Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit De Meern te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in De Meern heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in De Meern u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in De Meern of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit De Meern bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: hang- en sluitwerk ramen en deuren van meerdere flats repareren, tussenwand plaatsen, garage / berging bouwen, kozijnen renoveren voor en achter, canexel door Durasid gevelbekleding vervangen, caravan bekleden met kunststof schroten, dubbel glas plaatsen, chalet met kunststof laten bekleden, kozijnen vervangen, houten kozijnen vervangen door kunststof, buitenkant van de stacaravan bekleden, vrijstaande stenen garage bouwen, taatsdeur plaatsen, binnentrap plaatsen, schuur met overkapping laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in De Meern staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in De Meern:

Lekkage bij dakraam verhelpen

Wij hebben bij, hevige regenval, lekkage bij één van onze Velux-dakramen op zolder (2e verdieping). Wij zouden graag willen weten waar het precies vandaan komt en wat de eventuele kosten zijn voor de reparatie ervan. We horen/lezen het graag!3

Tafel schuren en opnieuw lakken

Ik wil een wit tafelblad schuren beitsen en lakken. Het heeft enige haast dus: Wanneer kan ik terecht, wanneer kan ik de tafel weer ophalen en wat zijn de kosten?

Lichtstraat repareren

Op onze loods van het bedrijf staat een lichtstraat van 3 x 7 mtr (denk ik) tijdens de storm van vorige week is 1 van de platen uit de sponning/rubber gekomen. Dit moet weer terug gezet worden om lekkage te voorkomen. Kunt u mij doorgeven wat dat kost.

Tussenwand plaatsen

Scheidingswand plaatsen van 3.5 meter breed en 2.5 hoog. Hierin moet een schuifdeur komen.

Schutting plaatsen

9 meter schutting met een hoogte van 1,80 meter plaatsen (gaat om 5 delen van 1.80 meter). Inclusief het verwijderen van de oude schutting (zie foto's). Graag wil ik weten wat dat kost per meter of de hele klus exclusief materiaal.

Traprenovatie van PVC of laminaat aanbrengen

Ik wil graag van 3 bedrijven offerte's ontvangen voor traprenovatie met Cando PVC en Laminaat of een alternatief welke jullie zelf leveren. Deze offerte's ontvang ik graag alleen per mail omdat ik telefonisch lastig te bereiken ben. Tevens zijn foto's van geleverde klussen ook een goede graadmeter om een keuze te maken.

Taatsdeur leveren en plaatsen

I wonder what would be an estimation of the price (and time to deliver) of a standard taatsdeuren (black with wide glasses) for a standard measurement door (from hall to kitchen)? Many thanks, Weet ik nog niet

Kapot draai kantelraam repareren

Één van onze aluminium draai / kiepramen gaat niet meer dicht, de hendel blijft naar beneden staan (dicht stand) en kan niet horizontaal (draaistand) worden gezet. Wij zoeken iemand die dit kan verhelpen. het raam is ongeveer 1.50 meter bij 80 centimeter.

Binnendeur en plinten vervangen

Wij hebben een binnendeur die vervangen moet worden en enkele plinten die vervangen dienen te worden. Het gaat om een binnendeur van ongeveer 83 bij 211,5 cm. Voor de plinten gaat het om 45 mm hoge plinten van MDF. Dit zal ongeveer 12 strekkende meters zijn.

Beschadigde binnendeur vervangen

Bij ons moet een linksdraaiende opdekdeur in onze woning op de begane grond vervangen worden, de bestaande deur is beschadigd. De afmetingen van de deur zijn 1.99 bij 0.73 er moet dus een stukje afgezaagd worden van de onderkant van de deur. De bestaande paumelles en het kastslot wil ik hergebruiken.

Kattenluik in de achterdeur plaatsen

Graag wil ik een kattenluik van het merk Sure Flap laten plaatsen in onze hardhouten achterdeur. Ik hoop dat er een bedrijf is dat hiervoor op korte termijn tijd heeft. We zijn binnenkort een weekje weg en als het luik dan geplaatst is, kan onze kat gewoon zonder hulp naar binnen en buiten.

Ontzette voor- en achterdeur stellen

De voor- en achterdeur zijn ontzet waardoor het enorm tocht. Graag laten wij beide deuren afstellen.

CanDo traprenovatie laten bevestigen

Ik heb 15 traptreden waarvan: - 4 van 91x26cm - 6 van 86x26cm - 5 schuine van tussen de 33 en 44 cm breed De hoogte is bij allemaal 3. 8 cm Ik heb 10 treden van 100 x 30 cm gekocht en 5 treden van 130 x 38 cm Ik zoek iemand die heel netjes kan meten en zagen zodat het er professioneel uitziet want ik heb begrepen dat dit er heel precies op aankomt. Dank alvast voor de interesse!!

