Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Schalkhaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Schalkhaar heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Schalkhaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Schalkhaar of directe omgeving.

24 klanten uit Schalkhaar bevelen een bij Casius in Schalkhaar aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Schalkhaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: schuurtje betrekken bij het huis, vervangen van kozijnen, vide dichtmaken voor uitbreiding buitenterras, kozijnen vervangen, plaatsen van dakramen en constructiebalken, ramen vervangen door openslaande deuren, wenteltrap vervangen door een vaste trap, vervangen velux dakramen, 6 Kozijnen vervangen, plaatsen kozijn met glas in muur, taatsdeur plaatsen, metalen spiltrap vervangen, onderhoud kantelkiepramen, buiten deuren, schuifpuideur, dakramen merk fakro, 6 ventilatie roosters, vervangen houten kozijnen en dubbelglas ramen plaatsen, verbouwing garage en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Schalkhaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Schalkhaar:

Kledingkasten onder een schuin dak bouwen

We zijn op zoek naar een kledingkast voor op de slaapkamer. Breedte ongeveer 300 cm onder schuin dak. Het dak loopt schuin naar achter dus de hoogte aan de voorkant is gelijk. We zoeken een zo optimaal mogelijke benutting van de beschikbare ruimte. Graag vrijblijvende ideeën. Het handigste lijkt mij schuifpanelen, maar ik laat me graag informeren over de mogelijkheden. Als we een leuke plan hebben liggen, kan er per direct gebouwd worden.

Stalen binnendeuren

Graag ontvangen wij uw informatie over stalen binnendeuren. Wij overwegen onze woonkamer op te delen door middel van een tussenwand met dubbele stalen deuren. Totale breedte doorgang voor de deuren is 186 cm. In afwachting van uw informatie.

Schuifdeurkasten met interieur van StoreMax monteren

Graag wil ik een vrijblijvende offerte aanvragen voor het monteren van 2 stuks schuifdeurkasten met 2 deuren, inclusief interieur, van StoreMax. De kasten zijn 193 cm hoog en 263 cm breed. Het ontwerp van de kasten is nog onder voorbehoud, maar de omvang van de werkzaamheden zal niet meer wijzigen. Er is geen sprake van schuine wanden en het is in een nieuwbouwwoning; alle muren zijn recht, reeds opgemeten.

Opdekdeuren inmeten en plaatsen

Bij deze dien ik een aanvraag in voor het monteren van zes binnendeuren. De opdekdeuren moeten nog besteld worden. Kunt u de deuren in kunnen meten voordat deze besteld worden? Wat gaat dit kosten?

Houten dakgoot repareren

Mijn dakgoot is met hout ombouwd en aan het eind is er een aantal plankjes afgevallen. Dit dient te worden gerepareerd. Zie ook foto's. De ruimte is bereikbaar met een ladder, het gaat om 3.5-4 meter hoogte.

Levering en montage driepuntssloten

Montage en levering van driepuntsslot in voordeur en garagedeur. Tevens 6 kiepramen voorzien van goed beslag.

Zolderraam plaatsen

Ik wil graag een zolderraam + kozijn laten plaatsen in onze nieuwbouwwoning. De maten zijn nog niet duidelijk en daarvoor wil ik graag advies en offertes ontvangen. Ook het materiaal zie ik graag in de offertes terug, kunststof of hout. Betreft het leveren en plaatsen van het raam plus kozijn. Opening in het dak moet ook gemaakt worden.

Ramen in gevel maken

Onlangs is onze woning opgeleverd. We hebben een hoekwoning dat enkel op de begane grond is opgebouwd met bakstenen. Vanaf de eerste verdieping tot de nok bestaat de gevel uit werzalit. We hebben 1 raam op de begane grond in de gevel, 3 ramen op de eerste verdieping, ook in de gevel. Op zolder nog geen ramen/dakramen. Nu willen we hier twee dezelfde (smalle, lange) ramen op zolder in de gevel. Bij benadering zijn de ramen 55 cm breed en 150 cm hoog.

Afhangen 7 opdek-binnendeuren

Afhangen van 7 binnen opdekdeuren van hout. De deuren zijn aanwezig.

Het plaatsen van een stoellift. De ...

Het plaatsen van een stoellift. De stoellift kan aan een draagmuur worden bevestigd. Er zitten geen bochten in het trapgat.