Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor schuurdeur laten maken:

Schuurdeur laten maken

We willen graag een stevige deur met slot voor onze schuur laten maken. De afmetingen van de deuropening zijn 207 cm hoog en 86 cm breed. Zie foto’s voor een indruk van de schuur en het gebruikte materiaal.
Onze klant uit Abcoude (Utrecht) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuurdeur laten maken uit heel Nederland:

Schuurdeur en kozijn plaatsen

Ik wil een schuurdeur (zie onderstaand de specifieke details van de deur) installeren plus passend maken van een deur gekocht bij Gamma. Plus plaatsing van een kozijn. Ook moet er een cilinderslot geplaatst worden. Eventueel wil ik een alternatief voor een kunststof deur en kozijn. Als dat niet gaat, graag hardhouten. • De afmetingen van de huidige schuurdeur: 92,5 x 210 cm • De afmetingen van de nieuwe schuurdeur: 93 x 211,5 Het kozijn heb ik niet nog gekocht. Vraag is of jullie dat ook kunnen leveren voor de volgende maat: • 103 x 223 cm aan de bovenkant breed 3,5 en aan de zijkanten 4,9 cm. Aan de onderkant komt nog een dorpel van 6,5 cm.

Schuurdeur en kozijn maken en vervangen

Wegens een te smalle opening (de scooter past er niet door) moet er een nieuwe schuurdeur komen. De nieuwe maat is ongeveer 103 cm breed en de hoogte 200 cm. Tevens moet er een nieuw kozijn omdat de nieuwe deur 20 cm breder wordt dan de bestaande deur. Dit betekent dat er in een halfsteens kozijn moet worden geslepen. Er is geen latei aanwezig in de huidige situatie. Aangezien de deur aan een brandgang grenst, moet deze wel volledig dicht zijn en naar binnen draaiend. Foto's zijn van huidige situatie.

Eenvoudige schuurdeur maken en monteren

Ik wil graag een schuurdeur met afmeting 122 cm breed x 187 cm hoog, laten maken en monteren. Wat zijn de kosten.

CanDo schuurdeur monteren

Het monteren van de schuurdeur. Cando ML599. + Slotgat maken.

Eenvoudige schuurdeur maken en monteren

Ik begrijp dat jullie ook een eenvoudige deur op maat kunnen maken voor een schuurtje? Ik moet de huidige deur vervangen, want hij begint te rotten. De afmeting is 77 x 200 cm met 3 scharnieren. Het is een deur zonder glas. Heeft u enig idee wat dit ongeveer gaat kosten?

Anti inbraakstrip op schuurdeur maken

Ik wil graag anti inbraakstrips op mijn schuurdeur laten monteren. De strips en eventueel overig materiaal moet ook geleverd worden. Zie foto voor de deur/schuur.

Schuurdeur op maat maken en plaatsen

Ik wil een nieuwe schuurdeur op maat laten maken. Breedte is ongeveer 85 cm. De hoogte varieert want loopt van bovenaf schuin. Er moet een slot in zitten. Hij hoeft alleen gegrondverfd te zijn want lakken doe ik zelf wel in de kleur donkerbruin. Hij dient ook geplaatst te worden door u. Graag ontvang ik een offerte.

Buitenschilderwerk aan een tussenwoning

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het buitenschilderwerk aan mijn woning. Het gaat om een tussenwoning die ruim 6 jaar oud is. Er dienen 6 kozijnen, 3 deuren, een voordeur, een openslaande tuindeur en schuurdeur geschilderd te worden. Verder moet er een klein deel van de muur aan de voor- en achterkant geschilderd en gekeimd worden. Als u telefonisch contact opneemt, gelieve dit na 16:00 uur te doen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw gespecificeerde offerte.

Schuurdeur op maat maken en slot plaatsen

Ik wil hardhouten deur van 211,5 x 88 cm laten plaatsen in de schuur. De deur moet een halve tot anderhalve cm ingekort worden, aan de kant van de scharnieren. Tevens moet er een slot in gemaakt worden. Een enkel slot en een klink. De deur is gegrond met groene grondverf. Geen glas. De nieuwe deur erin hangen en de oude deur verwijderen kan ik zelf. Wat kost het om de deur op maat te laten maken en het slot erin laten zetten?

Grenen schuurdeur afhangen

Op maat maken en afhangen van een grenen schuurdeur.

Partners

Partners van Casius