Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Borne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Borne heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Borne u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Borne of directe omgeving.

157 klanten uit Borne bevelen een bij Casius in Borne aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Borne bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen kozijn inclusief HR++ beglazing, diverse raamkozijnen en een aantal volledige kozijnen vervangen, meerdere timmerklussen in een nieuwbouwwoning, voorpui woning kozijnen vervangen, trappen vervangen, 2 bedden maken, garagedeur vervangen door pui met ramen en deur, vervangen kozijnen en dubbelglas, houten trap plaatsen, nieuwe garage bouwen, trapopgang van VvE opknappen, meerdere trappen in casco woning realiseren, spiltrap vervangen in een massief eiken trap, slaapkamer opsplitsen door middel van gipswanden en een deur plaatsen, twee wenteltrappen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Borne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Borne:

Beplating schuur vervangen

Ik wil graag de beplating op mijn schuur vervangen. Dit is ongeveer 2,5m². Ik wil dit graag door kunststof vervangen trespa op andere beplating of panelen.

Trapopgang en overloop opknappen

Wil schrootwerk in trapopgang laten vervangen en eveneens plafond overloop. Vervanging door wanddelen (hout/MDF of kunststof - moet nog keuze maken, graag suggesties). Voorwaarde is dat bestaande schrootwerk blijft zitten. Afmetingen: plafond: 97x 292 cm; 1. 53 x 198 cm (verloop met luik vlizotrap); Wand: 244 x 253 cm. , eventueel af te werken met sierlijstjes. Lichtpunt (spotje) moet in nieuwe bekleding worden geïntegreerd. Zie ook foto's.

Inbouwkast maken in de berging

Ik wil graag een inbouwkast in de berging. De kast zal ongeveer 3 meter breed zijn en 3 meter hoog (van de vloer tot aan het plafond). Graag 2 of 3 witte houten schuifdeuren op een rails. In de kast graag een aantal planken, voor opbergruimte. Het materiaal zou ik graag door de timmermannen willen regelen. Graag hoor ik van u als u eind juli/begin augustus beschikbaar bent voor deze klus.

Zolderdakraam vervangen

Ik heb een oud zolderdakraam uit 1965 (ijzeren) dat vervangen moet worden ongeveer 4 pans groot en ik denk dat de betimmering aan de binnenkant ook vervangen moet worden. Ik heb eerder vandaag geprobeerd een offerte aan te vragen maar het lijkt dat het niet verzonden wordt en anders 3 x inmiddels. De binnenmaat is 57 bij 45 cm ongeveer.

Dakraam leveren en plaatsen

We willen graag weten wat het totaal is wat betreft de kosten voor het plaatsen van een Velux Ggl sk 06 dakraam. Dus het leveren van het raam en het plaatsen van het raam. En of het zo snel mogelijk geplaatst kan worden.

Gipsplaten badkamerplafond met inbouw spotjes maken

We willen een gipsplatenplafond in de badkamer met 5 ingebouwde spotjes. Het plafond bestaat nu uit ruwe betonnen kanaalplaten. Er zitten 2 lichtpunten (op zelfde schakelaar) en een ventlatorkap in dit plafond. De afmetingen zijn maximaal 250 cm x 350 cm en een (douche) nis van 95cm x 155cm in het verlengde van de 350cm. Graag ontvangen wij een offerte voor een strak plafond inclusief de inbouw van 5 spots, zonder plint/rand afwerking.

Taatsdeuren laten plaatsen

Wij willen graag twee taatsdeuren tussen hal en keuken, beide openingen zijn ongeveer 1.70 meter breed x 2.40 meter hoog. Deze moeten nog gestuukt worden. Wij hebben geen vloerverwarming. Ik ontvang graag offerte voor taats deuren van hout (met glas).

Monteren van de achterdeur

Ik wil een nieuwe achterdeur met 3-punts veiligheidssluiting laten afhangen/monteren, ter vervanging van de huidige deur in een bestaand (houten) deurkozijn. Nieuwe deur met montagemateriaal al aanwezig. Deur goed bereikbaar op de begane grond. Hulp voor afhangen aanwezig. Dubbel glas in de deur nog niet gemonteerd. Liefst all-in offerte voor de klus.

Nieuwe trap met bordes plaatsen

Ik wil graag een nieuwe trap met bordes laten plaatsen. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: nieuwbouw, 18 rechte treden, 1 meter breed, 1 bordes.

Dakraam laten plaatsen

Ik wil graag een dakraam laten plaatsen in het dak van onze zolder. Dit is een schuin dak. Het raam wat we in gedachten hebben is 114 cm x 118 cm. Mocht dit niet mogelijk te monteren zijn door jullie, dan gaan we voor een kleiner dakraam. We willen de klus z.s.m. laten klaren. Alvorens een akkoord te geven willen we een offerte. Ik zie op de site dat het 235 euro kost voor het plaatsen van een raam. Is dat ook de prijs voor een raam van 114 x 118 cm of 1 X 1 meter?

