Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor 2 dakraampjes op zolder plaatsen:

2 dakraampjes op zolder plaatsen

2 dakraamjes plaatsen (ongeveer 48 x 76): inclusief maken opening en afwerking in ieder geval buitenkant. zolder is 840 Moeten zo geplaatst qua maat worden, dat daarna zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Zolder 840 breed - panelen horizontaal 1670 * 1006 horizontaal gelegd - zolder heeft tussenmuur op de helft
Onze klant uit Tuk (Overijssel) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 2 dakraampjes op zolder plaatsen uit heel Nederland:

Dakramen verwijderen en de zolder isoleren

De afmeting van het dak is ongeveer 55 m2. In het dak zitten momenteel 4 kleine dakraampjes (die verwijderd moeten worden) en een dakkapel (die behouden moet blijven). Op de plaatsen waar de 4 dakraampjes zitten moet het dak worden hersteld. Verder moet de huidige isolatie over het hele dak verwijderd worden en opnieuw worden aangebracht. Wij kijken uit naar uw offerte, bij voorkeur uw offerte mailen.

Dakpannen dak vervangen

Wij willen graag een deel van het dak vervangen. Het grond oppervlak is intern 10 x 10 meter (het betreft een zolder) het is een normaal dak qua hoek. Ik denk dat het dak 13 x 10 meter is (een zijde) dus x 2. Er ligt nu Nieuw Hollands op in de kleur oranje/rood. Wellicht kunnen met VHV pannen de bestaande latten hergebruikt worden. Het betreft alleen de pannen laten vervangen zowel aan de voor- als achterzijde. Er zitten 3 dakraampjes in. Graag reactie per mail.

Verwijderen van dakraampjes

Wij willen graag twee dakraampjes op zolder laten verwijderen en de gaten dicht laten maken. 2 x ongeveer 50 cm x 50 cm. Dakpannen heeft de klant nog. Verder waterdicht afwerken.

Zolderraampjes vervangen

Wij hebben 2 zolder dakraampjes die op zeer korte termijn vervangen moeten worden. Eentje zit al los. Het gaat om 2 dakramen van 50 x 60 centimeter groot. Daarbij graag inspectie van een 3e dakraam die vorig jaar is geplaatst, dit is een iets groter dakraam.

Dakramen met dubbelglas monteren

Ik wil graag twee dakraampjes laten vervangen. Ze zitten in een hellend dak van de bergzolder. De raampjes met dezelfde maat als de oude, maar dan wel met dubbelglas. Een is ongeveer een tweepansraampje daar wil ik een vierpansraam voor hebben. Ik heb ramen op internet gezien maar wil u laten kijken of deze maat zou passen. De ramen aftimmeren. Daarna wil ik de zolder gaan isoleren.

Oude zolderramen vervangen

Ik ga mijn zolder isoleren en de 2 oude dakraampjes wil ik graag vervangen hebben. Er moeten dus 2 dakraampjes met dezelfde maat worden geplaatst, deze zijn ongeveer 30 x 30 cm. Het zijn klapraampjes van kunststof.

Dakpannen terugplaatsen

Er zijn twee dakpannen los geschoven op ons dak en die moeten z.s.m. worden teruggeplaatst. Het is een schuin dak van een rijtjeshuis en de pannen zitten bij de dakraampjes van de zolder. De dakpannen zijn nog heel en al aanwezig.

4-pans dakraampjes vervangen

Op zolder dienen 2 4-pans dakraampjes vervangen te worden. De offerte moet dus bedragen: -de kosten van de raampjes inclusief plaatsen. Betreft dus het leveren en plaatsen van 2 kleine dakraampjes.

Daklekkages verhelpen op zolder

We hebben diverse lekkages op zolder. Langs de schoorsteen, langs 2 dakraampjes en langs ventilatiepijpjes. Hadden dit graag opgelost. Graag offerte na bekijken en bespreken van dit probleem. Schuin dak, vrijstaande woning.

Huidige zolder heeft geen raam en is ...

Huidige zolder heeft geen raam en is bereikbaar via uitschuiftrap. Doel is om de uitschuiftrap te verwijderen en op een andere locatie een vaste trap te creeren. Tevens voor natuurlijk licht 1 of 2 velux dakraampjes en aansluitingen tbv Wasmachine creeren. De plek waar nu de uitschuiftrap zit is na verbouwing een gat in de vloer, dus deze moet gedicht worden, zodat een een compleet sluitende bevloering ontstaat. Tenslotte zit er op de helft van de zolder een dak spant die de ruimte behoorlijk vernauwt, deze dient efficienter weggewerkt te worden zodat de hele zolder makkelijk bereikbaar wordt.