Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Utrecht.

3144 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: tussenwand plaatsen, stalen deur plaatsen, garage / berging bouwen, vliering maken in de zolder, kunststof erker met houtlook plaatsen, achtergevel aanpassen en openslaande tuindeuren plaatsen, kozijnen, ramen en deuren vervangen, reservierung von 6 Fenstern und 2 Türen, taatsdeur tussen de hal en de woonkamer plaatsen, garagedeur door een pui met ramen vervangen, boeidelen en overstek vervangen, ramen vervangen, lichtkoepels in een betonnen dak plaatsen, raam in buitenmuur plaatsen, stalen frame met deuren monteren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, garage- en carportbouw of trappenbouw en traprenovatie in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Utrecht:

maandag 16 juli 2018

Horren laten inmeten en plaatsen

Graag laat ik 2 raamhorren inmeten en plaatsen. Het betreft een keuken en slaapkamer raam.
zondag 15 juli 2018

Schuttingdeel en schuttingdeur met- hang en sluitwerk plaatsen

Ben op zoek naar iemand die het volgende kan leveren + plaatsen: dubbele (brede) schuttingdeur (met ijzeren frame ? ) totale breedte 340 Hoogte circa 2m of dubbele (brede) schuttingdeur (met ijzeren frame ? ) + standaard schuttingdeur evt. Wieltjes onder aan deur ? Om uithangen te voorkomen Hang en sluitwerk Bij de dubbele deur, moet er nog een auto door kunnen.
zaterdag 14 juli 2018

Dakraam plaatsen

Ik wil graag een dakraam laten plaatsen op zolder. Hoe duur gaat dat mij kosten met dakraam en in laten zetten.
zaterdag 14 juli 2018

Voordeur afhangen

Houten voordeur is langzaamaan aan t "scheefhangen". Wie kan ons helpen met het opnieuw goed afhangen? In Leusden, jaren'70 rijtjeshuis.
vrijdag 13 juli 2018

Schuurdeur inmeten en plaatsen

Ik wil graag een nieuwe buitendeur in de schuur plaatsen. Deze moet eerst worden ingemeten en na bestelling worden geplaatst. Deurbeslag kan worden overgezet.
donderdag 12 juli 2018

Window glass and frames installation

I have 2 windows (single glass, and window frame rotted), want to change to double class and new frame. I do not have materials for this. The window is like 2 by 1 metres.
woensdag 11 juli 2018

Fundering leggen garage

Ik zoek een vakman die de fundering kan leggen voor een vrijstaande garage. Deze zal ongeveer 6 x 3 meter worden. Op dit moment ligt er een open zandgrond, die goed bereikbaar is. Kan zelfs met een kleine vrachtwagen ernaast komen. Materiaal in overleg.
woensdag 11 juli 2018

Doors4Life deur afhangen

We hebben een nieuwe stompe binnendeur (afmeting 2.01 x 83 cm) gekocht en willen deze graag laten afhangen. Er zal iets afgeschaafd moeten worden om hem passend te maken. De deurpost is nog goed,deze hoeft niet vervangen te worden.
maandag 9 juli 2018

Ramen vervangen

Wij hebben in onze dakkapel voor en achter aluminium raamkozijnen in onze houten kozijnen. Deze zijn oud en krom. Wij zouden daarom graag 6 nieuwe raamkozijnen met glas laten plaatsen. De afmetingen van de ramen zijn ongeveer 885 lang en 530 breed. Aan welk bedrag moet ik dan denken? En komen jullie dan langs om het nauwkeurig op te meten? Hopelijk treffen we elkaar binnenkort.
maandag 9 juli 2018

Taatsdeur tussen hal en woonkamer

Ik wil graag een taatsdeur tussen de hal en woonkamer. De afmetingen tussen de muren zijn 88 cm breed (op het smalste, het is niet precies recht) en 106,3 cm hoog (zonder laminaat en vloerisolatie). Ik hoor graag in de offerte ook de volgende punten: 1. Zijn montagekosten inbegrepen? En zo ja: hoe duur is inclusief en exclusief montagekosten 2. Welk formaat moet de deur zijn? 3. Moet de ‘vloerpot’ van de taatsdeur voor of na het leggen van de vloer er in worden gezet? Ik hoor graag van u.
zondag 8 juli 2018

Schuurdeur plaatsen

Graag plaatsen en afhangen van een schuurdeur inclusief plaatsen glas en hang en sluitwerk (eenpuntssluiting). Oudere deur ook verwijderen. Graag aangeven of een en ander met of zonder materialen zoals deur, glas en hang- en sluitwerk is. Materialen dus in overleg. Uitvoeren na 15 augustus.
zaterdag 7 juli 2018

