Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor plaatsen nieuw dakraam:

Plaatsen nieuw dakraam

Ik wil graag een nieuw dakraam laten plaatsen met de afmetingen 78 bij 118 cm. Oude materiaal graag in onderling overleg afvoeren.
Onze klant uit Houten (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen nieuw dakraam uit heel Nederland:

Dakraam plaatsen, ruit vervangen en meerdere dichte- en opentrappen plaatsen

Voor een net aangekochte woning willen wij een dakraam laten plaatsen, kleine polyester dakraam laten vervangen, 2 trappen laten vervangen en 1 nieuwe plaatsen met de volgende specificaties: 1. Nieuwe Dakraam kantel helder glas 200 cm x 100 cm. 2. Dakraam begane grond helder glas vervangen 50 cm x 50 cm. 3. Dichte Trap begane grond met 1 kwart op de bovenste deel. 310 cm hoog 85 cm breed. Trap gat is 200 cm x 85 cm. 4. Open Trap op 1ste verdieping dubbelkwart. 280 cm hoog en 85 cm breed. Trapgat is 200 cm x 85 cm en moet 20 cm verplaatst worden. Geen balk die ondersteund moet worden. 5. Open Trap op 2de verdieping dubbelkwart naar dak. 220 cm hoog en 85 cm breed. Trapgat moet gemaakt worden en is hetzelfde als dakraam. De start van de klus het liefste vanaf 1 maart. Graag ontvangen wij zo spoedig mogelijk een offerte. Met vriendelijke groet.

Kozijn dakkapel en kozijn binnendeur vervangen, en nieuw dakraam plaatsen

Onze dakkapel heeft een nieuw kozijn nodig, bij voorkeur kunststof, ook willen we graag een nieuw dakraam laten plaatsen en moet het kozijn van 1 van onze binnendeuren vervangen worden, bij voorkeur door 1 specialist

Plaatsen Velux dakraam

Het gaat om het plaatsen van een Velux dakraam op de vierde verdieping van een appartementencomplex met leien dakbedekking. Plaatsing boven het balkon. (Zie foto) Afmetingen dakraam zijn 114 x 118 cm. Type glas 62. We hebben de woning net gekocht. Het gaat om een VVE. Voor 25 maart zou het uitgevoerd moeten zijn.

Dakraam plaatsen

Ik wil een bestaand dakraam verwijderen, afvoeren en laten vervangen door een 4 pans sneldek kunststof dakraam. Ik weet niet precies wat de maten zijn. Ik ontvang graag een offerte.

Dakraam laten plaatsen

Wij willen een dakraam laten plaatsen in de badkamer (met schuin dak) van 55 x 78 cm. Bij voorkeur op maandag 24 feb of op dinsdag 25 feb. Wat zou dit kosten en zijn jullie beschikbaar op deze data? Alvast bedankt voor uw reactie.

Dakraam leveren en plaatsen

We zouden graag een velux uitzetraam willen laten plaatsen van kunststof PK06 in een bitumen schuin dak op zolder, afwerking binnenzijde wil ik zelf doen dus het is alleen leveren dakraam plaatsen en waterdicht maken.

Dakramen laten plaatsen

Ik wilde 3 dakramen laten plaatsen aan de voorzijde van de woning en aan de achterkant het oude dakraam laten verwijderen. Aan de achterkant graag de gaten dichten. Afvoeren oud materiaal is niet nodig.

Vast dakraam in een hellend dak plaatsen

Graag zou ik een vast raam geïnstalleerd willen hebben, om de lichtinval in de woning te vergroten. Het raam hoeft niet open te kunnen. Het betreft een schuin dakpannen-dak. Afmeting raam/ramen om en nabij 360 cm lang (zelfde als klapdeuren+ramen) en 80 hoog.

Dakraam plaatsen

Ik wil graag een offerte om onderstaand type vlak dak raam te plaatsen in een houten vlak dak met bitumen dakbedekking met leislag. Dak is een dunne balklaag met dakbeschot buiten en kraaldelen met gipsplaat er overheen binnen. Geen isolatie. Verdere binnenafwerking verzorgen we zelf. Klus moet voor half maart gereed zijn.

Dakraam plaatsen

Graag in de badkamer op de schuine wand een kunstof dakraam van 55x78 Liefs met openingshendel aan onderkant. Er moet een dakraam komen met dubbelglas, de doorbreking hiervan is ook nodig.

Partners

Partners van Casius