Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Utrecht.

3092 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: serie-matige Houtskelet Chaletbouw (eerst 1 daarna mogelijk 22), dakraam plaatsen, losstaande houten schuur met serre/veranda, terrasoverkapping realiseren, vliering maken op de zolderverdieping en scheidingwand plaatsen (evt dakraam plaatsen), 6 kozijnen en 2 deuren vervangen voor kunststof, houten kozijnen vervangen, kozijnen en ramen in de erker vervangen, vervangen kunststof kozijnen voor hout, klompenhok aan nieuwbouw, vernieuwen van kozijnen incl dubbele beglazing, vliering op zolder laten maken, vervangen binnen deuren (8 stuks), balkondeuren en kozijnen vervangen, vide afsluiten met brandwerend glas en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Utrecht:

maandag 29 juni 2020

Vervangen espagnolet

oude espagnolet openslaande terras deuren zijn kapot, Deze wil ik graag zo spoedig mogelijk laten vervangen. Graag iemand die langs komt om hierna te kijken, zodat we precies kunnen zien wat er allemaal vervangen moet worden.
zaterdag 27 juni 2020

Achterdeur plaatsen in kozijn

Een achterdeur met dubbel glas plaatsen in een kozijn waar vroeger ook een achterdeur zat maar waar nu een groot glazen raam zit. De deur moet uiterlijk donderdagmiddag 2 juli zijn geplaatst.
donderdag 25 juni 2020

Tuinschuur bekleden met houten/houtlook panelen

Betreft de gevel van de schuur die nu bedekt is met verticale zinken platen. Deze platen moeten verwijderd en afgevoerd worden. Afmeting circa 6,00 meter breed en 2,00 meter hoog, bevat 1 deur en 1 raam. Er is een dakoversteek. Doel is warmere/natuurlijke uitstraling creeeren, bij voorkeur lichthout wat niet vergrijsd, verticaal met houten latten of rabatdelen . Te bekleden muuroppervlak is circa 8 m2. Eventueel met verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken...)
woensdag 24 juni 2020

Balustrade laten plaatsen

Het gaat om een balustrade t.b.v. een trap die zich in het midden van de ruimte bevind. Gaat om een balustrade met 3 zijden, de afmeting is ca. 5m1. Ik denk aan glaspanelen met profielen daartussen.
dinsdag 23 juni 2020

Dakramen op de vliering/zolder plaatsen

Mijn woning heeft een vliering die met een vlizotrap bereikt kan worden. De nokhoogte is ongeveer 1,6m, dus gebruik ik de vliering als opbergruimte. Ik zou graag een aantal dakramen willen plaatsen voor ventilatie en licht. Ik heb echter nog geen idee van het aantal ramen (denk 2-4) afhankelijk van het formaat.
zaterdag 20 juni 2020

Schuurdeur plaatsen en onderdorpel raamkozijn herstellen

Ik heb een nieuwe schuurdeur gekocht maar per abuis geen slotgat laten infrezen. Dus slotgat infrezen en oude deurklink en scharnieren overzetten en deze nieuwe schuurdeur plaatsen en afhangen. Tevens van de woning de onderdorpel van het grote achterraam herstellen ivm houtrot.
donderdag 18 juni 2020

Vervangen dakraam

Graag wens ik mijn huidige dakraam, een GGU 304 (velux), te vervangen in een soort gelijke afmeting. Wat kan u mij aanbieden en wat zijn daar de plaatsingskosten van? Verneem graag van u.
maandag 15 juni 2020

Loodslab bij het kozijn vervangen

Ik heb binnen op de begane grond een lekkage bij een bloemkozijn als het hard regent. Het lood is ongeveer twee jaar geleden niet vakkundig door een schilder vervangen. Het kozijn is aan de begane grond. De breedte van het kozijn is ongeveer 1.6m
donderdag 11 juni 2020

Buiten schuurdeur plaatsen

Ik wil mijn buiten schuurdeur vervangen, en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een offerte inclusief en exclusief.
woensdag 10 juni 2020

Kast onder een gesloten trap plaatsen

Een halve kast onder een gesloten trap plaatsen. Heb foto's van hetgeen wat ik mooi vind, zal dat doorsturen als ik in contact kom met de vakman.
zaterdag 6 juni 2020

Afdakje in tuin maken

Ik wil graag een afdakje maken voor onze fietsen. Het afdakje moet aan de zijkant van ons huis komen, en niet boven de schutting uit komen. De schutting is 2 meter hoog. Het gehele afdakje zou 3,60 bij 1,85 meter moeten worden.
vrijdag 5 juni 2020

Trespa plaat vervangen

Wij willen graag een trespa plaat laten vervangen. De trespa plaat zit op ongeveer 8 meter hoog en dient op maat gemaakt te worden. De trespa plaat willen we in antraciet terug hebben, ral 7021. De plaat zit aan de zijkant van de woning. De doorgang aan de zijkant is ongeveer 1.10 breed.
vrijdag 5 juni 2020

Metalen deurkozijn

Ik wil graag een metalen kozijn omgedraaid hebben, de deur is nu draaiend naar de woonkamer en moet naar de gang.
donderdag 4 juni 2020

Op maat gemaakte ombouw voor vloerverwarming unit

Het gaat om een unit van 75 breed, 80 hoog en 25 diep. Hiervoor wil ik een bekisting in Ral 9010.
donderdag 4 juni 2020

Vervangen 2x ramen en kozijnen

Vervangen van 2 ramen en kozijnen: 1x dakraam 84 cm (tuimel raam), 1x openslaande ramen vervangen door draaikiepraam (momenteel 2 ramen a 24*105 excl kozijnen) mag ook vervangen worden door 1 raam. Graag houten kozijn en dubbelglas.
woensdag 3 juni 2020

Raam in blinde muur maken

Ik wil graag een raam van 90 hoog bij 60 breed laten plaatsen in een blinde buitenmuur. De ruimte waar het raam moet komen is in de badkamer. Deze is gesitueerd op de eerste verdieping.
dinsdag 2 juni 2020

2 ramen/kozijnen in slaapkamer vervangen

We moeten in ons nieuwe slaapkamer (eerste verdieping) twee ramen/kozijnen laten vervangen. 1 daakraam (tuimelraam), 1 openslaande ramen. Beide vervangen door dubbelglas. Openslaande ramen vervangen door draaikantelraam. Beide hout. Als mogelijk in de eerste twee weken van Juli (of eerder). Dan staat het huis nog leeg.
vrijdag 29 mei 2020

Gat zagen in plafond voor lichtkoepel

Wij willen een opening maken in een plat dak (eerste verdieping) en een dakluik plaatsen die door derden wordt geleverd. Voor toegang naar het dakterras. Het plafond is van beton. We willen graag een offerte voor twee verschillende maten: 1.0 x 1.0 m en 2.0 x 1.0 m. Eerst moeten wij hiervoor de boiler verplaatsen, als u deze klus ook kunt uitvoeren, dan ontvangen wij hier ook graag een offerte voor.
donderdag 28 mei 2020

Houten tafelblad schaven of schuren

Ik heb een eiken tafelblad van 150 x 85 x 4,5 cm. Deze is in de loop der tijd krom gaan staan. Graag zou ik deze weer recht laten schaven, tot een dikte van 3 á 3,5 cm.
woensdag 27 mei 2020

Schutting vervangen

Graag vervangen van huidige stalen/houten schutting. Afvoer van de oude schutting is in overleg. Totale lengte van de schutting is 18 meter waarvan 1 meter voor de poort. Het liefst materiaal van douglashout, maar sta open voor alternatieven (wel graag hout). De huidige schutting heeft een breedte van 2,50 tussen de palen. We wonen in een hoekwoning, dus de tuin is makkelijk te bereiken.
maandag 25 mei 2020

Trap/ balustrades schilderen in een nieuwbouwwoning

Voor ons nieuwbouwwoning willen wij graag de trappen/balustrades, behalve de stootborden en traptreden zelf, laten verven. Beide trappen zijn voorzien van een grondlaag en moeten dus nog afgewerkt worden, behalve de traptreden en stootborden. Ik denk dat elke trap 12-13 treden heeft. Ook moeten er 2 balustrades geschilderd worden, een van ongeveer 2-2,5 meter en een van 0,5-1 meter. Rond juni/juli zouden we waarschijnlijk kunnen beginnen.
zaterdag 23 mei 2020

Kozijnen repareren en/of vervangen (4)

Klus op 1e verdieping. Badkamer raam moet vervangen worden (75×75 cm). 3 andere ramen tonen houtrot. Stukken hout vervangen of nieuw kozijn plaatsen.
donderdag 21 mei 2020

Het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping

Ik zoek een kozijnenspecialist voor het vervangen 3 kozijnen boven van 1,9 x 1,6 m hoog een douche raam 0,5 x 1,2 en 2 kozijnen beneden 2,7 x 1,9 meter en 3,25 x 1,9 meter. Alle kozijnen moeten kunststof worden en hebben een vast raam en een kiepraam. Glas HR+++ toepassen. Verder ook bij de kiepramen een hor toepassen voor de vliegen end.
dinsdag 19 mei 2020

Dakraam op zolder plaatsen

Dakraam plaatsen dat groter is dan het huidige dakluikje. wij denken aan 78*98 cm. De vraag is of dat past tussen de zonnepanelen en de nok
dinsdag 19 mei 2020

Garage bouwen

Het bouwen van een garage van 6 meter x 8 meter met een schuin dak.

Partners

Partners van Casius