Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor koof maken in de keuken voor afwerking afzuigkap en doortrekken door de keuken:

Koof maken in de keuken voor afwerking afzuigkap en doortrekken door de keuken

Graag willen we prijs en levertijd van een koof ( inclusief spotjes ) met hoogte van 25 cm en diepte (breedte) van 30 cm, vanwege ombouw rvs pijp van 25 cm diep van de afzuigkap in de keuken. Wij willen de koof doortrekken over de gehele muur en boven het raam. Lengte ene zijde boven kast 298 cm en andere zijde boven raam 51 cm + 231,5 cm + 29 cm = 311,5 cm. Materiaal front is X-LK MDF, kleur 140K wit glanzend hoogglanslak. Graag ontvangen wij een offerte.
Onze klant uit Almelo (Overijssel) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor koof maken in de keuken voor afwerking afzuigkap en doortrekken door de keuken uit heel Nederland:

Koof in de keuken laten maken

We willen graag een koof laten maken voor in de keuken, waar we spotjes in kunnen plaatsen. Breedte zal ong. tussen 2.4m a 3m komen te liggen. Hoe diep is onbekend, maar het gaat alleen maar om het aanbrengen van spotjes, dus ook niet al te diep. Gaat om een nieuwbouw huis dus zal niks te hoeven worden verwijderd.

Koof in keuken maken

Ik wil graag een koof laten maken vanaf de afzuigkap naar buiten. De lengte vanaf de afzuigkap naar buiten is hooguit 2 meter. Ook zal er een gat naar buiten moeten worden gemaakt. En eventueel zou ik er graag spotjes in willen. Alles netjes afgewerkt.

Slaapkamer opknappen

Graag laat ik mijn slaapkamer van ca. 365 cm x 420 cm x 240 cm (lxbxh) (zie tekening) opknappen. Werkzaamheden: - 3 wanden en plafond verven. De muren zijn vrij licht van kleur. - Deur, deurkozijn en plintjes langs muren verven. Radiator verven. Het moet eerst geschuurd worden. - Koof om verwarmingsbuizen maken. Ik denk dat het 15 cm ongeveer moet worden, 10 cm van de muur af. Dit mag van gipsplaat of van hout. - Kliklaminaat leggen (incl. ondervloer en plakplintjes). Er ligt nu een tapijt met ondervloer (soort rubber mat), ik weet niet of dit geschikt is voor de laminaat vloer. De kamer wordt leeg opgeleverd. Verf, laminaat en eventueel het materiaal voor de koof kan ik zelf regelen.

Keuken gereed maken voor plaatsing

Het volgende moet nog gebeuren voordat de nieuwe keuken kan worden geplaatst: - Er dient een koof te worden gemaakt om de afzuiging naar buiten te verzorgen. Het liefst willen we hier ook een aantal spotjes aan toevoegen om licht in de keuken te creëren - Wij hebben een inductieplaat, dus er dient een elektrische verbinding te worden gemaakt vanuit de meterkast naar de inductieplaat en in de meterkast een groep bijgeplaatst te worden - Het gas dient te worden afgedopt - Indien nodig dienen een aantal leidingen te worden verlegd naar de juiste aansluitpunten (we weten nog niet hoe de huidige leidingen precies lopen) - Aansluitpunten gereed maken voor het aansluiten van de elektrische apparatuur - 1 of 2 stopcontacten toevoegen boven het werkblad voor losse elektrische apparatuur (zoals een koffiezetapparaat)

Koof boven keukeneiland maken

Ik wil een koof boven de keukeneiland van 3050 (l) x 1100 (b) x 350 (h) mm laten maken. Koof springt bovenaan in t.b.v. indirecte verlichting (zie voorbeeld plaatje). Er wordt een plafondunit met regeneratie geplaatst (1200 x 500). Koof moet daarna gestuukt kunnen worden.

Badkamer en toiletruimte verbouwen en koof maken met verlichting

Ik wil een badkamer renovatie laten uitvoeren. De wanden zijn inmiddels al gestript. Ik heb nieuwe tegels leggen. Het betreft ongeveer 30 m2. Er moeten ook badkamermeubelen gemonteerd worden, zoals toilet. En elektra werkzaamheden. In de keuken moet er een grote koof worden gemaakt met verlichting. De toiletruimte is optioneel om uit te voeren. Hiervoor heb ik ook tegels liggen en een hangtoilet inclusief reservoir..

Koof maken van gipsplaat voor afzuiging

Voor de buis van de afzuiging in de keuken moet een koof worden gemaakt van gipsplaat. De koof moet circa 3 meter worden. Het moet worden gestuct en geverfd. Verf heb ik zelf.

Uitsparing realiseren in een koof

Ik wil graag een uitsparing laten maken van 60 x 50 cm in een koof van gipsplaat om bij de verdeler van de cv op de eerste en tweede verdieping te komen. Tevens een uitsparing van hetzelfde formaat in een koof om bij de rookgasafvoer van de cv te komen. Deze uitsparingen moeten dan ook weer worden afgesloten met een plaat door middel van schroeven.

Keuken installatie klaar maken

We hebben een huis gekocht. De oude keuken halen we er zelf uit en de nieuwe wordt door het keukenbedrijf geïnstalleerd. De keuken moet alleen nog installatie klaar worden gemaakt. Waterleiding zit nagenoeg op de goede plek. Gasaansluiting zit er nu, die kan weg. Er moet een aansluiting komen voor een inductiekookplaat, we weten niet of er een loze buis van de keuken naar de meterkast zit. Misschien nog wat (ver) plaatsen van stopcontacten. Er moet een perilex stopcontact komen. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat is ongeveer 10 tot 15 meter en er is geen kruipruimte onder de vloer aanwezig. Er moet een koof voor de afzuigkap worden gemaakt. Installatietekening van keuken is aanwezig.

Keuken leiding en elektra klaarmaken voor nieuwe keuken

Ik zoek iemand voor het voorbereiden van het plaatsen van een keuken. Mogelijk verplaatsen waterleiding en aanleggen elektra. Daarnaast graag hulp bij het maken van een koof voor de afzuigkap. De bouwtekeningen zijn al in ons bezit zodat de vakman weet wat moet worden verlegd.

Partners

Partners van Casius