Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Haaksbergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Haaksbergen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Haaksbergen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Haaksbergen of directe omgeving.

52 klanten uit Haaksbergen bevelen een bij Casius in Haaksbergen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Haaksbergen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen kozijn inclusief HR++ beglazing, diverse raamkozijnen en een aantal volledige kozijnen vervangen, meerdere timmerklussen in een nieuwbouwwoning, vlizotrap vervangen voor een vaste dichte trap, voorpui woning kozijnen vervangen, trappen vervangen, 2 bedden maken, garagedeur vervangen door pui met ramen en deur, vervangen kozijnen en dubbelglas, houten trap plaatsen, nieuwe garage bouwen, trapopgang van VvE opknappen, meerdere trappen in casco woning realiseren, spiltrap vervangen in een massief eiken trap, slaapkamer opsplitsen door middel van gipswanden en een deur plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of garage- en carportbouw in Haaksbergen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Haaksbergen:

Stalen schuifdeuren verzorgen en plaatsen

Graag zouden we een offerte ontvangen voor het laten verzorgen en plaatsen van stalen 2 schuifdeuren + 2 stalen panelen ernaast waar de schuifdeur overheen gaat. De totale afmetingen zijn: 3,49 m breed 2,44 m hoog. momenteel zit er een houten schuifpui in, die vast zit in een soort gipswandjes. Deze kunnen wij zelf weghalen en brengen wij zelf naar de stort.

Vast raam vervangen door een te openen raam

Op onze zolderkamer hebben wij twee smalle ramen die niet open kunnen. Graag zou ik één hiervan willen laten vervangen voor een (klap)raam dat open kan. Afmetingen van raam: 53 cm breed en 115 cm hoog. Het betreft een hoekwoning welke goed bereikbaar is.

Inbouwkast laten maken

Ik zou graag willen weten hoeveel het kost om een inbouwkast te laten maken inclusief het materiaal. Het gaat om een nis van 164 cm breed en 70 cm diep. De kast wordt dus tussen 2 muren geplaatst. Aan de voorkant 2 schuifdeuren. En dan 1 of 2 legplanken bovenin over de hele breedte. Een scheidingswandje en dan aan de ene kant legplankjes en aan de andere kant een roede van ongeveer 1 meter lengte.

Dubbele taatsdeuren plaatsen

Ik wil 2x 2 dubbele deuren. In totaal 4 enkele dus in de hal van mijn nieuwe woning laten plaatsen. Afmetingen: 235 cm hoog en 160 cm breed. De vloer is gelegd en de wanden zijn gestuct. Het plafond is van hout, de vloer beneden is beton met tegels erop. Deuren met vakverdeling en zwart gepoedercoat. Kleine ruitjes voor een klassieke uitstraling.

Verhoogd bordes/terras bij chalet aanleggen

Wij willen bij ons chalet een verhoogd terras laten plaatsen aan de voorkant, dat deels doorloopt naar zijkant. Beoogde oppervlakte circa 9 meter bij 3 meter voorkant en 7 meter bij 1 meter zijkant (het eerste idee dus ongeveer 34 vierkante meter). Ook moet er een opstap van 3 treden geplaatst worden. Het materiaal dient van hardhout van uitstekende kwaliteit zijn.

Horren plaatsen en telescopische raambomen plaatsen

Graag laat ik 3 horren en een hordeur monteren. Voor de raamhorren moet er nog wel een telescopische raamboompje gemonteerd worden. Het gaat om naar buiten draaiende ramen en deur. Raamhorren de 500 serie van bruynzeel. Deurhor ben ik nog niet uit.

Canexel vervangen door Canexel of kunststof

Het Canexel (77 m2) van onze chalet moet vervangen worden, afmetingen 12 bij 5 meter. Wij willen graag vernemen wat de kosten (gesplitst materiaal, arbeid en overige kosten, zoals afvoer van oude Canexel) zijn: 1. Voor het vervangen van de Canexel (wit); 2. Inclusief schilderen; 3. Canexel vervangen door kunststof panelen. Wij willen wel garantie op het materiaal/geleverd werk (gaarne aangeven wat de garantie termijn is)

Opdekdeuren laten afhangen

2 opdekdeuren afhangen en sloten/deurbeslag monteren.

