Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor zwevende trap met draai naar rechts maken:

Zwevende trap met draai naar rechts maken

Wij willen onze huidige trap vervangen en verplaatsen. Trapgat blijft op huidige plek, maar vanaf de andere kant omhoog en met een bovendraai naar rechts. Wij willen graag een zwevende trap, maar is dit überhaupt mogelijk gezien de draai die we boven willen en het feit dat de trap tegen een recht muur geplaatst moet worden. Foto meegestuurd. Op de foto genomen vanaf de verdieping ziet u iemand staan, hier willen we straks de trap op en af gaan. Plafond hoogte (begaande vloer tot onderkant plafond) is 246 cm, hoogte vloer nog onbekend, trapgat is 194 cm lang, 90 cm breed. Is het mogelijk hier een zwevende trap te realiseren en wat zouden de kosten zijn ongeveer met een goede slijtvaste houtsoort en wat is de aanlooptijd tot verheel installatie?
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zwevende trap met draai naar rechts maken uit heel Nederland:

Glazen balustrade voor trap en gang

Ik wil graag een offerte. Het betreft een betonnen zwevende trap en daarnaast een opening naar de kelder. Op de tweede verdieping alleen de gang in een l vorm. Ik zal foto’s mee sturen voor beter beeld. Ik hoor het graag van u.

Plaatsen van een trap

Ik wil een rechte houten trap of zwevende trap van ongeveer 2,20 meter laten plaatsen. Er dient een muurplaat geplaatst te worden om de druk te verdelen. De vloer boven wordt gedragen door dikke balken van 30 cm ongeveer. De trap moet wat stijler.

Diverse verbouwingsklussen

Wij hebben een dubbele benedenwoning uit bouwjaar 1922 gekocht en krijgen op 20 september de sleutel. Tussen de keuken en woonkamer is een kleine trap met 3 treden, die wij graag laten aanpassen, omdat lange mensen nu hun hoofd stoten. De laatste opstap moet worden verplaatst. Op Funda ziet u een foto van de huidige situatie, en in de bijlage zit een tekening van de gewenste situatie (inham met "zwevende" treden - deze zullen door een extern bedrijf worden geplaatst). Er zal een houten balkenconstructie onder zitten, dus hier zal een aanpassing in gedaan moeten worden. Door bovenstaande aanpassing zal de huidige kleine trap weggehaald moeten worden en de muur afgewerkt moeten worden. De gipsmuur tussen de keuken en woonkamer moet worden verwijderd. Hier zullen wij door een ander bedrijf een metalen frame + raam laten plaatsen. Zie foto's op Funda van de huidige situatie. De muur zal afgewerkt moeten worden. De horizontale koof onder de trap moet weggewerkt en de leidingen daaronder omgelegd. De staande koof hoeft niet gewijzigd te worden. De huidige trap moet verwijderd worden, we laten een nieuwe trap plaatsen door een extern bedrijf. De muur en het plafond zullen netjes afgewerkt moeten worden. Verder zijn er nog diverse werkzaamheden, zoals het frezen van sleuven in de muur en wegwerken van kabels. Mogelijk nog wat kleine afwerkingen. Optioneel willen wij ook boven nog een muurtje weghalen (bij de trap), maar dit hangt af van de prijsindicatie. Ook zouden we willen weten wat er mogelijk bij komt kijken als we de wasmachine aansluiting willen verplaatsen naar de gangkast boven (ipv beneden). We wonen nog niet in het huis (hebben dus ook nog niet de exacte maten). We willen direct na de overdracht laten starten.

Zwevende bamboe trap plaatsen

Graag ontvang ik info over een zwevende trap voor mijn nieuwbouwhuis in Mook .

Zwevende trap tegen betonnen binnenwand

Een zwevende trap tegen een prefab betonnen binnenwand, hoogte niveau ongeveer 3 meter.

Verdiepingsvloer in loods maken

Ik heb een loods gekocht en wil een zwevende vloer als extra verdieping. Dus met trap en 5 meter leuning. De loods is 50 m2. Graag zou ik horen wat tot de mogelijkheden behoort en wat de kosten daarvan zijn. Loods zal eind november opgeleverd worden.

Simpele zwevende houten trap plaatsen

Ik wil graag de vaste trap van de begane grond, laten vervangen door een 'simpele' zwevende trap van hout.

Vrijdragende of zwevende trap plaatsen

Ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen voor een trap. Treden zwart (hout/kunststof) van maximaal 6 cm dik x maximaal 90 cm breed, 13 of 14 treden rechte steektrap en trap met onderkwart.

Zwevende trap laten monteren

Ik wil graag een offerte ontvangen voor de levering en montage van een zwevende trap met een hoogte van 220 cm.

Zwevende ijzeren of houten trap plaatsen

Ik wil graag een zwevende trap afhankelijk van de prijs moet deze van gegalvaniseerd ijzer, brut ijzer of hout worden. De hoogte is 2.50 meter.

Partners

Partners van Casius