Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor opdek binnendeur met ruitjes plaatsen en aflakken:

Opdek binnendeur met ruitjes plaatsen en aflakken

Wij hebben een nieuwe opdek binnendeur met 4 ruitjes gekocht en willen die hier laten plaatsen. Het glas is er los bij geleverd en dit moet in de deur gezet worden. Ook moet de deur eventueel worden afgelakt. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor opdek binnendeur met ruitjes plaatsen en aflakken uit heel Nederland:

Opdek binnendeur afhangen

Ik wil 1 binnendeur laten afhangen inclusief het boren van paumelle gaten. Ook moet het bestaande hang- en sluitwerk overgezet worden. De oude deur mag eventueel afgevoerd worden door de vakman. De deur is 201,5 bij 87 cm.

Kozijn met deur binnen monteren

Afhangen binnendeur (opdek) in een nieuw te plaatsen stalen/alu kozijn. Huidig kozijn is geschikt voor een deur van 83 breed en 201,5 hoog (met glazen bovenlicht). Gewenst is nieuw kozijn voor een deur met lengte 231,5 zonder glazen bovenlicht. Offertes uitsluitend per e-mail.

Binnendeur en nieuw kozijn plaatsen

Afhangen binnendeur (opdek) in een nieuw te plaatsen stalen/aluminuim kozijn. Huidig kozijn is geschikt voor een deur van 83 cm breed en 2.01 meter hoog (met glazen bovenlicht). Gewenst is een nieuw kozijn voor een deur met lengte 231,5 cm zonder glazen bovenlicht. Offertes uitsluitend per e-mail.

Binnendeur vervangen inclusief kozijn

Vervangen van kozijn en binnendeur. Dit vanwege dat de binnendeur een andere draairichting moet krijgen. Graag zouden wij de CanDo binnendeur Dimension Manchester opdek rechts 83 x 211,5 cm willen hebben. Werkzaamheden inclusief afvoeren van oude deur.

Binnendeur vervangen door pendeldeur

Deur van hal naar woonkamer. Nu een standaard binnendeur (opdek) Weet ik nog niet

Binnendeuren monteren

Ik wil graag 3 binnendeuren laten monteren waarvan 1 gewone binnendeur (opdek met slot) en 2 stompe schuifdeuren (soort en suite). Het kozijn voor de schuifdeuren moet nog gemaakt worden. Voor de gewone deur is het een kwestie van de deur vervangen. Graag hoor ik van u hoeveel de montagekosten bij benadering zullen zijn. Het slot voor de gewone deur moet nog aangeschaft worden.

Opdek binnendeur afhangen en overig werk

Wij hebben een opdek binnendeur besteld met deurbeslag/-garnituur. Wij willen deze na levering graag laten plaatsen. Verder moeten er op 2 andere binnendeuren een halve cilinder met afdekplaatje worden aangebracht. Alle materialen zijn van het merk Weekamp. De gaten zijn in de fabriek al voorgeboord. De deur is besteld en wordt in de loop van december geleverd. De verwachting is dat deze klus eind december of begin januari kan worden uitgevoerd. Ik hoor graag welke timmerman hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Afgelakte Cando Manchester opdekdeur plaatsen

Wij zoeken een vakman die voor ons een opdek binnendeur kan inmeten en na de levering ook kan monteren. We willen een afgelakte CanDo Manchester opdekdeur bestellen met blank glas en beslag. We denken dat deze deurmaat moet worden aangepast. We kopen de deurkruk Brielle. We willen ook op 3 andere deuren nieuw beslag laten plaatsen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Binnendeur 'Sanne' inmeten en afhangen

Ik zoek een vakman voor het inmeten en later monteren van een binnendeur. Ik wil bij Gamma de opdek binnendeur van Lundia, model 'Sanne' aanschaffen met blank glas en die laten afhangen. Het glas wordt los bijgeleverd en moet ook gemonteerd worden. Ik ontvang graag vooraf uw offerte.

Afhangen van een opdek binnendeur en plaatsen van ruitjes

Ik wil een opdek binnendeur laten afhangen in een stalen kozijn. Er moeten ook 4 ruitjes worden geplaatst en een deurklink. De deur is besteld maar nog niet geleverd. Ik ontvang graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius