Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Enschede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Enschede heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Enschede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Enschede of directe omgeving.

1174 klanten uit Enschede bevelen een bij Casius in Enschede aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Enschede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: stalen deur plaatsen, hout door kunststof vervangen op de voorgevel, zoldervliering bouwen, kunststof erker met houtlook plaatsen, achtergevel aanpassen en openslaande tuindeuren plaatsen, kozijnen, ramen en deuren vervangen, kozijnen vervangen, raam door openslaande deuren vervangen, tochtportaal maken in een restaurant, reservierung von 6 Fenstern und 2 Türen, taatsdeur tussen de hal en de woonkamer plaatsen, garagedeur door een pui met ramen vervangen, fundering leggen garage, boeidelen en overstek vervangen, ramen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Enschede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Enschede:

Bryunzeel plisse hordeur monteren

Wij zouden graag een plissé hordeur van het merk Bryunzeel laten monteren. Het gaat om een enkele deur waarvan de hor in het houten kozijn geplaatst moet worden. Het gaat om het type 96 x 203/206 cm, deze is inmiddels besteld en zou binnen nu en twee weken binnen moeten komen.

Reparatie stalen kozijn binnendeur

Bij levering van een wasmachine is een deukje in een metalen deurpost ontstaan (zie bijgevoegde foto). Deze wil ik graag weer in originele staat hersteld hebben. Dus zonder zichtbare verbuigingen, of zichtbare lak overgang naar de rest van het kozijn. Materialen laat ik graag door de timmerman aanleveren.

Tussenwand plaatsen

Wat is de vuistregel qua kosten om een scheidingswand te plaatsen. Het liefst de prijs per m2. Ik wil graag een kamer ( 7 x 7 m2) opsplitsen in twee kamers.

Trap in nieuwbouwwoning plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: voor mijn nieuw te bouwen woning wil ik van de begane grond naar de eerste verdieping een zwevende trap laten monteren. De te overspannen hoogte bedraagt circa 300 cm. Van de eerste naar de tweede verdieping hetzelfde, maar overspanning van circa 240 cm.

Trapgat in het beton maken en trap plaatsen

Ik wil een trapgat hebben in beton voor een trap die naar de zolder gaat. Ik ben benieuwd wat de kosten zijn. Het liefst heb ik een aannemer die beide klussen kan aanpakken (trapgat maken en trap plaatsen).

Trap met dubbele kwartslag realiseren

Zoek een vakman die een budgetvriendelijke basistrap voor binnen. De huidige trap is een metalen wenteltrap, deze moet ook verwijderd worden. Er zal wel om een koof heen gebouwd moeten worden. Hier zitten verwarmingsbuizen in. Verder geen bijzonderheden. Maten heb ik op dit moment niet voor de hand, het gaat wel om 2 kwart slagen. Graag heb ik iemand die langskomt om zelf de maten op te meten.

Aluminium taats schuifdeuren en een douchewand monteren

Ik wil graag twee taats-schuifdeuren, breedte 100 cm hoogte 200 cm in mijn inbouwkast. En een douchewand met een breedte 45 van cm en een hoogte van 210 cm. De taatsdeuren graag uitgevoerd in aluminium met slank profiel (met glas).

Garagedeur repareren

Het terugzetten van 2 ijzeren kantelgaragedeuren welke ontzet zijn door inbraak. De deuren weer netjes laten sluiten. Op dit moment sluiten ze niet meer goed en de relingen zijn verbogen. Vervangen van de sloten.

Dakramen plaatsen

Ik wil 3 dakramen laten plaatsen welke ik in mijn bezit heb. Het betreft vervangen van bestaande dakramen van dezelfde afmeting 2x GGU SK06 1x GGU CK02

Afgewaaid zolderraam plaatsen

Tijdens de storm is mijn koepelraam van plexiglas weggewaaid. Graag laat ik hier een nieuw dakraam van 40 bij 60 cm plaatsen.

Deurkozijn met deur plaatsen

In mijn woning (huurhuis) is er door de oude bewoner een muur geplaatst met een deuropening. Deze mocht blijven staan van de woningbouw. Echter heeft de oude bewoner de deur en het deurkozijn meegenomen. Nu zou ik graag willen weten hoeveel het kost om weer een deurkozijn te laten plaatsen.

