Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Amersfoort of directe omgeving.

3283 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: hang- en sluitwerk ramen en deuren van meerdere flats repareren, tussenwand plaatsen, kozijnen renoveren voor en achter, canexel door Durasid gevelbekleding vervangen, caravan bekleden met kunststof schroten, dubbel glas plaatsen, chalet met kunststof laten bekleden, kozijnen vervangen, houten kozijnen vervangen door kunststof, buitenkant van de stacaravan bekleden, vrijstaande stenen garage bouwen, taatsdeur plaatsen, binnentrap plaatsen, schuur met overkapping laten maken, schuur met prieel laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Amersfoort:

Glas in een antieke kast vervangen

Nieuw glas in antieke kast plaatsen. Offerte incl alle kosten bv voorijkosten en maakloon. Zie foto.. mss eerst bekijken en dan offerte maken.

Kleine timmerklussen in huis

Ik wil graag 2 koofjes (ongeveer 2 meter), 1 vensterbank plus koofje en 2 kastjes getimmerd hebben. Daarbij een schuifdeur op de zolderkamer.

Dakraam in de nieuwbouwwoning plaatsen

Ik zou graag een klein dakraam willen laten plaatsen in mijn nieuwbouwwoning. Ik zit te denken aan een afmeting van ongeveer 70 bij 70 cm en de binnenzijde dient te worden afgetimmerd.

Traprenovatiesets op trappen aanbrengen

Wij hebben bij de Praxis alle materialen besteld voor het renoveren van onze 2 trappen met ieder 12 treden. Wij hebben nog nooit een trap gerenoveerd. Daarom zouden we graag hulp van een timmerman krijgen.

Zoldertrap vervangen

Ik wil graag een zoldertrap laten plaatsen. De oude vlizotrap wil ik vervangen. De oude is namelijk krom. Het gaat om een standaard vlizotrap.

Trap onder de kast bouwen

Ik wil graag een kozijn en deur laten plaatsen, zodat er een trapkast ontstaat. De indeling in de kast zelf zal ik zelf verzorgen. De materialen mogen simpel, daar de woning verkocht wordt.

Tuinpoort maken en plaatsen

Er moet een nieuwe tuinpoort gemaakt en geplaatst worden. De poort is 1 bij 1,50 meter.

Schuurdeur plaatsen

Onze schuurdeur is aan vernieuwing toe. Dit moet inclusief hang en sluitwerk en glas plaatsen en afhangen. De deur is 211 bij 83 cm.

Trap plaatsen en andere trap renoveren

Wij willen op onze betonnen trap eiken overzetreden laten plaatsen en witte stootborden. Het betreft 16 treden. Ook willen wij nog een trap laten plaatsen. De trap moet eind mei geplaatst worden en de betonnen trap moet vanaf half juli gemaakt worden.

Rolhordeur inmeten en monteren

Graag laat ik een rolhordeur monteren in de woonkamer. Ik heb deze nog niet gekocht. Naast het monteren ook inmeten zodat ik de juiste afmeting kan bestellen.

Dorpel van de voordeur vervangen

De dorpel van de voordeur is kapot. Deze moet vervangen worden. Sinds een week hebben we de deurmat en ondergrond nat met alle gevolgen van dien. Ik heb geen idee wat de afmetingen zijn, mag een kunstof of houten dorpel zijn ter vervanging.

Huidig raam tot kiep-/kantelraam ombouwen

Ik wil 1 kantel/kiepraam laten maken van een bestaand raam in een kunststof kozijn (dit raam kan nu niet kantelen en kiepen). Het raam is ongeveer 1 bij 2 meter.

Deuren op maat leveren en plaatsen

Ik wil twee buitendeuren bestellen via de Gamma deur op maat optie. De deuren moeten beide worden ingekort in hoogte en breedte. Ik wil dit laten doen. Gezien de leeftijd van de woning/schuur zullen de kozijnen niet geheel recht meer zijn. Is het bestellen van de deuren en daarna monteren voldoende, of dienen jullie dit vooraf in te meten? Graag een offerte. De deuren zijn 199,5 bij 82,5 cm en 195 bij 87,2 cm.

