Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor opdek binnendeur met ruitjes plaatsen en aflakken:

Opdek binnendeur met ruitjes plaatsen en aflakken

Wij hebben een nieuwe opdek binnendeur met 4 ruitjes gekocht en willen die hier laten plaatsen. Het glas is er los bij geleverd en dit moet in de deur gezet worden. Ook moet de deur eventueel worden afgelakt. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor opdek binnendeur met ruitjes plaatsen en aflakken uit heel Nederland:

CanDo binnendeur plaatsen

Ik wil een opdek binnendeur laten plaatsen in een van mijn slaapkamers, leverancier Praxis, merk deur Cando.

Deur ophangen en schuifkast maken

Wij willen graag een tussendeur (opdek) laten plaatsen door een klusjesman. De binnendeur is al aangeschaft en geschilderd. Tevens hang en sluitwerk monteren. Hij moet alleen nog worden ingekort en dus opgehangen. Mogelijk moeten de paumelles uit het (metalen)kozijn vervangen worden, omdat ze verbogen lijken te zijn. Verder willen we schuifdeur (knieschotten) laten maken in het schuine gedeelte van de zolder (lengte x hoogte is ongeveer 2,5 x 0,75m). Graag ontvang ik een indicatie van de kosten. Alvast bedankt.

Binnendeur inmeten en plaatsen

Ik heb een mooie opdek binnendeur gezien met glas-in-lood. Ik wil die deur graag laten inmeten en na levering laten monteren. Ik weet niet of het glas-in-lood al gemonteerd is, maar zal dat bij de bestelling navragen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Binnendeur inmeten, plaatsen en afhangen

Ik wil een opdek binnendeur bij de gamma kopen, maar weet niet zeker of de maten die ik opgemeten heb de juiste zijn. Mijn meting is dat de deur 93 cm breed is, maar met aan beide kant zo'n cm opdek. Dan zou de deur dus 95 cm breed worden. Zodra ik dat duidelijk heb, kan ik een deur kopen en laten afhangen. Ik wil graag de mogelijkheden bespreken. Het liefst wil ik twee rijen ruitjes erin, van boven naar beneden helemaal. Met 8 tot 12 ruitjes facetglas.

Opdek binnendeur afhangen en inkorten

Wij hebben een nieuwe opdek binnendeur besteld en deze wordt op 15 juni geleverd. Wij laten de deur graag monteren en daarbij ook inkorten. Dat is nodig omdat er onlangs een nieuwe houten vloer is gelegd op de bestaande vloer. Ik ontvang graag een offerte van een vakman die hier op korte termijn tijd voor heeft.

Binnendeuren laten vernieuwen

Wij willen de binnendeuren vervangen en deze in dezelfde kleur als onze kozijnen. Dit houdt in dat wij 8 nieuwe, reeds gegronde opdek binnendeuren met profiel hebben(waarvan 1 met glas), 1 “oude” reeds geverfde opdek binnendeur met profiel en 2 gladde (vermoedelijk) gelamineerde opdek binnendeuren met 2 lagen Jotun Trestjerner Gulvmaling in de kleur Jotun 1624 Lätthet geverfd willen hebben. Het zijn deuren van het standaard formaat 211,5 cm bij 83 cm. Mijn vraag is hoeveel dit zou gaan kosten?

Binnendeur monteren en afhangen

Ik wil graag een binnendeur laten monteren en afhangen. Het gaat om een opdek deur die links draait.

Binnendeur plaatsen van CanDo

Ik wil graag een binnendeur (CanDo binnendeur Dimension Manchester opdek links 83 x 201,5cm) laten plaatsen. De deur moet ingekort worden en voorzien van glas, loopslot en deurklink. Materialen daarvoor zijn aanwezig, gereedschap niet. Graag ontvang ik een indicatie kosten.

Ruiten in een GAMMA opdekdeur plaatsen

Wij hebben in onze GAMMA-vestiging een opdek binnendeur van het type Anouk voor een klant binnengekregen. Dit is een deur met drie ruitjes. Door de leverancier zijn de ruiten los meegeleverd, in plaats van zoals gebruikelijk al in de deur geplaatst. Wij willen de deur aan de klant leveren en de ruitjes op onze kosten laten monteren. Wij ontvangen graag uw offerteprijs voor het plaatsen van de ruitjes, kitten en plaatsen van meegeleverde glaslatten. Het opgegeven adres is het adres van onze klant. De naam in de aanvraag en het telefoonnummer is van de contactpersoon op de GAMMA-vestiging.

Opdek binnendeur plaatsen

Wij hebben onlangs een op maat gemaakte opdekdeur gekocht bij de Praxis en willen deze graag in onze woning laten afhangen. We hebben alle benodigde scharnieren en deurbeslag er ook bij. Er hoeft geen glas in de deur. We ontvangen graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius