Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor koof boven aanrecht maken:

Koof boven aanrecht maken

In de toekomstige keuken komen geen bovenkastjes, om de slang van de afzuigkap weg te werken en tegelijk genoeg licht op het aanrecht te creëren willen we graag een koof laten plaatsen. Aan de ene kant is de koof is ongeveer 3 meter lang en ongeveer 20 cm hoog. Aan de andere kant komt de koof tussen de muur en de hoge kast, dit is ongeveer 110 cm. Graag zouden we de koof volledig afgewerkt (stuc of verf) opgeleverd willen hebben. Zie afbeelding voor een globale impressie. Zou u mij een prijsindicatie kunnen geven.
Onze klant uit Zwolle (Overijssel) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor koof boven aanrecht maken uit heel Nederland:

Koof boven aanrecht maken

Ik wil een koof boven het aanrecht maken met afzuigkap en een buis naar buiten (bestaat al). Verder spots in de koven van ongeveer 9 meter lang in een U-vorm.

Koof met spotjes maken en strak afwerken

In de keuken (aan de voorkant) willen we graag over de breedte van de keuken en alleen boven het eerste gedeelte van de aanrecht een koof met een viertal spotjes maken. We hebben begrepen dat deze niet zo groot hoeft te worden +/- 7cm, omdat er al lage spotjes bestaan. Materialen moeten allemaal bij de offerte worden opgenomen (4 spots verlichting, incl. Trafo, afstandsbediening en kabels + plaatmateriaal). De koof zal nog worden gestuct. Offerte dus graag zonder stuc/schilderwerk. Zie bijlage.

Waterschade in keuken herstellen

Ik heb lekkage gehad op zolder (verwarming). Het water is langs een ventilatiekanaal naar beneden (de keuken) gesijpeld. Het water stond op het aanrecht en in de kastjes. De verzekering vraagt een prijsopgave van de waterschade. Kunt u voor mij een offerte maken om in de keuken achter de kastjes te kijken of er geen water meer aanwezig is? Boven de kastjes is een koof. Ook daar wil ik graag weten of er nog water in staat.

Muur uitbreken en divers installatiewerk

Maken van een opening in een draagmuur inclusief afwerken -> garantie dat het kan en geen gevaar oplevert. Van huidige ingang keuken dichte kast maken door muur te plaatsen – stevig genoeg om keukenkastjes met inhoud te dragen. Gat 155 mm in gevel ten behoeve van een afzuigkap (indien mogelijk) en anders middels afvoer naar rookkanaal (inclusief omlijsting maken). Plafond en muren die overblijven netjes afwerken. Elektriciteit- en water- aansluiting maken / verplaatsen. Afvoer van afval (inclusief oude keuken). Water: wateraansluitingen en afvoer in / onder kookeiland (voor gootsteen en vaatwasser) Elektriciteit: nu 1 groep in de keuken. 1 groep in de keuken (niet in elektriciteitskast) splitsen naar: 2-fase of 3-fase voor kookplaat 1 geaarde groep voor oven 1 geaarde groep voor combi magnetron 1 geaarde groep voor vaatwasser 1 geaarde groep voor huishoudelijk, afzuigkap en ijskast Verlichting: in de koof elektriciteit boven het kookeiland op 3 plekken 1 elektrapunt onder kookeiland voor vaatwassser 3 elektrapunten boven aanrecht 1 elektrapunt bij het raam 1 elektrapunt voor ijskast 1 elektrapunt aan het plafond voor verlichting Bij voorkeur uitvoering in augustus. Per 1 augustus krijg ik de sleutel van de woning. Voor die tijd kunnen we wel de woning in om het werk op te nemen.

Koof met inbouwspots maken boven de afzuigkap

Voor ons nieuwbouwhuis (wordt nog gebouwd) willen wij boven het aanrecht een koof laten maken in een L-vorm van 180 cm bij 300 cm, 20 cm hoog en diep 60 cm. Hierin moet ook de afzuigbuis verwerkt worden. Materiaal in overleg met de vakman. Wat is hier de prijs van inclusief montage?

