Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor carport maken:

Carport maken

Over onze oprit willen we een carport. Aan de ene kant vast aan het huis en aan de andere kant op palen. Circa 6 x 2,5 meter. In hout of aluminium met een glazen of kunststof dak.
Onze klant uit Diepenveen (Overijssel) wenst(e) offertes van timmermannen voor garage- en carportbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor carport maken uit heel Nederland:

Kattenren maken in de tuin

Ik bezit een tuin van rondom de 20 m2, aan de ene kant hebben wij een 5 meter lange schutting, normale hoogte. Haaks daarop een haag van ongeveer 5 meter van varens. Ruim 2,5 meter hoog. Haaks daarvan een open carport. Het is de bedoeling dat de katten er niet meer uit kunnen. Dus compleet afsluiten dat is de bedoeling. Varens verwijderen is de bedoeling,ook daar een schutting plaatsen. Kortom schuifpui open en katten naar buiten in een overkapte gesloten tuin. Aan de bovenkant een overkapping van gaas plaatsen op de bovenkanten van de schutting.

Voortuin bestraten

In verband met uitbouw carport naar dichte berging, willen we het looppad in onze voortuin wat breder maken. Een gedeelte van de groenstrook langs het pad komt bij het looppad. Idee is de huidige stenen/klinkers hergebruiken en hier enkele grote langwerpige tegels in te leggen met daaromheen de huidige stenen/klinkers. In de bijlage een schets van de huidige en mogelijke nieuwe situatie. Meedenken/advisering van vakman wordt op prijs gesteld.

Duo carport vervangen

Samen met onze buren hebben wij een carport voor in totaal twee personenauto´s. De carport is aan vervanging toe. Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat dit voor ons zou willen regelen. De nieuwe carport zou identiek moeten worden aan de huidige carport. Wellicht is het handiger om ter plaatse te komen kijken en op basis daarvan een offerte te maken?

Bouwtekening voor schuur/garage/carport maken

Garage/Gastenverblijf van circa 100 m², schuur-en-of-garage Deze link is een voorbeeld zoals ik hem wil hebben maar dan zonder afdak

Carport afmaken

Wij hebben pas geleden een tuinhuis/carport laten maken, maar het dak staat schuin. Wij willen dat er iemand langskomt die ernaar zou kunnen kijken. Waarschijnlijk is het dak te zwaar waardoor het verstevigd moet worden aan de onderzijde. Er moet ook een tussenwand met een deur geplaatst worden. Het tuinhuis is 3 bij 5 meter.

Carport maken

Ik wil een carport laten maken van 4 bij 8 meter met boeidelen van 2 bij 4 en 1 bij 8 meter. Het moeten golfplaten worden van helder kunststof PVC.

Cementvloer in afgesloten carport leggen

De carport is afgesloten om een garage/werkruimte te maken. Er liggen nu grindtegels en straatklinkers. Er moet een nette cementvloer in komen. Afmetingen 6.40 x 3 meter.

Carport ombouwen tot garage

Ik wil graag de carport dicht laten maken tot garage. De carport zit onder het huis (begane grond). Aan de voorkant moet de carport 120 cm worden uitgebouwd (staalconstructie) en daar moet een garagedeur (rol, kleur wit) geplaatst worden. De beide kanten van deze uitbouw moeten dan d.m.v. kunststof betimmering (witte kunststof planken houtlook) van 120 cm breed bij 260 cm hoogte, worden dichtgemaakt/afgesloten. Daartussen een garage(rol)deur van ongeveer 270/280 cm breed. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten. Diepte carport nu is 380 cm. Diepte na uitbouw van 120 cm, plus 380 cm = 500 cm Breedte carport 285 cm. Hoogte carport 260 cm. Roldeur garage zonder deur, maar wel elektrisch en graag met weinig geluid (geruisloos). Kleur wit en materiaal wat geen herrie geeft als je er een voetbal tegenaan schopt.

Fundering met heipalen voor schuur en carport realiseren

Ik wil graag een fundering realiseren voor de in de toekomst te maken schuur en carport. Het oppervlakte is 8.50 x 8 meter. Er zou 6 extra heipalen komen plus 3 bestaande van de woning. De heipalen van de woning zijn 9 meter lang. Ik ontvang graag een kostenindicatie voor het realiseren van de betonvloer.

Carport maken

Carport met polycarbonaat dak 3 x 5 m. Offerte inclusief alles (bouwen en plaatsen).

Partners

Partners van Casius