Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Eemnes te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Eemnes heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Eemnes u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Eemnes of directe omgeving.

106 klanten uit Eemnes bevelen een bij Casius in Eemnes aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Eemnes bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: renovatie houtwerk atrium, het vervangen van de trap en het plaatsen van een traplift, vervangen alle ramen van de woning, kunststof kozijnen plaatsen, een houten constructie dakopbouw realiseren, gevel in oude staat herstellen, 7 Binnendeuren en 7 kozijnen vervangen, overkapping realiseren, binnentrap leveren en plaatsen in betonnen vloer, houten balkon vervangen, kelderkoekoek souterain, kozijn met terrasdeuren en zij- en bovenlichten zetten + muur verwijderen, schuifdeuren maken onder schuin dak van zolder, vervangen kozijnen inclusief dubbel glas, 2 traprenovaties inclusief schilderwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, trappenbouw en traprenovatie of kozijnen, deuren en dakramen in Eemnes staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Eemnes:

Kruipluik maken in een betonnen vloer

Er moet een kruipluik worden gemaakt voor het toilet op de begane grond, inclusief afsluitplank. Het betreft een betonnen vloer.

Trappen stofferen

Ik wil graag 2 trappen laten stofferen in ons huis in Eemnes. Bij wie kan ik hiervoor het beste zijn?

Nieuw deurbeslag laten monteren

Wij willen graag nieuw deurbeslag met een veiligheid cilinder op de voordeur. En eventueel een anti-inbraakstrip.

Kamer op zolder splitsen en vliering plaatsen

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht. Momenteel is er op zolder een grote kamer die we graag door middel van een wandje willen splitsen. De zolder is er hoog vandaar dat we graag ook een vliering willen maken ofwel over de gehele oppervlakte van de 'grote' kamer (ongeveer 4,4 x 5,7 meter) ofwel alleen boven de badkamer. Op zolder is een badkamer met verlaagd plafond (nog 2,5 x 2,10 meter) de wanden hiervan zijn niet dragend. Graag zouden we een schatting willen hebben van de kosten.

Verlaagd plafond maken

Graag willen we een verlaagd plafond met inbouwspotjes laten maken in ons nieuwbouwhuis voor het volgende: - kookeiland (200 x 93 cm) - het aanrecht (200 x 56 cm) - badkamer (208 x 312 cm). Het stucen laten we vervolgens door een stucadoor doen. Kunt u ook op de offerte aangeven wat inbouwspotjes ongeveer kosten.

Verlaagd plafond maken en spots inbouwen

Graag willen we een verlaagd plafond met inbouwspotjes laten maken in ons nieuwbouwhuis voor het volgende: - kookeiland (200 x 93 centimeter) - het aanrecht (200 x 56 centimeter) - badkamer (208 x 312 centimeter). Het stucen laten we vervolgens door een stukadoor doen. Kunt u ook op de offerte aangeven wat inbouwspotjes ongeveer kosten.

Balustrade met houten of metalen reling laten maken

Ik wil op de overloop in mijn woning graag een balustrade met een houten of metalen reling laten maken. Ik heb de maten niet, die moeten hier ter plaatse even worden opgenomen. Ik maak graag een afspraak om het werk te bespreken en mij te laten adviseren over de materiaalkeuze. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Voordeur afhangen

Ik heb een CanDo voordeur besteld bij de Praxis die over 2 weken wordt geleverd. Ik wil die deur graag laten afhangen met nieuwe scharnieren en een nieuw slot. Ik kan zelf het glas plaatsen. Ik ontvang graag een offerte.

Trap met stof laten bekleden

Ik zou graag een dichte houten trap dubbelkwarts willen laten bekleden met laag polig tapijt. Aantal treden: 13 treden. Zonder zijkanten (alleen treden en stootborden) afmetingen variëren tussen de 85 cm. tot 120 cm. brede treden.

Trap bekleden

Ik zou graag me trap willen laten bekleden met laminaat. De trap heeft volgens mij 13 treden en het zou bekleed moeten worden met Flexfloors. Ik hoor graag even weten wat de mogelijkheden zijn, wanneer er tijd voor is en wat de kosten zijn. Het materiaal heb ik al aangeschaft.