Afzuigkap plaatsen en kitten

Het betreft het ophangen van een nieuwe afzuigkap aan een muur van gipsblokken. De afvoerslang van de oude afzuigkap zit er nog en is dus eenvoudig aan te sluiten op de nieuwe afzuigkap. De RVS koof van de afzuigkap dient in een gat in de gipsplaten koof geschoven te worden. Dit gat is al op maat gemaakt. Anders hangt de kap te dicht op de kookplaat. De muur is mooi strak gestuukt. Ook zou ik graag de plint van het aanrecht willen laten kitten. Graag ontvang ik een totaalprijs.

Elektra aanpassen voor een nieuwe keuken

In april krijgen wij een nieuwe keuken. Op 3 april komt de stukadoor om een en ander af te werken, dus voor die tijd (laatste week maart) moeten er een aantal aanpassing worden gedaan aan de elektra. Op de plaats waar nu de oven en het gasfornuis zitten komt een grote inductieplaat. De vaatwasser blijft op dezelfde plaats en op de plek waar nu nog de koelkast zit willen we lage stopcontacten verplaatsen naar boven het aanrecht. Op de wand waar nu nog niets is komen de koelkast en in de andere hoek 2 combi ovens, een met stoom en een met magnetron. Daar moeten 2 licht schakelaars worden verplaatst ook een stopcontact. Voor de ovens moeten extra stopcontacten komen. In die hoek zitten momenteel helemaal geen stopcontacten. Daarnaast moeten ook de spots in de koof worden vervangen voor dimbare LED spots. Totaal 6 tot 8 spots. Graag hoor ik wie dit eind maart kan realiseren, en uiteraard wat dat gaat kosten. Uiteraard bent u van harte welkom om een en ander op te komen nemen.

Koof met spotjes rond de afzuigkap maken

Boven de hoekkeuken willen wij graag een verlaagd plafond in de breedte van het aanrecht voor het plaatsen van 4 spotjes en wegwerken van een wandafzuigkap met afvoer naar buiten. Breedte 60 cm, boven de wasbak en de vaatwasser 225 cm, boven het kookgedeelte 160 cm. Ik wil ook graag een ombouw om mijn ijskast. Ik zou graag snel met een vakman in contact komen om de mogelijkheden te bespreken.

Sparing voor een houten kozijn in de zijgevel maken

Keukenraam plaatsen in een zijgevel en verwijderen gemetselde koof: - Maken sparing in metselwerk (binnen- en buitenspouwblad) en opvangen van bovenliggend metselwerk door middel van een stalen latei onder metselwerk en betonnen balk onder binnenspouw; - Gezaagde stenen verwijderen en dicht metselen met niet gezaagde stenen; - Plaatsen van hardhouten kozijn, wit geschilderd en voorzien van HR++ beglazing; - Verwijderen koof in keuken. Zie de bijlage voor de maatvoering; - Puincontainer zal ik zelf bestellen; - Aanrecht en keukenkastjes zal ik verwijderen voordat de werkzaamheden plaats vinden. Hebben jullie de expertise in huis om de constructieve liggers te berekenen/beoordelen? Vergunning is al aanwezig.

Installatiewerkzaamheden voor een nieuw te plaatsen keuken

Op 6 juli wordt mijn huidige keuken verwijderd en op 11 en 12 juli wordt de nieuwe keuken gemonteerd. In de tussenliggende tijd wil ik graag enkele installatiewerkzaamheden laten verzorgen. We hebben nu een rechte opstelling en krijgen een L-vormige keuken. De meterkast moet met 1 groep worden uitgebreid ten behoeve van de keukenapparatuur. Er moet een doorvoer door de buitenmuur worden gemaakt van 130 mm ten behoeve van de afvoer van de afzuigkap. Op die plek is er nog geen doorvoer aanwezig. Er komt een koof in de nieuwe keuken waar verlichting met 2 LED spots in moet komen. Er moeten 2 werkstopcontacten boven het nieuwe aanrecht worden gemaakt. Verder moeten de leidingen van water, gas en de riolering worden verlegd. Momenteel zit er een radiator voor de ramen. Omdat daar een deel van de nieuwe keuken komt te staan, moet de leiding worden gewijzigd. Ik heb zelf al een nieuwe radiator aangeschaft en die moet worden aangesloten.