Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Utrecht.

3123 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen kozijn inclusief HR++ beglazing, diverse raamkozijnen en een aantal volledige kozijnen vervangen, eenvoudige garage realiseren, vlizotrap vervangen voor een vaste dichte trap, vijf binnendeuren met kozijn plaatsen, voorpui woning kozijnen vervangen, trappen vervangen, 2 bedden maken, garagedeur vervangen door pui met ramen en deur, vervangen kozijnen en dubbelglas, houten trap plaatsen, nieuwe garage bouwen, trapopgang van VvE opknappen, twee dakramen plaatsen, het vervangen van een houten kozijn en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, timmerwerk of kozijnen, deuren en dakramen in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Utrecht:

vrijdag 20 september 2019

RVS trapleuningen laten monteren

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor montage van zeven rechte trapleuningen (RVS). Het gaat om montage in een benedenwoning naast de trap ter vervanging van de houten leuning. Met een beetje geluk kunnen dezelfde gaten gebruikt worden. De muur is van beton en ook een klein stukje gips op twee stukken. Ik ontvang graag een offerte. Laat daarbij ook even weten of ik moet helpen met vasthouden etc. De offerte/bericht/prijs ontvang ik graag per mail. De maten van de leuningen: 4 keer 60 cm 2 keer 194 cm 1 keer 100 cm
woensdag 18 september 2019

Eenvoudige garage realiseren

In overleg met de aannemer/klusser het hekwerk van de tuin vergroten en mogelijkheden bekijken voor het bouwen van een garage of overkapping voor mijn elektrische auto. Het betreft diverse timmerwerk.
maandag 16 september 2019

Zijgevel, voorgevel en achtergevel vervangen door kunststof

Ik wil een losstaande houten garage bekleden/vervangen door kunststof (is nu hout) en de oude bekleding af laten voeren. De rabat delen zijn bruin. Het is totaal 22 m2, plus kunststof witte dakranden van ongeveer 10 meter.
woensdag 11 september 2019

Trappen vervangen

Het gaat om 2 dichte houten trappen met twee kwarten per trap. Deze komen ter vervanging van de nu aanwezige open trappen. De trappen moeten ook geplaatst worden. Plaatsing graag eerste week november.
woensdag 4 september 2019

Lichtkoepel in een plat betonnen dak plaatsen

Graag willen wij in het platte dak van onze berging een vaste lichtkoepel geplaatst hebben. Bij voorkeur van Velux of Fakro, 80x80 cm, inclusief afwerking aan de binnenzijde.
woensdag 4 september 2019

Inbouwkast van Storemax inmeten en plaatsen

Wij willen graag een inbouwkast van Storemax laten inmeten en plaatsen. Hiervoor hebben wij samen met een Praxis medewerker onlangs een ontwerp gemaakt.
dinsdag 3 september 2019

Plaatsen nieuw dakraam

Ik wil graag een nieuw dakraam laten plaatsen met de afmetingen 78 bij 118 cm. Oude materiaal graag in onderling overleg afvoeren.
dinsdag 3 september 2019

Klussen in huis; keuken

De plint onder het keukenmeubel is gebroken bij plaatsen vaatwasser. Plint was met kit aangebracht. In totaal 3 lengtes (210) in delen zagen: verspringend en verstek en Ellen afdichtingsprofiel infrezen en aanbrengen. Plinten wil ik zelf schilderen. Moet passende kleur vinden.
maandag 2 september 2019

Drie ramen vervangen voor draaikiepramen

Ik wil 2 vierkante ramen laten vervangen voor twee langwerpige, verticaal, draaikiep ramen met midden kozijn/stijl. zie foto het model als bij buren! Huidige raam scharniert horizontaal in het midden en heeft metalen randen en is in houten kozijnen geplaatst. Binnenmaat ongeveer 119 cm breed - buitenmaat 116 cm breed - hoogte raam ongeveer 119 cm - materiaal hout, graag ook horren erbij geleverd . En 1 raam vervangen voor draaikiepraam - huidige raam scharniert verticaal - 98 bij 88 cm, hout.
vrijdag 30 augustus 2019

Vervangen voordeur en schuurdeur, beide inclusief kozijn

Wij willen de voordeur met kozijn laten vervangen en de schuurdeur met kozijn. Voor de voordeur en achterdeur een nieuw cilinder met dezelfde sleutel en voor de schuurdeur een andere sleutel.
woensdag 21 augustus 2019

Schutting plaatsen

Ik wil een oude schutting verwijderen en een nieuwe plaatsen. 13 schutting delen 178 × 178 en 1 poortdeur 90 cm. De oude schutting moet afgevoerd worden. Ik zal een foto meesturen van het type schutting die ik wil.
dinsdag 20 augustus 2019

Bestaand dakraam verplaatsen

Wij willen een bestaand dakraam ongeveer een meter laten verplaatsen. Daarbij willen we zowel de buitenkant als binnenkant weer mooi afgewerkt hebben. Het raam is ongeveer 105 cm breed. Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn, inclusief offerte en op welk dit te realiseren valt.
dinsdag 20 augustus 2019

