Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Amersfoort of directe omgeving.

3209 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage als bijgebouw bouwen, vaste steiger plaatsen rondom het huis, garage of berging in de tuin bouwen, garagebouw: garage laten bouwen, huidige garage vergroten, aluminium stacaravan met kunststof laten bekleden, deuren vervangen door pendeldeuren, yogaruimte maken in de tuin, deur en deurkozijn laten plaatsen, bestaande garage vervangen, stalen schuifdeuren laten plaatsen, kunststof klapdeuren laten plaatsen, aluminium taatsdeuren plaatsen, oude schuur vernieuwen, pendeldeur met panelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Amersfoort:

Raam woonkamer verwijderen en terugplaatsen

Onze bank kan niet door de gang/woonkamerdeur. We overwegen het door het voorraam te gaan doen en we vroegen ons af wat het kost om het voorraam eruit te laten halen de bank naar binnen te dragen en het raam er weer in te laten plaatsen. Wat kost dit in het weekend of een dag doordeweeks?

Kiepraam repareren

Een van onze kiepramen blijft bij het opengaan nog maar aan 1 scharnier hangen. Het lukt ons zelf niet om deze te repareren. Het raam is ongeveer 80 centimeter bij 120 centimeter.

Deuren van gezandstraald glas leveren

Glazen zwaaideuren van gezandstraald glas. Voor woonkamer,slaapkamer en badkamer voor in aanbouw zijnde appartement adres nog niet bekend.

Ramen en kozijnen tochtvrij laten maken

Graag zouden wij de houten kozijnen op onze begane grond en eerste verdieping tochtvrij willen hebben. De woning is in 2002 gebouwd. Het gaat om 4 ramen en 2 deuren op de begane grond, 2 vaste en 2 draai ramen op de eerste verdieping. De ramen zijn afgedicht met compriband en waren in het bouwjaar HR ++, deze hoeven nog niet vervangen te worden. De deuren en draai ramen zullen waarschijnlijk wel gesteld moeten worden.

Afdak van golfplaten maken

Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn voor het maken van een afdak aan mijn huis. Het gaat om een afdak van ongeveer 3,50 meter breed en 2 meter diep. Het afdakje zal van hout met een golfplaten dak gemaakt moeten worden.

Kiep kantelraam laten repareren

Onlangs hebben wij een huis gekocht waarvan 1 kiep kantelraam defect blijkt te zijn. Zoals op de foto is te zien mist er een onderdeel aan de kant van het raam bij de klink waardoor het mechanisme elkaar niet altijd vastpakt. Wanneer ik ervoor zorg dat het mechanisme wel (tijdelijk) goed loopt, merk ik dat bovenin het raam het een en ander mis gaat. Een aantal onderdelen lopen vermoedelijk tegen elkaar aan waardoor het raam niet naar behoren werkt. Daarnaast is 1 van de 2 schroeven die de klink van het 2e kiep kantelraam op z'n plek houden halverwege afgebroken. Zou u een 2e offerte / prijsindicatie willen opgeven om dit te herstellen?

Achterdeur vervangen

Ik wil mijn bestaande achterdeur laten vervangen door een Weekamp type WK044, inclusief 3 puntsluiting, veiligheidsglas en beslag met kerntrekbeveiliging. Huidige deurmaat: 210.5 x 82.5 x 40 cm.

Ruimte onder de trap dichtmaken

Ik wil het stuk onder de trap dicht maken. Met deur en een kunststof kozijn erin zodat de nutteloze ruimte wordt benut. Het gaat om een stuk van maximaal 2 meter breedte.

Extra slot en dievenklauwen plaatsen

De klant wil op 3 buitendeuren met een dikte van 4 cm een slot laten plaatsen met dievenklauwen en een raam voorzien van dievenklauwen en een degelijk sluitwerk. De deuren bevatten nu nog een erg verouderd slot uit de jaren 70 en er zal een passend gat gefreesd moeten worden.

Boeidelen vervangen

De boeidelen moeten vervangen worden. De woning is door ons gekocht, wij wonen er nog niet in. Zowel voor- als achterzijde dienen te worden aangepakt. De lengte zal ongeveer 27 meter zijn. De boeidelen zijn nu van hout, de nieuwe boeidelen dienen van keralit of van hardhout te worden.

Nieuwe sloten op deuren monteren

Ik wil graag nieuwe, betere sloten op mijn voordeur en achterdeur laten plaatsen. Ik heb de nieuwe sloten al gekocht bij de Praxis. Beide deuren en kozijnen zijn van hout. Het moet voor half december worden uitgevoerd.

Taatsdeur leveren en plaatsen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor de levering en montage van een zwarte aluminium taatsdeur met slanke profielen en een glasverdeling. De maat van die deur is 135 cm breed en 262 cm hoog.

Problemen met deuren verhelpen

Eerste deur Bovenste Scharnier gebroken. Metalen kozijn. Deur moet hoger komen te hangen zie foto. Tweede deur Wc deur klemt aan bovenkant

Bevestigen van 5 deurkrukken met rozetten

Ik heb 4 retro deurkrukken met rozetten gekocht en wil die graag laten plaatsen op 5 oude binnendeuren. Ik ontvang hiervoor graag vooraf uw prijsindicatie.