Timmerwerk buiten de woning

Er is een vensterbankje verrot boven aan de dakkapel en op balkon beginnen de opstaande wandplaten onderaan te rotten. Hiervan moet ongeveer 5 centimeter afgezaagd worden en een nieuwe plint ertegenaan gezet worden.

Zolderraampje plaatsen

We hebben nu aan de gevel een vast zolderrraam. Voorheen was dit een klapraamje. Wij willen dit weer herstellen naar de oorspronkelijke toestand of gewoon draaiend maken. De afmetingen van het klapraam incl. houten frame ongeveer 50 x 50 cm hier moet ook nog HR++ glas in.

Houten boeidelen vervangen

De houten boeidelen vervangen door kunststof delen. Het gaat om ons oude stadsboerderijtje, graag met behoud van de huidige uitstraling, kleur en zogenoemde knik. Het gaat om de voorzijde en om 2 kappen aan de achterzijde. Afmetingen nader te bepalen.

Nieuwe binnendeuren leveren en plaatsen

Er moeten 4 binnendeuren vervangen worden (201.5 x 88cm)in de woonkamer. De nieuwe deuren moeten paneeldeuren zijn; bijv 4-vaks (gelijkend op Cando Kent). De nieuwe deuren zijn nog niet aangeschaft en kunnen geleverd worden door de vakman (in overleg).

Buitendeuren vervaardigen en monteren

Vervaardigen twee buitendeuren inclusief HR-plus glas. In een bestaand kozijn. Rechterdeur moet de actieve deur zijn. Graag prijs voor alleen de deuren, zonder montage. Hoogte 200 cm, breedte per deur: 115 cm!.

SERRE OVERKAPPINGEN CARPORT GLAZEN ...

SERRE OVERKAPPINGEN CARPORT GLAZEN WINDSCHERM Investeren in licht, warmte en gezelligheid Innotop Twente maatwerk in kozijnen, serres,veranda's,overkappingen & windschermen. www.innotop-twente.nl Lichtstraten, carports, serre, luifels, windschermen en overkappingen zijn ook de produkten van Innotop-twente. De producten van InnoTop geven uw woning direct een meerwaarde. Het model is afhankelijk van uw wensen en uw woning. Een Inno-top serre, terrasoverkappingen, lichtstraat, carport, windscreen, luifel of overkapping wordt geconstrueerd volgens onze ervaring en ons vakmanschap (ISO-9001). Alles wordt in eigen beheer uitgevoerd, van ontwerp tot productie, montage en eventueel service. In onze showroom te Haaksbergen staan diverse serres, lichtstraten, carports, vouwwanden, schuifde

Vervangen van 2 bestaande garage ...

Vervangen van 2 bestaande garage loopdeuren door hardhouten deuren zonder glas. -Een deur is thans een deur met triplex. Deze te vervangen door hardhout gesloten type. 87X211 cm -De andere deur is van hardhout met glas. Deze te vervangen door hardhout zonder glas. 83x211 cm -Beide deuren zijn voorzien van een magneet grendel. deze herplaatsen. -Schilderen in glansverf Sikkens Engels rood graag apart aanbieden. Het hoeft niet perse binnen een 1 maand klaar te zijn, maar ik wil er mee aangeven dat er direct kan worden gestart.

Eigenlijk eenvoudig carport, ene kant ...

Eigenlijk eenvoudig carport, ene kant blijft open, andere kant met hout dicht. Met gebogen en licht doorlatend dak zie bv carwaxboxen . Zou in de winter moeten gebeuren.

In een bijkeuken, met deur en raam naar ...

In een bijkeuken, met deur en raam naar tuin moet een gebruiksvriednelijke werk- zitruimte ingericht worden. Computerapparatuur, boeken, tijdschrijften, ordners. Een bestaande schuifdeurenkast moet aangepast worden; de rails onder is krom. Nwe rails waarschijnlijk noodzakelijk. Bestaand werkblad en bestaande wandkast (keukenkast aan muur) verwijderen en daarvoor een leuk ontwerp als vervanging.

Ik wil graag een 'kast' of een ...

Ik wil graag een 'kast' of een 'vensterbankbank' voor de verwarming in de erker. Ik wil het speelgoed erin kunnen opbergen, erop kunnen zitten en dat de warmte toch vrij kan komen in de kamer.

garage van ong. 36 m2 met de garage ...

garage van ong. 36 m2 met de garage deuren naast elkaar aan de voorkant ,gelieve met een punt dak onder een zo groot mogelijke hoek .