Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Enschede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Enschede heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Enschede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Enschede of directe omgeving.

1158 klanten uit Enschede bevelen een bij Casius in Enschede aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Enschede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage als bijgebouw bouwen, vaste steiger plaatsen rondom het huis, garage of berging in de tuin bouwen, garagebouw: garage laten bouwen, huidige garage vergroten, aluminium stacaravan met kunststof laten bekleden, deuren vervangen door pendeldeuren, yogaruimte maken in de tuin, deur en deurkozijn laten plaatsen, bestaande garage vervangen, stalen schuifdeuren laten plaatsen, kunststof klapdeuren laten plaatsen, aluminium taatsdeuren plaatsen, oude schuur vernieuwen, pendeldeur met panelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in Enschede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Enschede:

Dakraam vervangen

Ons dakraam moet waarschijnlijk vervangen worden. Hebben bij regen ietwat lekkage. Het gaat om een 4 pans dakraam.

Dakraam vervangen

Ons huidige dakraam lekt. Is waarschijnlijk aan vervanging toe na 13 jaar. Is een 4 pans dakraam.

Trappen renoveren met eiken overzettreden

Wij willen graag onze trappen in onze jaren 30 woning renoveren door overzettreden, stootborden en zijkanten van eiken te plaatsen. Vloerbedekking moet nog verwijderd worden van de treden.

Opdekdeuren plaatsen

Ik heb 8 nieuwe opdekdeuren in huis staan en wil deze graag geplaatst hebben, het liefst nog voor de kerstdagen. Alle materiaal is aanwezig, de slotgaten zitten er al in, alleen de gaten voor de deurkrukken en sloten moeten nog geboord worden. Waar het slot in moet is er dus wel.

Taatsdeur tussen keuken en woonkamer plaatsen

Ik wil graag een taatsdeur tussen keuken en woonkamer. Mijn voorkeur gaat uit naar een metalen taatsdeur. De afmetingen zijn circa 2 meter breed en 2,5 meter hoog. Ook graag prijsopgave van de hout uitvoering. Aluminium met slank profiel (met glas)

Opdek deuren afhangen

Ik wil graag 7 opdekdeuren laten plaatsen en 1 glazen deur. Inclusief hang- en sluitwerk, indien nodig. Graag komen opmeten en bespreken wat wel en niet mogelijk is. Ook in overleg deuren bestellen bij jullie schuren en schilderen doe ik zelf.

Stompe deuren afhangen

Ik wil 6 stompe deuren laten monteren. Geen voorwerk nodig. Wat gaat dat kosten?

Houten dakterras laten maken

We willen het dakterras graag laten bekleden met Douglas hout. Het is ongeveer 50 vierkante meter groot. Alternatief duurzaam hout is ook mogelijk in overleg. Het dakterras ligt op 12 meter hoogte, dus voor de materialen is een hoogwerker nodig. Keramische tegels mogen overigens ook.

Schoenenmeubel monteren

Een kameraad van mij is onlangs verhuisd en ik wil hem als verjaardagscadeau een opbergmeubel voor schoenen geven. Het gaat om de "maak je eigen schoenendoos XXl " van Praxis. Ik wil die bestellen en dan op zijn adres door een vakman laten monteren. Ik hoor graag van u wat deze montage kost.

Frame van venster herstellen

De bovenste houten plank van de venster frame (slaapkamer, 1st verdieping) hangt los van de muur, en er ontbreekt isolatie. Er komt namelijk koude lucht van buiten komen naar binnen van die 'gaat'. Ik wil graag die houten plank laten herstellen of vervangen.

Interieurdeur met decoratief glas en kattenluik leveren en plaatsen

Ik wil graag een keus van interieurdeur met decoratief glas krijgen. Het glas moet in de bovenste half van de deur plaats nemen, en de deur moet geëquipeerd zijn met een kattenluik. Offerte moet inclusief zijn van levering een plaatsing. Het kattenluik moet in het hout.

