Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor afdak van golfplaten maken:

Afdak van golfplaten maken

Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn voor het maken van een afdak aan mijn huis. Het gaat om een afdak van ongeveer 3,50 meter breed en 2 meter diep. Het afdakje zal van hout met een golfplaten dak gemaakt moeten worden.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afdak van golfplaten maken uit heel Nederland:

Afdak/overkapping in tuin maken

Situatie: Aan de ene kant van de overkapping bevindt zich een een schuur, aan de achterzijde een schutting. De overkapping moet aan de schuur bevestigd worden en de schutting moet een dichte achterwand worden. Planken moeten dus verplaatst worden en enkele planken moeten toegevoegd worden. Ik wil gewoon geïmpregneerd tuinhout gebruiken en transparante golfplaten. Als voorbeeld voeg ik een foto toe. Uiteraard wordt mijn overkapping kleiner dan die op de foto. Ik wil deze zomer graag onder mijn afdakje zitten, maar ik ben redelijk flexibel als het om de oplevering gaat. Ik wil 'm graag voor 26 mei 2018 geplaatst hebben. Komt het in uw planning beter uit om dat veel eerder te doen, dan is dat wat mij betreft prima. Wel moet ik daarbij zeggen dat ik pas 26 mei kan betalen, omdat mijn werkgever dan mijn vakantiegeld uitkeert ;-)

Golfplaten afdak vervangen

Door de storm zijn er in mijn afdak (ongeveer 6 x 2,5 meter) gaten geslagen. Graag wil ik deze platen vervangen. De klant denkt dat het om 4/5 platen gaat. Het gaat alleen maar om het monteren van het dak, de klant schaft alles zelf aan.

Schutting en afdak plaatsen

Mijn schutting is grotendeels omgewaaid en 4 houtenschermen (Gamma- Jumbo 1.80 x 1.80 art: 263360) zijn kapot, dus graag opnieuw de schutting plaatsen. Wellicht zijn houten palen in beton gegoten een optie. Daarnaast is het afdak (golfplaten 2 x 2 meter) tussen de woning en de schuur volledig vernield en moet vernieuwd worden. Ik wil graag in overleg met de vakman tot een duurzame oplossing komen.

Afdak maken

Door storm is ons dak van Golfplaten van ons afdak gewaaid. We moeten er nu weer een nieuw dak op hebben. Dus nieuw platen of iets dergelijks. Verzekering vroeg mij nu om een offerte voor de totale kosten, materiaal en arbeidsloon.

Afdak laten maken

Ik wil graag overkapping van 3,60 bij 4,60 meter laten plaatsen. Deze moet schuin aflopen richting de steeg. De overkapping komt te staan tussen de schuur en de schutting. Betreft het plaatsen van het geraamte, dakconstructie en golfplaten. Graag ontvang ik een offerte.

Schuurdak vernieuwen

Ik wil graag de golfplaten van het schuurdak vernieuwen. Er zijn gedeeltelijk ook asbestplaten en kunststof platten. Schuur is ongeveer 7 meter bij 3 meter. Ik wil ook graag misschien een afdak (van ongeveer 3 meter bij 2 meter) aan vast maken om de fietsen op te bergen. Bij de storm van vorige week is een plaat weggewaaid dus graag op korte termijn.

Afdak in tuin vervangen

Wij willen het oude plastic afdak van onze overkapping (4 x 5 meter) vervangen door nieuwe plastic golfplaten van hetzelfde materiaal. Het oude afdak heeft een houten constructie, de houten constructie blijft. Alleen het oude afdak moet worden vervangen. Wat zijn de kosten hiervoor?

Tuin leeghalen, terras aanleggen met eenvoudige overkapping

Het achterste deel van de tuin leeghalen (+afvoeren), terras aanleggen met gewone betontegels 30 x 30 o.i.d. en een overkapping maken met dezelfde grootte als terras. Ik dacht zelf aan zwarte golfplaten met hier en daar een doorschijnende. Afdak dient om zowel alle fietsen droog te houden en tevens een zitplaats te hebben bij minder mooi weer.

Oude woning met afdak en schuur slopen

Wij zijn momenteel de aankoop aan het afronden van een groot perceel grond waarop nu een oude vervallen woning met schuur staat. De overdracht zal vermoedelijk over 2 maanden plaatsvinden. We willen de huidige bebouwing laten slopen. Het gaat om een oud vrijstaand boerderijtje van 8 x 10 meter, om een schuur van 12 x 8 meter met daarop asbest golfplaten op een puntdak, en om een overkapping/berging van 12 x 5 meter met asbest golfplaten. De woning is al helemaal leeg, alleen de balken en fundering, de muren en het dak staan er nog. U kunt foto's bekijken van de woning op Funda. Wij ontvangen graag uw offerte voor de totale sloop en het verwijderen van alle afvalmaterialen.

Afdak aan de woning maken

Ik wil een afdak aan het huis van mijn zoon plaatsen. Dit moet met dakgoot en een regenpijp. Er is een bestaande schutting. Van de schutting naar het huis is ongeveer 2,50 meter. De totale lengte van het afdak moet worden ongeveer 10 meter worden en dit moet stevig zijn met golfplaten.

Partners

Partners van Casius