Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Houten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Houten heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Houten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Houten of directe omgeving.

926 klanten uit Houten bevelen een bij Casius in Houten aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Houten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: alle kozijnen en de voordeur voorgevel door kunststof, renoveren balkon houtrot, vlizotrap vervangen door een vaste zoldertrap, kozijnen en voordeur jaren 30 woning vervangen, nieuwe trap realiseren, trespa plaat bevestigen, lichtstraat aan ramen plaatsen, 14 stuks, verwijderen vlizotrap, trapgat maken en plaatsen van vaste trap, opening schuur verbreden voor motor, kozijn dakkapel en kozijn binnendeur vervangen, en nieuw dakraam plaatsen, pergola bouwen in achtertuin, schutting verwijderen en plaatsen, vervangen kozijnen en glas, zolderkasten (ver)bouwen, stalen poorten in de brandgang plaatsen, 3 (opdek) deuren + kozijnen vervangen door stompe deuren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Houten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Houten:

Garagedeur vervangen door pui met ramen en deur

Ik wil graag mijn garagedeur laten vervangen door een pui met raam en deur. De garage moet een schuur worden waar de fietsen in staan. Offerte graag met kunststof en hardhout optie.

Lichtkoepel, dakraam of lichtstraat plaatsen in een dak van kanaalplaten

In onze uitbouw van 1,20 meter diep (5,5 meter breed) willen we meer licht. De uitbouw is bij de nieuwbouw aangebouwd (bouwjaar 2007). Het plafond van de woonkamer loopt naadloos over in de uitbouw. Het dak van de uitbouw is (voor zover ik weet) een beton kanaalplaat.

RVS trapleuningen laten monteren

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor montage van zeven rechte trapleuningen (RVS). Het gaat om montage in een benedenwoning naast de trap ter vervanging van de houten leuning. Met een beetje geluk kunnen dezelfde gaten gebruikt worden. De muur is van beton en ook een klein stukje gips op twee stukken. Ik ontvang graag een offerte. Laat daarbij ook even weten of ik moet helpen met vasthouden etc. De offerte/bericht/prijs ontvang ik graag per mail. De maten van de leuningen: 4 keer 60 cm 2 keer 194 cm 1 keer 100 cm

Plaatsen nieuw dakraam

Ik wil graag een nieuw dakraam laten plaatsen met de afmetingen 78 bij 118 cm. Oude materiaal graag in onderling overleg afvoeren.

Bestaand dakraam verplaatsen

Wij willen een bestaand dakraam ongeveer een meter laten verplaatsen. Daarbij willen we zowel de buitenkant als binnenkant weer mooi afgewerkt hebben. Het raam is ongeveer 105 cm breed. Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn, inclusief offerte en op welk dit te realiseren valt.

Een dakraam in een dicht dak plaatsen

Ik zoek een kozijenspecialist voor het plaatsen van een Ubbink Purilan Euro (440 bij 550mm) dakraam met gootstuk en interieur afwerkrand Plano (300mm). Dak is een scharnierkap. Er is nog geen gat aanwezig voor het raam. De hoogte van de onderzijde van het raam is ongeveer 2 meter vanaf de vloer. Het raam is al aanwezig.

Binnendeur verplaatsen in een niet dragende muur

Voor het plaatsen van een kastenwand in de keuken moet een binnendeur (alleen het gat; komt een nieuwe deur in) zo'n 20 cm worden verplaatst in een niet dragende muur. De muren worden later weer gestucd. Gaat dus om het wegzagen van stuk niet dragende binnenmuur en aan ander kant opbouwen van een 20 cm brede gipsbeton wandje met aansluiting op al bestaande muur.

Vervanging tuimelramen

Het betreft 2 tuimelramen van ongeveer 129 bij 79 cm die vervangen moet worden door een goedkope oplossing zoals kunststof. Verder heb ik een lekkend dakraampje van 50 bij 42 cm dat lekt en deze dient of gerepareerd of vervangen te worden.

Traprenovatie met PVC

Meneer wil een traprenovatie laten leggen met pvc. Het gaat om een 180 graden trap.

Traplijm verwijderen

Verlijmd tapijt op trap verwijderen. Het gaat om 13 treden, inclusief stootborden en lijmresten. Lijm/kit is bruin van kleur. Gedeelte van tapijt is er al af getrokken.

