Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Bilthoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Bilthoven heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Bilthoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Bilthoven of directe omgeving.

483 klanten uit Bilthoven bevelen een bij Casius in Bilthoven aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Bilthoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: praktijkruimte in de tuin realisren, kunststof kozijnen plaatsen, vliering laten plaatsen, open trap dicht maken en schuifwanden plaatsen, balkonhekken vernieuwen van 4 appartementen, beplating schuur vervangen, muur metselen, kozijn vervangen, diverse deur en kozijnklussen en timmerwerk, reparatie plafonds en kozijn plaatsen, entresol bouwen van hout en metaal, vervangen van kozijnen, carport verwijderen, slaapkamer kozijnen vervangen, plaatsen houten deurkozijnen met binnendeuren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Bilthoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Bilthoven:

Plaatsen houten deurkozijnen met binnendeuren

Mijn nieuwbouwwoning wordt casco opgeleverd. De standaard stalen deurkozijnen inclusief opdekdeuren en bovenlicht zijn afbesteld. Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van houten deurkozijnen inclusief stompe binnendeuren: Specificeer offerte svp duidelijk naar: - 8 x binnendeuren met afmeting 93 x 231,5 cm stomp, waaronder 1 x badkamer en 1 x toilet - deurtype Bruynzeel jaren dertig of soortgelijk - beslag Ton-model,of soortgelijk - bovenlicht dichtmaken - inmeten, materialen, monteren

Klapraampje plaatsen in bestaand kozijn

Ik wil graag in een bestaand houten deurkozijn met bovenlicht een klapraampje hebben en het gaat om 2 raampjes. 1 in de slaapkamer en 1 in de badkamer in het raampje zit ook een rooster. De afmetingen zijn; badkamer 39 cm hoog en 75 cm breed en de slaapkamer is 39 cm hoog en 82 cm breed

Ramen vervangen

Wij hebben in onze dakkapel voor en achter aluminium raamkozijnen in onze houten kozijnen. Deze zijn oud en krom. Wij zouden daarom graag 6 nieuwe raamkozijnen met glas laten plaatsen. De afmetingen van de ramen zijn ongeveer 885 lang en 530 breed. Aan welk bedrag moet ik dan denken? En komen jullie dan langs om het nauwkeurig op te meten? Hopelijk treffen we elkaar binnenkort.

Taatsdeuren plaatsen

De deur mag tussen de hal en woonkamer komen. Twee deuren, samen maximaal 160 cm breed, 250 cm hoog. Zwart mat, drie vlakken helder glas. Zit nu een standaard deur in die moet worden verwijdert en er moet dus worden gezaagd in de muur ten behoeve van de nieuwe grootte. Muur moet daarna gestuukt worden. Tevens lichtknop verplaatsen. Aluminium met slank profiel (met glas). Er zit nu een houten vloer in, wellicht een dorpel aanbrengen.

Storemax schuifdeuren in laten meten

Ik wil graag schuifdeuren van Storemax in laten meten en plaatsen voor een nis in mijn woning. Graag een vakman die langs wil komen.

Kozijnen met dubbel glas plaatsen

Het gaat om het plaatsen van 2 nieuwe houten kozijnen met draairaam met dubbelglas in woonkamer. Beide kozijnen zijn ongeveer 139 cm hoog en 88 cm breed. De woonkamer is op de begane grond.

Binnendeur met beslag laten afhangen

Graag zouden wij een binnendeur met beslag laten afhangen. Er heeft vroeger al een deur ingezeten. Betreft een stompe boarddeur van Cando. Deur dient eind deze week, uiterlijk begin volgende week geplaatst te worden.

Tafel schuren en in olie zetten

Ik wil mijn kersenhoutentafel van 1 x 2 meter schuren en opnieuw in de olie laten zetten.

Raamkozijnen op de 1e verdieping vervangen

Op de eerste verdieping zijn twee raamkozijnen (raam met hout er direct omheen) aan vervanging toe, 1 openslaand en 1 vast in het zelfde kozijn. Gewone slaapkamerkozijnen, glas bij beide ongeveer 65 breed en 100 hoog. We willen er dubbel glas in. Dat glas regelen we zelf, en we hebben al een schilder die het daarna komt afwerken, dus dat hoeft niet.

Raambalk vervangen

Ik wil graag de onderste houten balk van een raam vervangen op een van onze slaapkamers. Het houten raam is aan de onderkant verrot en moet vervangen worden. Ik heb zelf geen materiaal. Het glas is nog goed en de rest van het raam (zijkanten en bovenkant) ook. Het raam is 21 cm breed bij 33 cm hoog.

