Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor windveren repareren:

Windveren repareren

Goedenavond, sinds kort zijn we verhuist naar een woning het het jaar 1926. Helaas is de windveer aan de achterkant (helemaal onderaan) beschadigd. Graag zou ik van u een prijsopgave willen ontvangen wat de kosten zjjn dit te laten repareren.(foto toegevoegd aan deze aanvraag) Bij voorbaat dank!
Onze klant uit Hengelo (Overijssel) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor windveren repareren uit heel Nederland:

Dakkapel dakopbouw renoveren of vernieuwen

Graag zou ik mijn dakkapel laten repareren, of vervangen als dat nodig is. Oppervlakte van het dak is 5 m². Het gaat om een dakkapel lekkage verhelpen en boeidelen, windveren en rabbatdelen vervangen voor Trespa. Ook graag het bitumen vervangen. Het de afvoer graag ook vernieuwen. Graag ook oude materialen afvoeren.

Dakgoten boeien windveren

Vervangen/repareren van lekke dakgoten en aanbrengen van kunststof windveren en boeien. Het zijn zinken dakgoten van totaal 18 meter lang. Als het zo is dat deze vervangen moeten worden, dan wil ik dat de oude dakgoten afgevoerd worden.

Dak van tuinhuis repareren

Reparatie dak van houten blokhut/tuinhuis van 2,5x3,5 m. Puntdak oppervlak 2x4,5m2. Dakbedekking is op en lek. Shingles zijn bijna verdwenen. Er zit op meerdere plekken schimmel/zwam in onderliggende houtdelen. Werkzaamheden (voor zover in te schatten): 1. Dakbedekking geheel vervangen (met bitumen en shingles of andere gelijkwaardige methode) 2. Onderliggende houtdelen vervangen indien nodig 3. Dakgoten opnieuw ophangen. 4. Windveren zo nodig herstellen en opnieuw bevestigen. 5. Het geheel weer waterdicht maken

Diverse schades door storm laten herstellen

Naar aanleiding van de stormschade van 2,5 week geleden wil ik graag op zeer korte termijn een offerte voor het repareren van de schade. Te weten: het dak (metalen sierlijst is van het dak gewaaid 3 meter bij 80 cm, op de foto rechts naast de auto), de omgewaaide schutting (2 panelen, misschien allemaal) en windveren garage (vervangen of repareren 2,5 m). Ik voeg foto's van de schade bij. Graag willen wij ook weten na offreren of het repareren ook op korte termijn mogelijk is. Afvoeren van het materiaal graag in de offerte opnemen en verder op basis van de foto's. Tuin is goed toegankelijk middels de stukke schutting en de poort.

Buitenschilder- en herstelwerk

Ik wil graag mijn windveren laten repareren, mogelijk delen vervangen en schilderen. Ik heb houten windveren. Het zal gaan om 4 maal 8 meter. Er zitten wat stukken in die verrot zijn en vervangen moeten worden.

Dakgoot repareren / renoveren

Ik wil graag mijn dakgoot laten repareren. Hij is lek en de houten omlijsting is aan het rotten. De goot heeft een lengte van 12 meter en loopt door naar de buren (2 onder 1 kap). Dit wil ik graag voor 1-7 opgelost hebben. De houten bekisting en windveren wil ik ook opnieuw laten schilderen.

Windveren en dakgoten vervangen

Ik wil graag de dakgoten en windveren laten vervangen of repareren. Het gaat om de voor- en achtergevel, ongeveer 16 meter. Windveren van graag van hout, geen kunststof.

Renovatie: woonhuis renoveren

Offerte volgens bijgeleverde spreadsheet. Moet voldoen aan SFB-werkomschrijving zoals die door de gemeente Rotterdam wordt gehanteerd. De werkzaamheden zijn als volgt: ijzeren funderingsbalk achter ontroesten en behandelen, lateien aan de voorzijde vervangen, trap van de 1ste naar 2de etage plaatsen, reinigingen van de gevel en opnieuw voegen, natuurstenen dorpel vervangen, tuintrap plaatsen, herstel dakkapel , windveren plaatsen, houten boeiborden plaatsen, houten kozijnen ondersteunen, pui in de achtergevel repareren en isoleren schilderwerk en 2 hemelwaterafvoeren vervangen.

Schilderen en reparatie

Schilderen buitenzijde vrijstaande woning van ramen en windveren. En repareren windveren aan de kopse kant en 5 kozijnen van 1,5 x 1 meter. 3 kleine dakramen plus 1 van de badkamer kozijn plus misschien 2 kleine raampjes en 1 keukenraam van 3 meter x 1 meter. Hoop van u te vernemen. Ongeveer op 4-5 meter hoogte.

Diverse werkzaamheden jaren 30 dijkhuis

Windveren dak, boeidelen vervangen aanbouw, plaatsen scheidingswandje met schuifdeur, repareren lekkage dak. Het is een jaren 30 dijkhuisje, twee-onder-een-kap woning. Afmeting van het dak weet ik niet precies. Aanbouw ongeveer 5 meter bij 3 meter, dus ongeveer 11 meter boeidelen vervangen. Lekkage zit waarschijnlijk in de nok van het dak, maar er zit ook een dakkapel. Zolder van de binnenzijde aftimmeren, kleine oppervlakte.