Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Zwolle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Zwolle heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Zwolle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Zwolle of directe omgeving.

1848 klanten uit Zwolle bevelen een bij Casius in Zwolle aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Zwolle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen vervangen met mogelijkheid tot uitbouw, zwart stalen taatsdeuren leveren en monteren, kunststof kozijnen met rechte houtlook verbindingen plaatsen, garage / berging laten bouwen, garage achter het huis bouwen, vervangen kozijnen voorgevel, stalen binnenwand met deuren plaatsen, wanden met deuren plaatsen, systeemplafond in een winkel maken, buitenkozijn vervangen door kozijn met taatsdeur en zijlichten, schuifdeur van staal en glas plaatsen, drie taatsdeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning, kozijnen en glas laten vervangen, schuifpui vervangen door twee ramen en een deur, stalen afscheiding met glas in woonkamer maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of garage- en carportbouw in Zwolle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Zwolle:

Dakraam vervangen

Ik heb aan een zijde van mijn zolder al een Velux dakraam, type GGL 104 en wil aan de andere zijde graag een zelfde raam laten monteren ter vervanging van een klein raampje. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Twee boeiboorden laten vervangen

Ik wil graag twee boeidelen laten vervangen door twee nieuwe, kwalitatief goede, gegronde multiplex boeidelen met een dikte van van 18 mm (aflakken doe ik zelf). De afmetingen van de boeidelen bedragen respectievelijk 4.70 meter en 3.30 meter. De boeidelen moeten geplaatst/bevestigd worden tegen een platte uitbouw en garage, onder een roestvrij stalen rand. De verwijderde boeidelen moeten worden afgevoerd.

Rotte vloerbalken vervangen

Wij hebben een oude tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1906-1930 en krijgen daarvan op 1 december de sleutel. Er is een bouwkundige inspectie verzorgden daarbij is gebleken dat er diverse vloerbalken hersteld moeten worden. Wij slopen zelf de vloer eruit zodat de vloer al open ligt en op 1 dag alle balken vervangen/hersteld kunnen worden in onze woonkamer van 35 m². In de bijlage heb ik het taxatierapport meegestuurd met wat informatie over de vloerbalken en foto's. Er staan ook gegevens van de woning op Funda. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.

Verlaagd plafond maken in nieuwbouw

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht en zijn benieuwd naar de kosten van het verlagen van het plafond. Dit heeft betrekking op de woonkamer en keuken. Graag ontvang ik een prijs per email inclusief materialen en afwerking. De woonkamer betreft 25 m2, de keuken rond de 15 m2.

Dakraam vervangen en dakpannen corrigeren

Mijn Velux dakraam is kapot (slecht onderhouden) en omliggende dakpannen liggen niet goed door gekrompen daklood. Ik wil dat graag gerepareerd hebben.

Kast onder open wenteltrap maken

Ik wil graag een trap kast laten maken onder een open wenteltrap Deze kast moet modern zijn en de kastjes moeten dicht kunnen. De kast schilder ik zelf. De ruimte onder de trap is op de grond gemeten 3. 20. De trap staat in de woonkamer. Ik wil graag van de hele muur een kast maken.

Plafond maken

Ik wil graag een verlaagd plafond, ongeveer 13 m2. In het midden van de kamer staat een hele grote muur. Het gaat om de woonkamer. Wellicht moeten er ook spotjes in geplaatst worden. Er zit iets van aanslag van een kachel op het plafond vandaar dat ik het wil laten maken. Zou er iemand kunnen komen kijken naar de situatie?

Bruynzeel plissé hordeur monteren

Graag wil ik de Bruynzeel plissé hordeur, 700 serie wit van 100 x 229 cm laten plaatsen. Deze hordeur moet op maat gemaakt worden en geplaatst in de achterdeur. Maat achterdeur 90 x 211 cm. Het betreft een houten kozijn.

Timmerwerk buiten

Mijn stenen tuintrapje met vijf treden moet aangepast worden.

Dakramen plaatsen

Het gaat om het nieuw plaatsen van 2 dakramen van 3 pannen breed en 4 pannen hoog. Het gaat om het plaatsen in deze komende 1 - 2 week.

Taatsdeur als tussendeur plaatsen

Wij vragen ons af wat het leveren en plaatsten van een taats-/tussendeur van de hal naar de kamer zou kosten. Wij willen graag een dubbele deur, in een zwarte kleur, aluminium met slank profiel (met glas). De uitsparing die in de muur zit is hoog 218 cm en breed 128 cm. Groter zal niet gaan, eventueel kan ik wel een wat kleiner model laten plaatsen. De vloer is egaal zonder drempels etc.

Nieuw deurbeslag monteren

Ik zoek iemand die nieuw deurbeslag kan monteren in de voordeur bij mij.

Plafond op de begane grond verlagen

Graag wil ik een vrijblijvende offerte voor het verlagen van het plafond aan de begane grond exclusief uitbouw. De hal wordt open gebroken en wordt een gehele ruimte, wil namelijk indicatie betref de oppervlakte. Graag Offerte inclusief materialen.

