Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Utrecht.

3112 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 10x bergingsdeuren vervangen tbv vve, 4 seizoenen pui plaatsen, veranda realiseren met plexiglas dak, schuifdeur plaatsen, nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder, hele huis de ramen en kozijnen vervangen met isolatieglas, deuren en kozijnen plaatsen 5 stuks, dakraam plaatsen en doorbraak maken, houten kozijnen en ramen vervangen door kunststof, onderdorpel buitendeur, schuifdeur en raam vervangen door natuurstenen dorpel, zachtboard plafond laten vervangen, vervangen kozijnen, zwevende trap naar vliering in nieuwbouwwoning maken, pergola realiseren in de achtertuin, houten trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Utrecht:

zaterdag 4 april 2020

Buitendeur garage vervangen

Wij willen graag een buitendeur in de garage (zij ingang) vervangen door een nieuwe. Verwijderen en afvoeren van oud materiaal optioneel
donderdag 2 april 2020

Driepuntssluiting freezen

Afgelopen zomer zijn wij verhuist. Er zat een goede voordeur in met een driepuntssluiting. Deze voordeur was alleen niet voorzien van glas waardoor de originele deur terug geplaatst moest worden. Hier zit alleen geen driepuntsluiting in. We hebben verder alle materialen alleen moeten er plekken gefreesd worden zodat we in deze deur de sloten kunnen plaatsen. Ook de deurpost heeft nog de ingangen van het 3punttslot. De 'originele' deur sluit alleen niet helemaal aan graag hier ook even naar kijken.
donderdag 2 april 2020

Trapbekleding verwijderen

Twee trappen, 1 trap tapijt en lijmresten verwijderen, 1 trap is het tapijt al weg maar lijmresten nog niet. Dus alleen lijmresten verwijderen. Ik ontvang graag een prijsopgave.
woensdag 1 april 2020

Houten kozijnen en ramen vervangen door kunststof

Uitbouw is er al. Hout en ramen moeten vervangen worden i.b.m. houtrot. Het gaat om 10 kozijnen, en ze moeten vervangen worden naar kunststof, met dubbel glas. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 1 april 2020

Onderdorpel buitendeur, schuifdeur en raam vervangen door natuurstenen dorpel

Wil graag 1x achterdeur de dorpel (ongeveer 1.05 m) van hout vervangen voor stenendorpel en ook de dorpel van mijn openslaande deuren (ongeveer 3.05 m) wil ik vervangen voor een Belgische stenendorpel. Als laatst ook een dorpel van hout op grond van een raam (ongeveer 60 cm).
woensdag 1 april 2020

Trap lijm verwijderen

we krijgen nieuw vinyl op onze trap (rechte trap, gesloten, 13 treden). Het oude vinyl is er af, nu moeten de lijmresten verwijderd worden en de treden geëgaliseerd. Wie kan dat voor ons doen?
maandag 30 maart 2020

Complete voordeur met zijraam vervangen

De voordeur is oud en versleten dient vervangen te worden, tevens een nieuw kozijn vervangen achter 160x90 cm met glaswerk deze is onder doorgezaagd ivm aanbouw. De glasplaten heb ik al, ben opzoek naar iemand die deze glasplaten kan vervangen. Als het vervangen moet worden wil ik hier houten kozijn graag. Ik ben opzoek naar een vakman die allereerst controleer of dit uberhaubt moet worden vervangen of dat de deur gewoon afgehangen kan worden.
zondag 29 maart 2020

Plaatsen gekoppelde dakramen

Wij willen twee gekoppelde kunststof lutra dakramen laten plaatsen van het type standaard apx m4a op onze zolder. Wij willen beide meteen laten voorzien van witte verduisterende rolgordijnen. Er hoeven bij ons geen balken verplaatst worden . Huidige situatie is een schuin dak zonder ramen.
donderdag 26 maart 2020

Schuurdeurkozijn verrot en moet vervangen worden

Ik zoek een kozijnenspecialist die herstel werk kan uitvoeren bij het kozijn van mijn schuurdeur. Deze is van onderen verrot en die moet geheel of deels vernieuwd worden. Het is een houten kozijn.
woensdag 25 maart 2020

Monteren driepuntsaansluiting in voordeur

Ik wil in mijn bestaande voordeur van 40 mm dik een driepuntsaansluiting laten monteren door een specialist. Bestaande insteekgrendels verwijderen en gaten moeten netjes hersteld worden. Bestander maurer cilindermoet weer gebruikt worden. Deur is voorzien van inbraak werend hang en slutwerk. Binnenkant is voorzien van deurkruk en de buitenkant zit een kruk. Driepuntsaansluiting kan ik aanschaffen. Graag een offerte Dank
donderdag 19 maart 2020

Planken voor Ikea Pax-kast maken van massief hout

Ik zou graag in mijn Ikea Pax-kast de 5 planken willen vervangen door planken van van massief (samengesteld) hout. De planken hebben afmetingen van 75x58cm. Het is de bedoeling dat u deze voor mij passend maakt zodat ik ze in de kast kan leggen en waar ik boeken op kan zetten zonder dat deze doorzakken.
maandag 16 maart 2020

