Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Bunnik te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Bunnik heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Bunnik u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Bunnik of directe omgeving.

161 klanten uit Bunnik bevelen een bij Casius in Bunnik aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Bunnik bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: afdak naast hoekhuis en veranda achter hoekhuis maken, 7 kozijnen op begane grond vervangen, raamkozijn verwijderen, gevel deels dichten en nieuw raamkozijn plaatsen, zwevende trap vervangen, plaatsen kunststof kozijnen, trap aanpassen, het controleren en vervangen van een voor- en binnendeur, trapgat vergroten en trap plaatsen, trap vervangen, velux GGL 808 vervangen voor Velux GGU UK08, gat zagen en vaste trap naar zolder plaatsen, vervangen kozijnen en plaatsen tuindeur, gevelbekleding stacaravan en kozijnen vervangen, terras en boeidelen vervangen en overkapping realiseren, vaste, rechte trap realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Bunnik staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Bunnik:

Inbouwkast van Storemax inmeten en plaatsen

Wij willen graag een inbouwkast van Storemax laten inmeten en plaatsen. Hiervoor hebben wij samen met een Praxis medewerker onlangs een ontwerp gemaakt.

Reparatie slot serre deur

Het slot van de serre deur is stuk, kunt u dit repareren of een nieuw slot plaatsen Ik weet geen merk, maar sluit een paar foto's bij.

Zandstralen of schuren van een houten trap

Graag zandstralen of schoonmaken van een bestaande eiken trap met 14 treden met stootborden. Plateau halverwege van cica 1 x 2 meter. Balustrade/spijlen zijn voorzien van houtsnijwerk. Er zit momenteel een niet al te vast zittende lak op de trap.

Garagedeur vervangen door kozijn met deur en raam

Wij hebben een woning gekocht en krijgen daarvan op 17 januari de sleutel. Er is daar een garage met een kanteldeur die wij willen laten vervangen. We willen een kozijn met deur en daarnaast een raam of een raam met daaronder een paneel. We willen hiervoor graag uw prijsindicatie ontvangen.

Kattenluik in een deur wegwerken

In verband met een verhuizing moet het kattenluik in de achterdeur worden weggewerkt, of de deur worden vervangen. Graag zo spoedig mogelijk.

Plafond aanbrengen op de overloop

Ik wil het plafond op onze overloop vervangen met nieuwe gipsplaten en daarin 4 halogeen inbouwspotjes aanbrengen, de randen afwerken met latten en naden kitten zodat het plafond daarna geschilderd kan worden. Afmeting overloop 275 cm x 140 cm. Schilderen maakt geen onderdeel uit van de klus.

Taatsdeur plaatsen

Voor de verbouwing van onze nieuwe woning zijn wij op zoek naar een deur tussen de hal en de woonkamer. Een mogelijk oplossing is bestaande deur en vast raam vervangen. Een andere mogelijkheid is de montage van een (dubbele? ) stalen of aluminium deur (donkergrijs of zwart). De breedte is circa 1,55 meter en de hoogte 2,60 meter. Is dit te realiseren met een of meer deuren (al dan niet met een vast paneel ernaast) en wat zouden daarvan de kosten zijn? Als het 1 taatsdeur is dan een deur met net uit de zijkant het draaipunt een stukje van de zijkant af.

Carport plaatsen

Ik wil tegen het huis aan, een carport van 5 meter lang, 3.50 breed en 2.60 meter hoog met enkelsteens muren. De muur aan de zijkant wordt 1.80 meter hoog, maar aan de achterzijde komt de muur tot het dak. In de achtermuur komt een hardhouten dubbele deur met een borstwering en 4 kleine raampjes. Het balkendak wordt lichthellend plat in verband met de waterafvoer en er komt goede dakbedekking. De hemelwaterafvoer wordt goed geregeld. Er komen boeiboorden en er is aan de voorkant een oversteek van 15 cm. lang tegen het huis aan. De buitenmuur wordt een enkelsteens muur van 2 meter en de achterkant andere zijkant komt een gemetselde muur van 2 meter hoog. De breedte wordt 3.50 meter en de hoogte 2.60 meter. Graag ook een prijsopgave voor als we de carport 1.70 meter laten doorlopen achter de achtergevel. Hij wordt dan dus 6.70 meter lang en er komt dan een muurtje van 1.70 meter bij aan de terraskant, waarin we dan graag een enkele hardhouten deur willen hebben met een borstwering en 4 kleine raampjes.

