Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hengelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Hengelo heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Hengelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Hengelo of directe omgeving.

591 klanten uit Hengelo bevelen een bij Casius in Hengelo aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Hengelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen vervangen, tiental houten kozijnen leveren en plaatsen inclusief dubbele tuindeur, vervangen dakkapel en dakraam, kozijnen plaatsen en erker vervangen, vervangen kozijnen achterzijde woning, gehele achterpui vervangen, plaatsen overkapping, metalen trap, 6 houten kozijnen en ramen vervangen, inclusief tuindeur, vlizotrap vervangen door vaste trap en gat dichten, houten gootomlijsting vervangen, vervanging ramen+kozijnen, uitbouwen houten schuur met metalen frame, vaste trap naar zolder, nieuwe deur plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, timmerwerk of kozijnen, deuren en dakramen in Hengelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Hengelo:

Trap dicht laten maken

Ik heb een bestaande trap waar een warmtepomp en andere installaties onder zitten. Dat gedeelte is nu open en dat oogt niet mooi. Vandaar dat ik nu op zoek ben naar iemand die dit dicht kan maken. Het is een bordes trap met een stalen frame. 11 tredes in totaal en een bordes. Het bestaat nu uit open houten tredes op een metalen frame werk. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Zoldertrap monteren

Ik heb een gat laten zagen naar de zolder en zou daar graag een trap in willen hebben. De trap heeft twee kwarten nodig. Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke basistrap Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen

Traprenovatie

Wij willen graag 2 trappen opnieuw laten bekleden met laminaat. (Beton look lichtgrijs van de Praxis), De ene trap is dicht en de andere open. Er zit in beide trappen een bocht. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Golfplaten/houten overkapping plaatsen

Ik zoek een timmerman die in onze achtertuin een overkapping kan plaatsen aan onze bestaande schuur. De overkapping moet ongeveer 5 bij 6 meter worden. Het gaat om een hoekwoning, waarvan de achtertuin goed bereikbaar is. De schuur heeft een zadeldak.

Hoogslaper of videbed bouwen

Wij willen graag een zwevende hoogslaper/ videbed voor onze dochter laten maken van 140 x 200 cm matrasmaat. Hieronder graag een kledingkast en bureau. Tevens wel voorkeur van een wat vaste trap.

Dakraam plaatsen

Graag zouden wij vrijblijvend een offerte willen aanvragen. Er zit momenteel een merkloos dakraam in dat lek is. Het tuimelgedeelte waar het raam in zit, is ongeveer 100 x 100 cm. Wij zouden deze eventueel willen vervangen door een tuimelraam van 114 x 118 cm. Het afwerken van het raam aan de binnenzijde, ga ik zelf verzorgen.

Schuifdeuren en wand plaatsen

In december gaan we verhuizen. Hier willen we een glazen schuifdeur c.q. glazen wand plaatsen tussen woonkamer en de hobbyruimte. Deze ruimte zal een slaapkamer worden. Tussen woonkamer en hobbyruimte is nu een open doorgang van 170 tot 200 cm. Die willen we nu afsluiten, maar wel op zo'n manier dat er nog lichtinval is vanuit die ruimte. We denken daarom aan melkglas of in ieder geval glas, waarbij niet direct zicht is vanuit de woonkamer op de slaapkamer. Stalen frame. Hopelijk kan er in de eerste week van december iemand in ons nieuwe huis langskomen om te bekijken en in te meten!

Dakramen plaatsen

Ik wil graag een dakraam in het zolderdak laten plaatsen en een (dak)raam in de douche vervangen. Omdat deze al oud is en het glas lekt. Beide ramen zijn compleet aanwezig. Het gaat dus alleen om het plaatsen. Het moet zo snel mogelijk gebeuren.

Slecht sluitende buitendeur herstellen

Onze buitendeur gaat slecht dicht. Mogelijk is daardoor het slot defect. De deur moet sluitend worden gemaakt. Daarnaast zal het slot moet worden vervangen door bij voorkeur een veiligheidsslot met (politie)keurmerk.

Trappen renoveren

Trap renoveren met MDF en laminaat gaat om 2 trappen.

CanDo Newcastle binnendeur monteren

Wij willen graag de CanDo binnendeur Newcastle stomp 231,5 x 93 cm laten monteren. Deze moet andersom draaien dan de deur die erin zat, dus de gaten/bevestiging in het kozijn moeten anders worden gemaakt. Wel naar dezelfde kant toe, maar linksom draaien in plaats van rechtsom. Graag starten met de klus vóór, of na 13 augustus.

