Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Utrecht.

3111 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: twaalf binnendeuren plaatsen, binnendeuren afhangen, tiental kozijnen en deuren vervangen, raamkozijnen vervangen, nieuwe kozijnen met dubbel glas of alleen dubbel glas, vlizotrap leveren en monteren, trap plaatsen, vervanging van 4 deuren en kozijnen binnenshuis, trapgat in betonvloer, zinken bekleding op houten balken aanbrengen, trappen verwijderen en plaatsen, bestaande binnendeur vervangen, trapgat met vaste trap zolder laten maken, vervangen van de voordeur en schuurdeur, voorzetwand laten plaatsen voor een binnenmuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in de provincie Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Utrecht:

dinsdag 12 november 2019

3 Stalen kozijnen naar beneden stellen

Tbv van een nog te plaatsen laminaat vloer zijn de kozijnen omhoog gezet. Het gaat om stalen kozijnen zonder bovenlicht. Na het plaatsen van laminaat vloer willen wij deze weer naar beneden zetten. Het gaat om 3 deuren. Door strakke planning moet dit op de 25-11 uitgevoerd worden.
maandag 11 november 2019

Nieuwe kozijnen met dubbel glas of alleen dubbel glas

Vijf kamers waarbij we misschien de (houten) kozijnen willen vervangen door nieuwe houten kozijnen. Mochten de kozijnen nog goed zijn, dan alleen het glas. Het is misschien handig als er vrijblijvend iemand langs komt hiervoor. De afmetingen kunt u opmeten als u langskomt.
zondag 10 november 2019

Onderdorpel buiten vervangen door kunststof dorpel

Aan de achterkant van ons huis hebben wij een onderdorpel waarbij op sommige plaatsen houtrot voorkomt. De totale lengte is 6,70 meter, waaronder 1 gewone deur en 2 openslaande deuren. We zouden de dorpel over de volledige lengte willen laten vervangen door kunststof. Graag hoor ik wat de mogelijkheden en kosten zijn.
maandag 4 november 2019

Zoldertrap schilderen

Ik heb recent de sleutels van mijn nieuwe woning gekregen. Bij overdracht bleek dat de zoldertrap beschadigd was door het mislukt verhuizen van de wasmachine. uit ee trede is een stukje uit van 1 a 2 cm2, en de verf van een groot aantal treden is eraf tot splinters aan toe. Het is een standaard houten zoldertrap die met een bocht omhoog gaat. Wat kost het om de trap te herstellen en te schilderen? Ik zou graag een offerte krijgen, omdat (weliswaar indirect via de verkoper) de aansprakelijkheidsverzekering van degene die de wasmachine heeft laten vallen deze schade zal vergoeden.
maandag 4 november 2019

Schuurdeur verbreden voor een motor

Mijn schuurdeur aan de achterkant van de schuur is te smal om de motor fatsoenlijk er doorheen te krijgen. De motor moet schuin ingestoken worden doordat de achterom en het gangetje vrij smal zijn. Graag zou ik de deur willen laten verbreden zodat ik zonder te tillen de motor in 1 keer de schuur in kan steken. Deze mag van mij zo breed mogelijk. als dat betekent dat de deur uit 2 delen bestaat, waar 1 deel vast gemaakt en losgehaald kan worden, vind ik dat prima. Het oude materiaal graag afvoeren.
woensdag 30 oktober 2019

(Houtrot) kozijnen herstellen en winterproof maken

In mijn hele huis moeten de kozijnen worden bijgewerkt, dit is al jaren niet meer gedaan. Deels schuren en lakken zodat het weer winterproof is, deels houtrot waardoor stukken hout vervangen moet worden. Beneden: 1 groot raam voor en rondom voordeur, achter verschillende kleine ramen (3 grote kozijnen). Verdieping 1: op 3 kamers. Hiervoor is een ladder gewenst. Het betreft zowel binnen als buiten werk.
woensdag 30 oktober 2019

Steiger repareren

In de passantenhaven van Nieuwegein zijn een paar planken aan vervanging toe. Dit betreft de planken langs de straat zijn. Er zal boven het water gewerkt moeten worden. Het steiger ligt ongeveer 50 cm boven het water. Inspectie ter plekke is noodzakelijk
maandag 28 oktober 2019

Trapgat dichtmaken met een schuifdeur

We zijn net verhuisd en merken het geluid van beneden, en dat we warmte verliezen beneden. We zouden graag de trap op de 1e dicht willen maken met een schuifdeur ivm geluid en warmte. Tussen verdieping 1 en 2 is het niet echt perse nodig. Gaat echt om benedenverdieping en de 1e.
zondag 27 oktober 2019

Raam vergroten en nieuw kozijn plaatsen in de badkamer

Ik wil een kleine raam in de badkamer vervangen door een grotere. Het hout wat erboven zit moet er dus uit. Er moet een nieuwe kunststof kozijn geplaatst worden met een dubbel glas raam.
woensdag 23 oktober 2019

Trap bekleden met laminaat

Ik heb een trap van 13 treden, standaard trap met stootborden en twee draaien. Daar wil ik laminaat op gelegd hebben. De trap is kaal en geschuurd.
dinsdag 22 oktober 2019

Herstellen inbraakschade aan tuinhuis

Kunt u mij een offerte doen toekomen voor het herstel van een braakschade? Er is in mijn tuinhuis ingebroken, waarbij het slot is opengebroken, bijgaand treft u de foto's van de schade aan de deuren. Het tuinhuis is van hout, naar mijn oog lijkt het erop dat dit kan worden hersteld zonder de deur te vervangen. Wel zou ik graag het slot laten vervangen.
donderdag 17 oktober 2019

