Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor koof maken in de keuken voor afwerking afzuigkap en doortrekken door de keuken:

Koof maken in de keuken voor afwerking afzuigkap en doortrekken door de keuken

Graag willen we prijs en levertijd van een koof ( inclusief spotjes ) met hoogte van 25 cm en diepte (breedte) van 30 cm, vanwege ombouw rvs pijp van 25 cm diep van de afzuigkap in de keuken. Wij willen de koof doortrekken over de gehele muur en boven het raam. Lengte ene zijde boven kast 298 cm en andere zijde boven raam 51 cm + 231,5 cm + 29 cm = 311,5 cm. Materiaal front is X-LK MDF, kleur 140K wit glanzend hoogglanslak. Graag ontvangen wij een offerte.
Onze klant uit Almelo (Overijssel) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor koof maken in de keuken voor afwerking afzuigkap en doortrekken door de keuken uit heel Nederland:

koof van hout zagen

Ik wil 2 platen van MDF de maten 245 lang een breed 73 cm en een 40 cm 16 mm dik met de lange kant in verstek om hier een koof van te maken.

Trap aanpassen + overig timmerwerk Haarlem

Bestaande trap moet worden aangepast (circa drie/vier treden), betreft een gedraaid, zwevend bovendeel wat een recht plateau moet worden met tree naar links en rechts. Daarnaast nog wat overig timmerwerk zoals koof afzuigkap, deuren op maat maken en badkamermeubel. Foto bijgevoegd, ik krijg over 2 weken de sleutel.

Schade na lekkage herstellen door saus-stuc en schilderwerk, en vensterbank vervangen

Ik wil graag mijn schade laten maken. Het gaat om: 7 m2 plafond sauzen 4 m2 wand sauzen 2 kastdeurtjes vervangen en schilderen 1 vensterbank vervangen 2m2 stucwerk schuurwerk koof

Koof plafond met spotjes en led-strip realiseren

Zie foto. Was al begonnen met maken koof, maar ik ben geen timmerman en het plafond loop niet helemaal lekker. We willen in ieder geval een koof om de gordijnrails mooi weg te werken van 25 cm breed en 15 cm hoog. Er moeten dubbele spots in komen en led strips. Het gaat om een lengte van 860 cm recht. Het moet ook klaargemaakt worden voor de stucadoor. Er hoeven geen spots en ledsstrips in. Dit zou de elektricien doen, maar als je dit ook kan dan mag je natuurlijk dat ook meenemen. Het gaat mij echt om de kwaliteit, want prutswerk kan ik zelf wel.

Afmaken klus aan toiletruimte

Wij wilden de wc verbouwen, hier is een klusjesman voor geweest, maar heeft onverhoopt zijn werk niet kunnen afmaken. Hij heeft laten weten dat dit nog gedaan moet worden en daar zoeken wij dan ook iemand voor: - koof maken om buis en afvoer - deur recht zetten - paar tegels opnieuw - deurklink - ventilatiesysteem monteren - stukje afkitten - vloertje egaliseren, grijs - wasmachine kraan onder trap De afmeting is ongeveer 2 x 1,5 meter. Ik heb de offerte nodig voor mijn advocaat. Het betreft dus vooral het netjes afwerken en de puntjes op de i. Ik heb eventueel foto’s bijgevoegd en het vloertje egaliseren betreft de vloer waar nu de schoenen tijdelijk geplaatst zijn (excuus voor deze foto) en de wasmachine kraan onder de trap betreft ook die foto. Ik ben opzoek naar iemand binnen twee weken.

Koof tv wand laten maken

Ik wil een koof van 3,5 meter in de wand laten maken voor een tv meubel.

Badkamer verbouwen: stucen, tegelen, sanitair installeren

Graag zou ik mijn badkamer verbouwen. Afmetingen van de badkamer = 170 x 220 cm: hoogte 250 cm Het gaat om: Vloer aanhelen en egaliseren: vloerverwarming plaatsen 1 muur van 168 cm en 1 muur van 119 cm betegelen met 60x60 tegels Koof van 102 cm maken van de vloer tot aan plafond: koof betegelen met mozaiektegeltjes, * Muur van 200 cm stucadoren Muur 130 cm tussen badkamer en entreehal met ytong blokken lijmen/metselen Douchecabine plaatsen en aansluiten op warm/koud watertoevoer Badkamerkastje plaatsen en aansluiten op warm/koud watertoevoer en stroom voor verlichting Hangend closet plaatsen en aansluiten op water en riolering Electra: stroomaansluiting voor spiegel badkamerkastje maken/bestaande wcd verwijderen, bedieningsschakelaar afzuiginstallatie verplaatsen Draairichting bestaande badkamerdeur wijzigen Bouwmaterialen, douchecabine, hangend closet en badkamerkast zijn reeds gekocht en aanwezig Aansluitingen voor douche, closet en badkamerkastje zijn aanwezig. Badkamer is gestript, alles is eruit, warmwater leidingen zitten er al in. Meeste materiaal heb ik, ik heb hiervoor met iemand anders gewerkt die alles heeft aangeschaft, maar ik was niet tevreden met zijn werk dus heb ik hem weggestuurd.

Koof in de keuken laten maken voor een afzuigkap en spotjes

We willen graag een koof van 283 x 120 cm laten maken voor een afzuigkap en spotjes.

Plaatsen badkamer en toilet nieuwbouw woning

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor een badkamer + toilet voor een nieuwbouw woning die volgens planning april 2020 opgeleverd zou moeten worden. Het materiaal zijn we zo goed als rond mee. Alleen het aanbrengen van deze materialen willen wij graag uitbesteden. Ik heb meerdere foto’s van beiden maar ik kan het maar 1 toevoegen. De afmeting van de badkamer is 2,13 x 2,16 meter en van het toilet: 132 x 93 cm. We willen voornamelijk veel tegelwerk. Zowel in het toilet als in de badkamer zit een koof waar al het leidingwerk in loopt. Aan die koof willen we een stuk naar buiten toe maken voor een nis. In de badkamer willen we boven het toilet een nis en in douche 2 nissen. Voor de rest zou alle geplaatst moeten worden.

Haard verplaatsen en moderniseren

Open gaskachel verplaatsen. Gasleiding verleggen, rookkanaal + elektriciteit. Geheel komt ongeveer 2 meter van bestaande plaats te staan. Bedoeling om zelf een ombouw/koof maken voor weg werken van het rookkanaal.

Partners

Partners van Casius