Op maat gemaakte keukenkasten met trap

Ik heb een plafond van 3,7 meter in de keuken. Ik wil kasten in keuken plaatsen voor de hele hoogte - kasten van 3.7 m, en ik wil een trap voor die kasten. Kunt u mij helpen?
woensdag 11 maart 2020

Trapkast onder de trap laten maken

Wij willen van de ruimte onder de trap goed benutten om jassen en schoenen op te bergen. Hout - driehoek ruimte , 2,30 hoog 2 meter schuine zijde onderkant 2 meter de haakse omhoog is 2.30 meter, horizontaal 2 meter. de deur is 190 cm, ik zou graag 2 uitschuivende deuren in de kast willen laten plaatsen. Ik zou het heel fijn vinden als er even een vakman langs komt om samen met mij de situatie te bekijken. Dit is eventueel om mijn jassen op te hangen en om schoenen te plaatsen
maandag 9 maart 2020

Draairichting van een deur omdraaien

Van mijn buitendeur van mijn balkon op de 1e verdieping van mijn appartement zou ik graag de draairichting naar binnen laten maken. De deur is een soort opdek deur, het valt met een rubber naar binnen. Het kozijn is 90 cm bij 2.40 m. Ik heb bij de buren gekeken en op de hele 1e verdieping, waar ik zit, gaan alle deuren naar binnen, behalve mijn balkondeur. Ik wil de standaard situatie van de buren overnemen. De drempel is bij de buren hetzelfde als bij mij. Ik denk dat dus alleen het hang en sluitwerk opnieuw gedaan moet worden, maar ik laat u hier graag naar kijken en het beoordelen. Eventueel als het nodig is kunt u ook even bij de buren kijken hoe daar de situatie is.
vrijdag 6 maart 2020

Trapleuning vervangen

Ik ben op zoek naar een trapleuning aan de muur en een vrijstaande trapleuning een een stukje balustrade in dezelfde stijl. We hebben een rechte trap (hout) zonder leuning aan de vrije kant. In verband met kinderen willen we hier graag een veiligere trap van maken.
dinsdag 3 maart 2020

Keukenkastjes vervangen

Na lekkage aan ons dak, zijn er 3 houten keukenkastjes die gerepareerd/vervangen moeten worden. Graag een offerte.
zondag 1 maart 2020

Louvre deuren voor kozijn leveren en plaatsen

Wij zoeken 4 Louvre deuren van 39.5 breed x 150 hoog. Deze moeten geleverd en geplaatst worden.
woensdag 26 februari 2020

Gehele achterpui vervangen

Wij willen graag de bestaande deur en raamkozijn vervangen door openslaande deuren van hardhout (of eventueel kunststof). Tussen de deur en het raamkozijn en onder het raamkozijn zit nu metselwerk wat hiervoor weg gehaald moet worden. Breedte: circa 4,00 meter. Hoogte 2,48 meter. Graag een prijsindicatie inclusief uitvoering.
maandag 24 februari 2020

Klassieke balustrade realiseren

We hebben een houten trap met een bestaande balustrade. De balustrade zal verwijdert worden. Deze willen we laten vervangen door een balustrade met een klassieke uitstraling, met spijlen en van hout. Het is ongeveer 6-7 meter, vrij standaard. Rond half mei zouden we graag beginnen.
zondag 23 februari 2020

Lambrisering plaatsen van hout of mdf

In de hal wil ik graag 3,10 m lambrisering laten plaatsen. Geen schrootjes, maar zoals op afbeelding. In totaal ongeveer 3 a 4 m2.
zaterdag 22 februari 2020

Houtrot vervangen en buiten kitwerk herstellen

Op de 1e verdieping zit aan de voorzijde houtrot aan de bovenzijde van een van de kozijnen (horizontaal). De vermoedelijke oorzaak hiervan is niet goed aansluitend kitwerk aan de buitenzijde. De opdracht betreft het vervangen van het houtrot-gedeelte en het wegnemen van de grondoorzaak (vermoedelijk herstel kitwerk aan de buitenzijde).
dinsdag 18 februari 2020

Dorpel bij buitendeur vervangen

We willen de dorpel bij onze voordeur vervangen van onze jaren '30 woning. Op dit moment hebben we er een van beton die ook vastzit aan de verhoogde stoep voor de woning. De huidige dorpel tocht en we willen graag de verhoogde stoep voor de woning veranderen. Deze offerte gaat enkel over de dorpel (hardsteen). De dorpel is ongeveer 80/ 90 cm.
dinsdag 18 februari 2020

Brievenbus uit een houten voordeur verwijderen

Omdat er veel tocht door de voordeur via de brievenbus naar binnen komt, wil ik graag weten of we dit gat niet beter kunnen dichten. Wat zouden daarvan de kosten zijn?
dinsdag 18 februari 2020

Nieuwe (stompe) buitendeur plaatsen

Ik wil een nieuwe buitendeur plaatsen, stevige houten deur met 3 puntsluiting en ik geloof dat het een stompe deur is. Oude haal ik er zelf uit en voer het ook af. Als we de financiën hebben dan willen we rond mei/juni beginnen.
dinsdag 18 februari 2020

Knieschot op zolder aftimmeren

Ik wil graag een knieschot van hout met schuifdeuren laten maken. Afmeting 545 x 105 cm. Er is geen knieschot aanwezig.

Partners

Partners van Casius