Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Utrecht.

3017 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen vervangen met mogelijkheid tot uitbouw, zwart stalen taatsdeuren leveren en monteren, kunststof kozijnen met rechte houtlook verbindingen plaatsen, garage / berging laten bouwen, garage achter het huis bouwen, vervangen kozijnen voorgevel, stalen binnenwand met deuren plaatsen, wanden met deuren plaatsen, systeemplafond in een winkel maken, buitenkozijn vervangen door kozijn met taatsdeur en zijlichten, schuifdeur van staal en glas plaatsen, drie taatsdeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning, kozijnen en glas laten vervangen, schuifpui vervangen door twee ramen en een deur, stalen afscheiding met glas in woonkamer maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Utrecht:

dinsdag 21 november 2017

Kiep kantelraam laten repareren

Onlangs hebben wij een huis gekocht waarvan 1 kiep kantelraam defect blijkt te zijn. Zoals op de foto is te zien mist er een onderdeel aan de kant van het raam bij de klink waardoor het mechanisme elkaar niet altijd vastpakt. Wanneer ik ervoor zorg dat het mechanisme wel (tijdelijk) goed loopt, merk ik dat bovenin het raam het een en ander mis gaat. Een aantal onderdelen lopen vermoedelijk tegen elkaar aan waardoor het raam niet naar behoren werkt. Daarnaast is 1 van de 2 schroeven die de klink van het 2e kiep kantelraam op z'n plek houden halverwege afgebroken. Zou u een 2e offerte / prijsindicatie willen opgeven om dit te herstellen?
maandag 20 november 2017

Kasten maken en planken bevestigen

Ik wil een aantal zaken in mijn huis veranderen: - in de bijkeuken schuifdeuren van een Storemax kast laten aanbrengen met planken erachter; deze deuren moeten nog besteld worden - een kast op de slaapkamer ombouwen naar een inloopkast (ik weet precies wat ik wil; er komt ook een storemax kastdeel in en nog wat andere dingen: die kast moet ik nog bestellen). - op de bovenste etage enkele planken bevestigen op strips aan de muren
maandag 20 november 2017

Nieuw deurbeslag laten monteren

Wij willen graag nieuw deurbeslag met een veiligheid cilinder op de voordeur. En eventueel een anti inbraakstrip.
maandag 20 november 2017

Loopdeur in een overheaddeur maken

Wij hebben in ons bedrijfspand 2 grote overhead deuren. En wij willen hier graag loopdeuren van maken.
zondag 19 november 2017

Achterdeur vervangen

Ik wil mijn bestaande achterdeur laten vervangen door een Weekamp type WK044, inclusief 3 puntsluiting, veiligheidsglas en beslag met kerntrekbeveiliging. Huidige deurmaat: 210.5 x 82.5 x 40 cm.
vrijdag 17 november 2017

Ruimte onder de trap dichtmaken

Ik wil het stuk onder de trap dicht maken. Met deur en een kunststof kozijn erin zodat de nutteloze ruimte wordt benut. Het gaat om een stuk van maximaal 2 meter breedte.
donderdag 16 november 2017

Schuifdeur van staal en glas plaatsen

Voor onze nieuwe woning zijn wij op zoek naar stalen schuifdeuren met glas, om de aanbouw van de woonkamer naar de keuken te scheiden. Afmetingen, ongeveer 4,15 meter breed en 2,40 meter hoog. Schuifdeuren met zijpanelen. Over de grootte van de zijpanelen laat ik me graag adviseren. Ik zou het het mooiste vinden om 4 gelijke delen te hebben en dat wanneer de schuifdeuren open zijn deze, er hetzelfde uitzien als de zijpanelen.
dinsdag 14 november 2017

Traprenovatie van PVC of laminaat aanbrengen

Ik wil graag van 3 bedrijven offerte's ontvangen voor traprenovatie met Cando PVC en Laminaat of een alternatief welke jullie zelf leveren. Deze offerte's ontvang ik graag alleen per mail omdat ik telefonisch lastig te bereiken ben. Tevens zijn foto's van geleverde klussen ook een goede graadmeter om een keuze te maken.
maandag 13 november 2017

Tussenwand plaatsen om slaapkamer te creëren

Van een slaapkamer moeten twee slaapkamers gecreëerd worden met een (schuif)deur. Het betreft de kamer op de plattegrond (linksonder) tussen de twee ramen moet een wandje geplaatst worden. Graag ontvang ik de kosten.
zondag 12 november 2017

DTS dorpel bij de berging plaatsen

Het kozijn van mijn berging begint slecht te worden ten gevolge van houtrot. Mijn schilder geeft aan het niet meer te kunnen repareren. Een DTS renovatie dorpel zou op de lange termijn de beste oplossing zijn. Ik zou graag de complete dorpel en de onderste 10 à 15 cm van het kozijn laten vervangen. De dorpel is 101,5 cm breed, gemeten aan de buitenzijde. In de bijlage vind je enkele foto’s. Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een DTS renovatie dorpel.
zaterdag 11 november 2017

