Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor koof in de keuken laten maken:

Koof in de keuken laten maken

In ons nieuwbouwhuis willen we graag een koof maken. Het ontwerp hiervoor incl. Maatvoering is door de keukenleverancier gemaakt. Het gaat om het neerzetten van 2 muurtjes (houten staanders+giplsplaten of gipsblokken) en aan de bovenkant een verlaagd stuk met inbouwspotjes (spotjes leveren we zelf). De koof is 355 CM breed, 260 CM hoog en 60-65CM diep. Aan de bovenzijde is 33 CM hoog. Zie bijgevoegde tekening ter verduidelijking. Koof laten we stucen door de aannemers die ons plafond stuct dus dit hoeft niet te gebeuren.
Onze klant uit Houten (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor koof in de keuken laten maken uit heel Nederland:

Ventilatiekanaal maken in keuken

Wij willen vanuit bestaande koof een ventilatiekanaal laten aanleggen naar buiten toe (op houtwerk). Liefst zodat ombouw past bij het kanaal aan andere kant van koof. Daarbij moet uitsparing in twee (holle) houten balken gemaakt worden en mogelijk bovenplint verplaatst. Alternatief is mogelijk platte ventilatiebuis. Afstand van koof tot de buitenmuur (houtwerk) is circa 2 meter. het kanaal moet dus daarna worden afgetimmerd en behang-klaar worden gemaakt.

Koof maken en divers stucwerk

Wij gaan onze oude keuken verwijderen en in week 50 zal de nieuwe keuken geplaatst worden. De keuken staat nu aan 1 wand, de nieuwe keuken komt in parallel opstelling. We willen in week 48 en 49 graag installatiewerk en overige werkzaamheden laten verzorgen. We zoeken een vakman die voor ons een koof kan maken om de afvoerbuis van de afzuigkap. In die koof moeten openingen voor spotjes komen. De koof moet worden glad gepleisterd. Verder willen we een muur van ongeveer 260 x 370 cm laten glad stuken, zodat die later betegeld kan worden. Graag ontvang ik een prijsopgave en hoor ik of er mogelijkheden zijn om deze werkzaamheden bij ons uit te voeren. Per mail kunnen we een tekening van de keuken toesturen.

Installatiewerk voor een nieuwe keuken

Wij gaan onze oude keuken verwijderen en in week 50 zal de nieuwe keuken geplaatst worden. De keuken staat nu aan 1 wand, de nieuwe keuken komt in parallel opstelling. We willen in week 48 en 49 graag installatiewerk conform het leidingplan laten verzorgen. Het gaat om de volgende werkzaamheden: 1. Elektra en water verleggen conform het leidingplan 2. 2 extra groepen aanleggen voor de oven en koelkast 3. een gat in de buitenmuur boren voor de afvoer van de afzuigkap 4. Realiseren van spotjes in een koof die getimmerd wordt 5. Elektra voor spotjes met dimmer 6. Verwijderen van een radiator en terugplaatsen van een kleinere variant. 7. De inkomende gasleiding korter maken zodat die onder de plint van de kast blijft. Graag ontvang ik een prijsopgave en hoor ik of er mogelijkheden zijn om deze werkzaamheden bij ons uit te voeren. Per mail kunnen we u het leidingschema toesturen.

Leidingplan uitvoeren voor nieuwe keuken

Nieuwe keuken komt in week 50. Het leidingplan is aanwezig. Komt in parallel opstellen. Zit nu maar aan een kant. 1. Elektra en water omleggen. 2. Extra groepen maken voor koelkast en oven. 3. Gat boren in buitenmuur voor afzuiging. 4. Koof maken om afzuiging te verbergen. Graag met inbouwspotjes. 5. Elektra voor inbouwspotjes met dimmer 6. Radiator leiding aanpassen (moet onder 18 centimeter plint passen) 7. Stuken koof en keukenmuur (3.70 meter x 2.60 meter)

Koof met spots maken en afzuigkap monteren

De volgende werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd in de keuken: 1: Plaatsen koof in L-vorm (afmetingen in overleg) 2: Drie inbouwspots in de koof monteren 3: Monteren afzuigkap (rekening houdend met de koof i.v.m. lucht circulatie) 4: Afwerking: verven koof Het kook-schiereiland is 1 meter breed en 2,40 meter lang. De inbouwspots (reeds aanwezig) vereisen een minimale hoogte van 15 cm van de koof. Ik spreek graag met een vakman de (on)mogelijkheden vooraf zodat ik een weloverwogen keuze kan maken op basis van het gegeven advies. Naast de kosten zijn kwaliteit, netheid en professionaliteit voor mij van doorslaggevend belang. Er mag ook gereageerd worden op een deel van de genoemde werkzaamheden, voorkeur gaat wel uit naar één partij die alle werkzaamheden kan uitvoeren. Ik heb als bijlage twee simpele schetsen gemaakt. Deze zijn enkel voor de beeldvorming en bevatten dus nog geen exacte maten.

Koof in keuken maken

De volgende werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd in de keuken: 1: Plaatsen koof in L-vorm (afmetingen in overleg) 2: Drie inbouwspots in de koof monteren 3: Monteren afzuigkap (rekening houdend met de koof i.v.m. lucht circulatie) 4: Afwerking: verven koof Het kook-schiereiland is 1m breed en 2m40 lang. De inbouwspots (reeds aanwezig) vereisen een minimale hoogte van 15cm van de koof. Ik spreek graag met een vakman de (on)mogelijkheden vooraf zodat ik een weloverwogen keuze kan maken o.b.v. het gegeven advies. Naast de kosten zijn kwaliteit, netheid en professionaliteit voor mij van doorslaggevend belang. Er mag oook gereageerd worden op een deel van de genoemde werkzaamheden, voorkeur gaat wel uit naar één partij die alle werkzaamheden kan uitvoeren. Ik heb als bijlage een simpele schets gemaakt. Deze is enkel voor de beeldvorming en bevat dus nog geen exacte maten.

Plafond afwerken met stuc

In de keuken bevindt zich een loze koof. Deze wil ik verwijderen. Dit geeft beschadiging op de vloer en een spackloze plek op het plafond. - Wat kost het om het spackloze stuk bij te werken? - Wat kost het om het hele plafond glad te pleisters (pluisterspuiten? ) En daarna latex te spuiten? - Is het ook mogelijk om alleen de keuken te doen? - Tot slot wat herstel stuc-stucwerk in e e keuken na de koor en de wand a 10 m2 of waterdicht en v lekvrij stuiven of verven met afneembare verf voor in de keuken. Ik ben erg nieuwsgierig naar tips en kosten. Btw de vloer gaat er uit en de keuken ook, dat scheelt plakken. Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Keuken afwerken met stucwerk

Hebben een nieuwe keuken en door het weghalen van de kastjes is er een ongestucte muur. Daarbij koof geplaatst met verlichting, deze moet ook worden afgewerkt. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucwerk in nieuwbouw

Begane grond 1e verdieping en zolder voorzien van glad pleisterwerk met saus in kleur wit, graag zo strak mogelijk. Plafond begane grond koof keuken en badkamer plafond voorzien van stucwerk Wanden Vierkante meter: 250 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Pplafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Wanden en koof glad stuken in een nieuwbouwwoning

Momenteel wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en die zal naar verwachting begin november worden opgeleverd. We willen daar 60 m² wanden en een houten koof van 5 m² in de keuken laten glad stuken. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius