Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Zwolle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Zwolle heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Zwolle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Zwolle of directe omgeving.

1895 klanten uit Zwolle bevelen een bij Casius in Zwolle aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Zwolle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen VvE vervangen, composiet terras aan laten brengen, oude kozijnen vervangen, kozijnen en glas vervangen, kunststof kozijnen met houtlook monteren, bestaande stenen garage verbreden, vervangen van kozijnen, stalen binnendeurkozijn met zijlichten plaatsen, voorkant pand voorzien van nieuwe kozijnen, schuur verbouwen en uitbreiden, bestaand terras door houtcomposiet vervangen, schuur laten bouwen, schuur laten bouwen, stalen pendeldeuren plaatsen in nieuwbouwwoning, betonnen trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Zwolle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Zwolle:

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder inplaatst van de huidige vlizotrap die er zit. - Boven de huidige trap, er moet dus een nieuw trapgat gemaakt worden. - In dezelfde lijn als de trap naar de 1 etage, maar dan een halfslag open trap. - Inclusief dichten vlizotrap gat. - Het is een houten vloer. Ik weet niet of de cv ketel op zolder wel of niet in de weg zit.

Loopdeur in overheaddeur maken

Voor een extra nooduitgang willen we graag een loopdeur maken in 1 van de in de link staande panden. We willen graag weten met wat voor kostenplaatje we te maken hebben. Het gaat om een overheaddeur.

Raam plus kozijn plaatsen

Heer/mevrouw, Beneden hebben we lekkende ruit van 855 x 1803 mm dubbelglas. Graag willen we dit laten vervangen. Daarbij gaan we op zolder verbouwen en willen we graag een kantelraam die ook helemaal open kan van 1270 x 1028 (zie bijlage voorbeeld). Momenteel zijn dit 4 ramen die niet open kunnen, 1 van die ramen willen we dus laten vervangen voor iets dat wel open kan.

Houten raamkozijnen vervangen

Graag wil ik een kozijn vervangen, de onderzijde is aan het rotten. In overleg wellicht ook een tweede kozijn vervangen om dezelfde reden. Het bestaande dubbelglas kan opnieuw worden gebruikt. De afmetingen van de kozijnen zijn al volgt hoogte ca. 100 cm breedte ca. 70 cm.

Lichtkoepel plaatsen

Lichtkoepel plaatsen van ongeveer 100 cm in een bestaand plat dak, begane grond, dat bekleed is met dakleer.

Plaatsen van een voordeur

Plaatsen nieuwe voordeur. Hang- en sluitwerk overzetten. De deur met glas is reeds besteld bij de Praxis.

Plafond in woonkamer, keuken, gang en wc verlAGEN

Ik wil graag de kosten weten van het laten verlagen van ons plafond. Het betreft een nieuwbouwwoning. Het gaat om een Split-Level woning; de keuken ligt hoger dan de woonkamer. We willen graag ibouwspots aan laten brengen in huis en de riggels in het huis zien kwijt te raken. Het gaat om een oppervlakte van 50 m2. Ik zie graag een prijs tegemoet en eventueel voorbeelden. Graag een totaal prijs incl materialen en excl materialen.

Geluidsisolerende wand laten plaatsen

Ik wil volgende maand een geluidsisolerende wand laten plaatsen tegen de muur aan vanwege muziekoverlast buurman. Ik zal al het materiaal bij de Gamma kopen en laten bezorgen, zoals geluidsisolerende platen, 100 x 50 x 3,5, en gipsplaten, 260 x 60 x 3,5 vuren latten. Er is wel een speciale boor nodig om ook openingen te maken in de gipsplaten i.v.m. de stop contacten. De muur is 2,50 bij 4,50 meter.

Buitendeur met isolatieglas afhangen

Ik wil een houten achterdeur kopen met isolatieglas en deze laten afhangen. Er zal ook een nieuw slot gemonteerd moeten worden. Het kozijn is van hout. Graag ontvang ik een offerte.

Hoogslaper op maat laten maken

Ik wil graag in een klein kamertje voor mijn kleindochter een eenvoudige hoogslaper laten maken: Maat 190 of 180 x 80 cm.

Verlaagd plafond in keuken maken

In onze keuken is een nieuwe woning willen wij een verlaagd plafond laten maken voor onze eilandschouw. De koof mag hierin worden verwerkt. Het eiland heeft een afmeting van 240 x 100 cm. Eventuele foto op aanvraag.

Verlaagd plafond voor eilandschouw laten maken

In onze keuken is een nieuwe woning willen wij een verlaagd plafond laten maken voor onze eilandschouw. De koof mag hierin worden verwerkt. Het eiland heeft een afmeting van 240 x 100 cm. Eventuele foto op aanvraag.