Binnendeur 'Sanne' inmeten en afhangen

Ik zoek een vakman voor het inmeten en later monteren van een binnendeur. Ik wil bij Gamma de opdek binnendeur van Lundia, model 'Sanne' aanschaffen met blank glas en die laten afhangen. Het glas wordt los bijgeleverd en moet ook gemonteerd worden. Ik ontvang graag vooraf uw offerte.
donderdag 9 november 2017

Plafond met geluidsisolatie maken onder dansstudio

Voor mijn dansschool ben ik op zoek naar 100 m2 plafond. Dit moet een goed geïsoleerd plafond zijn omdat het plafond onder een verdiepingsvloer komt waarop wordt gedanst. Geluidsisolatie dus. Graag hoor ik of jullie dit werk uit zouden kunnen voeren. Liefst op korte termijn.
woensdag 8 november 2017

Taatsdeuren plaatsen tussen de hal en eetkamer

Ik wil in onze woning uit bouwjaar 2011 tussen de hal en eetkamer 2 taatsdeuren laten plaatsen. De opening is 144 cm breed en 257 cm hoog. Ik laat mij graag adviseren over zowel houten als stalen deuren. Ik wil graag weten wat het verschil is, zowel in prijs als in kwaliteit.
woensdag 8 november 2017

Lekkage bij de schuifpui verhelpen

Wij hebben een 21 jaar oude Meranti schuifpui in onze woning die op de zuidwestkant zit. Bij harde regen krijgen wij bij de onderdorpel water binnen. Mogelijk is die dorpel in slechte staat of verzakt. We laten dat hier graag beoordelen en ontvangen daarbij uw advies en een prijsopgave voor herstelwerk.
dinsdag 7 november 2017

Afgebroken handel van pomp espagnolet vervangen

Er moet een afgebroken handel van pomp espagnolet vervangen worden. Materiaal is nog niet in huis, kan indien nodig wel.
dinsdag 7 november 2017

Sloten en anti-inbraakstrip bevestigen

Op de voordeur willen we een anti-inbraakstrip bevestigd krijgen. Daarnaast op 3 binnendeuren een goedgekeurd slot, er zijn 2 deuren waar een oud slot in zit, en 1 deur waar nog helemaal geen slot in zit. Tevens op de naar buiten openslaande deuren moeten oplegsloten geplaatst worden. Als laatste moet een afgebroken handel van pomp espagnolet vervangen worden. Materiaal is nog niet in huis, kan indien nodig wel.
maandag 6 november 2017

Extra slot en dievenklauwen plaatsen

De klant wil op 3 buitendeuren met een dikte van 4 cm een slot laten plaatsen met dievenklauwen en een raam voorzien van dievenklauwen en een degelijk sluitwerk. De deuren bevatten nu nog een erg verouderd slot uit de jaren 70 en er zal een passend gat gefreesd moeten worden.
maandag 6 november 2017

Trapkast onder open trap bouwen

Ik zoek een specialist die onze open trap dicht kan maken en daaronder een trapkast kan realiseren.
maandag 6 november 2017

Lekkage aan kunststof kozijn verhelpen

Bij een kunststof dakkapel van ons loopt water via het afvoergaatje niet meer weg en vormt dan een plas water op de vensterbank. Misschien moeten de rubbertjes vervangen worden maar ook de gaatjes lijken mij verstopt.
zondag 5 november 2017

Boeidelen vervangen

De boeidelen moeten vervangen worden. De woning is door ons gekocht, wij wonen er nog niet in. Zowel voor- als achterzijde dienen te worden aangepakt. De lengte zal ongeveer 27 meter zijn. De boeidelen zijn nu van hout, de nieuwe boeidelen dienen van keralit of van hardhout te worden.
zondag 5 november 2017

Vervangen kozijnen voorgevel

Deel van houten kozijnen is verrot. Wil dit graag zo goedkoop mogelijk op laten knappen. 7 meter breed, 50 centimeter hoog, in drie planken. Is echt alleen het bovenste gedeelte, dus geen raamkozijnen.
zaterdag 4 november 2017

Stalen binnenwand met deuren plaatsen

Ik wil graag een stalen binnenwand plaatsen van 420 centimeter breed en 261 centimeter hoog. In 4 delen waarvan de middelste 2 kunnen draaien. Kleur zwart met deur duwers. Er moeten stalen deuren worden geplaatst. De klant wil graag door de vakman worden gebeld om extra details mee te geven.
donderdag 2 november 2017

Deur(en) plaatsen

Ik wil 1 of 3 deuren laten ophangen op de eerste verdieping. Ik wil graag deze deur: CanDo binnendeur Boardpaneel Calgary stomp 211,5 x 83 cm. Afhankelijk van de prijs van het ophangen wordt de keuze tussen 1 of 3 deuren gemaakt.
woensdag 1 november 2017

Nieuwe sloten op deuren monteren

Ik wil graag nieuwe, betere sloten op mijn voordeur en achterdeur laten plaatsen. Ik heb de nieuwe sloten al gekocht bij de Praxis. Beide deuren en kozijnen zijn van hout. Het moet voor half december worden uitgevoerd.
woensdag 1 november 2017

Nieuwe buitendeur plaatsen

Wij willen een nieuwe moderne buitendeur (standaard formaat) met brievenbus, langwerpig verticaal raampje en goed hang en sluitwerk.

Partners

Partners van Casius