Draaikiepraam repareren

Mechanisme van houten draaikiepraam doet het niet, kan het raam niet in gesloten toestand brengen.

Plissehor plaatsen

Graag zou ik een plissé hor op maat laten maken en laten monteren op de deur.

Dakraam vervangen

Het zolderraam is eruit en moet vervangen worden, bevestiging materiaal is kapot, zit nog wel deels in het dak. Vanaf de binnenkant is het raam 63,5 x 96,5 cm.

Open trap renoveren

Het gaat om een open trap die dicht gemaakt moet worden. Het gaat om 13 treden (gedraaid) waar vervolgens laminaat op moet worden gelegd. Het materiaal heb ik al gehaald. Alleen het dichtmaak materiaal.

Dakraam vervangen en gordijnrails monteren

Ik wil een houten dakraam laten vervangen voor eentje van kunststof (afmetingen weet ik nog niet) en gordijnrails in de woonkamer en 3 x slaapkamers laten plaatsten (deze materialen zijn voor de vakman).

Trapbekleding op meerdere trappen aanbrengen

Het gaat om het bekleden van 4 rechte trappen met elk 6 treden in een split- level woning. Deze zouden we willen laten bekleden met sisal of een in prijs aantrekkelijker alternatief.

Dakraam met houtrot vervangen

Het huidige dakraam is verrot, maat is ongeveer 1.40 X 0.75 meter. In een schuin dak, dus alleen tuimel. Graag verduistering aan de buitenzijde (betreft slaapkamer) in offerte meenemen.

Stalen binnendeuren plaatsen

Voor onze nieuwe woning willen wij graag een offerte aanvragen voor de stalen deuren. Deze zijn bedoeld voor de woonkamer. Breedte 3125 cm hoogte 255 cm. Zie bijlage. De deuren komen in het midden van onze woonkamer.

Lichtkoepel laten vervangen

Ik heb een lichtkoepel in de keuken van ongeveer 120 x 120 cm. Een vuurpijl heeft zich door de bovenste van de 2 lagen heen geboord dus de koepel moet vervangen worden. Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de koepel zelf. En als alternatief een offerte voor een dakraam / koepel die ook open kan.

MDF plinten plaatsen en afkitten in het gehele appartement

Binnenkort wordt er in ons appartement een tegelvloer geplaatst. Als dat klaar is, wil ik er MDF plinten laten plaatsen en afkitten. Het gaat om het hele appartement, de woonkamer/keuken, de hal en 3 slaapkamers (65 meter). Ik heb bij Praxis MDF plinten gekocht, type Classic Robust van 18 x 120 mm). Deze kunnen geplakt worden of met clips bevestigd. Ik wil de klus in de 1e helft van december laten uitvoeren. Ik ontvang graag uw offerte.

Plafond met verlichting laten plaatsen

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1935 waar nog zachtboard plafonds in zaten. Ik heb die inmiddels verwijderd en zoek nu een timmerman die er een plafond van ongeveer 35 m² met ingebouwde spotjes kan plaatsen. Ik ontvang graag uw offerte. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda.

Drempel met houtrot vervangen

Drempel van de schuur is verrot dit graag zo goedkoop mogelijk te vervangen woon hier niet meer zo lang.

Deurkozijnen vervangen en muuropening dichten van de bovenlichten

Wij hebben nu 2 kunststof deurkozijnen met bovenlichten en daarin houten opdekdeuren. We willen die situatie laten wijzigen. We willen de kozijnen laten verwijderen en daar kozijnen zonder bovenlicht laten plaatsen. De muuropening boven die kozijnen moet dan worden gedicht, zodat de stukadoor die wand kan vlak stuken. De stukadoor is al geregeld. De deuren blijven gehandhaafd en moeten in de nieuwe kozijnen worden geplaatst. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Winstar dakraam plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een klein (kantel)dakraam van 55 x 78cm in een schuin dak. Het nieuwe raam (Winstar) en alle bijbehorende onderdelen/gootstukken zijn aanwezig. Het raam moet geplaatst worden in het schuine dak boven de keuken/aanbouw. Is het mogelijk de klus uit te laten voeren in de week van? We horen het graag.