Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor koof in de keuken laten maken:

Koof in de keuken laten maken

In ons nieuwbouwhuis willen we graag een koof maken. Het ontwerp hiervoor incl. Maatvoering is door de keukenleverancier gemaakt. Het gaat om het neerzetten van 2 muurtjes (houten staanders+giplsplaten of gipsblokken) en aan de bovenkant een verlaagd stuk met inbouwspotjes (spotjes leveren we zelf). De koof is 355 CM breed, 260 CM hoog en 60-65CM diep. Aan de bovenzijde is 33 CM hoog. Zie bijgevoegde tekening ter verduidelijking. Koof laten we stucen door de aannemers die ons plafond stuct dus dit hoeft niet te gebeuren.
Onze klant uit Houten (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor koof in de keuken laten maken uit heel Nederland:

Koof met spotjes laten maken

Wij willen in de keuken een koof laten plaatsen met spotjes er in. De koof wordt een L vorm en komen ongeveer 5 spotjes in. De koof zelf zal ongeveer 4 a 5 meter zijn en bij 1 kant moet de afzuigkap weg gewerkt worden. Er moet een gat naar buiten geboord worden voor elektriciteit.

Muur in de keuken pleisteren

Er dient een koof en een muur om de koelkast in de nieuwe keuken gestuukt te worden. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Gestucadoorde keuken afwerken

Wij hebben een nieuwe keuken geplaatst plafond stucplaten schilderklaar en wanden spartelputz schilderklaar wanden zien wij graag in licht taupe en plafond RAL 9010 alles afwasbaar in plafond en rondom kastenwand zit een koof die geschilderd moet worden. Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Keuken demonteren/strippen

Ik wil de oude keuken volledig gestript en gedemonteerd hebben. De tegels moeten eraf, de koof van de afzuig moet eraf, deze zit vast aan het plafond gips en de muur, de inbouw vaatwasser wordt overgeplaatst naar de nieuwe keuken. Ook wil ik de afvoer/afzuiging/elektra verplaatsen en moet de muur en het plafond gestukt worden. Vervolgens moeten de resten die hersteld moeten worden ook gedaan worden. Het puin mag afgevoerd worden door de vakman.

De keuken wordt vervangen

De keuken wordt vervangen. Daarvoor moeten leidingen verlegt worden. Tevens moet de elektriciteit aangepast worden voor een inductie kookplaat. Waarschijnlijk hebben we een groep die voldoet maar zijn daar niet zeker van. Ook de afvoer moet aangepast worden. Ten slotte moet er een koof komen voor de afzuiging. Het gaat om een Twee-onder-1-kap woning.

Leidingwerk in de keuken aanpassen

De keuken wordt vervangen. Daarvoor moeten leidingen verlegd worden. Tevens moet de elektriciteit aangepast worden voor een inductie kookplaat. Waarschijnlijk hebben we een groep die voldoet maar zijn daar niet zeker van. Ook de afvoer moet aangepast worden. Ten slotte moet er een koof komen voor de afzuiging. Het gaat om een Twee-onder-1-kap woning. Vanaf 19 februari starten met het project. Tekeningen aanwezig.

Keuken opnieuw spachtelen

Wij gaan onze keuken aanpassen en moet op bepaalde delen opnieuw gespoten worden als de tegels weg zijn (rond om het raam) en gaan een koof maken in u vorm dus hele keuken rond en deze moet ook gespoten worden. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Verlaagd plafond in keuken maken

In onze keuken is een nieuwe woning willen wij een verlaagd plafond laten maken voor onze eilandschouw. De koof mag hierin worden verwerkt. Het eiland heeft een afmeting van 240 x 100 cm. Eventuele foto op aanvraag.

Verlaagd plafond voor eilandschouw laten maken

In onze keuken is een nieuwe woning willen wij een verlaagd plafond laten maken voor onze eilandschouw. De koof mag hierin worden verwerkt. Het eiland heeft een afmeting van 240 x 100 cm. Eventuele foto op aanvraag.

Koof in de keuken laten maken

Wij willen graag een koof in de keuken laten maken van ongeveer 2.10 meter. Graag willen wij de koof ook laten stuken en witten.

Partners

Partners van Casius