Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor vervanging keukenraam en slaapkamerraam:

Vervanging keukenraam en slaapkamerraam

Het keukenraam (2 x 1,3) en een slaapkamerraam (1,5 x 1,3) moeten worden vervangen.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervanging keukenraam en slaapkamerraam uit heel Nederland:

Draairamen naar draai kiepramen ombouwen

Graag zouden we willen weten wat de mogelijkheden zijn om een bestaand houten kozijn met naar buiten openslaande ramen om te bouwen naar een draai/kiepraam constructie zonder de volledige kozijnen te vervangen. Op het ogenblik hebben we een 4-tal ramen waar dit speelt nml. - Keukenraam; afmeting bewegend raamdeel ca. 910x1540mm (bxh) – 1 stuks - Slaapkamer 1; afmeting bewegend raamdeel ca. 710x1650mm – 1 stuks - Slaapkamer 2; afmeting bewegend raamdeel ca. 825x1750mm (bxh) - 2 stuks In de bijlagen stuur ik een aantal foto’s welke hopelijk duidelijkheid geven omtrent de huidige situatie. Vraag is daarbij is of bij vervanging de afmeting van het bestaande raam zelf na aanpassing niet kleiner zou gaan worden. Kunt u aangeven of ombouw mogelijk is? En zo ja, wat zijn hierbij de geschatte kosten? Mocht u zelf nog vragen hebben om een beter beeld te krijgen, dan hoor ik dat graag! Alvast bedankt voor uw reactie en met vriendelijke groet,

Stalen lateien vervangen

In ons jaren '20 huis is een drietal lateien aan vervanging toe. 1 aan de voorzijde en 2 aan de achterzijde, zie bijgevoegde foto's. Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van deze lateien. De bovenkant van het voorraam en van de serredeuren bedraagt ongeveer 3.15 meter, het keukenraam is ongeveer 2.40 breed.

Ventilatieroosters vervangen

Ik heb in mijn woning uit bouwjaar 1993 een aantal ventilatieroosters die aan vervanging toe zijn. Ze laten open of dicht net zo veel wind door en vermoed dat ik hierdoor ook een hoop warmte verlies. Ik heb een voorbeeld van deze roosters toegevoegd. Ze zijn allemaal bevestigd in het venster boven op het dubbelglas wat aanwezig is. Het gaat hierbij om de volgende maten exclusief rooster die zo'n 12 cm hoog is: 3 ramen van 102 x 70 cm (1ste verdieping), 1 keukenraam 70 x 90 cm, 1 woonkamerraam 163 x 140 cm. Gaarne ontvang ik een offerte om deze roosters te laten vervangen. Tevens ontvang ik graag een offerte als ik 2 roosters wil laten verplaatsen, namelijk: 1 raam van 102 x 70 (1ste verdieping) naar de andere kant van de kamer in een raam van 80 x 126 cm. Daarbij is ook een nieuwe isolatieruit nodig. Verder 1 woonkamer raam 163 x 140 cm (zithoek) naar andere zijde in een raam van 152 x 70 cm met een nieuwe ruit.

Kunststof deur- en raamkozijnen plaatsen

Het vervangen van kozijn en voordeur met kunststof materialen; vervangen van een keukenraam door kunststof kozijn en HR++ glas voorzien van ventilatierooster in raam; en eventuele vervanging van raampartijen naast voordeur door kunststof kozijnen en HR++ glas; De kozijnen moeten verdiept zijn met Hollandse hoekverbinding. Tot januari op het Franse telefoonnummer te bereiken, daarna op de andere twee telefoonnummers.

Keukenraam vervangen

Vervanging keukenraam op derde verdieping. Ongeveer 100 x 200 cm met vast bovenraam van 100 breed en 60 hoog en openslaand raam voor het onderste deel bij voorkeur naar binnen openend. Enkel glas is voldoende. Zo simpel mogelijk, ventilatierooster is niet nodig. Inclusief montage. Montage moet van binnenuit gebeuren. Kan niet van buitenaf. Momenteel heb ik hout en het nieuwe kozijn moet van kunststof zijn.

Vervanging dubbelglas door dubbelglas met dauerluft

In bestaande keukenraam dauerluft aanbrengen.

Dakgoot reparatie of vervanging

Dakgoot van 16 meter lengte, aan woonboot, hangt door waardoor zinkwerk scheurt en dus lekkage. Keukenraam kan hierdoor ook niet meer geheel worden geopend. Graag vrijblijvende offerte voor reparatie van deze dakgoot, verkleinen van deze dakgoot (waardoor minder zwaar) of vervanging van deze dakgoot.

Vervanging van 2 dubbelglas ruiten

Vervaning van 2 standaard dubbelglas ruiten, huidige ruiten zijn lek (ruitschade). Ter indicatie de volgende afmetingen: Het gaat op een keukendeur (breedte 0,63 meter en hoogte 1,15 meter) en keukenraam (breedte 1.15 meter en hoogte 1.26 meter) Type woning: hoekwoning van een rijtjeshuis, keuken bevindt zich op de begane grond, de kozijnen zijn van hout en de sponningen zijn voor standaard dubbelglas geschikt.

Vervanging van 3 ramen

Ik heb 3 ramen die lek zijn en graag wil laten vervangen. Het gaat om een keukenraam van 155x128, een raam aan de tuinzijde van 73x154 en een raam op zolder van 107x96. Het kozijn aan de achterzijde heeft een klein stukje dat rot is die ook vervangen moet worden. Dubbelglas.

Vervanging 2 ramen met kozijnen ...

Vervanging 2 ramen met kozijnen (keukenraam en slaapkamerraam in bovenhuis) Vervanging hek rondom dakterras, is nu hout en het moet een iets lager hek worden van hout of kunsstof.