Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor taatsdeur tussen keuken en woonkamer plaatsen:

Taatsdeur tussen keuken en woonkamer plaatsen

Ik wil graag een taatsdeur tussen keuken en woonkamer. Mijn voorkeur gaat uit naar een metalen taatsdeur. De afmetingen zijn circa 2 meter breed en 2,5 meter hoog. Ook graag prijsopgave van de hout uitvoering. Aluminium met slank profiel (met glas)
Onze klant uit Enschede (Overijssel) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor taatsdeur tussen keuken en woonkamer plaatsen uit heel Nederland:

Taatsdeur in de woning monteren

Wij willen graag een taatsdeur van hal naar woonkamer en van keuken naar bijkeuken. Daarnaast nog een tussenwand van ca. 3,6 meter breed. Weet ik nog niet

Taatsdeuren leveren en plaatsen

Ik wil graag een taatsdeur tussen de keuken en de tussen hal. En van de tussen hal naar de woonkamer. Mijn voorkeur gaat uit naar een houten witte taatsdeur. De afmetingen zijn 201cm breed en 280cm hoog. Graag zou ik een prijsopgave willen ontvangen. Hout (met glas)

Stalen taatsdeur plaatsen

Ik zou graag een stalen taats deur van de hal naar de woonkamer/keuken willen van 1meter breed bij 260 hoog . En een douchewand van 1200x2600 hoog. Weet ik nog niet

Kozijnen taatsdeuren

Taatsdeur tussen kamer en keuken. Dubbele deur van 90 x 225.

Dubbele taatsdeur in het nieuwbouwhuis plaatsen

Ik wil vraag een dubbele taatsdeur in ons nieuwbouwhuis: tot aan het plafond 2,60 tussen de keuken en woonkamer Opening is +/- 2,86 m breed Vloer heeft vloerverwarming Graag jullie prijs voor zowel hout als aluminium en/of stalen optie!

Dubbele taatsdeur plaatsen

Wij willen graag een taatsdeur laten plaatsten tussen de woonkamer en de keuken. Het betreft een dubbele taatsdeur van ongeveer 3 breed in totaal. Hij zal van aluminium zijn met een slank profiel (met glas).

Aluminium taatsdeur met slank profiel plaatsen

Een taatsdeur tussen de hal en de keuken Aluminium met slank profiel (met glas)

Pendeldeur tussen hal en badkamer

Ik wil graag een taatsdeur tussen de hal en de kamer/keuken. De maat is ongeveer 100 cm bij 210 cm. Ik vind de deuren met ramen in portret stand het mooist. Zolang de deur zwart is maakt het niet uit uit wat voor materiaal het bestaat. Het liefst zo goedkoop mogelijk.

Taatsdeur van zwart metaal plaatsen

Ik wil graag een taatsdeur tussen woonkamer en keuken van zwart metaal met afmetingen 161x216cm. Graag ontvang ik prijsindicaties van verschillende mogelijkheden

Glazen pendeldeur met steellook kozijn

Ik wil tussen onze woonkamer en keuken graag een 'steellook' kozijn met een taatsdeur laten monteren. De opening is 246 cm hoog en 147 cm breed. Ik wil in de deur helder glas met een roedeverdeling. Ik hoor graag van u welke mogelijkheden u hiervoor heeft qua vormgeving en wat de kosten zijn.

Partners

Partners van Casius