Koof boven aanrecht maken

In de toekomstige keuken komen geen bovenkastjes, om de slang van de afzuigkap weg te werken en tegelijk genoeg licht op het aanrecht te creëren willen we graag een koof laten plaatsen. Aan de ene kant is de koof is ongeveer 3 meter lang en ongeveer 20 cm hoog. Aan de andere kant komt de koof tussen de muur en de hoge kast, dit is ongeveer 110 cm. Graag zouden we de koof volledig afgewerkt (stuc of verf) opgeleverd willen hebben. Zie afbeelding voor een globale impressie. Zou u mij een prijsindicatie kunnen geven.

Taatsdeuren leveren

Ik zoek 2 stalen taatsdeuren welke passen in een ruimte van 247cm breed bii 200cm hoog. Mogelijk dat deze maat nog iets aangepast wordt indien het huidige kozijn verwijderd zou worden. Maat is nu dus gebaseerd op het huidige kozijn. Aluminium met slank profiel (met glas)

Dakraam vervangen

Ik heb aan een zijde van mijn zolder al een Velux dakraam, type GGL 104 en wil aan de andere zijde graag een zelfde raam laten monteren ter vervanging van een klein raampje. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Twee boeiboorden laten vervangen

Ik wil graag twee boeidelen laten vervangen door twee nieuwe, kwalitatief goede, gegronde multiplex boeidelen met een dikte van van 18 mm (aflakken doe ik zelf). De afmetingen van de boeidelen bedragen respectievelijk 4.70 meter en 3.30 meter. De boeidelen moeten geplaatst/bevestigd worden tegen een platte uitbouw en garage, onder een roestvrij stalen rand. De verwijderde boeidelen moeten worden afgevoerd.

Rotte vloerbalken vervangen

Wij hebben een oude tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1906-1930 en krijgen daarvan op 1 december de sleutel. Er is een bouwkundige inspectie verzorgden daarbij is gebleken dat er diverse vloerbalken hersteld moeten worden. Wij slopen zelf de vloer eruit zodat de vloer al open ligt en op 1 dag alle balken vervangen/hersteld kunnen worden in onze woonkamer van 35 m². In de bijlage heb ik het taxatierapport meegestuurd met wat informatie over de vloerbalken en foto's. Er staan ook gegevens van de woning op Funda. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.

Verlaagd plafond maken in nieuwbouw

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht en zijn benieuwd naar de kosten van het verlagen van het plafond. Dit heeft betrekking op de woonkamer en keuken. Graag ontvang ik een prijs per email inclusief materialen en afwerking. De woonkamer betreft 25 m2, de keuken rond de 15 m2.

Dakraam vervangen en dakpannen corrigeren

Mijn Velux dakraam is kapot (slecht onderhouden) en omliggende dakpannen liggen niet goed door gekrompen daklood. Ik wil dat graag gerepareerd hebben.

Kast onder open wenteltrap maken

Ik wil graag een trap kast laten maken onder een open wenteltrap Deze kast moet modern zijn en de kastjes moeten dicht kunnen. De kast schilder ik zelf. De ruimte onder de trap is op de grond gemeten 3. 20. De trap staat in de woonkamer. Ik wil graag van de hele muur een kast maken.

Plafond maken

Ik wil graag een verlaagd plafond, ongeveer 13 m2. In het midden van de kamer staat een hele grote muur. Het gaat om de woonkamer. Wellicht moeten er ook spotjes in geplaatst worden. Er zit iets van aanslag van een kachel op het plafond vandaar dat ik het wil laten maken. Zou er iemand kunnen komen kijken naar de situatie?

Bruynzeel plissé hordeur monteren

Graag wil ik de Bruynzeel plissé hordeur, 700 serie wit van 100 x 229 cm laten plaatsen. Deze hordeur moet op maat gemaakt worden en geplaatst in de achterdeur. Maat achterdeur 90 x 211 cm. Het betreft een houten kozijn.

Timmerwerk buiten

Mijn stenen tuintrapje met vijf treden moet aangepast worden.

Dakramen plaatsen

Het gaat om het nieuw plaatsen van 2 dakramen van 3 pannen breed en 4 pannen hoog. Het gaat om het plaatsen in deze komende 1 - 2 week.

Taatsdeur als tussendeur plaatsen

Wij vragen ons af wat het leveren en plaatsten van een taats-/tussendeur van de hal naar de kamer zou kosten. Wij willen graag een dubbele deur, in een zwarte kleur, aluminium met slank profiel (met glas). De uitsparing die in de muur zit is hoog 218 cm en breed 128 cm. Groter zal niet gaan, eventueel kan ik wel een wat kleiner model laten plaatsen. De vloer is egaal zonder drempels etc.