Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor binnendeur met beslag laten afhangen:

Binnendeur met beslag laten afhangen

Graag zouden wij een binnendeur met beslag laten afhangen. Er heeft vroeger al een deur ingezeten. Betreft een stompe boarddeur van Cando. Deur dient eind deze week, uiterlijk begin volgende week geplaatst te worden.
Onze klant uit Bilthoven (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor binnendeur met beslag laten afhangen uit heel Nederland:

Binnendeur met glas en beslag monteren

Nieuwe binnendeur met glas inkorten, beslag bevestigen en deur plaatsen. De gaten zitten al in het deurkozijn, maar de scharnieren moeten nog worden geplaatst.

Kozijn en deur vervangen

Stalen kozijn vervangen door houten kozijn. Binnendeur in garage vervangen voor nieuwe buitendeur met nieuw slot en veiligheidsscharnieren. Kozijn en deur/beslag gekocht.

Afgelakte Cando Manchester opdekdeur plaatsen

Wij zoeken een vakman die voor ons een opdek binnendeur kan inmeten en na de levering ook kan monteren. We willen een afgelakte CanDo Manchester opdekdeur bestellen met blank glas en beslag. We denken dat deze deurmaat moet worden aangepast. We kopen de deurkruk Brielle. We willen ook op 3 andere deuren nieuw beslag laten plaatsen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Binnendeuren plaatsen en leveren

In de aanbieding staat de binnendeur met glas in lood Allura, is het mogelijk om deze te laten bezorgen en direct te laten plaatsen door uw montage service? Of indien niet direct mogelijk op een ander tijdstip dat schikt? Mogelijk heb ik ook interesse in het plaatsen van 2 binnendeuren Leon. Ik kan door medische redenen niet de deur uit en kan ook dit soort zaken niet zelf plaatsen. Vandaar dat ik het wilde weten. Indien de deur niet met beslag wordt geleverd zoals in de folder aangegeven dan direct deze ook op de deur plaatsen aangezien ook deurbeslag en deurkruk deze week in de aanbieding zijn. Graag uw advies. Graag zou ik willen dat de vakman de materialen ook levert/ophaalt.

Afhangen van binnendeuren

Ik wil een aantal binnendeuren in huis vervangen. Ik denk aan 2 stalen binnendeuren stomp, met rolslot, 1 stalen binnendeur hangend / rollend en 3 gewone stompe binnendeuren met klink . Ik heb hulp nodig met inmeten en een deskundige blik of kan wat ik wil. Na opmeting bestel ik de deuren en het beslag en dan kan er professioneel worden afgehangen. De binnendeur kozijnen moeten dan worden afgelakt.

Binnendeur plaatsen en lakken

Wij willen graag de binnendeur af laten lakken en op laten hangen, met paumelle scharnieren en beslag. Het is een opdekdeur. Tevens plaatsen 4 ramen in de deur. Montage materiaal niet aanwezig. De deur zelf is al geleverd.

Stompe binnendeur en kozijn leveren en plaatsen

Op relatief korte termijn willen wij graag 1 nieuwe stompe binnendeur laten leveren en plaatsen incl. kozijn. Op dit moment zit er een standaard stalen kozijn in met bovenlicht. Als eerste bij de klant de deuren inmeten / en draairichting bepalen bespreken dan onze wensen qua uitvoering evt. Met glas, zodat de klant de juiste maten en artikelen kan bestellen bij Praxis. We willen de deur en kozijn volledig laten monteren inclusief beslag, hang- en sluitwerk en schilderwerk. Graag zorg dragen voor de het afvoeren van de huidige deur en kozijn. Graag ontvangen wij een gedetailleerde offerte van bedrijven die onder garantie werken.

Opdekdeur plaatsen

Mijn woning is verkocht en ik wil voor de overdracht een ontbrekende binnendeur laten plaatsen, inclusief beslag. Het gaat om een vlakke dichte opdekdeur. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Binnendeur afhangen en bijschaven

Een binnendeur afhangen. Een stompe deur van 201.5 x 83 cm. De deur moet u in de breedte bijschaven naar circa 82.5 cm. Het is een oude woning. De deur is al in huis. De oude scharnieren en het beslag wil ik laten overzetten. De oude deur haal ik zelf weg.

Binnendeur opmeten en monteren

Wij willen de bestaande 5 binnendeuren laten vervangen. En daarvoor een advies om ook andere bovenlichten te vervangen. Er zitten nu Bruynzeel opdekdeuren met bovenlicht met glas of een plaatje (met gaatjes) in. Het is ook een optie om grotere deuren te laten monteren zodat de bovenlichten kunnen komen te vervallen. Ook moet er direct beslag worden geplaatst voor deze 5 deuren. De deuren moeten worden ingemeten daar de vloer niet overal gelijk is!

Partners

Partners van Casius