Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor naar buiten draaiende voordeur in bestaand kozijn monteren:

Naar buiten draaiende voordeur in bestaand kozijn monteren

Het monteren van een voordeur in een bestaand houten kozijn. De deur moet 201,5 x 87 of 88 cm zijn. Het moet een naar buiten draaiende deur zijn. Volgens de isolerende norm van energiebespaarlening.nl. zijn de eisen voor isolerende deuren en/of panelen: tussen het voor- en achterblad van de deur(en) moet isolatiemateriaal aanwezig zijn. De U-waarde van de deur is maximaal 2,0 W/m²K. De isolerende panelen mogen een maximale U-waarde hebben van 0,7 W/m²K. Om deze waarden aan te tonen moet ik een ondertekende verklaring van u aanleveren bij de leningaanvraag.
Onze klant uit Lemele (Overijssel) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor naar buiten draaiende voordeur in bestaand kozijn monteren uit heel Nederland:

Bruynzeel plissé hordeur op maat maken en monteren

Ik wil binnenkort een rolhordeur gaan kopen en wil vooraf weten wat het kost om deze op maat te maken en te monteren. Het gaat om de Bruynzeel plissé hordeur 500 serie grijs 100 x 209 cm (Art nr: 398496). Deze moet geïnstalleerd worden op een naar buiten draaiende deur met de afmetingen 198 cm hoog en 80 cm breed.

Hor monteren op een aluminium kozijn

Graag laat ik een hor monteren op een aluminium kozijn. De hor heb ik vandaag via internet bij Gamma besteld (Bruynzeel 800, maat 100 x 235). Hij hoeft waarschijnlijk niet op maat gemaakt worden. De binnenafmeting van het kozijn is 89,5 x 230 cm. Het gaat om een hor voor een balkondeur en de plaats is goed toegankelijk. Het betreft een naar buiten draaiende hordeur aan het buitenkozijn.

Ramen, deuren en kozijnen schilderen buiten

Het schilderen van ramen deuren en kozijnen buiten. Er zitten Meranti kozijnen en dubbele beglazing. Het houtwerk is in redelijke staat, maar moet hier en daar gerepareerd worden -bladder stukken. De kozijnen in een crème kleur en de draaiende delen in het groen. De voordeur is in goede staat en is van Merbau. De achterdeur is van Meranti en de openslaande deuren van de schuur is van Meranti. Het aantal kozijnen is: 19 stuks Het aantal ramen is: 11 stuks Het aantal deuren is: 4 stuks

Rolhordeur monteren

In de woonkamer dient een rolhordeur gemonteerd te worden in de deuropening naar het balkon. De maten die nodig zijn : 215 cm hoog en 104 cm breed bij een naar buiten draaiende deur, aan de binnenkant van het houten kozijn te monteren. De rolhordeur is nog niet gekocht maar ik dacht zelf aan één van het merk Bruynzeel wit ral 9010, met de maten 215 cm hoog en 105 cm breed.

Haceka Barrier inloopdouche plaatsen

Wij hebben laatst een inloopdouche gekocht (Haceka Barrier) die volgens standaard montagehandleiding op 1 punt moet worden bevestigd aan de vloer dmv schroeven. Aangezien wij vloerverwarming hebben willen wij niet dat er in de vloer word geboord, daarom zouden wij graag willen dat de inloopdouche op een andere manier word gemonteerd. Wij zaten zelf te denken aan een rand (van steen/tegel? ) aan weerszijden van de vaste glaswand zodat deze ertussen klem zit. Maar dit is een idee, wij staan open voor andere suggesties. De wanden van de badkamer zijn betegeld, dus het profiel moet aan de tegels bevestigd worden. Deze montage zouden we graag laten doen door een vakman. Daarnaast zouden we van hetzelfde materiaal als de randen ook graag een drempeltje voor de ingang willen (aan de binnenkant, zodat het draaiende glasdeel nog naar buiten kan draaien). Wij hebben zelf de inloopdouche om te monteren. Graag zouden we willen dat de vakman zelf materiaal meeneemt voor de montage, evt. Inclusief de (stenen) randen. In de bijlage een afbeelding van de inloopdouche. Rood omcirkeld is het gedeelte dat volgens montagehandleiding moet worden vastgeschroefd.

Hordeur monteren in een houten kozijn

Ik wil graag een scharnierende hordeur op maat laten maken en laten monteren in een kozijn van een naar buiten draaiende balkondeur. Ik zal de hordeur zelf aanschaffen. Ik hoor graag wat de montagekosten zijn.

Hordeur en raamhor laten monteren

Ik wil voor mijn naar buiten draaiende balkondeur (kunststof) een hordeur gemonteerd hebben. Waarschijnlijk een rolhordeur. Maar ik weet niet of het past, de deur zelf lijkt ook niet helemaal haaks. Durf meetwerk niet aan en zodoende dus ook niet tevoren de hor te kopen. Hetzelfde geldt voor aanschaf en montage van raamhor slaapkamer. Is het mogelijk dat u éérst komt opmeten, waarna ik met die exacte gegevens de spullen koop en u komt monteren?

Draaiende delen van kozijnen aanpassen en rolluiken plaatsen

Draaiende delen van twee kozijnen aanpassen. Wij willen aan de achterkant op de eerste verdieping graag 2 rolluiken hangen maar in beide hardhouten kozijnen zit een openslaand raam wat naar buiten toe draait. En dat raam loopt helemaal door tot bovenaan en eindigt ter hoogte van de goot. Dus als we nu een rolluik zouden hangen kan door de bak van het rolluik het raam niet meer open. We komen ongeveer 10 cm te kort aan de bovenkant. Dus de vraag is dit voor een voor ons acceptabel bedrag opgelost kan worden. Ik had zelf al paar opties bedacht, maar misschien heb jij nog betere ideeën: - kozijn en raam aanpassen zodat het voortaan naar binnen toe open gaat - eventueel een vast bovenlicht plaatsen en draai gedeelte kleiner maken, dan kan het raam gewoon naar buiten open blijven gaan maar hebben we dus wel ander glas nodig. - omdat we maar 10 cm hoeven te winnen is draaigedeelte 10 cm kleiner maken en met hout boven die 10 cm weer dichtmaken misschien ook een optie. Allen twijfel ik of dat mooi is... Het gaat om 2 hardhouten kozijnen, en door de aanbouw is het heel makkelijk werken zonder ladder vanaf het platte dak. De draaiende delen zijn nu allebei H=153 x B=70 cm. Schilderen is net nodig en doen we zelf wel na de werkzaamheden. Graag hoor ik de ideeën van een vakman, en een prijs indicatie voor het aanpassen, en als je de rolluiken ook kan leveren en plaatsen is dat ook bespreekbaar. Ter plekke komen kijken mag altijd.

Rolhordeur plaatsen

Voor naar buiten draaiende balkondeuren heb ik 2 rolhorren gekocht die ik gemonteerd wil hebben.

Horren plaatsen en telescopische raambomen plaatsen

Graag laat ik 3 horren en een hordeur monteren. Voor de raamhorren moet er nog wel een telescopische raamboompje gemonteerd worden. Het gaat om naar buiten draaiende ramen en deur. Raamhorren de 500 serie van bruynzeel. Deurhor ben ik nog niet uit.

Partners

Partners van Casius