Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor raamkozijn vervangen:

Raamkozijn vervangen

Het vervangen van een raamkozijn. Maten: -6.20 meter lang -1.30 meter hoog Staanders: 6 met 7 ruiten draadglas. Kozijn en glas leveren en plaatsen. Houten kozijn en draadglas/blind glas.
Onze klant uit Nijverdal (Overijssel) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raamkozijn vervangen uit heel Nederland:

Braakschade herstellen aan geforceerde sloten

Van vier buitendeuren dienen de sloten vervangen te worden. 3 beneden en 1 boven bij een balkon grenzend aan de slaapkamer. Verder 2 sloten van resp een glazenspiegeldeur en een rookglasdeur. De sleutel van dit laatste slot is weggeraakt en de sluiting in de sponning is er ook uit gehaald. Het glas in de spiegeldeur mag vervangen worden en deze deur moet ook weer op en dicht kunnen. Voorstel: zelfde draaiknop met slot als de haldeur. Op een van de opnames is ook de kunststof buitendeur zichtbaar. Verder is het slot van een slaapkamerdeur van de voorste slaapkamer geforceerd en moet hersteld worden, ook het kozijn, evt bijgeschilderd of een metalen versteviging. Het slot van de badkamer mist en is provisorisch gerepareerd en dient weer voorzien te worden met een slot deze af te kunnen sluiten, Ook een rooster op de deur moet vervangen. Op een tweetal ramen zit nog geen braakbestendig slot. Deze 2 sloten komen voor onze eigen rekening: het betreft een raamkozijn beneden en een raam boven de deur naar de tuinkant.

Onderste balk van een raamkozijn vervangen

Onze dakkapel zit op het westen. De houten onderbalk, ongeveer 4 meter, is verrot. Eventueel zijkanten moeten ook nagekeken worden. De dakkapel is in 2000 geplaatst. De dakkapel zit op de tweede verdieping van het huis. Onder de dakkapel zit een plat dak.

Gevel renoveren

Een gedeelte van de voorgevel is nu bedekt met rabatdelen. Deze zouden wij graag vervangen willen zien door mogelijk bakstenen zoals de rest van het huis. Achter de houten rabatdelen zitten witte stenen, daarachter zit de spouw. Het hout weghalen kunnen wij zelf. Maar wat moet er gebeuren om de voorgevel er weer mooi uit te laten zien met gevelstenen, zoals de rest van het huis? En wat gaat dat kosten? De afmeting is ongeveer 6.60 meter lang bij 2.60 meter breed. Hier moet het raamkozijn nog vanaf.

Onderdorpel van raamkozijn vervangen vanwege houtrot

De onderdorpel van raamkozijn vevangen ivm houtrot. De totale onderdorpel is 4 meter lang (2 ramen en openslaande dueren), maar hij is onder 1 raam verrot wat vervangen moet worden. Tevens afkitten van de latten van het raam.

Metselwerk herstellen

Wij willen aan onze gemetselde buitengevel aan de tuinzijde van onze woning wat herstelwerk laten uitvoeren. Onder een raamkozijn zitten 6 bakstenen los en een deel van de raamdorpelstenen is er uit, maar hebben we nog wel. Wij willen dit houten kozijn over enige tijd gaan vervangen door kunststof en nu alvast het metselwerk in orde laten maken. We ontvangen hiervoor graag een offerte.

Buitendeur of schuifpui plaatsen

We willen graag in de keuken van onze nieuwe woning een deur naar buiten laten maken. Momenteel bestaat de pui uit raamkozijnen, de totale breedte van deze 2 raamkozijnen is 2.90 cm. Aan de onderkant van deze raamkozijnen, heeft het hout een hoogte van 80 cm. We willen het rechter raamkozijn vervangen door een openslaande deur. Een ander idee is op deze hele 290 cm pui te vervangen door een schuifpui van hout. Graag voor beide ideeën een offerte. Vanaf december zullen wij in deze woning gaan wonen.

Deurpost vervangen en raamkozijn en raam plaatsen

Ik wil graag de deurpost van de gang naar de woonkamer laten vervangen en in de keuken omdat het daar zo donker is een raam boven een lage verwarming laten maken inclusief raamkozijn.

Douche laten verbouwen

Wij willen graag de douche laten verbouwen. De afmeting is ongeveer 2,5 x 2,75 meter. Graag met inloopdouche, zonder deur, dubbele wastafel met meubel, hangtoilet en vloerverwarming. Ook het raamkozijn dient vervangen te worden door kunststof, circa 75 cm breed en 40 cm hoog, voor de helft dicht.

Complete voor- en achtergevel renoveren

Wij zijn van plan om onze complete voor en achtergevel te laten vervangen voor kunststof kozijnen gecombineerd met kunststof en/of stenen gevel van totaal ca. 18m2. Huidige gevel en kozijnen zijn van hout. Voorgevel bestaat uit 2x een raamkozijn waarvan 1 op de begane grond (BxH ca 2,2x2,5 meter en 1 op de eerste verdieping over de breedte van het huis (hoogte ca, 1,5 meter) en 1x een deurkozijn. Achtergevel heeft dezelfde indeling en afmetingen. Hoogte gevel is ca. 5,5 meter. Hang en sluitwerk minimaal volgens SKG2 . Alle ramen minimaal HR++ glas en de draaiende raamdelen kiep/kantel uitgevoerd. Horren en ventilatie roosters optioneel. Gaarne een gespecificeerde offerte met alle facetten puntsgewijs beschreven en een totaal prijs inclusief totaal montage. Voorzien jullie ook een eventuele bouwvergunning als dit nodig is?

Handgreep van een kunststof raamkozijn vervangen

De handgreep van een kunststof raamkozijn is stuk. Het raam kan alleen scharnieren. De handgreep moet worden vervangen. Graag met spoed want het raam sluit nu niet goed. Als het lukt, graag aanstaande vrijdag het repareren.

Partners

Partners van Casius