Stalen deur plaatsen

Wij willen in ons nieuwe huis een bestaande, standaard deur vervangen door een stalen deur. Deze deur is ongeveer 88 cm breed bij 210 cm hoog. (NB: wij krijgen de sleutel pas in augustus, dus de maten zijn indicatief. ) De huidige deur heeft boven de kozijnen een glazen raam in de vorm van een halve cirkel van glas. Wij vroegen ons af of het mogelijk zou zijn om een deur te maken die dit meeneemt, zodat de deur niet standaard rechthoekig wordt met een hoogte van ~210, maar dat deze bovenaan dus eindigt met deze extra halve cirkel (extra hoogte ~50-60 cm). Mocht dit mogelijk zijn, zouden wij graag een prijsindicatie ontvangen voor een deur met en zonder deze extra toevoeging. We begrijpen dat eea uiteraard afhangt van precieze maten, maar we zijn op dit moment vooral geïnteresseerd in de mogelijkheden en grove prijsindicaties, en prijsverschillen tussen de verschillende deur-/scharniervormen. We zouden dit willen laten uitvoeren ergens tussen mid augustus en mid september. Ivm veel reizen voor werk geef ik de voorkeur aan eerste communicatie via email, als dit mogelijk is.
zaterdag 7 juli 2018

Houten kozijn laten vervangen

Een houten kozijn dient vervangen te worden. Het kozijn is ongeveer 100 x 60 cm, de ruit is nu ongeveer 88 x 49 cm. Het nieuwe kozijn dient van hout te zijn.
donderdag 5 juli 2018

Vernielde deur met spoed vervangen

Deur is volledig vernield en moet totaal vervangen worden. Verzekeringswerk.
maandag 2 juli 2018

Schuifraam repareren

Mijn schuifraam in een typisch 'Utrechts huis' kan niet meer open. Zowel aan de linker- als rechter bovenkant van het raam zitten 2 touwen die via een katrol in het kozijn gaan. Aan het uiteinde van beide touwen zit een gewicht. Aan rechterkant is het touw geknapt, hierdoor krijg ik het raam niet meer open. Graag zou ik willen dat dit hersteld wordt. Zodat het raam weer open kan.
maandag 2 juli 2018

Horren inmeten, leveren en monteren

Graag laat ik een hordeur (in houten openslaande tuindeuren, waar al luxaflex in hangt) en een raamhor in een houten kozijn (waar ook al luxaflex in hangt) inmeten, leveren en monteren.
zondag 1 juli 2018

Trappen plaatsen

Ik zoek een partij die twee trappen kan leveren en plaatsen in mijn nieuwbouwwoning. Momenteel zijn er nog geen trappen aanwezig in de woning. We zien het liefst betonnen trappen terug in de woning. Beide trappen maken een draai naar rechts. Daarnaast willen we het liefst een blok- of zet-trap. Trap moet in een boom komen te hangen. De woning is goed bereikbaar.
zaterdag 30 juni 2018

Rolhor monteren

Graag laten wij voor 2 ramen (afmeting binnenkozijn beide ca. 93,5 cm x 148,5 cm) aan de buitenzijde een rolhor monteren. Ramen zijn gelegen op de eerste en tweede verdieping. Graag verneem ik wat de kosten, bij voorkeur incl. Inmeten, monteren en rolhor zijn. Graag een schriftelijke reactie, niet bellen. Hartelijke groet,
zaterdag 30 juni 2018

Rolhor monteren op houten kozijn

Graag wil ik een Bruynzeel rolhor voor deuren 600 serie 22102015SH. Deze rolhor voor deuren hebben wij vorig jaar bij Gamma gekocht maar nog niet gemonteerd vanwege een verbouwing die inmiddels is gedaan. Het gaat om 1 rolhor voor een keukendeur met een houten kozijn op de begane grond.
zaterdag 30 juni 2018

Dakraam plaatsen

Graag wil ik de kosten weten voor een dakkapel raam te plaatsen op een schuin dak. Het liefste een grote lange dakraam van 3 meter ongeveer.
woensdag 27 juni 2018

Traprenovatieset aanbrengen

Wij willen graag de trap laten renoveren. Het is een draaitrap met 13 trede en een uitlooptree met stootborden. De zijkanten van de trap hoeven niet gerenoveerd te worden. Graag willen we ook weten wat het kost als je 2 trappen laat renoveren. Graag via de mail ivm bijna niet beriekbaar via de mobiel
maandag 25 juni 2018

Stalen frame met deuren monteren

Graag een stalen frame, met daarin twee deuren. Zwart staal.. afmetingen:h262cm b242cm. Afscheiding voor woonkamer.
vrijdag 22 juni 2018

Spiltrap vervangen door vaste trap

Ik wil de spiltrap laten vervangen door een vaste trap. In principe willen wij alleen de trap naar de eerste verdieping vernieuwen. Maar omdat de huidige spiltrap tot aan de zolder doorloopt, dus langs twee verdiepingen loopt, vroeg ik me af of dit mogelijk is. Graag uw globale kosten voor een vaste trap naar de eerste verdieping met als aanvullende optie een vaste zoldertrap.
dinsdag 19 juni 2018

Dakraam plaatsen

Het plaatsen van een tuimelvenster 'GGU 0070' met de afmeting 55 x 78 cm in het schuine dak van de badkamer. Het gaat om het plaatsen van een geheel nieuw raam. Werkzaamheden zijn inclusief buitenafwerking (binnen doen wij zelf). Materialen leveren wij zelf.
maandag 18 juni 2018

Dakraam met duo verduistering en hor plaatsen

Ik wil graag een Velux dakraam met een duo verduistering en hor erin Ik wil dit laten plaatsen en wil graag de kosten hiervoor weten

Partners

Partners van Casius