Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Utrecht.

3101 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen VvE vervangen, composiet terras aan laten brengen, oude kozijnen vervangen, kozijnen en glas vervangen, kunststof kozijnen met houtlook monteren, bestaande stenen garage verbreden, vervangen van kozijnen, stalen binnendeurkozijn met zijlichten plaatsen, voorkant pand voorzien van nieuwe kozijnen, schuur verbouwen en uitbreiden, bestaand terras door houtcomposiet vervangen, schuur laten bouwen, schuur laten bouwen, stalen pendeldeuren plaatsen in nieuwbouwwoning, betonnen trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Utrecht:

vrijdag 23 februari 2018

Metalen deurkozijn repareren of vervangen

In onze woonkamer deur van 90 breed en een branddeur (dus zwaar) heeft drie paumelle scharnieren. Twee boven en 1 onder. Nu begon het onderste scharnier er uit te scheuren en heb ik eerst zelf geprobeerd om dit scharnier met plamuur vast te krijgen. Dat is helaas niet gelukt en het scharnier ligt er helemaal uit. Wat zijn de mogelijkheden en wat is de prijs daarvan? Is herstel zonder nieuw kozijn mogelijk? Zie foto hoe groot de scheur is waar het scharnier in zat. Eerste foto zijn de gaten waar het onderste scharnier in zat. Het metaal van het kozijn is daar erg dun en gescheurd.
donderdag 22 februari 2018

Lichtstraat plaatsen

Wat zijn de gewenste afmetingen van de lichtstraat? 40 cm bij 720 cm en 40 bij 290 cm. Hoeveel lichtstraten moeten er geplaatst worden? 2. Op welk type gebouw moet de lichtstraat komen? Bedrijfsgebouw / Winkelpand. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om een 4 meter hoog dak, goed bereikbaar. Alles is al gesloopt dus er kan meteen begonnen worden.
woensdag 21 februari 2018

Draai/kiepramen plaatsen in bestaande kozijnen

Ik zou graag een offerte aanvragen voor het plaatsen van 5 draai-kiep ramen in bestaande kozijnen. De gegevens van de ramen zijn: Raam 1: 630x1530 (BxH in mm), Binnensponning, begane grond Raam 2: 630x1400 (BxH in mm), Buitensponning, 1e verdieping Raam 3&4: 620x1130 (BxH in mm), Buitensponning, 1e verdieping Raam 5: 620x1080 (BxH in mm), Buitensponning, begane grond Alle ramen graag met ventilatie rooster, bij voorkeur type Renson Flexair i.v.m. overeenkomst met de rest van het huis. Beglazing HR++, indien mogelijk met warm edge spacers.
dinsdag 20 februari 2018

Zes ramen vervangen

Er zijn 6 aluminium kiepkantelramen stuk (het systeem) van 120 cm x 140 cm, deze willen we graag laten vervangen. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 20 februari 2018

Deur van schutting repareren

De deur van onze schutting is kapot. Als deze opengaat, schiet de paal 'uit de kom'. Deze is met een pin bevestigd aan de paal van de buren, maar deze lijkt te zijn gebroken.
dinsdag 20 februari 2018

Trapleuning plaatsen

Wij hebben een bedrijfspand met trap met een enkele draai. Wij willen hiervoor een extra trapleuning aan de binnenzijde van de trap laten plaatsen. Het gaat om een etage.
dinsdag 20 februari 2018

Kozijnen en glas vervangen

We hebben een huis gekocht. We willen alle aluminium kozijnen en enkel glas vervangen op begane grond en 1e verdieping. Aan de achterzijde van de woonkamer zit nu een schuifpui, deze willen we vervangen voor openslaande deuren. Kozijnen van hout en HR glas.
maandag 19 februari 2018

Taatsdeur tussen hal en woonkamer

Ik heb interesse in een taatsdeur tussen hal en woonkamer. De breedte is ongeveer 1.34 meter, hoogte ongeveer 2.50 meter. Liefst met 1 draaipunt en geen zijlicht. Volledig van glas.
maandag 19 februari 2018

Tuinhuisje plaatsen

Er moet een tuinhuisje geplaatst worden. In de tuin, betonnen tegels zijn al aanwezig. Het kan zijn dat er een rij extra rij tegels bij moet komen omdat de afmetingen verschillen met het tuinhuisje dat ik eerst had. Ook wil ik een schutting laten plaatsen aan de voorzijde van 180 bij 180 cm. Verder heb ik nog reparatiewerk aan mijn hedra en wil daar meer informatie over.
zondag 18 februari 2018

Onderkant deur aanpassen voor kattenluik

Ik wil graag het houtwerk van de achterdeur, van de woonkamer naar de tuin, aan de onderkant hoger laten maken, zodat hier een gat in kan voor een kattenluik. Het glas begint al laag. Nu is het hout niet hoog genoeg, 21 cm om een kattenluik te plaatsen. Ik wil graag weten of deze aanpassing mogelijk is en wat de prijs is voor het aanpassen van het kozijn, het maken van een gat voor het kattenluik en het plaatsen van nieuw dubbel glas. De breedte van het glas is 63 cm en de hoogte nu is circa 192 cm.
donderdag 15 februari 2018

