Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor radiatorombouw van hout maken:

Radiatorombouw van hout maken

Ik wil graag een eikenhouten radiatorombouw zoals hier beschreven: -een-eiken-radiatorombouw. Het betreft een radiator in de gang met afmetingen: 80 x 50 x 10 cm. Inclusief de buizen is de lengte 90 cm. En de totale hoogte (gemeten vanaf de grond) is 60 cm. Zie foto in bijlage.
Onze klant uit Zwolle (Overijssel) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor radiatorombouw van hout maken uit heel Nederland:

Radiatorombouw en vensterbank plaatsen

Wij willen graag in de woonkamer vensterbanken laten maken in de stijl van deze jaren dertig woning. materiaal meubelplaat/hout in overleg, eventueel afgelakt in ral9016. - vensterbank in de erker met radiator ombouw en zitting, afmetingen 2,43b x 1,13d x 0,67h - eenvoudige vensterbank zijraam voorkamer, afmeting 0,83b x 0,21d - vensterbank met radiatorombouw in achterkamer, diepte incl. radiator --afmeting vensterbank zijraam 1,37b x 0,67h x 0,32d (tot in hoek) --afmeting vensterbank achterraam links 0,78b x 0,74h x 0,38d (tot in hoek) --afmeting vensterbank achterraam rechts 0,49b x 0,74h x 0,38d daarnaast installatie van bestaande schuifdeuren dmv rails of ophangsysteem.

Radiatorombouw maken

Ik wil graag een offerte opvragen voor een radiator ombouw in het voorhuis. De radiator is ongeveer 2.20 meter lang en 60 cm hoog. Ik wil graag een ombouw van hout in een witte kleur en een strak design.

Radiatorombouw maken

Ik ben op zoek naar iemand die een radiator ombouw wil maken met 4 zijdes (staat los 5 cm van glazen raam). Afmetingen lengte 80 cm, ombouw 90 cm. Hoogte 58 cm, ombouw 60 cm. Diepte 10 cm ombouw 25 cm. We willen erop kunnen zitten. Strakke look met strepen of hout in de lengte IIII. Met rechte hoeken, boven met kleine frees en dikker hout/ of ander materiaal. Gebroken wilt of off white. Aan de rechter kant een inkeping voor de waterleiding van ongeveer 20 cm.

Radiatorombouw maken

Ik wil graag een radiator ombouw van hout laten maken. Afmetingen: - 220 cm lang - 70 cm hoog - 25 cm breed Kleur: RAL 9001

Radiatorombouw van hout laten maken

Graag ontvangen wij een offerte voor het leveren en plaatsen van een radiator ombouw. De afmeting is ongeveer 127 cm breed en 73 cm hoog. Wij hebben al één radiatorombouw en willen deze in dezelfde stijl en kleur en van het zelfde materiaal laten maken. Het is een witte houten ombouw met aan de voorzijde webbing materiaal. We willen het werk graag voor kerstmis laten uitvoeren als het mogelijk is.

Radiatorombouw van hout laten maken

We willen een radiator ombouw van hout laten maken, de ombouw moet over de hele breedte van de kamer worden gemaakt met een lengte van 3,80 meter en een diepte van 28 centimeter die tevens over de vensterbank loopt. In bijlage is een voorbeeld bijgevoegd hoe de ombouw eruit moet komen te zien. Daarnaast moet er aan de linker- als de rechterkant een luikje gemaakt worden zodat we nog bij de achterliggende wandcontactdoezen kunnen komen.

Trap, deuren en radiatorombouw schilderen

Mijn trap kan een opknapbeurt gebruiken. Het is een open trap met de gebruikelijke 13 treden (hout). Ook hebben drie deuren, voor- en achterkant inclusief kozijnen, en een radiatorombouw een vernieuwende blik nodig. Alles wil ik graag stralend wit hebben.