Houten garagedeuren repareren

Houten garagedeuren sluiten niet goed en klemmen door vocht. Het zijn 2 hele grote deuren, ongeveer 2.5 meter breed.

Vervangen ramen

Aan de voorzijde van onze woning zitten stalen kozijnen met enkel glas; wij zouden dat graag laten vervangen door (hard)houten kozijnen met dubbel glas en ventilatie stroken. Het gaat om 3 kozijnen op de eerste verdieping. Betreft het leveren en plaatsen van de houten kozijnen met dubbel glas.

Vaste trap inmeten en plaatsen

Verwijderen van de huidige vaste trap en inmeten en plaatsen van nieuwe vaste trap met extra draai om trap minder steil te maken. Betreft ook het leveren van de nieuwe trap.

Kozijn vervangen

Erkerkozijn (hout) moet vervangen worden inclusief het dubbelglas (lek). Afmetingen 340 x 185 cm; twee zijramen van 75 x 185 cm; glas in zijramen zou hergebruikt moeten kunnen worden. Nieuw kozijn in kunststof of aluminium.

Controleren en plaatsen geleverde Storemax-schuifdeurkast

Op 14 juli j.l. is door Karwei aan mij geleverd het interieur en de schuifdeuren voor een Storemax-kast. Mijn vrouw en ik zijn met de installatie van de kast begonnen, maar blijven zitten met de vraag: - hoe de schuifdeuren te installeren? - en zijn daarvoor wel alle onderdelen geleverd? Sterker nog, zijn de opgegeven afmetingen wel juist uitgevoerd? Graag willen wij bovenstaande vragen beantwoord hebben. Eventueel vergezeld van een advies, alsmede prijsopgaaf voor verdere installatie.

Tweepersoonsbed met kledingkast onder

Ik wil in mijn appartement een 2 persoonsbed met een kledingkast daaronder laten maken. Slaaphoogte op ongeveer 1,90 meter. Plaatsing in een hoek/nis met afwijkende maten door schuin aflopende wand dus er komt wat meetwerk aan te pas. Ik kan een foto van het ontwerp-idee toemailen.

Nieuwe schuurdeur (evt met glas) en ...

Nieuwe schuurdeur (evt met glas) en nieuw sluitwerk, indien mogelijk 3 puntsslot oid universeel met voordeur en of keukendeur

ik wil een vaste trap met 2 rechtse ...

ik wil een vaste trap met 2 rechtse draaien naar de zolder maken. Deze zou boven het trappengat naar de eerste etage moeten komen.

De garage van ons jaren '50 huis heeft ...

De garage van ons jaren '50 huis heeft houten dubbele deuren (2) welke vervangen moeten worden. De breedte van beide deuren samen, i.e. de opening van de garage is ongeveer 2.10 meter en hoogte 2.34 meter; de bovenkant van beide deuren vormen een half-ronde boog en de planken lopen vertikaal. Bestaande hand- en sluitwerk kan worden overgezet. Oplevering in grondverf dan wel afgeschilderd

wij zoeken vakman voor bouw van houten ...

wij zoeken vakman voor bouw van houten boekenkast op zolder met gedeeltelijk schuine wanden. Aanschaf en soort van hout in overleg.

Vervangen van een dicht raam met ...

Vervangen van een dicht raam met kunststof kozijnen en dubbele beglazing (net nieuw, maar het kan niet open) door een kantel-kiep raam met dubbele beglazing en kunststof kozijnen. Het gaat om het raam in de rechte gevel op zolder (tweede verdieping). Een steiger zal dus nodig zijn. Ik heb getracht de maten op te nemen. Het glas van het huidige raam is 85 cm breed en 102 cm hoog.

Onderdorpel van 2 raamkozijnen vervangen ...

Onderdorpel van 2 raamkozijnen vervangen (waarvan 1 op 1e verdieping en 1 op begane grond) beide ramen ca. 3 meter breed, onderdorpel en deel stijl van voordeur vervangen (breedte).

Project betreft het plaatsen van een ...

Project betreft het plaatsen van een raam in de zijgevel van het huis (badkamer, 1e verdieping). Muur bestaat vermoedelijk uit gewapend beton + baksteen. Raamgrootte: ca. 0.60 x 0.90 meter; kunststof; dubbel glas.

Plaatsen trap van 1e verdieping naar ...

Plaatsen trap van 1e verdieping naar zolder