Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor planken voor ikea pax-kast maken van massief hout:

Planken voor Ikea Pax-kast maken van massief hout

Ik zou graag in mijn Ikea Pax-kast de 5 planken willen vervangen door planken van van massief (samengesteld) hout. De planken hebben afmetingen van 75x58cm. Het is de bedoeling dat u deze voor mij passend maakt zodat ik ze in de kast kan leggen en waar ik boeken op kan zetten zonder dat deze doorzakken.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor planken voor ikea pax-kast maken van massief hout uit heel Nederland:

Trapkast en zo

Dit gaat over het Duraline F-wandsysteem in de trapkast. Wij hebben inmiddels alle materialen (incl. rails, planken, dragers) gekocht. Alle planken zijn ook op maat gezaagd. Ik heb ook het ontwerp toegevoegd als referentie. Daarnaast een gordijnrail plaatsen. Wij hebben de gordijnen al thuis en wij gaan binnenkort ook de rail kopen. De breedte van de kamer is 2.2 meter. Een derde klusje is om twee Ikea spiegels op te hangen. Eentje in de slaapkamer, eentje in de hal. Eenvoudige werk maar wij hebben niet het juiste gereedschap.

Draaicarrousel plaatsen, afvoer nalopen en kitrand werkblad vervangen

Ik wil wat onderhoud aan mijn keuken laten uitvoeren; 1. Plaatsen draaicarrousel (Ikea) in bestaande keuken, hier zijn nu planken - keukenblad (marmer) zit vast 2. Afvoer gootsteen lekt en lijkt slecht geinstalleerd, moet nagelopen worden. Eventueel delen vervangen en / of lijmen 3. Kitrand werk / keukenblad vervangen (kit in juiste kleur aanwezig)

Ikea pax kast uit elkaar halen

De Ikea pax kast moet uit elkaar gehaald worden en in elkaar gezet worden. De nieuwe woning is op 5 minuten afstand van de oude Het gaat om de volgende kasten: - 4 pax kast met afmeting: breedte 75 cm x hoogte 237 cm x diepte 65 cm. - 1 x pax kast met afmeting breedte 75 cm x hoogte 237 cm x diepte 40 cm. De planken zijn al afgehaald.

Bevestig- en ophangwerk in huis

In verband met een nieuw huis en ontbreken van juiste gereedschap, zijn wij benieuwd naar kosten voor klein bevestig- en ophangwerk in huis. Het gaat om kleine decoratie en onder andre een spiegel. Meer specifiek: - Ophangen van aantal wanddecoraties - Plankjes op muur als display (2x lang 2-schroef, 3x 1-schroef) - Schilderin/fotoframe - Hangplantpotjes bevestigen d.m.v. plafondhaak of wandbeugel (kleine plantjes aan touwtje) - Advies/bevestigen IKEA bedkast aan muur (assembleren kunnen wij) - Herbevestigen van lamp aan plafond (ronde kap aan beugel, hangt nu niet helemaal stevig) Optioneel afhankelijk van expertise: behandelen van houten vloer, advies over herbevestiging van aantal losse planken (mogelijk door uitzetten na warmte).

Ombouwkast maken en diverse andere klussen

- In elkaar zetten van een Ikea bureau en kast - Maken ombouwkast om bestaande kast (moet lijken op inbouwkast) + sausen - Vervangen inbouwoven - Maken planken in garderobekast - Ophangen schilderij - Ophangen basketbalnet in buitenmuur - Wegwerken diverse kabels - Controleren waarom DVD speler bij nieuwe tv alleen in zwart wit is Kan op basis van offerte of uurprijs. In najaar af en toe klusdag voor allerlei klussen in en rond de woning. Kan wat ons betreft ook op zaterdag of zondag of in avond gewerkt worden als dat beter past. Zijn meer klussen dus in overleg kijken naar beschikbare tijd om werkdag goed te vullen.

Toilet opknappen en planken ophangen

Ik wil graag 3 klussen laten uitvoeren: 1. 3 witte planken van 1 meter elk ophangen in de woonkamer, Ikea planken 10 cm dik 2. Wc pot vernieuwen boven, staande pot. De huidige oude wil ik vervangen. Het is een duoblok 3. Wc vloertje beneden betegelen met Portugese originele castelo tegels, standaard wc van 1 m bij 1 m, huidige tegels zullen er wel uit moeten want castelo tegels zijn dik. Tegels castelo heb ik al.

Onbehandeld houten kast schilderen

Het gaat om het schilderen van een houten stellingkast. (ivar, Ikea) Hout is nog onbehandeld. 3 lange staanders, 12 planken, 1 ingebouwd kastje met 2 deurtjes en 3 planken.

IKEA keukenblok laten monteren

In elkaar zetten van IKEA keukenblok met 3 kasten (2 laden en 1 met planken) en bovenblad. Alle onderdelen hebben we in huis. Hebben daar zelf geen tijd voor. Plaatsing liefst zsm in verband met dringende noodzaak over opbergruimte te beschikken. Geen apparatuur, vlakke onder- en achtergrond.

Diverse klussen in keuken, tuin en woonkamer

Graag willen wij een offerte voor het volgende. Afmonteren Ikea keuken, verwijderen van het huidige keukenblad en een gipswand verstevigen om een keukentafel tegen de wand te kunnen bevestigen en enkele planken ophangen. Verder een kraan in de achtertuin aansluiten. Tevens het stucen van de woonkamer, keuken en een klein halletje. Ongeveer tussen de 50 - 70 m2. Ook willen wij de naden van onze spackplafonds dicht laten maken, dit is ook ongeveer 50 - 70 m2. Laatste week april, 1e week mei (meivakantie 2016) willen wij deze werkzaamheden laten verrichten. Graag ontvangen wij van u 2 offertes. 1 zonder stucen en 1 inclusief stucen. Het liefst op een korte termijn. Bij voorbaat dank.

Aanrechtblad met betonlook laten maken

We willen graag kijken naar een optie om de keuken een wat stoerder uiterlijk te geven. We willen het keukenblad graag een betonlook geven. Het keukenblad is nu wit en van Ikea, gemaakt van spaanplaat, melamine hogedruklaminaat en versterkt polypropeen. De keukenkastjes krijgen een donkergrijze (matte) kleur. We denken dat een betonnen aanrechtblad, samen met de antraciet/donkergrijze kastjes de keuken een stuk stoerder maken. Tevens bevinden in de keuken ook planken naast de koelkast. Misschien is het mooi om die ook een betonlook, betonstuc, te geven. We willen graag een prijsindicatie en informatie over hoe we dit het beste kunnen aanpakken. We hebben jullie prijzen gezien op de website en we hebben er vertrouwen in dat jullie een eerlijke prijs bieden. Er zijn foto's beschikbaar.