleden. Lag eerst tapijt, nu geschuurd. Materiaal minst gladde ( het liefst laminaat ) Uit welk materiaal is de trap gemaakt? Hout

Bekleden dichte rechte trap van 13 treden

Graag een offerte voor de manuren van het bekleden van een dichte rechte trap met laminaat of pvc. Het gaat om 13 treden.

Stalen taatsdeur plaatsen

Tussen de hal en de woonkamer willen wij graag een stalen taatsdeur met 4 vlak verdeling. De mis is 2.60 meter hoog en 99 cm breed. Wij willen er een kamerhoge pivoterende deur,scharnier in grond en plafond zonder omlijsting.

Keepboomtrap omzetten naar bloktrap

We hebben een keepboomtrap (Vurenhout) met overstekende treden (16 x), dus treden hangen over het stootbord. Ik wil graag een moderne trap, liefst een bloktrap met treden die eindigen op stootbord.

Voordeur en kozijnen vervangen

De voordeur met bijbehorend kozijn van ons hoekhuis dient te worden vervangen. De voordeur is 80 cm breed en daarnaast zit er een ruit van 50 cm en een omlijsting van 50 cm. Het geheel dient van hout te zijn inclusief dorpel, brievenbus en 3-puntsluiting.

Kantelraam in een schuin dak plaatsen

We hebben op zolder twee kanteldakramen die vervangen moeten worden. Het betreft een raam van 118,5 cm bij 40 cm en een raam van 39,5 cm bij 39,5 cm. Wij zien de offertes graag tegemoet.

Hor inmeten en monteren in houten kozijn

Graag wil ik een plissehor ingemeten en gemonteerd hebben, op een houten kozijn.

Kozijnen en deuren leveren en plaatsen

Ik wil kozijnen en deuren laten leveren en plaatsen. Het gaat om kozijnen en deuren van rond de 280 bij 90 cm inclusief een verdekt scharnier en magneetslot. De hoogte van de deur mag wel 1-2 cm minder zijn in verband met vrije ruimte. Het gaat om 5 kozijnen voor een enkele deur en een kozijn voor een dubbele deur.

Gevelkozijn herstellen

Geveldeel 2,2 x 2,5 m bestaat uit houten kozijn en glasplaten in twee frames (gekit). In de horizontale delen van kozijn zit ernstige houtrot. Werk: kozijn herstellen en 1 frame met twee glasplaten (circa 2,2 x 0,6 m) opnieuw samenstellen en monteren. Optie: suggestie voor verbetering isolatie.

Eenvoudige stalen taatsdeur monteren

Mijn voorkeur gaat uit naar een simpele stalen taatsdeur (normale maat binnendeur) van ongeveer 2.40 meter hoog. Met veiligheidsglas. De vloer en het plafond zijn van beton. Zonder pot plaatsen want er is vloerverwarming.

Renoveren van een rechte open trap

Gaarne een offerte voor renovering van een rechte en open trap met overzettreden van CANDO/JeWe-laminaat met antislip. De treden moeten dubbelzijdig (dus rondom) bekleed worden. De trap heeft 12 treden en deze zijn 85 cm breed.

Schuur laten bouwen

Wij hebben pas een woning gekocht waar een standaard houten woningbouwschuur staat, echter is deze al oud en willen we vervangen door een stenen schuur, de schuur staat al op een betonnen fundering, eventueel willen we deze vergroten, de schuur hoeft niet speciaal te zijn, ons enige behoefte is een dubbele deur voor het stallen van mijn quad. De maten van de schuur zijn ongeveer 2 x 3 meter op dit moment.

Louvredeuren op maat laten maken

Wij willen 2 x 2 louvredeuren voor 2 inloopkasten, binnenmaten deursponningen 86,5 x 209, deze moeten worden opgemeten, gemonteerd en afgewerkt.

Plafond met geluidsisolatie maken onder dansstudio

Voor mijn dansschool ben ik op zoek naar 100 m2 plafond. Dit moet een goed geïsoleerd plafond zijn omdat het plafond onder een verdiepingsvloer komt waarop wordt gedanst. Geluidsisolatie dus. Graag hoor ik of jullie dit werk uit zouden kunnen voeren. Liefst op korte termijn.

Stalen taatsdeur met glas en fijn lijstwerk leveren en plaatsen

Wij hebben een mooie woning gekocht en krijgen daarvan op 1 november de sleutel. We willen daar een stalen taatsdeur met fijne profilering en glas laten plaatsen van 90 x 260 cm. We hebben een voorbeeld bijgevoegd. Graag ontvangen wij hiervoor uw prijsindicatie.

Houtrot reparatie

In de overkappingsbalk in combinatie met de verbindingsbalk is houtrot geconstateerd. Dit wil ik graag laten repareren.

Traprenovatieset op de trap aanbrengen

Ik wil graag een trap renovatie set (houten treden) met ingefreesd rubberprofiel laten installeren. Het betreft 12 treden met een bocht naar links.

Houtrot in kozijn wegwerken

Kleine delen van kozijnen vervangen (houtrot), zie foto ter illustratie. Tevens de deur van het tuinhek verstevigen (is voor timmerman waarschijnlijk klein klusje).

Ombouw om de verwarming maken

In de slaapkamer willen we een ombouw voor de verwarming van de Gamma laten plaatsen en een lamp op laten hangen.