Trap bekleden

Ik wil de trap bekleden met Flexfloors stick vinylstroken en antislip strips de luxe aanbrengen. De trap heeft 12 treden en zal worden voorzien van grondlak. Schutborden en harpstukken zijn ook al afgeschilderd. 5 pakken stroken van 91,4 x 15,2 cm en 3 pakken antislip strip zijn al aanwezig.

Raam in de badkamer maken

Net een nieuw huis gekocht. Betreft een hoekhuis met de badkamer aan de straatkant. De badkamer heeft geen raam. Deze willen we laten maken. Zal gaan om een een afmeting van 40*40 of 50*50 cm. Zie bijlage voor een voorbeeld. In offerte graag rekening houden met raam en kozijn van hout, dat zo wordt geplaatst dat de ruimte goed geïsoleerd blijft.

Klompenhok bouwen bij een chalet

We willen graag een klompenhok aan ons chalet 4meter lang 2,70meter breed en 3. 00 meterhoog geïsoleerd aftimmeren binnen doen we zelf wel met opening voor deur en raamkozijn dat doen we zelf met witte schroten aan buitenkant eventueel ook Electra aanleggen voor stopcontacten en verlichting

Doors4Life deur afhangen

We hebben een nieuwe stompe binnendeur (afmeting 2.01 x 83 cm) gekocht en willen deze graag laten afhangen. Er zal iets afgeschaafd moeten worden om hem passend te maken. De deurpost is nog goed,deze hoeft niet vervangen te worden.

Plissehor monteren op schuifpui

Het betreft het monteren van een hordeur (150 x 240 cm) voor onze schuifpui. De schuifpui is ongeveer 1.50 bij 2.40 meter. Eventueel nog het monteren van horren op meerdere ramen. Dit is naderhand te bespreken.

Zwarte stalen taatsdeur plaatsen

Ik wil graag een zwarte stalen taatsdeur tussen de hal en de woonkamer. De sparingsmaat is 2600 x 930 mm. Voorkeur gaat uit naar een deur met 4/5 glazen vlakken.

Trap bekleden met overzettreden van CanDo

We willen onze trap laten bekleden met overzettreden van Can do. 15 treden 16 stootborden.

Kunststof tuinhuisje monteren

Ik wil een tuinhuis laten monteren van 4 bij 6 meter. Het gaat om de Kete type manor.

Sleuven voor antislip in de trap frezen

Ik wil graag sleuven in twee trappen laten frezen om antislip rubbers te kunnen plaatsen. Het gaat om twee dichte trappen met beide 12 treden.

Plissehor monteren op schuifpui

Het betreft het monteren van een hordeur voor onze schuifpui. Het gaat om de volgende hor: plissehor-schuifpui-700-serie-wit-150x240-cm/p/B398500. De schuifpui is ongeveer 1.50 bij 2.40 meter.

Trap renoveren

Ik wil graag een trap renovatie. Het gaat om de trap op de eerste etage (circa 15 treden). Deze wil ik graag laten lamineren.

Metalen trap plaatsen

Geachte heer/mevrouw, Wij zijn op zoek naar een open zwarte stalen trap voor in onze woonkamer. Het is een rechte trap met aan de bovenkant één draai naar rechts. De open traptreden willen wij graag in zwart staal of eikenhout, daarnaast willen wij trapleuningen met daartussen enkele belijning van staal zodat je er niet tussendoor kunt vallen. Wij horen graag uw advies en mogelijkheden. Daarnaast zijn wij benieuwd naar een prijsindicatie en levertijd.

Scheidingswand plaatsen op zolder

We zouden op de zolderverdieping graag een scheidingswand willen laten plaatsen (zie tekening). Hierin moet een deur komen, een extra lichtpunt (boven de deur) en twee extra stopcontacten. De zolder heeft een laminaatvloer waarvan we hopen dat die kan blijven liggen.

Overzet vensterbanken opmeten en plaatsen

Wij zouden graag nieuwe vensterbanken willen. Weten niet of overzet of helemaal nieuw mogelijk is zonder grondige verbouwing. Het gaat alleen om de woonkamer. Voorkeur heeft natuursteen indien mogelijk anders overzet kunstof

Kozijn en buitendeur vervangen

Ik wil een nieuwe buitendeur en een nieuw deurkozijn plaatsen. De buitendeur heb ik reeds via de Praxis gekocht. Het nieuwe kozijn moet van hardhout zijn. Het betreft een standaard deur van ongeveer 1 x 2.90 (HxB) meter ongeveer.