Woonkamer en keuken beplanken

Graag wil ik de vloer beplanken met osb platen van 18mm betreft de woonkamer + hal en keuken in totaal 46 m2 doordat de keuken iets lager ligt dan de woonkamer zal hier dikkere platen op moeten. En de kamerdeur zal 1 cm ingekort dienen te worden. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Dakraam plaatsen

Velux dakraam van 114 x 118 cm plaatsen. Het raam moet boven het trapgat worden geplaatst. De vakman kan er heel makkelijk bij, maar moet wel op de trap staan. Er zit nog geen gat in het dak.

Schuur bouwen

Ik wil graag op mijn werkplek in de tuin een schuur laten bouwen, vochtbestendig, hout of steen is beide mogelijk. De schuur wordt gebruikt voor het opslag van spullen. De ruimte zal ongeveer 2.50 meter lang moeten worden en 3.50 meter breed. Er hoeft geen raamkozijn geplaatst te worden.

Kozijn met taatsdeur en zijpanelen plaatsen

Pui in hal naar woonkamer 230 cm hoog / 240 cm breed met 2 zijpanelen glas en 1 deur aluminium met slank profiel (met glas).

Zwevend tv meubel maken

Zwevend tv meubel B 120 H 25-30 D 35 Met lade of klep, maakt niet zoveel uit. Eenvoudig en strak zonder toeters of bellen. Kleur RAL 9016 mat/Zijdeglans

Overdekte kattenren in tuin maken

Ik wil graag een overdekte kattenren laten plaatsen tegen mijn achterkant van mijn huis. Deze kant van het huis grenst aan mijn tuin, dus de muur heeft een tuindeur en slaapkamerraam. De lengte is 460 cm de hoogte is 241 cm en de diepte is 278 cm. Er moet een deur in zodat ik naar de rest van de tuin kan. Aan de kant van het slaapkamerraam grenst de schutting.

Vaste trap naar zolder laten plaatsen

We willen graag een vaste trap naar zolder laten plaatsen. Waarschijnlijk kan dit door het bestaande trapgat groter te maken. De vloer van de zolder is van hout. Een open of dichte trap hangt af van de opties/prijzen. Vermoedelijk moet er een dubbele draai in. Het trapgat zouden we graag netjes afgewerkt hebben, maar het lakken van de trap doen we zelf.

Zwevend TV-meubel maken

Wij willen graag een offerte voor een zwevend tv meubel wit zijdeglans. Lengte ongeveer 350cm hoogte 65 en hoeveel kost het om bijvoorbeeld het zo te krijgen als de afbeelding. Dus kast en een sfeerhaard.

Houten tuinhuis plaatsen

We willen een houten tuinhuis plaatsen waarin een kantoor komt. De afmeting is 3 x 3 m

Geluiddichte wand aanbrengen

Een magazijntje moet geïsoleerd worden met 2 zwevende wanden. En 2 andere wanden moeten warmte geïsoleerd worden. De lengte van de wanden is 3 meter, de breedte is ook 3 meter en de hoogte is ongeveer 2.30 meter. Er zit op dit moment een betonvloer in, en op die betonvloer wil ik een laaghoek hebben en daarop een vinyllaag.

Groter dakraam op zolder plaatsen

Een groter en beter dakraam plaatsen op zolder, in overleg bespreken wie voor de benodigde materialen zorgt. Het huidige raam is 50 x 30 cm en wil ik graag een raam van 50 x 70 cm erin hebben. Graag vrijblijvende offertes en de situatie komen bekijken/bespreken.

Glas in loodruiten vervangen in een binnendeur

Wij hebben een Lundia binnendeur met daarin twee langwerpige glas-in-lood ruiten. Tijdens een stoeipartijtje van mijn 2 zoons is er 1 van de ruiten kapot gegaan. Omdat hetzelfde glaspatroon niet meer verkrijgbaar is, moeten nu beide ruiten worden vervangen. Ik laat de klus hier graag even opmeten en ontvang daarna uw offerte. Ik heb deze ook nodig voor mijn verzekeringsclaim.

Trap aanbrengen

Vaste trap aanbrengen

Vaste trap aanbrengen

Vaste trap laten bouwen van de tweede verdieping naar zolder. Er zit nu nog een vlizotrap, deze moet verwijderd worden. Vlizotrap zit nu midden op de overloop. Graag in overleg met de vakman wat de beste optie is om een vaste trap te bouwen. Ik heb een betonnen verdiepingsvloer.