Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor gebroken traptrede van open trap vervangen:

Gebroken traptrede van open trap vervangen

Bij mijn open trap is er één traptrede gebroken. Ik zoek een partij die deze trede kan vervangen. Het is een houten trede met bedekking die in de bocht zit.
Onze klant uit Zwolle (Overijssel) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gebroken traptrede van open trap vervangen uit heel Nederland:

Terras opnieuw voegen en muurtje van Waaltjes 'liften'

In onze achtertuin (Driebergen-Rijsenburg) ligt een terras met (vietnamese) dikke terrastegels van 30x30 cm. In totaal 45 m2. Zie de foto's. De tegels zijn destijds gelegd met een vrij ruime voeg (circa 1 cm) van vrij zacht materiaal. In de loop der jaren is de voeg er bij de voorjaarsschoonmaak uit verdwenen. Het terras ligt goed vlak, afschot is goed. Behoudens het verlaagde vierkante deel (zie verder in deze mail). Wij willen graag dat het terras opnieuw wordt gelegd, maar ditmaal met een hele harde voeg, zo veel mogelijk in de kleur van de tegel. Het zou ideaal zijn wanneer we met een hoge druk spuit het terras in het voorjaar schoon kunnen spuiten zonder dat de voegen verdwijnen. En het zou ideaal zijn wanneer er geen onkruid door de voegen komt. Onderhoudsvrij dus. Wat is hiervoor nodig? Er is een probleem bij het verlaagde deel van 13 m2. Het muurtje met gemetselde waaltjes dat daar om het terras ligt is op de helft gebroken. Dit is waarschijnlijk destijds (circa 15 jaar geleden) gekomen omdat de grond nog niet goed was ingeklinkt. Inmiddels is dat natuurlijk wel zo, maar daarmee is de achterste helft van het terras dus wel gebroken. We willen dit graag herstellen door het muurtje te 'liften' en de breuklijn opnieuw te voegen. Graag horen we of dit mogelijk is en wat er nodig is om opnieuw verzakken te voorkomen. Tenslotte willen we de waaltjes die als afbakening langs de terassen liggen (ook een traptrede naar beneden) opnieuw in laten voegen. Ook hier is destijds een vrij zachte mortel gebruikt die er in de loop der jaren is verdwenen. Graag offerte (of langs komen om het te zien) voor: 1. Het opnieuw voegen van het terras met 30x30 tegels (vietnamese hardsteen) 2. Het 'liften' en borgen van het muurtje met waaltjes. 3. Het invoegen van de waaltjes. Graag opsplitsing in uren maal prijs en materiaal, per onderwerp (1, 2, 3). Inclusief BTW en eventuele andere kosten. Vaste prijs. Schoon opleveren (zonder cementsluier). Uitvoering vroeg in het voorjaar, bij

Gebroken, losse houten traptrede herstellen

Ik ben op zoek naar een vakman die een houten traptrede kan weghalen en vervangen. De trap bevindt zich op de begane grond.

Houten traptrede van een open trap vervangen

De bezorgers hebben een traptrede van de open trap gebroken. Deze wil ik graag laten vervangen.

Gebroken traptrede bij een open trap vervangen

Er is 1 traptrede (beginnend) gebroken, gevaarlijke situatie. Hij is nog niet helemaal door. Graag spoedig een vakman nodig.

Traptrede in een open houten trap vervangen

Van onze open zoldertrap in een vurenhouten traptrede in de hoek van het onderkwart op de vingerlas gebroken. We laten hier graag een nieuwe trede in plaatsen of de bestaande trede repareren als dat mogelijk is.

Traptrede in open houten trap vervangen

Een trede van de houten open trap naar de 2e etage is door midden gebroken toen iemand hier van de trap af viel. De trede zal in ieder geval vervangen moeten worden. Het betreft geen rechte trede.

Stenen stoepje / trapje repareren

Een traptrede van mijn stenen stoepje is wat verzakt en gebroken. Dit wil ik graag gerepareerd hebben. Het is een huis uit 1890. Het is een stenen trap. 2 foto's bijgevoegd.

Traptrede los en en gebroken

Een trede van de houten open trap naar de 2e etage is losgeraakt uit de muur en de traptrede is gebroken.(3e trede van boven) Dit moet zo spoedig mogelijk hersteld worden. Graag advies.

Traptrede herstellen

Onze houten traptrede is gebroken. De trap loopt half rond en is open. Ik heb een foto. Trede herstellen.