Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor zoldertrap vervangen:

Zoldertrap vervangen

Ik wil graag een zoldertrap laten plaatsen. De oude vlizotrap wil ik vervangen. De oude is namelijk krom. Het gaat om een standaard vlizotrap.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zoldertrap vervangen uit heel Nederland:

Zoldertrap vervangen

Ik wil graag de zoldertrap laten vervangen. Wat kost dat?

Gat in beton zagen voor een vaste zoldertrap

Op dit moment hebben wij een vlizotrap naar zolder. Deze trap wil ik graag vervangen voor een vaste trap. Hiervoor zal er in de betonnen vloer een gat gezaagd moeten worden. Het oude trapgat moet worden gedicht en de vaste trap geplaatst.

Vlizotrap vervangen door een vaste zoldertrap

Vlizotrap moet vervangen worden door een vaste zoldertrap. Normale afmetingen. Materiaal afvoer en nieuwe trap is voor de vakman.

Vaste open zoldertrap plaatsen

Ik wil de vlizotrap vervangen door een open zoldertrap (vuren) met trap hek en aftimmering. De zoldertrap moet twee draaien hebben anders zal het niet passen. Het gat moet ook uitgebreid worden en het andere gat dichtgemaakt worden.

Zoldertrap plaatsen

Voor onze jaren 30 woning willen we de huidige 'trap in kast' vervangen voor een vaste open trap naar de zolder verdieping. De hoogte van vloer naar plafond is ong 2. 40m. Zoldervloerdikte is ong 20cm. De nieuwe zoldertrap moet bij voorkeur boven de bestaande trap, van de begaande grond naar de 1ste verdieping, komen. Eventueel kan de vaste kast op de overloop opgeofferd worden, maar liever niet. Drie foto's van de huidige overloop situatie toegevoegd. En twee voorbeeld foto's van wat we mooi vinden. Een van de voorbeelden is een dichte trap, we zoeken wel een open trap. Een trap die lui genoeg is om op een fatsoenlijke manier op zolder te komen, om die in de toekomst als slaapkamer te gebruiken. Maar die stijl genoeg loopt om op een slimme manier van de beperkt aanwezige ruimte gebruik te maken.

Vlizotrap vervangen door een vaste zoldertrap

Ik wil een offerte ontvangen voor het vervangen van onze vlizotrap door een voor een vaste trap naar de zolder. De vlizotrap moet worden verwijderd en de opening in de houten zoldervloer moet worden dichtgemaakt. Er moet een nieuw trapgat worden gemaakt en een open zoldertrap gemonteerd worden. We laten de klus hier graag goed inmeten en ontvangen daarna uw offerte.

Vlizotrap vervangen

Mijn dolle zoldertrap van 120 x 60 cm van de Gamma is defect. Een nieuwe kost €79. Het vervangen van deze trap is misschien goedkoper dan het repareren. Graag offerte voor het vervangen van de vlizotrap door hetzelfde model.

Vlizotrap door een vaste zoldertrap vervangen

Ik wil graag mijn vlizotrap eruit en een gat trap met nieuwe trap in de hoek van de gang en niet in het midden van de plafond. De trap moet dus doordraaien.

Vlizotrap vervangen door een vaste zoldertrap

Ik wil graag de vlizotrap laten vervangen door een vaste zoldertrap. Er moet daarbij een nieuw trapgat worden gemaakt in de betonnen zoldervloer en het oude trapgat moet worden gedicht. Ik wil een afspraak maken om de nieuwe trap hier te laten inmeten en ontvang daarna graag uw offerte. Mijn vraag is ook of jullie ook daarbij een constructeur nemen voor het bepalen of dit technisch wel mogelijk is?

Vlizotrap vervangen door een vaste zoldertrap

Wij hebben nu een vlizotrap naar onze zolder en willen die graag laten vervangen door een vaste trap. Er moet een nieuw trapgat worden gemaakt in de betonnen vloer en de opening van de vlizotrap moet worden gedicht. We hebben geen voorkeur voor een open of een dichte trap. We laten de trap hier graag inmeten en ontvangen daarna uw offerte.

Partners

Partners van Casius