Kozijnen leveren en plaatsen

Leveren en plaatsen van aluminium en houten kozijnen voorzien van triple glas, in totaal 12 kozijnen waarvan 1 erker (kozijntekening beschikbaar), in totaal 50m2 gevelopening.
maandag 19 augustus 2019

Kozijn en enkele deuren vervangen in overleg met de vakman

Ik wil een aantal zaken in mijn woning laten doen: Het plaatsen van een deurkozijn inclusief deur inhangen en afhangen. 1 bestaand kozijn aanpassen. En deur plaatsen en afhangen (was een slaapkamer is een badkamer geworden) Daarnaast nog 3 deuren plaatsen en afhangen. Deuren en het te plaatsen kozijn in overleg aanschaffen. (zijn niet aanwezig)
vrijdag 16 augustus 2019

Lambrisering plaatsen

Graag lambrisering van mdf in de gang maken en plaatsen. De afmetingen zijn 100 cm hoog. 470 cm breed. Gegrond en afgelakt.
vrijdag 16 augustus 2019

Hardhouten glaslatten vervangen

Ik heb een probleem met 12 stuks liggende glaslatten. Het gaat om circa 1 meter per stuk. De onderkant wil ik laten vervangen, oude kit strak verwijderen, nieuwe glaslatten onderzijde roestvrij aan dubbel glas bevestigen schilderbaar af kitten, gronden en aflakken RAL9010.
vrijdag 16 augustus 2019

Afdakje in tuin maken

Ik wil een schuin afdakje in de tuin om spullen onder te zetten. Achterkant tegen hek aan voor versteviging bij storm. Een zijkant muur, andere kant zit een tuindeur. Lengte 1,95 m , diepte 1,50 m, hoogste laagste punt 1,80 m. Dak graag met doorzichtige golfplaten afmaken.
donderdag 15 augustus 2019

Schuifdeuren aanbrengen in garage

Ik heb ter breedte van 4,80 meter wandplanken geïnstalleerd tegen de buitenmuur van de garage. Daar wil ik een schuifdeurensysteem tegenaan laten installeren, zodat de planken en de rommel daarop uit het zicht komen.
woensdag 14 augustus 2019

Draairamen veranderen in draaikiepramen

Wij willen graag 1 of 2 houten draairamen op de eerste verdieping aan de voorkant laten vervangen door een houten draaikiepraam. Maten van het eerste raam is rond de 50 bij 145 cm en de ander is rond de 80 bij 145 cm.
dinsdag 13 augustus 2019

Renoveren van de trap

Ik wil graag een houten merbau trap, 14 treden kwart slag rechtsom voorzien van overzettreden .
maandag 12 augustus 2019

Aanschaf en plaatsen Velux dakramen

Graag een offerte voor de aanschaf en plaatsing van 2 GPU, Maat PK10 uitzettuimelvensters inclusief insectenhor, buitenzonwering en rolgordijnen (verduisterend plissé of verduisterend rol+ plissé) in kleur. Er zitten in het dak nog geen ramen, dus er moet in het dak gezaagd worden. Het dak is 5 meter breed, aan de binnenkant is op 3 meter een muur en in die 3 meter komen evenredig 2 ramen. De ramen zijn 90 centimeter breed. het dak heeft een helling van 37 graden. Ontvang graag een totaalprijs en schatting wanneer deze geplaatst kunnen worden.
zondag 11 augustus 2019

Leveren en vervangen schuurdeur en 8 binnendeuren

Leveren en monteren van een nieuwe schuurdeur bij voorkeur in een hardhouten variant. Inclusief overzetten huidige sloten en schilderen in gewenste RAL kleur Sikkens. En vervangen van 8 stuks binnendeuren (woon, slaapkamer, bad en toilet in opdekvariant. Bij voorkeur hardhouten deuren. Inmeten op locatie is mogelijk. Schilderen in gewenste RAL kleur.
zaterdag 10 augustus 2019

Een dakraam in een schuin pannendak plaatsen

Ik zoek een kozijnenspecialist die in een schuin pannendak een kunststof dakraam kan plaatsen wat zowel tuimel- als scharnierend is. Het raam moet ongeveer 134 bij 140 cm groot worden. Dit moet op de 2e verdieping aan de voorzijde van de woning geplaatst worden.
donderdag 8 augustus 2019

Kunststof binnendeuren en deurposten vervangen

Ik zoek een deurenspecialist die 3 binnendeuren inclusief deurposten kan vervangen. Dit zijn momenteel 3 kunststof deuren/posten (WC-deur, meterkastdeur met ventilatievenster, en binnendeur met vier glazen vakken). We zouden dit willen laten vervangen door dezelfde (maar dan houten) deuren/posten. Dit zouden we graag in een zwarte uitvoering willen hebben.
dinsdag 6 augustus 2019

Op maat gemaakte schuifdeuren realiseren

In mijn berging wil ik voor de kasten graag schuifdeuren, zodat het mooi een geheel wordt. Het moeten simpele deuren zijn en voor zover ik het berekend heb, heb ik er 5 nodig.

Partners

Partners van Casius