Afdak boven voordeur maken

Een afdak van ongeveer 2 bij 2 boven de voordeur is kapot gewaaid tijdens de storm van afgelopen week. Het is een kunststof afdak. Het was een zelfbouwpakket. Het moet geheel vernieuwd worden. Zelf kan ik het niet. De factuur zal naar de verzekeraar gestuurd worden.

Houten raamkozijnen opknappen

Wij hebben op zolder 3 a 4 houten raamkozijnen (De ramen zijn niet erg groot. 1 dakkapel raam en 2 kiepramen) waar sommige houtrot hebben en anderen gewoon oud zijn en loslaten. Graag zouden wij dat deze kozijnen worden opgeknapt.

Tussenwand met een binnendeur plaatsen

Op de zolder moet een kamer worden gemaakt. Dit betekent dat er een wand met deur moet komen. Het mag een houten frame met gipsplaten en afwerking met stucwerk zijn. Momenteel zijn er halfhoge inbouwkasten gemaakt ter afscheiding. Hier ligt ook wat elektra in. Deze afscheiding moet verwijderd worden. In de nieuwe wand moet ook weer elektra gemaakt worden. Gaat om een muur van 5.2 meter lengte. Het dak is een normale kap, een puntdak. De nok zal iets van 2.5 tot 3 meter hoog zijn.

Dakraam vervangen

Ons dakraam moet waarschijnlijk vervangen worden. Hebben bij regen ietwat lekkage. Het gaat om een 4 pans dakraam.

Trappen renoveren met eiken overzettreden

Wij willen graag onze trappen in onze jaren 30 woning renoveren door overzettreden, stootborden en zijkanten van eiken te plaatsen. Vloerbedekking moet nog verwijderd worden van de treden.

Opdekdeuren plaatsen

Ik heb 8 nieuwe opdekdeuren in huis staan en wil deze graag geplaatst hebben, het liefst nog voor de kerstdagen. Alle materiaal is aanwezig, de slotgaten zitten er al in, alleen de gaten voor de deurkrukken en sloten moeten nog geboord worden. Waar het slot in moet is er dus wel.

Taatsdeur tussen keuken en woonkamer plaatsen

Ik wil graag een taatsdeur tussen keuken en woonkamer. Mijn voorkeur gaat uit naar een metalen taatsdeur. De afmetingen zijn circa 2 meter breed en 2,5 meter hoog. Ook graag prijsopgave van de hout uitvoering. Aluminium met slank profiel (met glas)

Opdek deuren afhangen

Ik wil graag 7 opdekdeuren laten plaatsen en 1 glazen deur. Inclusief hang- en sluitwerk, indien nodig. Graag komen opmeten en bespreken wat wel en niet mogelijk is. Ook in overleg deuren bestellen bij jullie schuren en schilderen doe ik zelf.

Stompe deuren afhangen

Ik wil 6 stompe deuren laten monteren. Geen voorwerk nodig. Wat gaat dat kosten?

Houten dakterras laten maken

We willen het dakterras graag laten bekleden met Douglas hout. Het is ongeveer 50 vierkante meter groot. Alternatief duurzaam hout is ook mogelijk in overleg. Het dakterras ligt op 12 meter hoogte, dus voor de materialen is een hoogwerker nodig. Keramische tegels mogen overigens ook.

Schoenenmeubel monteren

Een kameraad van mij is onlangs verhuisd en ik wil hem als verjaardagscadeau een opbergmeubel voor schoenen geven. Het gaat om de "maak je eigen schoenendoos XXl " van Praxis. Ik wil die bestellen en dan op zijn adres door een vakman laten monteren. Ik hoor graag van u wat deze montage kost.

Frame van venster herstellen

De bovenste houten plank van de venster frame (slaapkamer, 1st verdieping) hangt los van de muur, en er ontbreekt isolatie. Er komt namelijk koude lucht van buiten komen naar binnen van die 'gaat'. Ik wil graag die houten plank laten herstellen of vervangen.

Interieurdeur met decoratief glas en kattenluik leveren en plaatsen

Ik wil graag een keus van interieurdeur met decoratief glas krijgen. Het glas moet in de bovenste half van de deur plaats nemen, en de deur moet geëquipeerd zijn met een kattenluik. Offerte moet inclusief zijn van levering een plaatsing. Het kattenluik moet in het hout.

Dakraam plaatsen

Velux dakraam van 114 x 118 cm plaatsen. Het raam moet boven het trapgat worden geplaatst. De vakman kan er heel makkelijk bij, maar moet wel op de trap staan. Er zit nog geen gat in het dak.