Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor traprenovatie van pvc of laminaat aanbrengen:

Traprenovatie van PVC of laminaat aanbrengen

Ik wil graag van 3 bedrijven offerte's ontvangen voor traprenovatie met Cando PVC en Laminaat of een alternatief welke jullie zelf leveren. Deze offerte's ontvang ik graag alleen per mail omdat ik telefonisch lastig te bereiken ben. Tevens zijn foto's van geleverde klussen ook een goede graadmeter om een keuze te maken.
Onze klant uit De Meern (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor traprenovatie van pvc of laminaat aanbrengen uit heel Nederland:

Traprenovatie met PVC

Traprenovatie van 12 treden, pvc laminaat met advies en inmeting en bezorging. Hoeveel kost dit? Moeilijk bereikbaar via telefoon, graag offerte sturen naar mailadres.

Traprenovatie aan laten brengen

We willen onze trap renoveren met laminaat of PVC. De materialen willen we aanschaffen bij Praxis. We zoeken een vakman die dit kan leggen. Het gaat om 14 treden.

Dichte trap renoveren met PVC

Wij krijgen op 15 december de sleutel van ons nieuwe huis en willen er al op 1 januari gaan wonen. In de tussentijd willen we de dichte trap graag laten voorzien van Flexxstairs PVC traprenovatie. Er ligt nu vloerbedekking op. We kopen het materiaal zelf en zoeken een vakman die in deze periode tijd heeft voor deze klus. We ontvangen graag uw offerte. Daarin graag even een aparte post opnemen voor het verwijderen van het tapijt.

Trap bekleden met CanDo traprenovatie van PVC/vinyl

Wij willen onze dichte houten trap met 12 treden helemaal kaal maken en voorbereiden, zodat er CanDo vinyl/PVC op kan worden geplaatst inclusief trapneuzen. We willen dit zowel op de treden als op de stootborden en een geschroefde strip. We kopen alle materialen hiervoor zelf bij Praxis. Graag ontvangen wij uw offerte.

Trappen met PVC traprenovatie bekleden

Ik heb 2 dichte trappen met elk 13 treden en 2 x een lichte draai. Ik haal binnenkort de vloerbedekking eraf en zorg dat de ondergrond mooi glad en strak is. Daarna wil ik op de treden en stootborden pvc-traprenovatie laten aanbrengen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Momenteel worden er in mijn woning diverse klussen uitgevoerd. Ik verwacht dat de traprenovatie na half augustus kan worden aangebracht.

Traprenovatie

Wanneer kan je onderstaande opdrachten uitvoeren en wat kost dit? 1) Prioriteit: Ik heb een open trap van 26 treden, waarvan de lijm op waterbasis, aan alleen de onderkant afgehaald moet worden. De treden + zijwanden + tralies moeten geschuurd worden. Eventuele oneffenheden moeten weggewerkt worden. Hierna moeten alleen de zijwanden + tralies van de trap geverfd worden. Note: heb tapijt al zelf van de treden gestript. Ook de lijm aan de bovenkant van de treden al zelf verwijderd. 2) Tapijt op de overgang moet ook tegelijkertijd verwijderd worden. Schatting 2 x 3 meter. 3) Bij tevredenheid, na resultaat boven genoemde 2 punten: afhankelijk van de prijs, ook meteen de trappen + overgang voorzien van pvc of vinyl. Voorkeur gaat ook uit, om de traptreden te voorzien van LED verlichting.

Tapijt verwijderen van een trap

Traprenovatie: allereerst moet het tapijt van trap verwijderd worden, vervolgens lijmresten verwijderen en schuren van de trappen. Eventuele nagels/spijkers verwijderen uit de trappen. Daarna wil ik graag de trap laten bekleden met PVC of laminaat. het gaat om een tweekwart trap. De trap heeft 13 treden (inclusief het bovenste stuk). Het is een gesloten trap. Ik heb ook nog een open trap met 13 treden. Hiervoor geldt hetzelfde.

Traprenovatie met Flexxfloors

Graag een offerte voor het renoveren van de trap met Flexxfloors, 14 treden, dichte trap, stootborden bekleden met wit, treden nader te bepalen houtkleur. Met afwerkingstrips en volledige afwerking. Ervaring met trap bekleden met vinyl/pvc vereiste, ik zoek iemand die tot op de millimeter nauwkeurig kan uitvoeren en top kan opleveren, ofwel zoals het hoort.

Traprenovatie van twee trappen

Wij willen thuis 2 trappen laten renoveren. Beiden hebben 1/4 draai. Het zijn dichte trappen. We willen ze graag laten bekleden met PVC of laminaat. (liefst PVC). Wij zijn benieuwd naar de kosten hiervan. Er zitten nu halve maantjes op. Het materiaal willen we graag in overleg aanschaffen.

Traprenovatie met PVC / vinyl of laminaat

Wij hebben een houten trap, 14 treden met draai naar links bovenaan. Rechts volledig met zijschot, links tot de draai op de helft. Graag ontvangen informatie over zowel pvc/vinyl en laminaat.