Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hengelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Hengelo heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Hengelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Hengelo of directe omgeving.

587 klanten uit Hengelo bevelen een bij Casius in Hengelo aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Hengelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: schuurtje betrekken bij het huis, vervangen van kozijnen, plaatsen van dakramen en constructiebalken, ramen vervangen door openslaande deuren, 6 Kozijnen vervangen, plaatsen kozijn met glas in muur, taatsdeur plaatsen, metalen spiltrap vervangen, onderhoud kantelkiepramen, buiten deuren, schuifpuideur, dakramen merk fakro, 6 ventilatie roosters, vervangen houten kozijnen en dubbelglas ramen plaatsen, verbouwing garage, raam in buiten muur plaatsen, vervangen van 4 kozijnen, nieuwe kozijnen leveren en plaatsen, vlonders vervangen op een dakterras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Hengelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Hengelo:

Hoogslaper of videbed bouwen

Wij willen graag een zwevende hoogslaper/ videbed voor onze dochter laten maken van 140 x 200 cm matrasmaat. Hieronder graag een kledingkast en bureau. Tevens wel voorkeur van een wat vaste trap.

Dakraam plaatsen

Graag zouden wij vrijblijvend een offerte willen aanvragen. Er zit momenteel een merkloos dakraam in dat lek is. Het tuimelgedeelte waar het raam in zit, is ongeveer 100 x 100 cm. Wij zouden deze eventueel willen vervangen door een tuimelraam van 114 x 118 cm. Het afwerken van het raam aan de binnenzijde, ga ik zelf verzorgen.

Schuifdeuren en wand plaatsen

In december gaan we verhuizen. Hier willen we een glazen schuifdeur c.q. glazen wand plaatsen tussen woonkamer en de hobbyruimte. Deze ruimte zal een slaapkamer worden. Tussen woonkamer en hobbyruimte is nu een open doorgang van 170 tot 200 cm. Die willen we nu afsluiten, maar wel op zo'n manier dat er nog lichtinval is vanuit die ruimte. We denken daarom aan melkglas of in ieder geval glas, waarbij niet direct zicht is vanuit de woonkamer op de slaapkamer. Stalen frame. Hopelijk kan er in de eerste week van december iemand in ons nieuwe huis langskomen om te bekijken en in te meten!

Dakramen plaatsen

Ik wil graag een dakraam in het zolderdak laten plaatsen en een (dak)raam in de douche vervangen. Omdat deze al oud is en het glas lekt. Beide ramen zijn compleet aanwezig. Het gaat dus alleen om het plaatsen. Het moet zo snel mogelijk gebeuren.

Slecht sluitende buitendeur herstellen

Onze buitendeur gaat slecht dicht. Mogelijk is daardoor het slot defect. De deur moet sluitend worden gemaakt. Daarnaast zal het slot moet worden vervangen door bij voorkeur een veiligheidsslot met (politie)keurmerk.

Trappen renoveren

Trap renoveren met MDF en laminaat gaat om 2 trappen.

CanDo Newcastle binnendeur monteren

Wij willen graag de CanDo binnendeur Newcastle stomp 231,5 x 93 cm laten monteren. Deze moet andersom draaien dan de deur die erin zat, dus de gaten/bevestiging in het kozijn moeten anders worden gemaakt. Wel naar dezelfde kant toe, maar linksom draaien in plaats van rechtsom. Graag starten met de klus vóór, of na 13 augustus.

Draaikiepraam repareren

Mechanisme van houten draaikiepraam doet het niet, kan het raam niet in gesloten toestand brengen.

Plissehor plaatsen

Graag zou ik een plissé hor op maat laten maken en laten monteren op de deur.

Dakraam vervangen

Het zolderraam is eruit en moet vervangen worden, bevestiging materiaal is kapot, zit nog wel deels in het dak. Vanaf de binnenkant is het raam 63,5 x 96,5 cm.

Open trap renoveren

Het gaat om een open trap die dicht gemaakt moet worden. Het gaat om 13 treden (gedraaid) waar vervolgens laminaat op moet worden gelegd. Het materiaal heb ik al gehaald. Alleen het dichtmaak materiaal.

Dakraam vervangen en gordijnrails monteren

Ik wil een houten dakraam laten vervangen voor eentje van kunststof (afmetingen weet ik nog niet) en gordijnrails in de woonkamer en 3 x slaapkamers laten plaatsten (deze materialen zijn voor de vakman).

