Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Oldenzaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Oldenzaal heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Oldenzaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Oldenzaal of directe omgeving.

153 klanten uit Oldenzaal bevelen een bij Casius in Oldenzaal aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Oldenzaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, 32 voordeuren vervangen, vrijstaande garage bouwen incl heiwerk, het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping, aluminium achterpui openslaande deuren, schuur met betonvloer, wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen, stalen bordes trap plaatsen, overkapping van douglas laten maken, schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren, binnendeuren en kozijnen vervangen, binnendeur recht hangen, verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast, vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak, aluminium garagedeur afvoeren en vervangen door deur en twee ramen. kunsstof en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, timmerwerk of kozijnen, deuren en dakramen in Oldenzaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Oldenzaal:

Trap plaatsen

In een nieuwe woning dient een houten trap geplaatst te worden. Er zullen eerst 6 treden komen dan een bordes van 1 a 2 meter, een draai van 180 graden en daarna gaat de trap verder. Graag zou ik advies willen ontvangen voor de mogelijkheden.

Slaapkamerplafond gipsplaten vervangen

Wegens waterschade moeten er 3 plafondplaten verwijderd worden, nieuwe gipsplaten geplaatst en de zijkanten (tengels?) opnieuw bevestigd worden.

Afscheidingskast tussen woonkamer en keuken maken

Ik wil een afscheidingskast tussen woonkamer en keuken laten maken. De keuken is ongeveer 2.20 meter. Breed en ongeveer 2.50 hoog. De kast zou 30 cm diep worden. Aan de éne kant willen we een stuk van ongeveer 50 cm laten maken, aan de andere kant 70 cm. Beide delen worden aan de bovenkant verbonden. Aan de linkerkant is dat ook de beste bevestigingsmogelijkheid (het plafond), want de muur aan die kant biedt geen houvast. Als het kan zouden we graag twee openslaande deurtjes tussen beide kanten in willen. Een deel van de linkerkant en de deurtjes moet licht doorlaten, omdat het huis toch al vrij donker is, en we de ramen niet af willen sluiten. Het geheel moet van hout gemaakt worden. Bijgevoegd een tekening waar te zien is; een werkblad met licht gekleurde delen voor de zijwanden, een werkblad met vooraanzicht en een werkblad waarbij de kast eroverheen getekend is. De uitvoering graag in echt hout. Geen mdf, spaanplaat of iets dergelijks.

Vervanging van een dakraam

Ik wil graag een offerte van het volgende: - Vervanging van het bestaande dakraam+ gootstuk. Door een nieuw raam+gootstuk (rooflite M4A). (het oude dakraam is kleiner dan de M4A (78x98). - Aanpassen gat dak +dakpannen - Aftimmeren dakraam. Bij deze offerte ervan uitgaan dat de klant een Actiecoupon heeft (ROOFLITE 2017). Voor gratis montage.

Trap naar zolder leveren en plaatsen

Ik wil graag informatie over een nog te kopen huis waar een vlizotrap in zit en waar wel een zolder is met stahoogte. Gaat voornamelijk om de indicatie van de kosten, inclusief plaatsing. De zolder heeft een houten verdiepingsvloer. Ik kan met de verkopende partij en bezichtigingsmoment bespreken, zodat u de ruimte kunt bekijken.

Dakramen vervangen

Ik wil graag 4 dakramen laten vervangen. Het zijn grote dakramen van, ik denk, 110 x 117 centimeter groot.

Kast op maat maken

Ik wil graag een offerte aanvragen voor een kast op maat. De minimale afmetingen zijn: lengte: 1500 mm. Hoogte: 963 mm en breedte 603 mm. De voor en achterkant moeten open zijn. In de bijlage een afbeelding met een impressie van hoe de kast er ongeveer uit moet komen te zien.

Dubbele taatsdeuren maken en plaatsen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het maken/leveren en eventueel plaatsen van een dubbele taatsdeur tussen de woon- en eetkamer. Ruwe maat: 240 breed en 220 cm hoog.

Trapleuning met spijlen monteren

Graag willen wij in ons oude huis van de woningbouw, waar ooit een trapleuning heeft gezeten, weer een trapleuning met spijlen willen hebben, de woningbouw neemt deze klus niet aan, wat zal ons dit grofweg gaan kosten, inclusief materiaal (zonder verf)? Het betreft een dichte, rechte trap.

Veranda met harmonicadeuren afsluiten

2 delen waarvan 1 met loopdeur. Afmetingen 2 keer 2 m x 2,6 m. Afsluiting voor vrijstaande veranda.

