Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor raamkozijn vervangen:

Raamkozijn vervangen

Het vervangen van een raamkozijn. Maten: -6.20 meter lang -1.30 meter hoog Staanders: 6 met 7 ruiten draadglas. Kozijn en glas leveren en plaatsen. Houten kozijn en draadglas/blind glas.
Onze klant uit Nijverdal (Overijssel) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raamkozijn vervangen uit heel Nederland:

Houtrot aan raamkozijn herstellen

Het herstellen raamkozijn, er zit houtrot in. Beide kanten naast het glas moeten vervangen worden. Het raam is ongeveer 100 x 52 cm.

Garagedeur vervangen door raamkozijn en garage aftimmeren

Ik wil mijn garage ombouwen naar een slaapkamer. De garagedeur vervangen door een kozijn en de garage in 2 delen splitsen middels een wand met deur. En de wanden in de slaapkamer plaatsen waardoor de binnenzijde van de garage niet meer zichtbaar is. Optioneel is nog een badkamer maken van 1. 20 m x 3. 50m achter de scheidingswand

Raamdorpel van dakkapel vervangen

Onderbalk raamkozijn van de dakkapel vervangen. Er zit een scheur in. Het is ongeveer 3 meter lang.

Suskast vervangen in woonkamer

In het raamkozijn in de woonkamer zit een suskast. Deze wil ik graag laten vervangen voor een plat ventilatierooster.

Opdekdeuren door stompe deuren vervangen

Ik wil graag, afhankelijk van de prijs, 3, 4 of 7 van de opdekdeuren in mijn appartement laten vervangen door stompe deuren, dus inclusief het vervangen van het raamkozijn. De deuren hebben nu bovenlichtjes, dat heb ik liever niet in de nieuwe situatie, tenzij het veel goedkoper is om weer bovenkozijnen te plaatsen dan het geheel dicht te stucen. De deuren kies ik uit bij Gamma. Deuren kan ik zelf regelen, misschien handig als de vakman montage spullen meebrengt.

Garagedeur door gemetselde muur vervangen

De garage wordt niet gebruikt voor de auto's daarom is de garage deur niet nodig. Graag wil ik de garage deuren eruit halen en dan het dicht metselen. Het gaat om een oppervlakte van 2.60 x 2.40 meter. In de gemetselde muur zouden wij graag een raamkozijn laten metselen. De afmeting is hiervan nog niet duidelijk.

Sluitwerk repareren van een raamkozijn

Een hendel van mijn kunststof kozijn is kapot. In de hendel is iets afgebroken. Het is een draai/kiep raam van circa 1 m2. Deze zou ik graag willen laten vervangen.

Houtrotreparatie bij een kozijn

Ik wil graag een vrijblijvende offerte van reparatie raamkozijn achterzijde + tuindeur kozijn en vervangen van de tuindeur inclusief glas overzetten

Raamkozijn door een deurkozijn vervangen

Ik wil een buitendeur laten plaatsen waar nu een raam zit. Het kozijn is nu in verband met lekkage aan de binnenkant zo beschadigd dat deze er uit moet. Graag vergunning bij de gemeente ook regelen als dat nodig is.

Beschadigd raamkozijn repareren

Ik wil graag een beschadigd raamkozijn laten repareren of vervangen. Het betreft een kozijn op de 1e etage. Rechts onder zijde oppervlak ongeveer 5 x 5 x 3 cm diep hout eraf verrot. Dubbel glas in top conditie. Raam B=72, H= 142,7 cm. Repareren of vervangen?

Partners

Partners van Casius