Rubbers van de schuifpui vervangen

Mijn houten schuifpui heeft zijn rubbers op. Graag zou ik deze vervangen hebben omdat er slakken het huis in komen door de gaten. Zou graag of de rubbers geleverd hebben zodat ik ze zelf vervang of dat iemand komt om ze te vervangen. Het gaat om 2 type rubbers.

Hoogslaper op maat laten maken

Ik wil graag een hoogslaper lxbxh 190 x 80 x 180 cm. Met aan de rechterzijde onder het bed een kledingkast met een trap ervoor. En aan de linkerzijde komt hij in een dakkapelnis, dus graag te monteren met 1 poot in de hoek of helemaal monteerbaar aan de wanden zodat er geen poot zit. We willen er graag onder door kunnen lopen.

Extra deur in de schuur plaatsen

Ik wil graag een extra deur in mijn schuur hebben om zo van de achterkant de motor erin te rijden. Achter de tuin loopt een pad en er is een speeltuintje. Het gaat om een houten schuur en de schuurdeur zal ongeveer 120 cm breed moeten worden. Ik sta open voor andere ideeën. De klus kan eventueel per direct worden uitgevoerd.

Garage maken van sandwichpanelen

Garage van sandwichpanelen, plat dak. Afmeting +- 4m x 4m x 2,80m(hoog) 1 loopdeur. 1 elektrische garage deur.

Louvredeuren op maat laten maken

Ik wil graag 2 louvre deuren in de maat 198 cm hoog en 38 cm breed en 2 louvre deuren in de maat 40 cm hoog en 38 cm breed laten maken. Ter vervanging van de huidige deurtjes. Van hout en wit geschilderd. De deurtjes moeten binnen opgehangen worden.

Schuttingen plaatsen en schuurtje verlengen

Om mijn oprit heen wil ik graag een schutting laten plaatsen, met openslaande deuren (met sloten), zodat er eventueel nog een auto op de oprit kan staan. Dit worden dan 2 deuren waarvan er 1 vaak gebruikt gaat worden (ook om met de fiets door te gaan). De oprit is reeds bestraat. Dit betekent dat er waarschijnlijk tegels en klinkers uit moeten en misschien afgeslepen en een klein deel opnieuw bestraat moet worden. Een schuttingdeur en een gaaspaneel moeten verwijderd worden. Verder staat er naast de oprit een houten schuur die ongeveer 1.50 meter verlengd moet worden. De schuur heeft een dak van golfplaten. Is het mogelijk dat er iemand de schuur en oprit komt bekijken en meten? Tevens dat er samen met mij wordt gekeken hoeveel en welke materialen ik moet bestellen bij de Gamma? Alle materialen wil ik graag laten bezorgen door de Gamma.

Kastschuifdeuren vervangen

We hebben een inbouwkast met drie grote schuifdeuren. We willen graag deze deuren vervangen door 3 eenvoudige nieuwe schuifdeuren. De beugels en geleiders kunnen hergebruikt worden. Maten ongeveer per deur: 83 cm breed en 246 cm hoog. Kleur wit. Deze deuren moeten dus gemaakt en geplaatst worden. De oude deuren moeten afgevoerd worden. Graag een totaal offerteprijs. De exacte prijs kan vastgesteld worden nadat wij contact met u zoeken voor het maken van een afspraak thuis.

Lichtkoepel plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van een lichtkoepel van 1 bij 1 meter in het plafond van beton. Het gaat om een koepel van dubbel glas met een opstaande rand.

Houten plateau repareren

Door verkeerde installatie is wasmachine gaan lopen tijdens het centrifugeren. Hierdoor is het houten plateau beschadigd. De werkzaamheden zijn het opschuren en verven van het plateau.

Taatsdeur plaatsen in een nieuwbouwwoning

Voor een nog te bouwen nieuwbouw woning ben ik op zoek naar een taatsdeur, materiaal voorkeur hangt af van de prijs. Indicatie van de afmetingen: ongeveer 1.20 meter breed bij scharnierpunt op 20 cm. Hoogte indicatie: 2.60 meter (tot plafond). De oplevering is Q4 2017 of Q1 2018.

Opdekdeur monteren

Ik wil graag een opdekdeur laten monteren. De levertijd van de zaterdag gekochte deur is ongeveer drie weken. Het hang- en sluitwerk van de huidige deur kan overgezet worden op de nieuwe. We zouden het op prijs stellen als u de oude deur meeneemt.

Dakraam all-in laten plaatsen

Graag willen wij op onze zolder een dakraam plaatsen. Op dit moment is er alleen op de overloop een klein dakraam. Op de (gemaakte) slaapkamer nog niks. Hier moet dit dakraam in komen: VELUX tuimelvenster HR++ glas wit afgelakt MK04 78x98 cm Dit graag volledig monteren incl. Weghalen van dakpannen, en netjes afmonteren aan binnenzijde. Hoor graag wat ik daarvoor allemaal nodig heb, dit kan ik zelf kopen. Graag volledige prijs, foto's zijn bijgevoegd. Graag contact via mail ivm werk slecht bereikbaar.