Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor lichtkoepel vervangen:

Lichtkoepel vervangen

Ik wil een bestaande lichtkoepel laten vervangen en monteren op plat dak. De lichtkoepel is ongeveer 40 bij 40 cm en ik zou er eventueel een willen van 40 bij 70 cm.
Onze klant uit Almelo (Overijssel) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lichtkoepel vervangen uit heel Nederland:

Plat dak renoveren en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Roofing. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)? Ongeveer 3 bij 7 meter. Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het is het plat dak van de keuken met in het midden een lichtkoepel van ongeveer 1 bij 1,5 meter. De lichtkoepel vervangen door een nieuwe en de best isolerende variant die mogelijk is en liefst met melkglas. Het dak van de buitenkant isoleren en afwerken met dakbedekking zodat later eventueel zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Aan de zijkant over lengte van iets meer dan een meter loopt het plat dak door naar de carport. Deze overgang ook vernieuwen inclusief de afvoer van de carport. Over een lengte van ongeveer 6 meter grenst de keuken aan de garage. Het garagedak is ongeveer 75 cm lager dan de keuken. Dus over die lengte en hoogte het stuk uitstekende muur van de keuken bekleden met bijvoorbeeld trespa.-

Lichtkoepel met stormschade vervangen

Vervangen van de lichtkoepel van ongeveer 1 meter bij 80 cm. Het betreft een plat dak van onze schuur in verband en het betreft stormschade. Het gaat om een twee onder één kap en de plek van werken is goed toegankelijk.

Dubbelwandige lichtkoepel vervangen

Een kunststof lichtkoepel van ongeveer 1 bij 2 meter vervangen. Kunststof, dubbelwandig. Er is lekkage bij de lichtkoepel. De dakbedekking is nieuw. Graag komen inmeten, lekkage opsporen en nieuwe nieuwe koepel plaatsen. Vakman moet uit (de buurt van) Bergen op Zoom komen.

Beschadigde lichtkoepel laten vervangen

Ik wil graag een beschadigde lichtkoepel vervangen. Hoe ik de betreffende koepel moet meten is mij niet geheel duidelijk en of de opstand moet worden vervangen. Het gat is circa 120 x 150 cm. Van de buitenkant is de lichtkoepel 139 bij 109 cm.

Dubbelwandig lichtkoepel en nokpannen vervangen

Lichtkoepel (dubbelwandig) vervangen ca 130x80 en 4 nokdakpannen vervangen.

Lichtkoepel vervangen

Met de storm is de lichtkoepel losgeraakt. Deze is nu vastgezet, maar moet vervangen worden. Het is de enige toegang tot het platte dak, dus moet wel opengemaakt kunnen worden.

Garage verlengen met een uitbouw

Ik wil mijn bestaande garage van 6 x 3m verlengen met 2. 5m. Garage zit aan het huis aan de zijkant. De garagedeur moet weg en daarvoor in de nieuwe gevel een raamkozijn met deur. Bestaand plat dak met EPDM bedekking tevens verlengen. Optioneel een lichtkoepel op het dak. Betonnen vloer. en garagedeur vervangen door raamkozijn en deur.

Kapotte lichtkoepel vervangen

Door de storm gisteren is onze lichtkoepel weggewaaid. Er moet een nieuwe gemonteerd worden, 100 x 50 cm.

Bitumen dak en lichtkoepel vervangen

Het bituum en de lichtkoepel willen wij graag laten vervangen. De koepel is ongeveer 1.50 bij 1.50 meter groot en het dak ongeveer 28 m2. Waarschijnlijk dienen er totaal 5 daken aangepakt te worden. Kunt u een offerte maken voor 1 dak en voor 5?

Dakbedekking vervangen en lichtkoepel plaatsen

Op 19 februari ontvangen wij de sleutel van onze nieuwe woning. Graag willen wij dan de dakbedekking van alle platte daken laten vervangen, inclusief de daarbij horende dakranden (15 m2 in totaal, dat zijn 2 dakkapellen en de uitbouw). Graag zouden we dan meteen een lichtkoepel laten maken in het dak van de uitbouw (dit dak is circa 5 m2). Is dit mogelijk in februari te realiseren en wat zijn dan de kosten?

Partners

Partners van Casius