Geluidsdempende isolatiewand plaatsen

Ik wil een wand isoleren/geluiddempend maken. Heb een klusvideo gezien van Gamma. De wand is 3. 5 meter hoog en 5 meter breed. Kunt U mij een offerte maken van alle materialen wat ik daar voor nodig heb inclusief gipsplaten en schroeven. De werkzaamheden ga ik zelf uitvoeren.

Openslaande deuren en dubbele binnendeuren plaatsen

Ik zoek voor een boerderij 4 openslaande dubbelde deuren naar het terras en 2 dubbelde binnendeuren in staal(look).

Stalen schuifpui aan achterzijde woning

Ik wil graag een stalen schuifpui in de achtergevel. Het gaat om een gevel met een afmeting van 6075 mm breed en circa 2500 mm hoog. In een nieuwbouw huis. Of we willen een stalen serre van een meter diep, met daarin de stalen schuifpui, met een glazen dak zodat we de lichtinval bij het huis vergroten.

Zachtboard plafonds vervangen door gipsplaten

Ik wil evt. Bij een woonkamer, 1 kleine slaapkamer en 2 grote slaapkamers het zachtboardplafond laten verwijderen en voorzien van gipsplaten en/of ander geschikt materiaal. Tevens wil ik dan het geheel isoleren.

Dubbele taatsdeuren laten plaatsen

Ik wil graag een dubbele taatsdeur (aluminium) tussen de keuken en de woonkamer. Afmeting is ongeveer breed 150 cm (het zijn twee deuren van 73 cm) en de plafondhoogte is ongeveer 260 cm. Wellicht nog een dubbele taatsdeur die identiek is. Graag prijs hiervoor.

Trespa bevestigen aan dakgoot en boeiboorden

Graag willen wij de dakgoot, onderkant dakgoot en windveren laten bekleden met trespa. Het betreft een 2 onder 1 kap woning en de buren doen in eerste instantie niet mee. Afmetingen ga ik voor u uitzoeken, dit kan ik aan u doorgeven bij het telefonisch contact.

Houten carport laten plaatsen

Ik heb een aanbouw carport besteld, deze dient alleen op maat gemaakt en geplaatst te worden. Afmetingen van carport is 300 x 500 dit moet ongeveer 270 x 500 worden. Aan een kant tegen een stenen muur bevestigen, aan de andere kant staat een schutting dus daar kunnen de palen voor komen te staan. De uitvoering dient eind juni plaats te vinden. Alleen offerte per mail aub.

Aluminium schuifpui laten repareren

Graag ontvangen we een offerte voor reparatie van een aluminium schuifpui (buitendeur). De wieltjes zijn defect en doorgeroest. De deur wil niet of nauwelijks open/dicht, hij valt dan uit de railing. De deur is van 1984. Wie kan ons helpen?

Vaste trap naar zolder laten plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder hebben. Er zit nu in het midden van de overloop een vlizotrap. De trap moet in een van de slaapkamers komen. Een trap met een kwart slag. Het gat van de vaste trap kan aansluiten op het gat van de vlizotrap. Een deel van het gat van de vlizotrap moet gedicht worden. De verdiepingsvloer is van beton.

Stompe deur afhangen

Ik wil graag 1 stompe binnendeur laten afhangen. Kunt u mij de kosten hiervoor aangeven?

Verlaagd plafond in een nieuwbouwwoning maken

Het verlagen van het plafond met maximaal 5 cm voor het inbouwen van spotjes en voor het leggen van elektra leidingen. De Led spotjes die wij op het oog hebben zijn maximaal 29 mm diep. De begane grond is ongeveer 50 m2 en de eerste etage ook. De begane grond is de woonkamer en keuken. Op de eerste etage gaat het om 3 slaapkamers en een overloop. Er zijn plattegronden beschikbaar.

Kunstof dakraam laten plaatsen

Ik wil een kunststof dakraam met de afmeting 114 x 118 cm laten plaatsen. De binnenzijde dient wit te zijn en de buitenzijde antraciet. Wanneer u verschillende merken heeft, zou ik graag het verschil in prijs weten. Momenteel zit er een kleiner dakraam in, dit moet vervangen worden door een nieuwe. Graag ontvang ik een all-in prijs inclusief het aftimmeren aan de binnenzijde en een verduisterend rolgordijn.

Deuren afhangen

Ik wil graag 3 deuren laten ophangen. Het gaat om binnendeuren. Monteren nieuwe scharnieren in het kozijn + slot in de deuren. Ik heb alle materialen al in huis.

Rotte plekken in houtwerk repareren

Van een raam is het houtwerk stuk en moet grondig gerepareerd worden. Dit is ongeveer 70 x 90 cm. En verder heb ik enkele rotte stukken in het houtwerk van gevelplaten en een aantal stijlen. Het moet even goed nagelopen worden. Misschien een boeideel schuren voor schilderwerk. Het is geen hardhout wat er gebruikt is. Even zien welke houtsoort het is en hoe het best te repareren. Graag maak ik een afspraak met u.

Houten carport laten plaatsen

Op de plek waar nu een garage staat moet een carport komen. De oude garage verwijder ik zelf en ik wil een houten carport laten plaatsen.