Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Amersfoort of directe omgeving.

3303 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 142 kozijnen vervangen van ambassade gebouw, een nieuwe garage aanleggen naast een woning, veranda aan stacaravan laten bouwen, dakgoten en kozijnen vervangen, vervanging kunststof kozijnen en plaatsen nieuw kozijn, 3 Zolder ramen plaatsen, een pui en twee schuifdeuren vervangen aan de zijkant van een woning, nieuwe kozijnen leveren en plaatsen bij een VVE, schuifdeur laten plaatsen in/voor deuropening, garage in oorspronkelijke staat herstellen, een aluminium schuifpui of openslaande deuren plaatsen, een nieuwe houten trap leveren en plaatsen, een bovenkwarttrap plaatsen in loze ruimte, verwijderen kozijn binnendeur / aanbrengen gipsmuurtje, zandstralen/ luchtgommen van de trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Amersfoort:

Kozijn herstellen

Het kozijn van de voordeur is gescheurd ter hoogte van het slot. Het kozijn is van staal of aluminium, scheur is ongeveer 30 cm.

Reparatie stalen kozijn voordeur

Het aluminium kozijn is ter hoogte van het slot ingescheurd. Dit wil ik graag laten herstellen.

Dakraam plaatsen

Ik wil graag een dakraam plaatsen van circa 70x90 cm. We hebben een dakraam en die moet vervangen worden door een groter exemplaar. Als het kan op korte termijn ivm aftimmering dakkapel.

Buiten schuurdeur plaatsen

Ik wil mijn buiten schuurdeur vervangen, en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een offerte inclusief en exclusief.

Kast onder een gesloten trap plaatsen

Een halve kast onder een gesloten trap plaatsen. Heb foto's van hetgeen wat ik mooi vind, zal dat doorsturen als ik in contact kom met de vakman.

Trespa plaat vervangen

Wij willen graag een trespa plaat laten vervangen. De trespa plaat zit op ongeveer 8 meter hoog en dient op maat gemaakt te worden. De trespa plaat willen we in antraciet terug hebben, ral 7021. De plaat zit aan de zijkant van de woning. De doorgang aan de zijkant is ongeveer 1.10 breed.

Raam in blinde muur maken

Ik wil graag een raam van 90 hoog bij 60 breed laten plaatsen in een blinde buitenmuur. De ruimte waar het raam moet komen is in de badkamer. Deze is gesitueerd op de eerste verdieping.

Schutting vervangen

Graag vervangen van huidige stalen/houten schutting. Afvoer van de oude schutting is in overleg. Totale lengte van de schutting is 18 meter waarvan 1 meter voor de poort. Het liefst materiaal van douglashout, maar sta open voor alternatieven (wel graag hout). De huidige schutting heeft een breedte van 2,50 tussen de palen. We wonen in een hoekwoning, dus de tuin is makkelijk te bereiken.

Trap/ balustrades schilderen in een nieuwbouwwoning

Voor ons nieuwbouwwoning willen wij graag de trappen/balustrades, behalve de stootborden en traptreden zelf, laten verven. Beide trappen zijn voorzien van een grondlaag en moeten dus nog afgewerkt worden, behalve de traptreden en stootborden. Ik denk dat elke trap 12-13 treden heeft. Ook moeten er 2 balustrades geschilderd worden, een van ongeveer 2-2,5 meter en een van 0,5-1 meter. Rond juni/juli zouden we waarschijnlijk kunnen beginnen.

Dakraam op zolder plaatsen

Dakraam plaatsen dat groter is dan het huidige dakluikje. wij denken aan 78*98 cm. De vraag is of dat past tussen de zonnepanelen en de nok

Dichte overkapping realiseren tegen schuur aan

Ik zoek een specialist die een dichte overkapping kan realiseren tegen een schuur aan. Dit mag tussen bestaande schuttingen (van buren). De afmetingen had ik als volgt voor ogen: 300 bij 270 bij 240 cm hoog. Mogelijkheden en foto's wissel ik graag uit met de vakman.