Twee kozijnen vervangen

Ik wil graag 2 kozijnen op de 1e verdieping van mijn woning laten vervangen: 1) Breedte 1090 mm, Hoogte 1435 mm. Dubbel glas, wit, kunststof, draai kiep raam, links draaien naar buiten. 2) Breedte 1408 mm Hoogte 1420 mm. Dubbel draai kiep zonder midden stolp, Dubbel glas, wit, kunststof. Beiden bevinden zich op de 1e etage.
donderdag 17 oktober 2019

Plaatsen van stompe binnendeuren

Het betreft Austria stompe deuren en Austria inbouw kozijnen. De deuren dienen in de kozijnen geplaatst te worden conform verdekte scharnieren VS-19 van Austria. Deuren, verdekte scharnieren en kozijnen zijn aangeschaft. Het betreft in totaal 9 stompe deuren. Graag zou ik willen weten wat de kosten hier voor zijn.
woensdag 16 oktober 2019

Trappen vervangen

Trap vervangen van 1e verdieping naar zolder. Nu is het een steile trap van staal met ondiepe treden. Het moet een dichte, minder steile houten trap worden met 2 kwart draaiingen, met waarschijnlijk 12 of 13 treden. Mogelijk moet trapgat ook vergroot worden. De oude trap kan ik zelf afvoeren.
dinsdag 15 oktober 2019

Louvredeuren op maat laten maken

Ik ga binnenkort de badkamer verbouwen. Om dit mogelijk te maken moet de huidige "normale' binnendeur eruit, want deze draait naar binnen (stalen kozijnen). Daar is geen plek voor in het nieuwe badkamer design vanwege ruimte gebrek. Dit wil ik oplossen met twee louvre-deurtjes die alleen naar binnen kunnen openen en wegvallen bij 'gesloten stand' in de huidige kozijnen. Graag louvre-deurtjes met een middenprofiel/lat op heuphoogte waar een slot en twee deurknopjes te monteren valt. De binnen maten van het kozijn: 776 x 1935. Dus graag louvredeuren van elk 384 x 965 incl omranding. (hierbij zit wat speling in om de draai te maken en te sluiten)
maandag 14 oktober 2019

Trap ombouw maken voor binnentrap met schuifdeuren

We gaan wonen in een huis met een open trap (met twee draaien naar links) in de woonkamer en willen die trap niet alleen dicht laten maken met stootborden maar volledig dicht (en dus onzichtbaar) laten maken met een soort trap ombouw met bijvoorbeeld schuifdeuren.
maandag 7 oktober 2019

Deur verplaatsen in draagmuur

Wij willen graag de deur vanuit de hal van ons nieuwe huis ongeveer een meter naar achteren verplaatsen. Deze zit waarschijnlijk in een dragende muur. De deur kan hergebruikt worden. Stuk- en schilderwerk nadien is al geregeld.
zondag 6 oktober 2019

Binnendeur renoveren

We willen graag drie panelen in een oude binnendeur laten vervangen. Een deur met acht ruitjes, zie voorbeeld in de bijlage (nu en gewenst). De deur moet eindelijk ook weer wit geschilderd worden.
zaterdag 5 oktober 2019

Vervanging keukenraam en slaapkamerraam

Het keukenraam (2 x 1,3) en een slaapkamerraam (1,5 x 1,3) moeten worden vervangen.
vrijdag 4 oktober 2019

Louvredeuren op maat laten maken

Ik wil graag de deuropening naar onze werkkamer afsluiten met twee louvredeuren (dicht), met scharnieren die naar twee kanten werken (Hawgood deurveer scharnieren). De binnenmaat van het deurkozijn is h 188, b 86, waardoor de deuren h 188 en b 43 dienen te zijn.
woensdag 2 oktober 2019

Suskast vervangen voor een geluidsdichte

Wij hebben kunststof kozijnen en hier zit een suskast met kalf plaatsing in die wij willen vervangen voor een geluidsdichte suskast. We hebben ontzettend veel last van geluidsoverlast van hangjongeren. We zijn bereid alle kosten te betalen, we willen heel graag weer een goede nachtrust. De afmeting is ongeveer 82 x 11,5 cm. Ik heb iets opgemeten, maar durf niet met zekerheid te zeggen wat ik precies moet meten. Graag ontvangen we een offerte.
dinsdag 1 oktober 2019

Trespa rondom de dakgoot maken

Graag zou ik mijn dakgoten willen laten bekleden met trespa of keralit. Totale lengte 25 meter.
zondag 29 september 2019

Vervangen van binnendeur en kozijn

Ik wil een metalen kozijn laten verwijderen en vervangen voor een houten kozijn en nieuwe deur moet geplaatst worden. Het betreft 'n binnendeur.
woensdag 25 september 2019

Vuurhouten draaitrap op maat maken

Graag laat ik een nieuwe vuurhouten draaitrap op maat maken met de treden aan het eind aan de muur(plaat) vastgemaakt. Mijn huidige oude ijzeren draaitrap graag verwijderen. Het gaat om 13 treden. Geen afval afvoeren. Het is de trap naar de zolder toe.
zaterdag 21 september 2019

Houten onderbalk van schuifpui vervangen (door betonnen balk?) plus opnieuw stellen schuifpui

De houten balk onder mijn aluminium schuifpui is verrot. Breedte ongeveer 4 meter. Graag offerte voor vervangen door houten balk of betonnen balk. De pui zelf moet waarschijnlijk opnieuw gesteld worden (deuren lopen zwaar).

Partners

Partners van Casius