Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dakraam op zolder plaatsen:

Dakraam op zolder plaatsen

Dakraam plaatsen dat groter is dan het huidige dakluikje. wij denken aan 78*98 cm. De vraag is of dat past tussen de zonnepanelen en de nok
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakraam op zolder plaatsen uit heel Nederland:

Dakraam laten plaatsen

Ik wil graag twee dakramen laten plaatsen op zolder waaronder een bestaande dakraam vervangen en een nieuwe plaatsen. De afmetingen van de ramen moeten 55-78 en 78-140 worden.

Dakraam plaatsen Zolder

Wij willen graag een dakraam laten plaatsen op onze zolder. richt maat is 1mtr bij 1mtr.

Een nieuw en groter dakraam leveren en plaatsen

Ik zoek een specialist die mijn dakraam kan vervangen. Momenteel zit er een klein dakraampje op zolder wat ik wil laten verwijderen. Vervolgens dient het gat iets groter gemaakt te worden en moet er een 134 bij 140 cm (houten kozijn) raam in geplaatst worden. Dit moet aan de achterzijde van de woning gebeuren.

Zolder verbouwen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het verbouwen van onze zolder. Het gaat (een beetje grof) over 3 muren, een deur en een dakraam plaatsen en het plafond van de slaapkamer te verlagen. Dat kunnen we tijdens een bezoek bespreken en laten zien. In het PDF zitten meer details.

Dakdoorvoer verplaatsen

Verplaatsen van een bestaande dakdoorvoor, 2 dakpannen naar boven. Dakdoorvoer vanaf zolder en dakraam ook bereikbaar.

Zolder verbouwen

De zolder bestaat uit een slaapkamer en een open ruimte. Wij willen twee slaapkamers en een voorzolder realiseren, met hierboven een vliering. Hiervoor dienen de (houten) muren van de huidige slaapkamer verplaatst te worden en dient het plafond verlaagd te worden. Tevens dient indien mogelijk een klein dakraam geplaatst te worden op de voorzolder. Verder willen we in beide slaapkamers verwarming, waarbij onze voorkeur uitgaat naar vloerverwarming die separaat geregeld kan worden.

Aanschaf + montage uitzet tuimelvenster

Op onze zolder zit een dakvenster met een formaat van 108 cm breed x 111 cm hoog. Graag willen wij hier een nieuw dakraam (tuimelvenster) in laten plaatsen. Het dichtsbijzijnde formaat zou zijn 94 x 98 cm.

Dakraam plaatsen

Graag offerte voor dakraam op zolder onze nieuwe woning (schuin dak). Sleuteloverdracht is 4-5-2020. Afmeting dakraam: 66 x 98 cm. In afwachting van uw reactie.

Dakraam plaatsen

Wij willen graag een dakraam geplaatst hebben van 55 x 78 cm. Afgetimmerd, het mogen houten of kunststof kozijnen worden. Het is belangrijk dat u de doorbraak door het pannendak maakt en het volledig afgetimmerd oplevert. Inclusief materiaal. Grootste doel is meer lichtval in de waskamer op zolder.

Zolder isoleren en dakraam plaatsen

Ik wil een huis kopen, ik heb een bod gedaan en de onderhandeling begonnen. De vraagprijs vind ik te hoog van het huis, want het huis is niet gemoderniseerd (label F). Het is een hoekhuis rijtjeswoning met een schuin dak, waarbij het zolderdak geïsoleerd dient te worden en een dakraam met dubbel glas geplaatst dient te worden of eventueel een dakkapel. Het betreft een woning in Woubrugge. De lengte van het dak zou 5.92 m zijn, 5.97 m breed midden van het dak 2.66 m hoog, de schuine hoek weet ik niet. Ik heb een plattegrond van het huis. Het dak heeft houtenbalken ertussen. Als ik het huis koop, dan wil ik in een kort termijn een grote verbouwing doen (badkamer, keuken etc.) en dit wil ik dan graag uitbesteden aan 1 partij.

Partners

Partners van Casius