Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor voorzetwand plaatsen voor tv ombouw:

Voorzetwand plaatsen voor tv ombouw

Voor de betonnen wand wil ik een voorzetwand plaatsen voor mijn tv, geluidsbar en elektrische open haard. De wand zal 2.10 meter breed en 2.70 meter hoog gaan worden. De diepte is 40 cm. De wand dient net als de betonnen wand geschilderd te worden zodat dat 1 wordt. Zie voorbeeld foto.
Onze klant uit Enschede (Overijssel) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voorzetwand plaatsen voor tv ombouw uit heel Nederland:

Voorzetwand plaatsen

Ik wil een of meerdere voorzetwanden tegen geluidsoverlast laten plaatsen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.

Voorzetwand plaatsen

We willen in onze woonkamer een geluidswerende voorzetwand laten plaatsen. Het betreft voornamelijk geluid door de lucht (harde muziek, schreeuwen, zingen en blaffende hond). Afmeting wand circa 8 x 2,8 meter. Graag advies en kosteninschatting.

Voorzetwand plaatsen

Ik wil een voorzetwand van 5.60 x 2.40 meter en maximaal 20 mm diep (ruimte) laten plaatsen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Voorzetwand plaatsen

Aanbrengen van een geluidsisolerende voorzetwand. Afmetingen 7,6 x 2,65 meter hoog.

Geluidsisolatie in de woonkamer aanbrengen

Ik wil de muur in de woning laten isoleren zodat wij als buren minder geluidsoverlast hebben. Dit zou ik dmv een geluidsisolerende voorzetwand willen doen. De muur is 8 meter breed en de wand kan max 7 mm dik zijn ivm het plaatsen van de keuken. Graag wil ik hiervan een prijs opgave en advies wat de beste optie is. Het zou daarnaast ook op proforma basis moeten ivm het bouwdepot.

Voorzetwand laten plaatsen voor een binnenmuur

We hebben een winkelpand, casco opgeleverd. Deze willen we voorzien van totaal 170 m2 voorzetwanden en binnen wanden. Alle wanden (de binnen- en de buitenwanden) op tekening moeten worden geplaatst. De wanden wil ik schilder klaar opgeleverd. Elektra hoeft niet aangelegd te worden.

Voorzetwand plaatsen

Ons huis komt uit begin 1969, en is een koophuis, echter hebben wij dunne muren, waardoor wij alle leefgeluiden van de buren horen en zij van ons. Wij willen graag bij 1 muur een voorzetwand laten plaatsen mits dit zin heeft om ervoor te zorgen dat we de buren niet meer horen. De muur is 2,5m breed en 2,4m hoog. Moet er ook isolatie geplaatst worden? Ja, tegen geluid van aanpalende kamers / gebouwen In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte ruimtes

Voorzetwand plaatsen

Er moet een muur geïsoleerd worden d.m.v. een voorzetwand plaatsen en stucen. De totale muur inclusief raam is: 3.00 m x 2.85 m. Het is een dubbelsteens muur, zonder spouw, vandaar de voorzetwand.

Plaatsen geluidswerende voorzetwanden

Hierbij willen wij een vrijblijvende offerte aanvragen voor het plaatsen van een aantal geluidswerende voorzetwanden. Deze wanden moeten mogelijk geplaatst worden in 2 ruimtes. 1.Slaapkamer /hobbykamer: 3,60 x 2,50 m 2.Slaapkamer (heeft al laminaatvloer) 3,70 x 2,49 m (Loopt wat ingewikkelder i.v.m. rookkanaal) De offerte graag uitsplitsen per ruimte en materiaal en arbeid. De voorzetwand zou als volgt opgebouwd moeten worden: - enige mm van de bestaande muur. - gebruikmakend van 45 mm metalstud profielen, allen met geluidsisolerende tape verbonden met muur. - elke 60 cm een staand profiel, met daartussen Steenwol isolatie materiaal. - Afwerking met 2 lagen gipsplaat 260 cm x 60 cm x 1,25 m, mogelijk tussen de gipsplaten (geluids) isolerende lijm/kit. - schroefgaten en naden afwerken met afdichtingsband en voegenvuller.

electra keuken en garage aanleggen / omleggen

Voor onze nieuwe keuken geplaatst wordt dienen er voorbereidingen getroffen te worden vwb de electra. De nieuwe apparaten komen op nagenoeg dezelfde plek, wel hebben we een aantal extra stopcontacten in de keuken nodig. Tevens dienen er in huis een aantal extra stopcontacten (waaronder 2 in de trapkast) te komen. De eventuele sleuven in de muren hiervoor frezen wij zelf. In de garage dienen 1 of 2 extra lichtpunten te komen en enkele stopcontacten. De kabels kunnen weggewerkt worden achter de nog te plaatsen voorzetwand. Boven dienen 1 of 2 stopcontacten iets verplaatst te worden (ongeveer 40 cm). Ook dient er een slimme deurbel geïnstalleerd te worden.

Partners

Partners van Casius