Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor afdak van golfplaten maken:

Afdak van golfplaten maken

Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn voor het maken van een afdak aan mijn huis. Het gaat om een afdak van ongeveer 3,50 meter breed en 2 meter diep. Het afdakje zal van hout met een golfplaten dak gemaakt moeten worden.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afdak van golfplaten maken uit heel Nederland:

Afdak in tuin vervangen

Wij willen het oude plastic afdak van onze overkapping (4 x 5 meter) vervangen door nieuwe plastic golfplaten van hetzelfde materiaal. Het oude afdak heeft een houten constructie, de houten constructie blijft. Alleen het oude afdak moet worden vervangen. Wat zijn de kosten hiervoor?

Tuin leeghalen, terras aanleggen met eenvoudige overkapping

Het achterste deel van de tuin leeghalen (+afvoeren), terras aanleggen met gewone betontegels 30 x 30 o.i.d. en een overkapping maken met dezelfde grootte als terras. Ik dacht zelf aan zwarte golfplaten met hier en daar een doorschijnende. Afdak dient om zowel alle fietsen droog te houden en tevens een zitplaats te hebben bij minder mooi weer.

Oude woning met afdak en schuur slopen

Wij zijn momenteel de aankoop aan het afronden van een groot perceel grond waarop nu een oude vervallen woning met schuur staat. De overdracht zal vermoedelijk over 2 maanden plaatsvinden. We willen de huidige bebouwing laten slopen. Het gaat om een oud vrijstaand boerderijtje van 8 x 10 meter, om een schuur van 12 x 8 meter met daarop asbest golfplaten op een puntdak, en om een overkapping/berging van 12 x 5 meter met asbest golfplaten. De woning is al helemaal leeg, alleen de balken en fundering, de muren en het dak staan er nog. U kunt foto's bekijken van de woning op Funda. Wij ontvangen graag uw offerte voor de totale sloop en het verwijderen van alle afvalmaterialen.

Afdak aan de woning maken

Ik wil een afdak aan het huis van mijn zoon plaatsen. Dit moet met dakgoot en een regenpijp. Er is een bestaande schutting. Van de schutting naar het huis is ongeveer 2,50 meter. De totale lengte van het afdak moet worden ongeveer 10 meter worden en dit moet stevig zijn met golfplaten.

Afdak herstellen met golfplaten

Door de hevige onweer van gisteren (6-7-2017) is mijn afdak van 250 cm x 490 cm beschadigd. Het gaat hierbij om de golfplaten die beschadigd zijn. De oude golfplaten moeten eruit en moeten nieuwe robuuste (iets) licht doorlatend golfplaten teruggeplaatst worden. Dit zou ik op een korte termijn gedaan willen hebben. Graag ontvang ik een offerte

Afdak aan de schuur vervangen

Ik wil graag een afdak in het verlengde van de tuinschuur (ernaast) laten vervangen. Er is al een dakconstructie. Deze moet worden bijgewerkt. Op de constructie moeten polycarbonaat kanaalplaten komen. Nu liggen er golfplaten. De afmetingen zijn: 3 bij 3.60 meter. Het oude dak moet ook afgevoerd worden.

Afdak aan de schuur laten maken

Een afdakje aan de schuur (tuin) maken/bestaande steunbalken vervangen. Het golfplatendak is door de storm beschadigd en ingestort. De afmeting van het afdakje komt op ongeveer op 3 x 3 meter. Het dak heb ik het liefst van ander materiaal dat kunststof golfplaten, die schijnen niet duurzaam te zijn. Anders een vergelijking tussen weer golfplaten en een houten dak. Graag, voor zover mogelijk, een gedetailleerde inschatting van de kosten doorgeven.

Een aantal klussen in tuis

Een aantal klussen: 1. Plaatsen van tuindeur sloten / beslag, palen voor versteviging van de sloten, stuk schutting vast maken. Graag op korte termijn. 2. Plaatsen van een afdak van golfplaten, het afdak wordt ongeveer 3,5 x 4,35 meter. 3. Van schuur 2 deuren 75 cm x 200 cm herstellen of vervangen.

Afdak voor fietsen aan de garage maken

Het gaat hier om een, schuin, afdak aan de zijkant van de garage waar we fietsen onder kunnen plaatsen. De lengte is 355 cm en de breedte 200 cm. Het dak mag gemaakt zijn van golfplaten en moet schuin aflopen in verband met waterafvoer. De zijkanten kunnen gewoon open zijn. De houten palen mogen van geïmpregneerd hout of hardhout zijn, afhankelijk van prijsverschil.

Afdak aan de schuur laten maken

Achter in de tuin staat al een schuurtje en daarnaast wil ik een afdakje, zodat je er eventueel kan zitten en je was laten drogen. Het bovendeel mag transparant golfplaten zijn, zodat het licht er goed door heen kan komen. Het gaat om grofweg 3 bij 3 meter. Deze zal gemaakt worden óf aan de schuur, óf op 4 staanders.

Partners

Partners van Casius