Verlaagd plafond met inbouwspots maken

In onze keuken willen we boven het kookeiland ons plafond verlagen en hier willen we 6 inbouwspots in. Ook willen we een dimmer geplaatst hebben. Hiervoor moet ook een lichtpunt worden verlegd, ongeveer 30 cm. 31 januari start de stukadoor, vandaar dat we graag het lichtpunt graag daarvoor verlegd zouden willen hebben. We willen graag het plafond (230 bij 1 meter) laten plaatsen en de spotjes laten plaatsen.

Raamkozijn in een buitenmuur plaatsen

Ik wil graag een raam plaatsen in een buitenmuur. Afmetingen is ongeveer 150 x 120 centimeter. Graag een kostenschatting inclusief materiaal (raam en kozijn).

Afhangen van een tiental deuren

Wij hebben een woning gebouwd en we zijn nu met de afwerking bezig. Dat betekent ook dat ik binnendeuren ga bestellen en deze moeten dan afgehangen worden. - Het gaat in totaal om 10 deuren die afgehangen dienen te worden. - Het zijn allemaal stompe deuren. - De hoogte van de deuren is 231,5 cm de breedte: 2 zijn er 93 cm breed en de rest is 88 cm breed. - De klus zal geklaard moeten worden, ergens begin februari.

Kast met schuifdeuren monteren

Ik heb een kledingkast gekocht met schuifdeuren. Deze kast laat ik graag in elkaar zetten. De kast is 226 cm breed, 230 cm hoog en 61 cm diep. Het gaat om een kast met planken en met een roede.

Trappen laten renoveren

Ik wil graag 2 traprenovaties.

Deurvergrendeling maken

Graag een offerte van een deurvergrendeling maken.

Trappen met vinyl of Flexxstairs bekleden

Ik wil graag 2 trappen laten bekleden met vinyl of flexxstairs. Het gaat om 2 x 12 dichte treden.

Balkonvloer opknappen met houtlook

Wij hebben aan onze woning een balkon van ongeveer 450 x 150 cm, dat is aangelegd op het dak van de berging onder onze woning. Het is dus geen zwevend balkon. We willen ons balkon laten opknappen. Er lagen vlonders op met daaronder stenen en het was erg ongelijk. We hebben de vlonders en stenen verwijderd. Namens de VvE is de bitumen dakbedekking daaronder even onderzocht en die bleek in goede staat. Wij nodigen bedrijven uit om de situatie hier even te beoordelen. We willen een onderhoudsvrije balkonvloer laten maken van hout of kunststof met een "houtlook".

Trappen renoveren

Graag laat ik 2 trappen in mijn nieuwe woning opnieuw bekleden met marmoleum. Beide hebben 13 treden, trap naar 1e verdieping heeft 1 draai, trap naar zolder heeft 2 draaiingen. Het gaat om een dichte trap en de trap dient volledig bekleed te worden, de strips graag van aluminium (de zwarte standaard strips vinden we niet mooi).

Dakraam op vliering plaatsen

Wij willen graag een dakraam op onze vliering. Het gaat om een dakraam 94 bij 98 cm. Het gaat om een schuin dak met dakpannen. Het gaat om een nieuw te plaatsen.

Trap opnieuw bekleden met vloerbedekking

Ik wil het oude tapijt van mijn trap laten verwijderen en deze opnieuw laten bekleden met tapijt. Het gaat om een dichte trap van 13 treden. Ik ontvang graag een indicatie van de arbeidskosten en materiaalkosten.

Massief eiken vensterbanken plaatsen

Ik zoek iemand die onze vensterbanken wil vervangen. Onze raamkozijnen zijn net geschilderd, dus er moet voorzichtig gewerkt worden. Het gaat om 7 vensterbanken die nu betegeld zijn, met de volgende maten: - 3x van ongeveer 92,5 cm (gewenste diepte was 14,5, blijft ongeveer hetzelfde) - 2x van ongeveer 267 cm (gewenste diepte was 14,5, ligt tussen 20 en 26 cm) - 1x van ongeveer 172 cm (gewenste diepte was 14,5, ligt tussen 20 en 26 cm) - 1x van ongeveer 161 cm (gewenste diepte was 14,5, ligt tussen 20 en 26 cm) Ze zijn nu amper 2 cm hoog en ik wil ze maximaal 3 cm hoog hebben. Dus dat betekent extra sleuven maken? Qua afwerking en rand wil ik zoals in de foto met de 2 voorbeelden van eiken vensterbanken. Het moeten massief eiken vensterbanken worden.