Trapbekleding op meerdere trappen aanbrengen

Het gaat om het bekleden van 4 rechte trappen met elk 6 treden in een split- level woning. Deze zouden we willen laten bekleden met sisal of een in prijs aantrekkelijker alternatief.

Dakraam met houtrot vervangen

Het huidige dakraam is verrot, maat is ongeveer 1.40 X 0.75 meter. In een schuin dak, dus alleen tuimel. Graag verduistering aan de buitenzijde (betreft slaapkamer) in offerte meenemen.

Stalen binnendeuren plaatsen

Voor onze nieuwe woning willen wij graag een offerte aanvragen voor de stalen deuren. Deze zijn bedoeld voor de woonkamer. Breedte 3125 cm hoogte 255 cm. Zie bijlage. De deuren komen in het midden van onze woonkamer.

Lichtkoepel laten vervangen

Ik heb een lichtkoepel in de keuken van ongeveer 120 x 120 cm. Een vuurpijl heeft zich door de bovenste van de 2 lagen heen geboord dus de koepel moet vervangen worden. Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van de koepel zelf. En als alternatief een offerte voor een dakraam / koepel die ook open kan.

MDF plinten plaatsen en afkitten in het gehele appartement

Binnenkort wordt er in ons appartement een tegelvloer geplaatst. Als dat klaar is, wil ik er MDF plinten laten plaatsen en afkitten. Het gaat om het hele appartement, de woonkamer/keuken, de hal en 3 slaapkamers (65 meter). Ik heb bij Praxis MDF plinten gekocht, type Classic Robust van 18 x 120 mm). Deze kunnen geplakt worden of met clips bevestigd. Ik wil de klus in de 1e helft van december laten uitvoeren. Ik ontvang graag uw offerte.

Plafond met verlichting laten plaatsen

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1935 waar nog zachtboard plafonds in zaten. Ik heb die inmiddels verwijderd en zoek nu een timmerman die er een plafond van ongeveer 35 m² met ingebouwde spotjes kan plaatsen. Ik ontvang graag uw offerte. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda.

Drempel met houtrot vervangen

Drempel van de schuur is verrot dit graag zo goedkoop mogelijk te vervangen woon hier niet meer zo lang.

Deurkozijnen vervangen en muuropening dichten van de bovenlichten

Wij hebben nu 2 kunststof deurkozijnen met bovenlichten en daarin houten opdekdeuren. We willen die situatie laten wijzigen. We willen de kozijnen laten verwijderen en daar kozijnen zonder bovenlicht laten plaatsen. De muuropening boven die kozijnen moet dan worden gedicht, zodat de stukadoor die wand kan vlak stuken. De stukadoor is al geregeld. De deuren blijven gehandhaafd en moeten in de nieuwe kozijnen worden geplaatst. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Winstar dakraam plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een klein (kantel)dakraam van 55 x 78cm in een schuin dak. Het nieuwe raam (Winstar) en alle bijbehorende onderdelen/gootstukken zijn aanwezig. Het raam moet geplaatst worden in het schuine dak boven de keuken/aanbouw. Is het mogelijk de klus uit te laten voeren in de week van? We horen het graag.

Voordeur afhangen

Een nieuwe Bruynzeel voordeur van het type Klassiek moet afgehangen worden. De deur is dik 50 mm. Oude deur is dik 40 mm, dus kozijn moet uitgefreesd worden naar 50 mm.

Kunststof boeideel aan carport monteren

Ik wil een kunststof boei voor de carport. 33 cm hoog en 6, 2 meter lang, en wil hem graag in een grijze kleur.

Stalen schuif/harmonicadeuren plaatsen

Op 1 november krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis. Daar willen wij graag een scheiding maken tussen de woonkamer en eetkamer door middel van een stalen wand met schuifdeuren of harmonica deuren. Graag zou ik een offerte ontvangen voor een dubbele deur met vaste panelen. De deuren moeten dan een schuifdeur zijn of een gehele harmonica deur. In de bijlage de afmetingen zoals wij het graag wensen. Hierbij willen wij graag 5 panelen waarvan de onderste gesloten is. De kleur moet zwart zijn. In de bijlage ook een voorbeeld van (voorbeeld schuifdeur & voorbeeld harmonicadeur) het idee zoals wij het graag wensen. Plaats montage: Hengelo (ov). Mocht je nog meer informatie nodig hebben hoor ik graag van je.

Vaste trap naar zolder laten plaatsen

Ik wil graag mijn vlizotrap laten vervangen door een vaste trap naar de zolder. Ik heb een betonnen verdiepingsvloer. De overdracht van de woning is op 17 juli 2017.