Hoogslaper op maat laten maken

In een nis van 205 centimeter lang wil ik graag een hoogslaper plaatsen. Helaas zijn de buitenmaten van de bedden die ik kan vinden allemaal langer. We willen geen bureau onder het bed maar wel ruimte om te kunnen spelen

Dorpel van houten schuifpui vervangen

de dorpel onder de schuifpui is rot en moet vervangen worden(2.40m)

Houten U ombouw bouwen voor schommel

Onze wens is een Pergola/houten steun van dikke houten balken (omgekeerde U) stevig genoeg om een schommelstoel aan te hangen. Positie van de pergola is tussen de schuur (circa 230 cm hoog) en een muurtje (circa 200 cm hoog, 10 cm dik) ter hoogte van de rand van het gazon. (Zie ook foto's ten behoeve van uitleg, 1 foto zoals we het wensen en 1 foto van huidige situatie) Nodige materialen voor de klus en wie deze aanschaft in overleg met u.

2 dakramen in schuin dak met dakpannen

In ons klein bijgebouw willen we 2 dakramen van onegeveer 78 x 186 of 94 x 186 plaatsen. er liggen nu dakpannen op en het zoldertje is afgetimmerd. Deze ramen gaan niet open maar er moet wel een vorm van zonwering op of onder komen.

Damwand plaatsen in achtertuin

Ik wil mijn tuin gelijkvloers hebben. Ik heb al een verhoging van hout van 1 meter hoog maar wil 2 dit meter hoog hebben, deze ook van hout. De voorkant van de wand is 5 m breed, de zijkanten zijn 2 m breed bij 2 m hoog, deze ook graag meenemen. De huidige damwand kan blijven. Er is geen achterom, dus het moet via de woning.

Onderdorpel van deurkozijn vervangen

Onderdorpel buitendeur vervangen, deze is van hout en een stukje heeft houtrot. Het is een gewone voordeur, dus ik denk dat de onderdorpel ongeveer 90 cm bij 10 cm breed is. Graag verwijderen door u. Nieuwe graag van hout. Voor 1 juli laat ik de klus graag uitvoeren.

Planken voor Ikea Pax-kast maken van massief hout

Ik zou graag in mijn Ikea Pax-kast de 5 planken willen vervangen door planken van van massief (samengesteld) hout. De planken hebben afmetingen van 75x58cm. Het is de bedoeling dat u deze voor mij passend maakt zodat ik ze in de kast kan leggen en waar ik boeken op kan zetten zonder dat deze doorzakken.

Trapleuning met spijlen laten maken en plaatsen

Onze trap van de begane grond naar de eerste verdieping heeft aan de niet-muurzijde geen leuning. Hier willen we ivm veiligheid graag een bijpassende houten leuning met spijlen plaatsen.

Trapleuning inmeten en plaatsen

Ik wil een RVS trapleuning inmeten en plaatsen op de eerste en tweede verdieping

Leveren, plaatsen en afmonteren van nieuwe binnendeuren

Leveren, plaatsen en afmonteren van nieuwe CanDo deuren: - 1x opdekdeur Djakarta, 73x211,5 links, afgelakt (toilet) - 1x opdekdeur Djakarta, 83x211,5, rechts, afgelakt (berging) - 1 x opdekdeur Tokyo met mat glas, 93x211,5 rechts, afgelakt (huiskamer) Binnendeuren compleet monteren incl nieuw deurbeslag.

Raam vergroten en nieuw kozijn plaatsen in de badkamer

Ik wil een kleine raam in de badkamer vervangen door een grotere. Het hout wat erboven zit moet er dus uit. Er moet een nieuwe kunststof kozijn geplaatst worden met een dubbel glas raam.

Vervanging keukenraam en slaapkamerraam

Het keukenraam (2 x 1,3) en een slaapkamerraam (1,5 x 1,3) moeten worden vervangen.

Kunststof binnendeuren en deurposten vervangen

Ik zoek een deurenspecialist die 3 binnendeuren inclusief deurposten kan vervangen. Dit zijn momenteel 3 kunststof deuren/posten (WC-deur, meterkastdeur met ventilatievenster, en binnendeur met vier glazen vakken). We zouden dit willen laten vervangen door dezelfde (maar dan houten) deuren/posten. Dit zouden we graag in een zwarte uitvoering willen hebben.

Dakraam vervangen/vergroten

Wij willen graag een nieuw Vakro dakraam dat het oude GGL4 dakraam vervangt. Als het mogelijk is zou ik graag het dakraam verlengen naar afmeting 114x180. Ik ben erg benieuwd naar de prijs die ik voor een dergelijk dakraam bij jullie zou betalen. Ik hoor het graag,