Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Utrecht.

3113 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: trap verwijderen en opnieuw plaatsen en badkamer verbouwen, balkon met trap aan huis bouwen, dakterras realiseren, keralit op dakkapel plaatsen, een vlizotrap verwijderen en een vaste trap realiseren, open trap naar zolder dichtmaken en afsluiten met schuifdeur(en), houten boeidelen en dakkapelzijden door keralit vervangen, panelen maken voor showroom materiaal, 8 aluminium kozijnen leveren en plaatsen, vlizotrap plaatsen, trap plaatsen, keralit gevelbekleding, het plaatsen van een nieuwe trap in een open ruimte, vervangen oude dakraam, raam in een dragende buitenmuur plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, trappenbouw en traprenovatie of kozijnen, deuren en dakramen in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Utrecht:

maandag 22 juli 2019

Houten boeidelen en dakkapelzijden door keralit vervangen

Ik wil graag van een bungalow-achtige uitbouw de boeidelen door keralit laten vervangen (circa 22 meter foto 1, loopt net iets naar achteren (links) door, toegankelijk via het dak). Op een ander deel van het huis staat een dakkapel, waarvan de boeidelen en de zijkanten vervangen moeten worden (foto 2, toegankelijk via het platte dak). Tot slot wil ik de schuine planken in de nok van het huis (de driehoek) laten vervangen (foto 3).
zondag 21 juli 2019

Houten trap bekleden en van leuning voorzien

Ik ben op zoek naar een trappenspecialist die twee houten trappen kan voorzien van HPL of massief houten bekleding. De trappen zijn al kaal. Bovendien dienen de trappen van een houten leuning voorzien te worden.
woensdag 17 juli 2019

panelen maken voor showroom materiaal

panelen voor patroontegels als showroom materiaal voor dealers. 6 panelen van 40x80 cm (2x4 tegels 20x20x2cm ) 5 panelen van 45 x 90 cm (3x6 tegels 15x15x1.5cm) 4 panelen van 80x40 cm (8x4 tegels 10x10x1.3cm) 1 paneel van 20x160 cm (1x8 tegels 20x20x2cm) - Als afwerking een omlijsting. - Tegels geplakt zonder af te voegen - Tegels worden aangeleverd Zonder tegels plakken mag ook! Panelen kunnen niet ter plaatsen worden gemaakt (niet op uitvoeradres)
woensdag 17 juli 2019

Kapot kiep kantelraam repareren

Het kantel-kiepraam kan niet meer open en dicht en de hendel valt er steeds af maar het ligt aan de binnenkant.
woensdag 17 juli 2019

2 kasten inbouwen

Ik wil 2 kasten inbouwen voor kleding. 1 hoog ( 80x270 en ander schuin onder dakkapel (150x150); met paneeldeuren.
dinsdag 16 juli 2019

1 raam in serredak vervangen

Raam met HR++ glas vervangen. Afmetingen; zie foto in bijlage. Het is de bedoeling dat dit in overleg met de vakman wordt aangeschaft.
dinsdag 16 juli 2019

Schuifpui afhangen

Ik wil graag dat mijn schuifpui weer makkelijk sluit. Ik denk dat hij opnieuw gesteld moet worden.
zaterdag 13 juli 2019

Trapkast nieuwbouwwoning

Wij willen voor een nieuwbouwwoning (3 jaar oud) een trapkast onder een dichte trap laten maken. Ong 2 bij 1m . Inclusief aanleggen lichtpunt.
zaterdag 13 juli 2019

Draai-kiepraam repareren

Het sluitwerk van ons draai-kiepraam is kapot waardoor het raam niet meer gesloten kan worden.
zaterdag 13 juli 2019

Open trap dicht dicht maken

Ik wil graag de traptreden van de trap naar de eerste verdieping naar zolder dichtmaken. het betreft een trap met 15 treden en een halve draai. Nadat de trap aan de onderkant goed is afgewerkt (optioneel) wil ik de trappen (begane grond naar eerste verdieping en eerste verdieping naar zolder) laten stofferen (kan optioneel aangeboden worden). Momenteel is de trap geverfd. Reden: meer geluidsdemping in huis.
vrijdag 12 juli 2019

reparatie aan stalen binnenkozijn

Het binnenwerk van ons stalen binnendeurkozijn lijkt kapot te zijn. Wanneer de inbus aangedraaid wordt beweegt het plaatje niet, waardoor de inboorpaumelle niet vast gedraaid kan worden. Verwachting is dat de inbus is dolgedraaid aangezien deze heel makkelijk is te draaien (zonder weerstand). Ik zoek iemand die graag kan komen kijken of het binnenwerk gerepareerd kan worden of dat het hele kozijn moet worden vervangen. Het gaat om de begane grond.
donderdag 11 juli 2019