Paumelles vervangen in houten kozijnen

In 4 deurkozijnen moeten oude paumelles vervangen worden voor nieuwen. In 1 deurkozijn zijn de gaten van de paumelles dicht gesmeerd. Hier moeten weer paumelles in. De paumelles die er nu in zitten (zie 2 x jpeg) zijn oude waarbij er geen inbus aan de zijkant zit.

Kapotgewaaid afdak repareren

Vanwege de storm is mijn afdak kapot gewaaid. Graag zou ik dezelfde afmetingen willen hebben van breed 3 meter, lengte 2.50 meter. Materialen zijn hout met golfplaten erop. Materialen in overleg.

Braakschade aan deur en post herstellen

In verband met een inbraak moet er reparatie uitgevoerd worden op de deur en deurpost. Dit moet inclusief schilderwerk gedaan worden.

Trapleuning plaatsen

Wij hebben een bedrijfspand met trap met een enkele draai. Wij willen hiervoor een extra trapleuning aan de binnenzijde van de trap laten plaatsen. Het gaat om een etage.

Velux dakramen op zolder plaatsen

Wij zouden graag op onze zolder in het schuine dak 2 dakramen (Velux GGL MK06 2070) plaatsen. Graag willen wij met de vakman overleggen welke afmeting het meest geschikt is. Vervolgens mag de vakman het materiaal ook leveren.

Houten terras monteren

Ik wil 15 m2 dakterras laten aanleggen. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? Nivelleringswerken. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Inpandig dakterras, liggen nu Bankirai terrasplanken, maar die zijn toe aan vervanging.

Tussenwand met elektra laten plaatsen

Het betreft een open zolder. Er dient een deur en een wand geplaatst te worden, om een slaapkamer te maken. Ook dient er elektra gemaakt te worden in de muur. Eventueel willen wij kasten laten maken onder het schuine dak. De klant wil dat de werkzaamheden gaan plaatsvinden na de sleuteloverdracht op 1 maart.

Dakraam plaatsen op zolder

Ik wil graag een dakraam laten plaatsen. Het hoeft niet een heel groot dakraam te zijn. De één na kleinste is prima!

Kapotte tuindeur repareren

Onze tuindeur is vanuit de onderkant kapot gescheurd door de recente harde storm van 18 januari. Voor onze verzekering moeten we eerst kijken of deze gerepareerd kan worden. Daarom zouden we graag een offerte willen voor reparatie van onze tuindeur. De deur is op meerdere plekken kapot gescheurd en momenteel kan de deur ook niet meer dicht. Tevens is de deurpost uit zijn voegen getrokken door de wind waardoor de verankering in de muur niet meer goed is. Wij wonen in Amersfoort en zouden graag op korte termijn weer een werkende oplossing hebben. Het liefst een volledig nieuwe deur bij reparatiekosten hoger dan 250 euro. Standaard poortdeur.

Trap verplaatsen van de woonkamer naar de gang

Ik wil graag de open trap in de woonkamer verplaatsen naar de gang. Eventueel zou ik ook foto's kunnen sturen van de situatie.

Traprenovatie uit laten voeren

Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte. Voor het renoveren van de trap in de hal. Het is een rechte trap met twaalf treden en dertien stootborden. De stoorborden moeten in de kleur wit de treden qua kleur nog niet bekend.

Raam woonkamer verwijderen en terugplaatsen

Onze bank kan niet door de gang/woonkamerdeur. We overwegen het door het voorraam te gaan doen en we vroegen ons af wat het kost om het voorraam eruit te laten halen de bank naar binnen te dragen en het raam er weer in te laten plaatsen. Wat kost dit in het weekend of een dag doordeweeks?