Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Houten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Houten heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Houten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Houten of directe omgeving.

896 klanten uit Houten bevelen een bij Casius in Houten aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Houten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: praktijkruimte in de tuin realisren, kunststof kozijnen plaatsen, vliering laten plaatsen, open trap dicht maken en schuifwanden plaatsen, balkonhekken vernieuwen van 4 appartementen, beplating schuur vervangen, muur metselen, kozijn vervangen, diverse deur en kozijnklussen en timmerwerk, reparatie plafonds en kozijn plaatsen, entresol bouwen van hout en metaal, vervangen van kozijnen, carport verwijderen, slaapkamer kozijnen vervangen, plaatsen houten deurkozijnen met binnendeuren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Houten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Houten:

Traprenovatie met PVC

Meneer wil een traprenovatie laten leggen met pvc. Het gaat om een 180 graden trap.

Traplijm verwijderen

Verlijmd tapijt op trap verwijderen. Het gaat om 13 treden, inclusief stootborden en lijmresten. Lijm/kit is bruin van kleur. Gedeelte van tapijt is er al af getrokken.

Trap bekleden

Ik wil de trap bekleden met Flexfloors stick vinylstroken en antislip strips de luxe aanbrengen. De trap heeft 12 treden en zal worden voorzien van grondlak. Schutborden en harpstukken zijn ook al afgeschilderd. 5 pakken stroken van 91,4 x 15,2 cm en 3 pakken antislip strip zijn al aanwezig.

Raam in de badkamer maken

Net een nieuw huis gekocht. Betreft een hoekhuis met de badkamer aan de straatkant. De badkamer heeft geen raam. Deze willen we laten maken. Zal gaan om een een afmeting van 40*40 of 50*50 cm. Zie bijlage voor een voorbeeld. In offerte graag rekening houden met raam en kozijn van hout, dat zo wordt geplaatst dat de ruimte goed geïsoleerd blijft.

Klompenhok bouwen bij een chalet

We willen graag een klompenhok aan ons chalet 4meter lang 2,70meter breed en 3. 00 meterhoog geïsoleerd aftimmeren binnen doen we zelf wel met opening voor deur en raamkozijn dat doen we zelf met witte schroten aan buitenkant eventueel ook Electra aanleggen voor stopcontacten en verlichting

Doors4Life deur afhangen

We hebben een nieuwe stompe binnendeur (afmeting 2.01 x 83 cm) gekocht en willen deze graag laten afhangen. Er zal iets afgeschaafd moeten worden om hem passend te maken. De deurpost is nog goed,deze hoeft niet vervangen te worden.

Plissehor monteren op schuifpui

Het betreft het monteren van een hordeur (150 x 240 cm) voor onze schuifpui. De schuifpui is ongeveer 1.50 bij 2.40 meter. Eventueel nog het monteren van horren op meerdere ramen. Dit is naderhand te bespreken.

Zwarte stalen taatsdeur plaatsen

Ik wil graag een zwarte stalen taatsdeur tussen de hal en de woonkamer. De sparingsmaat is 2600 x 930 mm. Voorkeur gaat uit naar een deur met 4/5 glazen vlakken.

Trap bekleden met overzettreden van CanDo

We willen onze trap laten bekleden met overzettreden van Can do. 15 treden 16 stootborden.

Kunststof tuinhuisje monteren

Ik wil een tuinhuis laten monteren van 4 bij 6 meter. Het gaat om de Kete type manor.

Sleuven voor antislip in de trap frezen

Ik wil graag sleuven in twee trappen laten frezen om antislip rubbers te kunnen plaatsen. Het gaat om twee dichte trappen met beide 12 treden.

Plissehor monteren op schuifpui

Het betreft het monteren van een hordeur voor onze schuifpui. Het gaat om de volgende hor: plissehor-schuifpui-700-serie-wit-150x240-cm/p/B398500. De schuifpui is ongeveer 1.50 bij 2.40 meter.

Trap renoveren

Ik wil graag een trap renovatie. Het gaat om de trap op de eerste etage (circa 15 treden). Deze wil ik graag laten lamineren.

