Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor kledingkast gamma zweefdeurkast alpha monteren:

Kledingkast Gamma zweefdeurkast Alpha monteren

Ik wil graag 1 klus laten uitvoeren. Betreft het monteren van een Gamma witte kledingkast zweefdeurkast Alpha Hoogte 206 x Breedte 180 x D 63 in een slaapkamer. De kledingkast word zaterdag 15.12.18 geleverd. Of deze kast voor woensdag 20.12.18 gemonteerd zou kunnen worden.
Onze klant uit Nijverdal (Overijssel) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kledingkast gamma zweefdeurkast alpha monteren uit heel Nederland:

Kledingkast in elkaar zetten

Het in elkaar zetten van de Gamma zweefdeur kledingkast Alpha maat 180 x 206 x 63 cm.

Kledingkast in elkaar zetten

In elkaar zetten van een Gamma kledingkast.

Monteren van een kledingkast

Ik wil graag een kledingkast, die ik bij Gamma koop, laten monteren.

Bestelde kledingkast en bureau monteren

Bestelde kledingkast bij GAMMA en bureau (elders besteld) monteren. De kledingkast is van het merk Alpha. Afmetingen zijn: lengte 2054 mm en breedte 1800 mm. Met schuifdeuren, 2 stuks. Bureau (komt niet van GAMMA) is van merk Mobistop. Klein bureau, weinig bijzonderheden. Klant wenst beide meubelstukken gemonteerd te krijgen.

GAMMA kledingkast monteren

Ik wil een kledingkast kopen bij de GAMMA. Deze kledingkast wil ik door een vakman laten monteren.

Kledingkast monteren van GAMMA

Ik wil een kledingkast die ik ga kopen bij gamma laten monteren. Een kast met twee schuifdeuren. De kast met twee keer een hanggedeelte en erboven een plank om kleding op te leggen. Wat kost het om de kast te laten monteren?

Grote kledingkast plaatsen

Ik ben bezig met een verhuizing en wil in mijn nieuwe huis een grote kledingkast laten plaatsen met schuifdeuren. De lengte van de muur is 270 cm en de hoogte is 260 cm. De kast moet die hele muur gaan bedekken en aansluiten aan het plafond. Ik wil graag een offerte ontvangen voor de montagekosten. Ik kan de kast zelf aanschaffen bij Gamma, maar de vakman mag mij ook voor de levering van de kast een offerte sturen.

All-in laminaat leggen

Ik ga bij Gamma laminaat, ondervloer en hoge plinten kopen en wil die in mijn woning laten monteren. Van Gamma Rotterdam Zuid heb ik begrepen dat het om minimaal 12 m² dient te gaan, in verband met zaagverlies. Mijn oppervlakte is 10,5 m². Ik wil ook het verwijderen en afvoeren van mijn laminaat door u laten verzorgen. Het bedrag daarvoor kunt u gewoon in de prijs meenemen op basis van 10,5 m². Ik wil een offerte ontvangen voor onderstaande werkzaamheden, graag gespecificeerd per onderdeel: - Verwijderen en afvoeren van mijn oude laminaat - Het leggen van laminaat 10,5 m² - Het leggen van ondervloer 10,5 m² - Het monteren van hoge plinten 13 meter - Het demonteren en monteren van een kledingkast

Schuifdeuren kledingkast afstellen

Ik heb lang geleden een kledingkast gekocht bij Gamma. Het betreft een zweefkast Delta met serienummer 509932 en daar gaan de schuifdeuren niet meer open of dicht op de een of andere manier komen ze tegen elkaar aan.

Kast in elkaar zetten

Graag zou ik een offerte aan willen vragen voor het komen monteren van een kast. Het gaat om een Kim-3 deurs kledingkast. De kast is al besteld maar moet door de vakman opgehaald worden bij de Gamma.