Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor trapleuning smetplank:

Trapleuning smetplank

Graag wil ik twee smetplanken laten maken ,een lange en korte en ook graag bevestigen , schilderwerk kan ik zelf wel doen. Op dit moment zitten de leuningen namelijk tegen gipsplanken aan. De afmetingen zullen ongeveer 3 meter, de ander 1.5 meter voor de bocht in de trap ze mogen.
Onze klant uit Hasselt (Overijssel) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trapleuning smetplank uit heel Nederland:

Trapleuning plaatsen

Ik wil graag een trapleuning + smetplank voor een dubbelkwart trap. Hij moet links omhoog. 1 wand beneden is van gipsblokken (+/-160 cm), 1 wand midden is van beton (+/- 220 cm), en 1 wand boven heeft een holle gipswand (+/-110 cm). I.v.m. verschillende wanden lijkt mij een smetplank handig. Die is nu niet aanwezig. Graag ontvang ik een offerte.

Trapleuning met smetplank monteren

Ik wil graag achter de leuningen van onze beide trappen smetplanken laten monteren ivm zwakke muren daardoor de leuning niet goed vast blijft zitten. Liefst de smetplank ook geleverd door de timmerman (schilderen in overleg) en monteren. Het betreft 2 trappen, met in totaal 4 stukken trapleuning van verschillende formaten.

Gebogen trapleuning maken en aanbrengen

Wij willen een gebogen trapleuning, 3 delig, op maat laten maken inclusief een zogenaamde smetplank. De leuning dient door de vakman opgemeten te worden.

Smetplank en trapleuningen monteren

Bij een gips muur wil ik graag een smetplank laten monteren met daarna de bevestiging van de trapleuning. Het gaat om 1 trapleuning met smetplank. De rest is gemonteerd. De trapleuning met houders zijn aanwezig. De trapleuning op de foto hangt nu los.

Smetplanken achter trapleuning

Ik wil graag smetplank laten maken op maat. Het gaat om drie trapleuning (van een trap). De leuningen zijn al aanwezig alleen de smetplanken nog niet. Er zit een glooiing in de trap leuning. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Vervangen van trapleuningen

Het gaat om het vervangen van een trapleuning. De bestaande leuning inclusief smetplank moet verwijderd en vervangen door een leuning in dezelfde stijl als de balustrade. Het gaat om 2 stukken, een leuning voor 12 treden en 1 voor 4 treden.

Smetplank monteren achter de trapleuningen

Ik wil graag achter de leuningen van onze beide trappen smetplanken laten monteren ivm zwakke muren daardoor de leuning niet goed vast blijft zitten. Liefst de smetplank ook geleverd door de timmerman, schilderen in overleg, en monteren. Het betreft 2 trappen, met in totaal 7 stukken trapleuning van verschillende formaten. Offerte/indicatie bij voorkeur via Email.

Trapleuning met smetplank monteren

Ik wil graag een trapleuning laten plaatsen met een hoek er in met een totale lengte van ongeveer 5 meter. De muur is gips, dus ik denk dat er een smetplank nodig is. Graag ontvang ik van u een prijsindicatie om dit te laten doen. -Engelssprekend-

Het gaat om het aanbrengen van een ...

Het gaat om het aanbrengen van een smetplank op een nieuw gestucte muur naast de trap en het bevestigen van een trapleuning op die smetplank. De trapleuning en steunen zijn klassiek met de bekende golfbeweging er in.