Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor draaikiepraam repareren:

Draaikiepraam repareren

Mechanisme van houten draaikiepraam doet het niet, kan het raam niet in gesloten toestand brengen.
Onze klant uit Hengelo (Overijssel) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor draaikiepraam repareren uit heel Nederland:

Defect draaikiepraam repareren

Kunststof draai-/kiepraam sluit niet meer. De kruk is los, het binnenwerk lijkt stuk. Wie kan dit komen repareren?

Draaikiepraam repareren

Op de zolder functioneert het draai/kiepraam niet meer naar behoren. Bij het openen laat hij linksboven los. Graag laten wij die beoordelen door de vakman en repareren.

Reparatie bij een raamkozijn

We zitten met een kapot draaikiepraam en zouden we graag willen weten of u deze kunt repareren en wat de kosten ervan zijn. De klachten zijn als volgt: De raam kan naar binnen openklappen, alleen het opendraaien naar binnen lukt niet zonder probleem. De bovenkant (links) van de raam schiet los als we het willen opendraaien waardoor de raam alleen aan de ene hoek (links onder) vast zit aan de kozijn. Verder hebben we sinds kort nog een klacht. Als we het dicht draaien, dan krijgen we het niet meer normaal open. De werkplekken zijn goed bereikbaar.

Roto draai-/kiepraam repareren of vervangen

Bij een draaikiepraam van het merk Roto is een onderdeel losgeschoten/afgebroken, waardoor het raam aan de bovenkant open blijft staan als het raam in de normale stand wordt geopend (zit dan dus in kiep- en draaistand tegelijk). Het gaat om het stangetje dat o.a. voorkomt dat het raam te ver open kiept. Zie de bijlages, onderdeel A zit niet meer vast aan onderdeel B, en het pinnetje C steekt niet meer in het deel er boven. Al eerder ging het raam stroef van de ene stand in de ander. Het probleem is in ieder geval niet op te lossen door middel van de methode omschreven in dit filmpje: -Rg Wij ontvangen graag uw offerte voor reparatie dan wel (indien nodig) vervanging van het raam. Zo nodig kunnen vooraf formaat en dergelijken van het raam doorgegeven worden. Initieel contact bij voorkeur via email ivm beperkte bereikbaarheid.

Roto draaikiepraam repareren of vervangen

Bij een draaikiepraam van het merk Roto in een kleine dakkapel is een onderdeeltje afgebroken, waardoor het raam aan de bovenkant open blijft staan als het raam in de normale stand wordt geopend (zit dan dus in kiep- en draaistand tegelijk). Al eerder ging het raam stroef van de ene stand in de ander, het handvat is licht ontwricht. Op de foto's is het raam te zien en het afgebroken onderdeeltje, en de stand waarin het nu fout gaat. Wij ontvangen graag uw offerte voor reparatie dan wel (indien nodig) vervanging van het raam. Zo nodig kunnen vooraf serienummers en overige gegevens van het raam worden doorgegeven.

Draaikiepraam laten repareren

We hebben twee kiepramen die gerepareerd moeten worden. Het probleem is dat zij niet meer in andere standen kunnen. Dus op dit moment kunnen beide ramen alleen in de kiepstand en niet meer volledig open of dichtgedraaid worden.

Winkhaus draaikiepraam repareren of vervangen

Op 2 slaapkamers blokkeren de hangrepen van de Winkhaus draai- en kiepramen. Hierdoor kunnen de ramen niet meer gesloten of alleen maar in de kiepstand gezet worden. Het hang- sluitwerk heeft als serienummer GPK 1550/1 FFH. Het zijn ramen uit 1988.

Mechanisme van draai-/kiepraam repareren

De schaar van het draaikiepraam (onderzijde) is kapot. Wat zijn de kosten om deze te vervangen? Het gaat om een raam formaat deur die tevens gebruikt wordt als doorgang vanuit de keuken naar de tuin.

Draaikiepraam repareren

Ik heb een kunststof kozijn waar 1 draai-kiepraam in zit. Dat raam sluit niet goed meer. Kunt u deze repareren?

Draaikiepraam repareren

Ik zou graag mijn twee draai-en kiepramen willen repareren. De ramen draaien nog wel, maar kiepen gaat nauwelijks meer.

Partners

Partners van Casius