Vlizotrap vervangen door vaste trap naar zolder

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het vervangen van mijn vlizotrap door een dichte vaste zoldertrap, De vlizotrap moet verwijderd en afgevoerd worden en het trapgat in de betonnen zoldervloer moet worden gedicht. Er moet er een nieuw trapgat worden gemaakt boven de huidige trap en een nieuwe trap worden geplaatst met een traphek.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Wij willen graag een vaste trap naar onze zolder. Op dit moment is er een vlizotrap naar zolder. We willen de vaste trap boven onze normale trap. Er is voldoende ruimte om deze te plaatsen.

Aluminium schuifpui repareren

Aluminium dubbele schuifpui in de woonkamer gaat niet meer dicht. We denken dat de pui aan de onderzijde niet meer recht is. De schuivende delen zijn een meter breed. We hebben een expert nodig voor de reparatie. Bij voorbaat dank voor uw reactie.

Drempel bij de achterdeur vervangen

De drempel vervangen bij de achterdeur deze is namelijk verrot. De drempel is wat breder dan alleen de deur, er zit een zijraampje naast.

Ensuite schuifdeuren leveren

Graag een offerte voor het maken van een ensuite zoals bijgevoegd in bijlage. De breedte zal ongeveer 3.5 meter bedragen.

Taatsdeur plaatsen in buitenmuur

Voor een nog te bouwen nieuwbouwwoning ben ik benieuwd naar de mogelijke kosten van een taatsdeur van 3.5 meter breed. Deze zou geplaatst kunnen gaan worden in de buitenmuur van de woonkamer. De postcode is ter benadering i.v.m. nieuwbouw.

Herstellen klemmende voordeur en vervangen hoofdslot

Heer/mevrouw, Ik zou graag een prijsopgave ontvangen voor het herstellen van mijn voordeur. Deze klemt. Daarnaast dient het hoofdslot vervangen te worden en twee dieven klauwen.

Kozijnen voor taatsdeuren plaatsen

Kozijnen taatsdeuren. Materiaal: staal. 150 mm

Trap met PVC bekleden

Wij willen eerst alleen wat informatie op doen over traprenovatie. Wat gaat het ongeveer kosten als we laminaat willen en wat zijn de kosten voor bijvoorbeeld pvc? Is er mogelijkheid voor led-verlichting in de traptreden of aan de zijkanten? Wat zijn daarvan de extra kosten? Wij hebben een trap met 13 treden en de trap gaat rond (rechtsom). Er zit geen enkele rechte traptrede in. Alvast bedankt voor uw reactie.

Inbraakschade aan deur en deurkozijn repareren

Deur en kozijn zijn beschadigd bij een poging tot inbraak, kozijn herstellen en deur herstellen of vervangen, indien de deur vervangen wordt moet het slot overgezet worden. Er zijn foto's beschikbaar.

Houten draairaam laten vervangen

Ik wil graag mijn draairaam in de keuken vervangen wegens houtrot. Het dubbelglas en de scharnieren kunnen worden overgezet. Het huidige kozijn kan blijven zitten. Het gaat alleen om het openslaande raam, niet het vaste kozijn. Afmetingen kozijn: 932 millimeter hoog, 496 millimeter breed, 37 millimeter dik zonder raamlat. Fotomateriaal beschikbaar.

Ombouw om radiator met kast bouwen

In de gang hebben we een lelijke radiator van ongeveer 1.5 m lang en 50 cm hoog. We willen hier graag een ombouw omheen hebben, waar je dan tevens op kunt zitten om bijvoorbeeld je schoenen aan te doen. Naast de radiator hebben we nog zo'n 1.00 m over tot aan de muur en we willen dan meteen hierin een kast naast laten maken, die dus van hetzelfde materiaal is als de ombouw, zodat het 1 geheel lijkt. In deze kast kunnen dan sjaals, handschoenen, etc.

Aanlopende deuren inkorten

Deuren lopen aan

Opdekdeur repareren

Ik wil graag een opdekdeur laten repareren waar het onderste scharnier uit gebroken is. Er is een flinke splinter van de deur af. Er moet waarschijnlijk een nieuw stuk hout in, dit hoeft niet 100% onzichtbaar te zijn. Het scharnier zelf is nog goed en kan hergebruikt worden.

Badkamer aftimmeren

Ik wil graag een badkamer laten aftimmeren, er moet een nieuw (houten) plafond in inclusief 6 spots. De oppervlakte is 1,8 meter bij 3,20 meter. De materialen zijn nog niet in bezit.