Inloopkast op maat maken

Voor onze woning willen we een inloopkast op maat laten maken. Hiervoor heb ik in het computerprogramma 'Chief Architect' al een aantal ideeen liggen, maar ik ben niet ervaren genoeg om alle details goed te krijgen. Graag zouden we een aantal globale offertes willen ontvangen van bedrijven die deze inloopkast samen mogelijk willen maken. Bijgevoegd vind u een plattegrond en een aantal 3D renders. Het idee is dat de betonnen wand links wordt doorgetrokken zodat er een inloopkast ontstaat. Deze wordt dan voorzien van een lijst en schuifdeuren die gedeeltelijk open kunnen. Dit is een eerste aanzet, en ik zou graag de mogelijkheden willen bespreken. Dimensies: diepte: 1070 mm, breedte 2009 mm, hoogte 2738 mm. De diepte van de kastruimte is ongeveer 50 cm. Hierdoor kan er naar binnen gestapt worden. Aantal eisen: het moet mogelijk zijn een aantal grotere koffers op het inbouw kastwerk te plaatsen. Verder: het kastwerk moet minimaal 1 meter aan hangkleding kunnen herbergen. Led-verlichting doe ik zelf, dat programmeer ik zodat het zich aanpast aan het moment van de dag (geen fel, hard, wit licht in de ochtend of in de nacht, wel gedurende de dag). Ik maak graag een afspraak om de klus hier te bespreken en ontvang daarbij graag uw advies en een prijsopgave.

Opdek binnendeur met ruitjes plaatsen en aflakken

Wij hebben een nieuwe opdek binnendeur met 4 ruitjes gekocht en willen die hier laten plaatsen. Het glas is er los bij geleverd en dit moet in de deur gezet worden. Ook moet de deur eventueel worden afgelakt. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Zwevende trap met draai naar rechts maken

Wij willen onze huidige trap vervangen en verplaatsen. Trapgat blijft op huidige plek, maar vanaf de andere kant omhoog en met een bovendraai naar rechts. Wij willen graag een zwevende trap, maar is dit überhaupt mogelijk gezien de draai die we boven willen en het feit dat de trap tegen een recht muur geplaatst moet worden. Foto meegestuurd. Op de foto genomen vanaf de verdieping ziet u iemand staan, hier willen we straks de trap op en af gaan. Plafond hoogte (begaande vloer tot onderkant plafond) is 246 cm, hoogte vloer nog onbekend, trapgat is 194 cm lang, 90 cm breed. Is het mogelijk hier een zwevende trap te realiseren en wat zouden de kosten zijn ongeveer met een goede slijtvaste houtsoort en wat is de aanlooptijd tot verheel installatie?

Stalen kozijn en deuren met glas plaatsen

Ik wil graag uw vrijblijvende aanbieding ontvangen voor het leveren en monteren van een stalen kozijn met daarin openslaande scharnierende deuren van staal met glas. De breedte per deur is 80 cm, de hoogte is 275 cm. Ik wil per deur 4 symmetrische vlakken met daarin helder glas. Ik wil het staal in de kleur zwart uitgevoerd.

TV-meubel maken

Geheel zijdeglans wit tv meubel van 350 cm breed, 50-55 cm totale hoogte inclusief poot. Diepte 45-50 cm. Met gleuf boven deurtjes om ze open te kunnen doen. En de zijwanden als poot. 4 kastenblokken met deur en legplank en 1 ladeblok. 2 gaten voor kabeldoorvoer naar boven toe. In de tussenwanden uitsparing voor kabels. Uitsparing stopcontact want ik wil alle kabels weggewerkt hebben. Liefst (indien dan nog voldoende stevig) alleen rustend op de zijwanden dus zonder extra pootje in het midden. Of poot onopvallend.

Knieschotten monteren aan twee zijden van de zolder

Wij willen aan beide zijden van de zolder onder het dakbeschot knieschotten laten maken. Beide zijden zijn 5 meter lang. Ik wil de panelen hangend laten bevestigen, dus een rail aan de bovenzijde en niet onderin. Ik laat de klus hier graag goed inmeten en ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte. We hebben geen haast, de klus mag in het najaar of anders volgend voorjaar worden uitgevoerd.

Storemax deuren plaatsen

Ik wil graag 4 deuren van Storemax laten plaatsen. Alleen monteren. Betreft hangende schuifdeuren. Ik heb de materialen al geleverd gekregen.

Schuur en schutting plaatsen

Wij willen graag een nieuwe schuur in de achtertuin van 3 x 7 meter. Van beton of hout. Ook is de schutting aan vervanging toe. De schutting is 10 meter.

Traprenovatie aanbrengen

Bekleden van een trap bestaande uit 12 treden en 2 bochten. Er is tevens een traplift steunend op 4 treden. Bekleden met eiken overzettreden en schopborden. Materiaal moet nog aangeschaft worden.

Achterpui van een woning wijzigen of vervangen

Doordat onze buren aan de zuidkant vorig jaar een uitbouw van 4 meter diep hebben gemaakt, hebben wij aanmerkelijk minder zonlicht in onze woonkamer, vooral in de winterperiode. Wij willen graag een afspraak maken met een vakman om ons te laten adviseren over het wijzigen van onze achtergevel. Er zit nu een groot raam in en een deur naar de tuin. Misschien moeten we die omwisselen of er een nieuwe pui met veel glas en openslaande deuren laten plaatsen. Andere en betere suggesties zijn welkom. We ontvangen daarbij graag uw prijsindicatie.

Binnendeur met raam erboven vervangen

Ik wil 1 binnendeur laten vervangen. Er zit nu een deur met een raam erboven. Dit moet 1 lange deur worden. Materialen zijn in ons bezit.