Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor trappen stofferen:

Trappen stofferen

Ik wil graag 2 trappen laten stofferen in ons huis in Eemnes. Bij wie kan ik hiervoor het beste zijn?
Onze klant uit Eemnes (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trappen stofferen uit heel Nederland:

Vloeren leggen en trappen stofferen

Voor ons toekomstige huis hebben wij de volgende klussen uit te besteden: - 40 m2 laminaat leggen op ondervloer met plakplinten. - 50 m2 PVC leggen inclusief egaliseren en plaatsen van MDF plinten. - Stofferen van 2 trappen. 1 open en 1 dicht waarbij we de zijkanten ook gedaan willen hebben. Wij zorgen dat de benodigde vloeren aanwezig zijn. Het lijkt ons wel verstandig om voor afgaand aan het werk de woning wel in te meten. We horen graag!

Trappen stofferen

Graag ontvang ik vrijblijvende offerte voor het stofferen van een houten trap. Het gaat om: 1. Een dichte trap (begane grond- 1ste verdieping) 2. Open trap (1-2 verdieping) Elke trap heeft 15 treden. Offerte met en zonder tapijt alstublieft.

Trappen stofferen

Onze huidige houten trappen zijn aan renovatie toe. Er ligt nu oud linoleum op maar de treden van de eerste trap zijn daarnaast niet netjes meer, dus er moet iets overheen. Wij willen geen overtredes maar stoffering met vloerbedekking of Sisal. Graag zouden we hiervoor een afspraak maken voor een offerte op maat en zodat we meteen samen met u naar kleuren en types kunnen kijken. Het gaat om 2 dichte trappen met in totaal 31 treden. De eerste trap heeft een knik; de tweede twee knikken. Met vriendelijke groet,

Stofferen van de trappen

Wij hebben een dichte trap die helemaal met tapijt is gestoffeerd en een open trap naar de zolder waar trapmaantjes op zitten. Wij willen het tapijt en de trapmaantjes laten verwijderen. Daarna moet de dichte trap opnieuw worden gestoffeerd met grijskleurig tapijt. Op de open trap willen wij weer grijze trapmatjes. Voor beide materialen ontvangen wij graag enkele voorstellen. We maken graag een afspraak en ontvangen daarna uw offerte.

Muren stucen bij de trappen

Het gaat om het repareren van stucwerk nadat deze beschadigd is door het stofferen van de trap. Alleen de muur aan de rand van beide trappen. Het aantal m2 weet ik niet precies maar het gaat om 2 trappenhuizen bij de ene is het alleen 1 kant van de muur waar een draai in zit en de andere trap is recht en heeft aan beide kanten een muur. Wanden: 10 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Trappen opnieuw stofferen

Rond 1 mei wil ik de stoffering van de trappen laten verwijderen. Dan ongeveer 3 weken later (alles opnieuw gestukt/geschilderd/behangen en verhuisd) wil ik er een nieuwe stof op laten zetten (nog geen keuze gemaakt welke, dus deze opties zijn ook nog welkom).

Trappenhuis van een appartementencomplex renoveren

Wij willen als VvE het trappenhuis laten opknappen. Dit omvat het volgende: - stuken (een wand heeft een scheur) en het schilderen van de muren op drie verdiepingen (circa 8 m2 per verdieping); - schuren en schilderen van het houtwerk van drie trappen: leuning, spijlen en treden; - stofferen trap (3 trappen van 15 treden), entree begane grond en overloop op 3 verdiepingen. Ik kijk uit naar uw reactie om een afspraak te maken, om het werk op te nemen en daarop uw offerte uit te brengen. De opdracht kan in overleg snel plaatsvinden.

Trappen stofferen

We willen onze 2 trappen en 2 overlopen opnieuw stofferen. De trappen hebben allebei 14 treden, de ene is recht, de andere maakt bij de eerste vier treden een lichte bocht.

Trappen laten stofferen

Ik wil graag de trap laten bekleden, en graag een all in prijs weten voor 13 treden en zijkanten.

Traprenovatie PVC/Vinyl

Ik wil graag mijn trap laten renoveren. Het gaat om 1 dichte trap met 13,5 treden (bovenste is gelijk aan vloer en maar een halve). Trap heeft draai naar rechts en 1 open trap met 13,5 treden en ook een draai naar rechts. Bij de dichte trap dienen de zijkanten (het stukje wat tegen de muur zit) ook meegenomen te worden. Momenteel ligt er vloerbedekking op en is bij de dichte trap ook de zijkanten mee gestoffeerd. We zijn aan het oriënteren wat de prijzen zijn ten opzichte van stofferen. Graag ontvangen wij ook een offerte voor beide trappen te stofferen.

Partners

Partners van Casius