Binnendeur op maat maken

Wij willen graag voor onze nieuwbouw woning een op maat binnendeur laten maken. De afmetingen zijn 930mm bij 2630mm. De deur moet van hout zijn met veiligheidsglas. Ik heb een voorbeeldfoto toegevoegd van de deur.

Plaatsen Velux dakramen GGU CK04, GGU MK04 en GPU MK04

Wij zouden in onze woning de volgende ramen van Velux willen laten plaatsen, inclusief aftimmeren. GGU CK04, GGU MK04 en een GPU MK04, allemaal kunststof ramen. Nieuw te plaatsen ramen in een nieuwbouwwoning. Graag een offerte voor het leveren en plaatsen van de ramen, plus aftimmeren aan de binnenzijde.

Isoleren van de voor- en achterdeur

Zowel de voor- als achterdeur sluiten niet strak en veroorzaken daardoor veel tocht en warmteverlies. Er zijn 2 insteekgrendels aangeschaft die ook geplaatst moeten worden op de achterdeur. Ik hoor graag wat het plaatsen van de sloten en het isoleren van beide deuren gaat kosten.

Kozijn op maat

Wij willen in onze achtergevel een kozijn met 2 openslaande deuren met aan beide zijdes 2 ramen. De breedte is van beide uiteinden van kozijn 2760 mm. De hoogte is van bovenkant kozijn tot onder de dorpel 2430 mm. Monteren doen we zelf, gaat puur om de kozijn inclusief glas etc. Het betreft een beneden verdieping

Schuifdeur plaatsen

1. Ik wil graag een eenvoudige (2) schuifdeur voor de meterkast en de kapstok in de hal. Samen 160 breed en van de grond tot aan het plafond is ongeveer 245cm. 2. Daarnaast wil ik graag een radiatorombouw van ongeveer 1.2m breed in de hal. 3. En een nieuwe (opdek) deur naar de kamer. Levering in overleg. Ik wil graag een offerte per onderwerp en een offerte voor alle 3 tegelijk.

Vaste dichte trap

Graag zouden wij voor onze woning uit 1971 een vaste dichte trap willen hebben voor naar zolder toe. Het trapgat hebben wij inmiddels gemaakt, nu nog de trap. Het gaat om een halve draai trap naar rechts, 13 treden. Ik heb nu gekozen voor een beukenhoute trap. Wat zijn de prijsverschillen que houtsoort? Welke houtsoort wordt over het algemeen gebruikt? Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor eiken en beuken hout en de eventueel veel voorkomende houtsoort. Tevens willen wij de huidige stalen wenteltrap (13 treden) dichtmaken. Wat zijn de kosten hiervoor? Deze trap mag evt. ook worden vervangen.

Het renoveren van een haardhout opslag ...

Het renoveren van een haardhout opslag in de tuin. Staat er al vele jaren. Geen stabiele toestand meer. Nieuwe palen de grond in. Vervangen en verbeteren. Het liefst starten na de zomervakantie.

Wil in achtergevel bestaande kamerdeur, ...

Wil in achtergevel bestaande kamerdeur, met raam (en borstwering) daarnaast, vervangen door schuifpui (of stolpdeuren, al dan niet met zijraam) met totale grootte van 2.70 x 2.44 meter. Binnen moet horizontale CV-radiator onder bestaand raam worden vervangen door 1 of 2 verticale radiators opzij van nieuwe pui. Verwarmd glas is optie.

We hadden reeds 1 dakraam voor 'n andere ...

We hadden reeds 1 dakraam voor 'n andere woning gekocht, maar gingen kort daarna verhuizen dus was het niet van belang om deze daar te plaatsen. Nu willen we dit reeds gekochte laten plaatsen ( Fakro dakraam 1.14 bij 1.18 ) en 1 zelfde maat ( moet aangekocht worden ) in onze nieuwe woning.

Vervangen van 6 raamkozijnen en vensters ...

Vervangen van 6 raamkozijnen en vensters incl. dubbel glas (voorkeur voor kunsstof kozijnen) eveneens een dakkapel van 3.60 m.

2 ramen en 1 deur zijn aan vervanging ...

2 ramen en 1 deur zijn aan vervanging toe.