Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor zoldertrap monteren:

Zoldertrap monteren

Ik heb een gat laten zagen naar de zolder en zou daar graag een trap in willen hebben. De trap heeft twee kwarten nodig. Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke basistrap Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen
Onze klant uit Hengelo (Overijssel) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zoldertrap monteren uit heel Nederland:

Nokverhoging realiseren

Wij willen graag een nokverhoging op onze woning. Daarbij willen we graag de volgende zaken in meenemen: 1) Verwijdering schoorsteen 2)Verwijdering Rookkanaal op zolderkamer 3) Verhogen schoorsteen, gedeeld met buren om nokverhoging aan te monteren. 4) Plaatsen Dakopbouw / Nokverhoging Dakobouw met kunstof kozijnen incl hor en rolluiken 5) Compleet afgewerkt aan binnenzijde 6) Nieuwe tussen muur met nieuwe deur 7) Nieuwe dakpannen (huidige dakpannen zijn 60jr en brokkelen af) (31x14 voorzijde) (-26x9 achterzijde) 8) Nieuwe zoldertrap, dichte trap. Ik weet dat er, binnen een straal van 200 meter van ons, nog twee woningen een nokverhoging willen plaatsen. Misschien is het een optie om dit gezamenlijk te laten uitvoeren.

Zoldertrap monteren

Ik wil graag een zoldertrap laten monteren. Wat voor trap? Houten trap , standaard zoldertrap

Zoldertrap monteren

Ik wil een dolle houten zoldertrap 120 x 60 cm laten monteren, er zit al een gat in het plafond, helaas niet groot genoeg. Dit moet 60 cm breed en 1,20 meter lang. Wat kost dit? Graag via de mail benaderen.

Velux tuimeldakraam plaatsen en aftimmeren

Ik wil binnenkort een kunststof Velux tuimeldakraam wit GGU SK06 (114 X 118 cm) aanschaffen en die op onze zolderverdieping laten monteren. Er is een vaste zoldertrap, het raam kan binnendoor naar de zolder worden gebracht. Er is nog geen dakraam aanwezig, er moet eerst een opening in het dak worden gemaakt. De woning is uit bouwjaar 2007-2008 en heeft een dik isolatiepakket. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor de montage.

Zoldertrap monteren

Wij willen graag een vaste trap (open en van hout) naar de zolder laten plaatsen. Er is voldoende ruimte. Er is nu een zolderluik met schuiftrap in het midden van de overloop. Het trapgat zal op een andere plaats komen. Er komt daardoor minimaal één slag in de trap. De zolder heeft een houten vloer.

Vaste zoldertrap leveren en monteren

Er zit momenteel een vlizotrap naar de zolder, maar we zouden graag een vaste trap naar zolder willen. Dit mag zowel op de overloop als eventueel ook op de kleine kamer waar een trap naar zolder geplaatst zou kunnen worden. Ik heb een houten verdiepingsvloer. Betreft een huurwoning.

Permanente zoldertrap monteren

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten plaatsen. Er is nu een vlizotrap aanwezig maar deze mag weg. De woning heeft houten verdiepingsvloeren. Wij willen graag een vaste trap laten plaatsen omdat er momenteel een dakkapel op het dak geplaatst wordt dus dan kan de ruimte beter gebruikt worden.

Vaste zoldertrap monteren

Vaste trap naar zolder in bestaande trapgat, trap gat muur is van kalkzandsteen de zolder vloer is van hout. Trapgat sparing opgang is van beton. Huis is gebouwd in 2008. De plafond hoogte is 218.5 centimeter, balk laag is 163 centimeter +/- plus 18 mm plaat. Prijs inclusief montage, deze week inmeten en dan zsm monteren.

Vaste zoldertrap laten monteren

Ik wel vast trap naar zolder

Zoldertrap laten monteren

Wij zijn bezig met het aankopen van een woning inclusief winkel.De vaster trap op de eerste verdieping naar zolder zit op een onlogische plek en deze zouden wij graag willen verwijderen. Hierna zal er een nieuwe houten trap geplaatst moeten worden. Het oude trapgat dient te worden gedicht en een nieuwe gemaakt in de houten vloer.

Partners

Partners van Casius