Metalen trap plaatsen

Geachte heer/mevrouw, Wij zijn op zoek naar een open zwarte stalen trap voor in onze woonkamer. Het is een rechte trap met aan de bovenkant één draai naar rechts. De open traptreden willen wij graag in zwart staal of eikenhout, daarnaast willen wij trapleuningen met daartussen enkele belijning van staal zodat je er niet tussendoor kunt vallen. Wij horen graag uw advies en mogelijkheden. Daarnaast zijn wij benieuwd naar een prijsindicatie en levertijd.

Scheidingswand plaatsen op zolder

We zouden op de zolderverdieping graag een scheidingswand willen laten plaatsen (zie tekening). Hierin moet een deur komen, een extra lichtpunt (boven de deur) en twee extra stopcontacten. De zolder heeft een laminaatvloer waarvan we hopen dat die kan blijven liggen.

Overzet vensterbanken opmeten en plaatsen

Wij zouden graag nieuwe vensterbanken willen. Weten niet of overzet of helemaal nieuw mogelijk is zonder grondige verbouwing. Het gaat alleen om de woonkamer. Voorkeur heeft natuursteen indien mogelijk anders overzet kunstof

Kozijn en buitendeur vervangen

Ik wil een nieuwe buitendeur en een nieuw deurkozijn plaatsen. De buitendeur heb ik reeds via de Praxis gekocht. Het nieuwe kozijn moet van hardhout zijn. Het betreft een standaard deur van ongeveer 1 x 2.90 (HxB) meter ongeveer.

Draairichting slaapkamerraam veranderen

Betreft 2 gelijke ramen op de 1ste verdieping, wel gespiegeld aan elkaar. H x b = 140,5 x 68,5 cm (kozijn is 138 x 66 cm). Gaan nu naar buiten openen. Wij vinden het handiger dat zij naar binnen opengaan in verband met beter schoonmaken (eventueel met een rolluik).

Steellike glaswand met deuren leveren en plaatsen

Ik zoek voor ons nieuwe huis een glas in stalen wand met 2 deuren, liefst van steellike kunststof. De wand zal ongeveer 3 meter breed en 2.60 meter hoog moeten worden inclusief deur. Dan komt er een 90 graden hoek en nog een wand van 2 meter lengte.

Zes ramen vervangen

Er zijn 6 aluminium kiepkantelramen stuk (het systeem) van 120 cm x 140 cm, deze willen we graag laten vervangen. Graag ontvang ik een offerte.

Verouderd dakraam laten vervangen

Dakraam plaatsen oud eruit nieuw plaatsen 550 bij 770

Koof in de keuken laten maken

In ons nieuwbouwhuis willen we graag een koof maken. Het ontwerp hiervoor incl. Maatvoering is door de keukenleverancier gemaakt. Het gaat om het neerzetten van 2 muurtjes (houten staanders+giplsplaten of gipsblokken) en aan de bovenkant een verlaagd stuk met inbouwspotjes (spotjes leveren we zelf). De koof is 355 CM breed, 260 CM hoog en 60-65CM diep. Aan de bovenzijde is 33 CM hoog. Zie bijgevoegde tekening ter verduidelijking. Koof laten we stucen door de aannemers die ons plafond stuct dus dit hoeft niet te gebeuren.

Verzakking van de schuifpui herstellen

De schuifpui is verzakt, sluit daardoor niet meer en kiert aan de bovenkant. Dit gebeurde eerder ook al, toen is er een metalen strip onder op de geleider gezet. Dit werkte enkele jaren, maar de verzakking heeft zich verder voortgezet. Het gaat om een aluminium schuifpui met een kozijn van ruim 1 meter en een deur van ruim 1 meter.

Raam in buitenmuur plaatsen

Ik wil graag een (bloem) raam in de zijmuur van mijn woning. Het gaat om een opening van 180 bij 150 cm. De werkzaamheden zijn op de begane grond en er is zeer goed bij te komen. Graag zou ik deze werkzaamheden op 16 en/of 17 november willen uitvoeren.

Dakraam op zolder plaatsen

Het dak van ons huis is net afgetimmerd. Nu moet het dakraam nog vervangen worden maar deze kan niet door het trapgat. Is te groot. Moet dus via buitenkant. Via het dak. Is er mogelijkheid dat wij hier hulp bij krijgen met het juiste materiaal/ hoogwerk?