Beschadigde stenen dorpel vervangen

De stenen dorpel tussen de hal en het toilet wil ik graag laten vervangen door een nieuwe antraciet of zwarte dorpel. Het kozijn is 83 cm breed.

Inmeten en afhangen van de voordeur

Ik wil graag een voordeur bij jullie bestellen, maar ook laten afhangen uiteraard door jullie. Stap 1 is het inmeten: Kunt u iemand laten komen inmeten?? Dan kan ik de juiste maat bij jullie bestellen/kopen. Graag met spoed, want de actie van de deuren loopt t/m deze zondag nog maar.

Houtrotreparatie bij kozijnen

Ik heb last van houtrot in onderdorpel van de openslaande deuren en de uitbouw. Eventueel in combinatie opnieuw afstellen openslaande deuren (2x) en keukendeur.

Houtrot in een onderdorpel repareren

In een onderdorpel van een kozijn zit houtrot. Graag laat ik de dorpel repareren en de kozijnen verder van de woning controleren.

Kozijn en glas in de erker vervangen

Het hele kozijn moet vervangen op de benedenverdieping in dezelfde stijl die het nu heeft. De ramen dienen te worden voorzien van dubbel glas. De totale afmeting is 179 x 313 cm. De afmetingen van de ramen, groene gedeeltes 2 x 72 x 104 cm; 2 x 72 x 57 cm; 1 x 114 x 104 cm; 1 x 114 x 57 cm. Een raam, linker onder, moet open kunnen. De rabatdelen boven de erker zijn op steen geschroefd. Er zit voor zover ik kan zien geen latei tussen. Aan de bovenkant en onderkant voorzien van lood om insijpelen te voorkomen. De kozijnen worden van hardhout.

Divers timmerwerk

- inbouwgarderobekast ombouwen, 1 deur+kozijn naar andere kamer, wand dichten - bouw houten garderobekast met schuine wand - leveren en plaatsen enkele meters bureaublad - verwijderen bestaand lage wandkasten (ca 3 meter) en/of deurpaneel voorzien van scharnieren e.d. - het omhangen van enkele binnendeuren Specifieke details en totale omvang werk ter plekke bekijken en vaststellen

Boeiboord vervangen

Boeiboord vervangen van de garage, 3 zijden ongeveer 13 meter. We hebben nu houten boeiboorden en we willen dit graag vervangen voor Trespa of iets dergelijks.

Stalen binnenpui plaatsen

Ik wil graag een stalen binnenpui als doorgang van de huiskamer naar de eetkeuken plaatsen. De maten zijn ongeveer 255 cm breed en 265 cm hoog. Ik wil graag twee taatsdeuren met twee zijkanten van glas met roedes. Graag in de kleur zwart of donkergrijs. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte.

Plafond vernieuwen en inbouwkast maken

In een slaapkamer van ongeveer 3 bij 4.50 meter wil ik het verlaagde plafond laten verwijderen. Hierna zal en een nieuw straks plafond in geplaatst moeten worden. De wanden willen wij dan ook gelijk laten stuken. mits er dan nog budget is dat wil ik graag de inbouwkast in deze ruimte laten verwijderen en een op maat gemaakte kast laten plaatsen.

Openslaande raamkozijnen vervangen

Op de 2e etage bij 2 slaapkamers wil ik graag de kozijnen laten vervangen. De afmetingen van de kozijnen zijn 52 x 110 cm en 52 x 133 cm. De nieuwe kozijnen dienen van hardhout te zijn inclusief ventilatierooster, grond- en schilderwerk,. De scharnieren zijn 2 jaar geleden vervangen, deze zijn nog te gebruiken.

Taatsdeuren in hout of aluminium

Ik wil graag taatsdeuren in hout of aluminium tussen de woonkamer en de hal. De afmeting is +- 150 breed x 260 cm hoogte. Het is voor een nieuwbouwwoning, er moet nog gebouwd gaan worden. Welke maten en materialen kunt u leveren? Is hout veel goedkoper dan aluminium en staal?

Tochtstrips aanbrengen door het hele huis

Houten tochtstrips aanbrengen door hele huis. Voordeur dorpel plaatsen, opnieuw afhangen en houten tochtstrips plaatsen. In keuken vaatwasser kast aftimmeren.

Deur inbouwkast inmeten en afhangen

Graag ontvang ik hulp voor het inmeten en afhangen van een deur in een inbouwkast. De afmetingen zijn 211 bij 83 cm.

Kasten op maat maken

Te maken: hoek-kast keuken op maat op aanrecht. Tevens kledingkast, schuifdeuren op maat [ong. 3 meter]. Geen materiaal aanwezig.

Slotgaten in buitendeuren frezen

Ik wil graag in vier buitendeuren een slotgat in laten frezen.