Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor hulp bij carport plaatsen:

Hulp bij carport plaatsen

Ik wil samen met een vakman een carport plaatsen. Het is een pakket, zie bijlage.
Onze klant uit Den Dolder (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor garage- en carportbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hulp bij carport plaatsen uit heel Nederland:

Groot onderhoudswerk in de tuin

Ik ben op zoek naar hulp voor onze 'tuin'. De terreinversteviging voor auto's (veengrond), drainage en eventueel bouw van een carport en een schuurtje. Ook ben ik benieuwd naar de kosten van een damwand met zichtbare bovenkant van hout, langs waterkant. Lengte hiervan is ongeveer 40 meter. Ik hoor graag van u. Aanstaande tijd ben ik telefonisch minder bereikbaar. Als u mij een mail stuurt, neem ik contact met u op.

Roldeur in garage vervangen door gemetselde muur

Ik heb bij mijn woning een vrijstaande garage met aan de voorzijde een roldeur van 260 x 285 cm. Het was vroeger een carport die door de vorige bewoner met hout is omgebouwd tot een garage. Ik wil het rolluik laten vervangen door een gemetselde muur. Er moet daarbij ook een stukje fundering worden gemaakt. Het mag een halfsteens muur worden. Ik wil ook graag hulp voor het aanvragen van een vergunning of melden van de wijziging van de gevel bij de gemeente.

Omgevingsvergunning voor een carport en balkon

Ik heb hulp nodig bij het aanvragen van een omgevingsvergunning voor het bouwen van een balkon van 4 bij 3 meter op de 1e verdieping en balkondeur en aanleg carport van 5.4 bij 5 meter met zadeldak aan de weg gelegen. Het gaat voornamelijk om het maken van tekeningen om in te dienen.

Carport afbouwen

Wij zijn in de tuin begonnen aan een houten carport van 2.5x2.5m, en hebben hulp nodig deze af te maken. Wensen: vloer maken (waarschijnlijk beton storten). 2 schuttingdelen plaatsen waarvan 1 deur. Schuttingdelen en deuren zijn aanwezig. Graag op zo kort mogelijke termijn.

Gevraagd voor te bouwen carport: ...

Gevraagd voor te bouwen carport: dakdekker, en hulp bij het plaatsen van het geraamte (staander, bevestiging aan zijmuur). Gedetaileerde tekening en voorbeeld (buren) aanwezig.

Carport 3,5 meter breed, bij 5 meter ...

Carport 3,5 meter breed, bij 5 meter lengte en 2,90 meter hoog De carport moet aansluiten aan de bestaande garage. Lichte bouwvergunning moet worden aangevraagd bij gemeente: graag hulp hierbij!!!! Ik heb de papieren thuis liggen maar vooral de detailtekeningen moeten worden gemaakt. Ik heb de bouwtekeningen van de buurman ook thuis voor een vergelijkbare carport. Alvast bedankt

Het dak van de carport is weggewaaid ...

Het dak van de carport is weggewaaid door een storm in november 2008. Graag wil ik hulp bij het opnieuw beplaten van de carport. Verder wil ik op de dakkapel nieuwe bitumen dakbedekking want er is lekkage;

We hebben een nieuwbouwhuis gekocht, met ...

We hebben een nieuwbouwhuis gekocht, met een nog niet aangelegde voor- noch achtertuin. We hebben hulp nodig met het 'onkruidvrij' maken van de tuin, het opstellen van een tuin-ontwerp met een schuur, een terras (of twee), een hek met poort, heg/groenafscheiding, pad langs het huis, 'oprit' voor en onder carport. Er is momenteel niets, behalve een door de gemeente aangelegd tuinhek achter het huis

De carport aan de achterkant van ons ...

De carport aan de achterkant van ons huis wil ik laten ombouwen tot gesloten garage. Deze garage wil ik laten aansluiten op de bestaande houten berging. Bij ons in de buurt is dat al door verschillende mensen gedaan (kunnen als voorbeeld dienen). Echter, onze carport ligt aan de voorgevel van onze achterburen. Dit maakt wellicht de aanvraag wat lastiger. Wij hebben hulp nodig bij het invullen van de aanvraag en het maken van de bouwtekeningen. Wij zijn op vakantie van 24 t/m 31 juli.