Tuimelraam laten plaatsen

Ik wil een dakraam tuimelraam van 55 x 98 laten plaatsen, er zit al een raam van dezelfde maat in. Het gaat dus om alleen uithalen en nieuwe plaatsen.
woensdag 14 februari 2018

Stalen deuren installeren

We willen graag 2 taatsdeuren van totaal 150 of 160 cm of 1 schuifdeur van 130 of 140 cm. De bak voor de schuifdeur kan in de spouw worden gemaakt en hoeft niet mee te worden genomen in de offerte. De hoogte is 220 cm.
woensdag 14 februari 2018

Trap zandstralen

Het gaat om ongeveer 17 treden met balustrade (liefst ook de balken in ons plafond) en ook beitsen
woensdag 14 februari 2018

Buitendeur in laten korten

Graag de buitendeur 1 cm inkorten.
maandag 12 februari 2018

Binnendeur met beslag laten afhangen

Graag zouden wij een binnendeur met beslag laten afhangen. Er heeft vroeger al een deur ingezeten. Betreft een stompe boarddeur van Cando. Deur dient eind deze week, uiterlijk begin volgende week geplaatst te worden.
maandag 12 februari 2018

Achterdeur plaatsen

Ik wil een achterdeur plaatsen. De deur is ongeveer 211 bij 83 cm.
zondag 11 februari 2018

Binnendeuren met binnenkozijnen vervangen

Wij willen graag 5 binnendeuren/-kozijnen (stomp) laten vervangen. We willen graag gebruik maken van de Lundia-binnendeuren. De actie die momenteel loopt en hebben dus een reactie nodig voor 17 februari 2018, zodat we de deuren kunnen bestellen. De kozijnen zijn nu van aluminium en lopen tot aan het plafond (bovenste stuk is bovenlicht). De kozijnen moeten eruit, nieuwe houten kozijnen erin en het bovenstuk moet dichtgemetseld worden/dichtgezet worden, zodat het op het huidige stucwerk aansluit.
zaterdag 10 februari 2018

Hekwerk, kippenren en poorten maken

Betreft het leveren en plaatsen van een Frans hekwerk, ten behoeve van de afscherming van de kippenren. De latafstand dient daarom 5 cm te zijn. 1 poortje van ongeveer 80 cm breed. Zie foto als voorbeeld. Daarnaast het plaatsen van een toegangspoort voor het erf (eenmaal ten behoeve van een looppad naar de voordeur, eenmaal t.b.v. de oprit voor de auto). Zie ook hiervoor een voorbeeldfoto en de plattegrond. Alle hekwerken moet een hoogte hebben van circa 75 cm. Bij voorkeur kiest de vakman in overleg met ons voor het in te kopen (of te fabriceren) hekwerk. Een en ander graag eenvoudig uitgevoerd, graag gebeitst hout, er zijn geen sloten nodig. Graag zo snel mogelijk gerealiseerd met een deadline in de week van 12 t/m 16 maart.
donderdag 8 februari 2018

Renoveren van een rechte open trap

Gaarne een offerte voor renovering van een rechte en open trap met overzettreden van CANDO/JeWe-laminaat met antislip. De treden moeten dubbelzijdig (dus rondom) bekleed worden. De trap heeft 12 treden en deze zijn 85 cm breed.
donderdag 8 februari 2018

Demonteren en monteren voordeur

Oude voordeur demonteren. Nieuwe voordeur monteren. Incl maken van slot frezing , scharnierinkepingen en monteren van deurbeslag, slot, deurglas etc. Optie: driepuntssluiting monteren in kozijn.
dinsdag 6 februari 2018

Stompe deur afhangen

Nieuwe gelakte tussendeur afhangen. Is aan de onderzijde aantal mm te breed. Zal aan de scharnierzijde een deel afgeschaafd moeten worden.
maandag 5 februari 2018

Nieuwe houten kozijnen voor erker

De onderzijde van de erker is opgemetseld met daarboven houten kozijnen. Deze kozijnen dienen te worden vervangen. Het gaat om 3 kozijnen. Er zijn 2 ramen van 56 bij 144 en 1 van 130 bij 144 cm, gemeten binnen de kozijnlijsten, dus afmetingen van zichtbaar glas. Onder de kozijnen zijn houten vensterbanken aanwezig.
zondag 4 februari 2018

Velux dakramen op zolder plaatsen

Wij zouden graag op onze zolder in het schuine dak 2 dakramen (Velux GGL MK06 2070) plaatsen. Graag willen wij met de vakman overleggen welke afmeting het meest geschikt is. Vervolgens mag de vakman het materiaal ook leveren.
zondag 4 februari 2018

Schuur laten bouwen

Wij hebben pas een woning gekocht waar een standaard houten woningbouwschuur staat, echter is deze al oud en willen we vervangen door een stenen schuur, de schuur staat al op een betonnen fundering, eventueel willen we deze vergroten, de schuur hoeft niet speciaal te zijn, ons enige behoefte is een dubbele deur voor het stallen van mijn quad. De maten van de schuur zijn ongeveer 2 x 3 meter op dit moment.
vrijdag 2 februari 2018

Louvredeuren op maat laten maken

Wij willen 2 x 2 louvredeuren voor 2 inloopkasten, binnenmaten deursponningen 86,5 x 209, deze moeten worden opgemeten, gemonteerd en afgewerkt.

Partners

Partners van Casius