Voordeur opmeten en plaatsen

Ik ben van plan om een nieuwe voordeur te kopen van Cando type ML650 met alles erop en aan. Glas en lood /brievenbus/dorpel en driepunts sluiting. Ik zoek een vakman die de oude deur kan verwijderen en afvoeren, de nieuwe deur zal moeten worden gemonteerd met een paar extra kleine dingen zoals monteren van de sluitingen.
maandag 8 juli 2019

Schuifdeuren

Ik wil graag een can do schuifdeur in de woonkamer laten plaatsen, de vakman zal deze mee moeten nemen. Weet al welke ik wil hebben dus dit zal nog moeten worden besproken. De huidige deur demonteren we zelf en wordt bewaard.
donderdag 4 juli 2019

trap bekleding

Ik wil op mijn trap laminaat laten leggen. Het gaat om 1 trap met 13 treden, alleen de trede geen stootbord. Wel plinten graag.
woensdag 3 juli 2019

Plaatsen en inventariseren welk hout voor een luik over het trapgat op onze zolder

Over het trapgat van onze zolder willen wij graag een luik laten plaatsen waar (veilig) over heen is te lopen. Het gaat om een ruimte met afmetingen van 90 centimeter bij 90 centimeter. Op het trapgat bevindt zich nu al een losse plaat, maar deze is vermoedelijk niet dik genoeg. Uit te voeren werkzaamheden: • Inventariseren welk hout van welke dikte nodig is voor het luik om er veilig over heen te kunnen lopen; • Plaatsen van een luik met scharnieren over het trapgat.
woensdag 3 juli 2019

Garagedeur of openslaande deur in carport monteren

Wij willen graag de carport afsluitbaar maken door middel van een garagedeur of openslaande deuren. Het doel is om de carport in de winter wel voor de auto te gebruiken. De carport is maximaal 3 meter breed en ongeveer 2,20 meter hoog (hoogte van een gewone schuur).
dinsdag 2 juli 2019

Gepotdekselde schuur bouwen alles inclusief

Wij willen graag een schuur over de breedte van onze tuin. De afmeting zal zijn 4.90 x 2.40 meter met een deur in de tuin en een deur bij de poort kant. Graag zouden wij ook de ondergrond eerst laten egaliseren. Wij willen de schuur graag van hout hebben en inclusief afwatering, deuren en plat dak. De tuin is via een vrij brede achterom te bereiken. Wat zou ons dit eventueel kosten inclusief plaatsen?
maandag 1 juli 2019

Vervangen dakramen

Ik ben op zoek naar iemand voor het vervangen van dakramen 2 stuks. De maten zijn 75 bij 98 cm. De oude dakramen zijn 30 jaar oud en moeten verwijderd worden. Afvoeren kan ik zelf.
zondag 30 juni 2019

Vast raam vervangen door uitzetraam

Wij willen een vast kozijn zonder mogelijkheid tot openen laten vervangen door een openslaand of draai kiep raam. Het gaat om een kozijn van 120 x 61 op de eerste etage. Graag ontvangen wij prijzen.
donderdag 20 juni 2019

Vervangen van 2 raamkozijnen

Vanwege waterlekkage zijn twee raamkozijnen aan vervanging toe. Afmetingen: 110 cm (breedte)x 155cm (hoogte). Graag een passende offerte met een totaalprijs.
donderdag 20 juni 2019

Koof maken in de keuken voor afwerking afzuigkap

Ik ben opzoek naar een vakman die de volgende klus kan realiseren. We zijn op zoek naar iemand die de slang van de afzuiger kan aansluiten en daar omheen een koof kan bouwen. De slang is al aanwezig en er zit al een gat in de muur naar buiten. De foto geeft misschien een duidelijker beeld van de situatie. Graag zie ik voorstellen met een richtprijs en mogelijke data voor de uit te voeren werkzaamheden tegemoet.
woensdag 19 juni 2019

Kattenluik verwijderen en deur herstellen

Ik wil een kattenluik uit de voordeur laten verwijderen en deze deur laten herstellen. Het gaat om een houten deur, massief.
dinsdag 18 juni 2019

Vervangen kozijnen

Wij zijn benieuwd naar de prijs om de kozijnen te vervangen. Het gaat om circa 5.5 meter breed en 3 meter hoog met openslaande deuren, kunststof met houtnerf en specifieke grijze kleuren.
zondag 16 juni 2019

Kozijnen vervangen

Ik zou graag me houten kozijn zien worden vervangen voor kunststof kozijnen evenals de houten rabatdelen vervangen voor kunststof rabatdelen. Het stuk waar de rabatdelen vervangen moeten worden is ongeveer 10 m2. De afmetingen van de kozijnen weet ik nog niet. Ik ontvang graag een offerte.
zaterdag 15 juni 2019

Koof laten maken

Ik wil graag een koof rondom woonkamer laten maken van 30 meter. Ik ben erg benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn.

Partners

Partners van Casius