Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor raamkozijn vervangen:

Raamkozijn vervangen

Het vervangen van een raamkozijn. Maten: -6.20 meter lang -1.30 meter hoog Staanders: 6 met 7 ruiten draadglas. Kozijn en glas leveren en plaatsen. Houten kozijn en draadglas/blind glas.
Onze klant uit Nijverdal (Overijssel) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raamkozijn vervangen uit heel Nederland:

Vervangen rotte onderdorpel raamkozijn

Van het raam boven de voordeur is de onderdorpel rot. Het is het gedeelte van het raam dat voor de verdieping vloer zit. De hoogte is circa 30 cm de breedte is circa 100 cm. De werkzaamheden bestaan uit: - Verwijderen afdakje voor de voordeur. Glaslatten + glas circa 30 x 100 cm - Verwijderen gehele onderdorpel. Eventueel repareren zijkanten raamkozijn als ze ook gedeeltelijk zijn aangetast, als dit al is aangetast zijn het slechts enkele centimeters. De zijkanten van het raamkozijn lopen door over de gehele hoogte van het totale kozijn dit kozijn is 3 m hoog en verdeeld is vier delen Klein deel boven voor de verdieping vloer vervolgens twee ramen en dan het kleine deel voor de verdieping vloer waarvan de onderdorpel is verrot. De onderdorpel is gelijk de bovendorpel van het bovenraampje van de voordeur. Aanbrengen nieuwe onderdorpel. Het werk is zonder schilderwerk. Voor inzicht in de situatie zijn foto's bijgevoegd. Na het repareren komt de schilder.

Keuken glad en sausklaar stucen

In de woning wordt de oude keuken vervangen door een nieuwe. De leverweek van de nieuwe keuken is week 21, voor die tijd wil ik de muren droog hebben zodat ik zelf nog kan sausen. De oude keuken wordt er door mijzelf uitgesloopt, inclusief tegelwerk, radiator en raamkozijn. De leidingen zullen verplaatst en aangelegd worden. Hierdoor blijven er wanden en leiding gleuven over die gestuukt dienen te worden. Voor deze klus zoek ik een vakman die vlak en haaks stucwerk kan afleveren en volgens tekening kan afleveren. Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 5

Dorpel van raamkozijn vervangen

We willen graag onze houten raamdorpel vervangen voor een hardstenen dorpel. Breedte is ca 2 meter. Ik zoek iemand die dit vaak heeft gedaan. Ik heb een prijsopgave voor de dorpel maar wil graag dat iemand het komt opmeten en zetten. Zou dit graag in 4 weken gedaan hebben. Na bestellen van de dorpel duurt het normaal gesproken 14 dagen dat de Belgisch hardstenen dorpel geleverd wordt.

Dorpel van raamkozijn vervangen

We willen graag onze houten dorpel vervangen voor een hardstenen dorpel. Naast de deur zit nog een raam met daaronder hout. Ook hiervan willen we graag het hout vervangen voor een hardstenen dorpel. Breedte is ongeveer 2 meter. Ook hebben we een schuifpui van 215 cm breed met een houten dorpel. Hiervan zijn we er nog niet helemaal uit of we die willen vervangen. Willen graag binnen 2 weken de dorpels vervangen hebben.

Dicht raamkozijn door te openen raamkozijn vervangen

Ik heb een dicht raam, deze ik wil vervangen door een open raam. Ik mag vanuit de gemeente niets aan de aan de maat. Het kozijn wat er nu zit is 75 cm bij 115 cm. Het kozijn wat ik nu heb is van hout. Doen jullie dit? Zo ja, hoeveel zou dat ongeveer gaan kosten? Ik zou graag met de vakman de verschillende mogelijkheden willen bespreken.

Raamkozijn vervangen en rolluik aanbrengen

Ik wil graag een raamkozijn vervangen door een nieuw kozijn met dubbelglas. Ook wil ik een nieuw rolluik voor dit kozijn plaatsen. Het kozijn bevat nu 2x een openslaand raam. Daarboven bevindt zich 1 kiepraam over de volle breedte. De afmetingen van het kozijn zijn circa 150 cm hoog en 120 cm breed. Het kozijn bevindt zich op de eerste verdieping.

Raamkozijn met houtrot repareren of vervangen

Wij willen de onderzijde van het raamkozijn geheel of gedeeltelijk laten vervangen of repareren naar aanleiding van houtrot. De totale onderkant is zo'n 1.50 - 2 meter. Zie foto's.

Muur rondom een nieuw kozijn repareren

Wij hebben recent een nieuw raamkozijn laten plaatsen. Bij het verwijderen van het oude kozijn is een deel van de muur beschadigd en moet het metselwerk hersteld worden. Ook zit er oud metselwerk dat slecht is en vervangen moet worden.

Deel van het raamkozijn vervangen

De onderste balk van mijn raamkozijn moet vervangen worden, het kozijn is 105 centimeter breed.

Groot raamkozijn vervangen

Wij hebben op de begane grond aan de voorkant van onze tussenwoning een groot kozijn met 2 tussenstijlen en 3 ruiten. We willen dit laten vervangen door een kozijn met 3 ruiten of met 1 grote ruit en een ventilatierooster. We maken graag een afspraak om de klus op te meten en ons te adviseren. We ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Partners

Partners van Casius