Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor lichtkoepel in een plat betonnen dak plaatsen:

Lichtkoepel in een plat betonnen dak plaatsen

Graag willen wij in het platte dak van onze berging een vaste lichtkoepel geplaatst hebben. Bij voorkeur van Velux of Fakro, 80x80 cm, inclusief afwerking aan de binnenzijde.
Onze klant uit Cothen (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lichtkoepel in een plat betonnen dak plaatsen uit heel Nederland:

Lichtkoepel vervangen

Ik ben op zoek naar iemand voor het vervangen van de bestaande lichtkoepel voor een elektrische uitvoering dubbelwandig. Afmeting 100 x 100 cm. Het is een plat dak.

Reparatie lekkage bitumen dak en tevens bij lichtkoepel

Ons huis is een eindwoning, ca 6m hoog (2 verdiepingen) met een bitumen plat dak, 5 bij 9 meter. Wij hebben lekkage aan de achtergevel, vermoedelijk op de plek waar de regenpijp aansluit op het dak. Ook hebben we een ronde plexiglazen koepel waar de afdichting niet goed meer van is, en waar water onderdoor komt. Wij willen graag een prijsopgave, of contact met u over wanneer u ter plekke kunt komen kijken om tot een prijsopgave te komen, voor reparatie hiervan.

Gat zagen in betonnen dak voor lichtkoepel

Ik wil een gat in een betonnen (plat) dak laten zagen. Het gat moet ongeveer 1 meter bij 50 cm worden. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een prijsindicatie.

Isolatiestrips vervangen

Vervangen isolatiestrips onder huidige lichtkoepel, gaat om de 1e verdieping, op een plat dak .

Opbouw plat dak met een pergola

Wij zijn ons aan het oriënteren naar de mogelijkheden om een opbouw te realiseren. Het doel is een slaap vertrek van circa 25-30 m2, 5 x 5 m of 5 x 6 m. Dan willen we een nog een pergola van circa 8-10 meter / 2 x 5 m. Het huis is circa 6 bij 10 m. Ik vermoed dat het dak sterk genoeg is, buren hebben al een opbouw. Met de vergunning ben ik bezig geweest, maar ik heb nog tekeningen nodig en het was vrij gecompliceerd. Graag wil ik hier hulp bij. Mijn voorkeur gaat uit naar een prefab constructie met een pergola ervoor. We willen het liefst een complete oplevering, maar we willen graag een offerte voor casco en voor compleet ontvangen. We willen een extra aansluiting voor water en een afvoer voor een bad, dit is nog niet zeker. Ook verwarming plaatsen. We hebben nu een lichtkoepel zitten, van ongeveer 2 x 1 meter, daar zou de trap kunnen komen. Vooraf zou ik graag een indicatie van de kosten ontvangen.

Een kunststof lichtkoepel vervangen door een glazen lichtkoepel

IK zoek een glaszetter/kozijnenspecialist die mijn bestaande lichtkoepel kan vervangen. Het betreft een plat dak waar nu een kunststof 'raam' in zit met een opstand van ~129 x 279 cm. Dit raam heeft barsten en moet vervangen worden door een glazen (HR++) raam.

Lichtkoepel of straat plaatsen in een plat, betonnen dak

ik heb een betonnen plat dak, bestaande uit platen van 250 x 470 cm. Om meer licht in mijn woonkamer te krijgen ben ik mij aan het oriënteren naar de technische mogelijkheden. Voor een lichtstraat van ca. 120 x 300 cm in een betonnen dak plaatsen (dus dak (bitumen) openen, betonplaat inzagen, lichtstraat monteren, afwerken. Aan welke kosten moet ik hiervoor denken, excl. lichtstraat zelf.

Isolatie van lichtkoepel, eventuele vervanging

Dag, ik woon nu een week in mijn nieuwe huis. Er is een aanbouw met lichtkoepel en onder de koepel is kou voelbaar. Mijn huis is niet zo groot en de kou is op verschillende plekken voelbaar. Ik wil graag advies voor een beter isolerende variant of mogelijk een lichtstraal. Graag heb ik advies hierover als u bij mij kunt komen kijken en heel graag op zeer korte termijn. Het is in een plat dak waar de lichtkoepel in zit, de koepel zou 80 x 120 cm.

Uitbouw achterzijde woning

Graag wil ik een vrijblijvende offerte aanvragen voor een aanbouw volgens onderstaande specificaties. Wilt u de optionele zaken apart vermelden op de offerte aub? 1) Uitbouw aan de achterzijde van de woning 2) Afmetingen: 500 cm breed x 250 cm diep met plat dak 3) Er moeten vermoedelijk 2 heipalen geplaatst worden ivm met de klei ondergrond 4) Er is aan beide zijden geen uitbouw aanwezig 5) Buitenkraan en zonwering zijn aanwezig en moeten weer geplaatst worden op de uitbouw 6) Er hoeft geen lichtkoepel of lichtstraat geplaatst worden 7) Er moet een kunststof kozijn geplaatst worden van circa 340 cm 8) Indeling kozijn: schuifdeur of schuifpui met aan beiden zijden een muurtje van ca 80 cm tbv een radiator 9) Aanbrengen smeervloer 10) Gevel doorbraak 11) Afvoer van puin van de doorbraak Optioneel: Stucen van de aanbouw ( wanden en plafond) Plaatsen van de 2 radiatoren aan beiden zijden van het kozijn Afwerken binnenzijde aanbouw met gipsplaat Aanleg 2x dubbele wandcontactdozen met centraaldoos in het plafond Plaatsing 2 of 4 spotjes in plafond Overig: Achterzijde woning is bereikbaar via de steeg. Bijgaand stuur ik u de foto's van de huidige situatie Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd en zie uw offerte graag tegemoet.

Lichtkoepel vervangen

Het betreft een oude dakkoepel op plat dak die vervangen moet worden. Hierdoor lekkage. Er ontstaan vochtplekken op plafond vlakbij de koepel. Ik denk dat het door scheurtjes in de koepel komt. Afmeting 1.15 bij 1.15 ongeveer. Lood moet waarschijnlijk ook vervangen worden.

Partners

Partners van Casius