Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Almelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Almelo heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Almelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Almelo of directe omgeving.

505 klanten uit Almelo bevelen een bij Casius in Almelo aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Almelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, 32 voordeuren vervangen, vrijstaande garage bouwen incl heiwerk, het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping, aluminium achterpui openslaande deuren, schuur met betonvloer, wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen, stalen bordes trap plaatsen, overkapping van douglas laten maken, schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren, binnendeuren en kozijnen vervangen, binnendeur recht hangen, verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast, vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak, twee trappen renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Almelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Almelo:

Plaatsen dakramen en zolder isoleren

Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen van 2 dakramen in een schuin dak. Afmetingen van het dakraam 134x140. Ook willen wij de zolder goed laten isoleren en een plafond laten plaatsen. De huidige situatie is dat er 1 klein dakraampje zit. De zolder is afgetimmerd met gipsplaat met daar achter steenwol.

Raam vergroten

Vergroten raam in voorgevel. Eerste verdieping Huidige situatie raam 50 x 50 cm. Ik wil naar: Raam bovenkant parallel aan dak. 1,20 cm x 120 x 154 cm. Schetsen, meest recente bouwtekening en foto's als pdf beschikbaar.

Koof maken in de keuken voor afwerking afzuigkap en doortrekken door de keuken

Graag willen we prijs en levertijd van een koof ( inclusief spotjes ) met hoogte van 25 cm en diepte (breedte) van 30 cm, vanwege ombouw rvs pijp van 25 cm diep van de afzuigkap in de keuken. Wij willen de koof doortrekken over de gehele muur en boven het raam. Lengte ene zijde boven kast 298 cm en andere zijde boven raam 51 cm + 231,5 cm + 29 cm = 311,5 cm. Materiaal front is X-LK MDF, kleur 140K wit glanzend hoogglanslak. Graag ontvangen wij een offerte.

Zolder helpen isoleren

Ik zoek een timmerman die helpt de zolder te isoleren. Er wordt gebruik van Kingspan isolatieplaten. Het materiaal heb ik mijn bezit. Een flink deel heb ik zelf kunnen doen maar ik beschik over een punt dak en o.a. dat deel is voor mij te lastig om zelf te doen.

Plafond vernieuwen

Ik wil graag een softboard plafond vervangen door gipsplaat. Het gaat in totaal om 18 m2.

Houten terras aanleggen

Wij wensen een houten terras bij ons nieuwe chalet, afmetingen circa 9 meter breed bij 2,50 of 3 meter diep. Ik ontvang graag een offerte inclusief en exclusief de materialen.

Plafond onder carport met spotjes

Ik zoek een timmerman die het dak van mijn carport kan voorzien van een plafond. Dit moet gebeuren met HDM platen. Daarnaast wil ik graag 6 led-spotjes in dit plafond hebben verwerkt. Het dak is 3 bij 5 meter groot.

Traprenovatie uitvoeren

Hardhouten trappen opknappen in particuliere woning. Het gaat om 2 basistrappen met elk zo'n 13 treden. Ik zit te denken aan 'luchtgommen' maar sta open voor advies van de vakman.

Vlonder van tuinhout op het balkon maken

Mijn schoonmoeder heeft een balkon bij haar flat (aanleunwoning). Maar er is een afstap om erop te komen. Ze is wat slecht ter been en dit lukt niet meer. Het is dus de bedoeling dat er een vlonder komt te liggen op het balkon met stroef blijvend tuinhout bovenop. Zodat er geen hoogteverschil meer is om erop te komen. Het gaat om een relatief klein balkon (zie plattegrond). Het moet er netjes uitzien, stevig zijn en uiteraard tegen weer en wind kunnen.

Dichte houten trap laten plaatsen

Twee stuks vaste houten trap met 13 dichte treden plaatsen, beide trappen met 2 x 1/4 draai. Van begane grond naar 1e en van 1e naar zolder, beide op elkaar in hetzelfde trapgat.

Stuk plafond plaatsen

Er is een stuk plafond (plusminus 1,5 x 3 meter) onlangs losgeraakt en graag zou ik die weer op z'n plek geplaatst hebben.

Raamkozijn repareren

Het raamkozijn van een dakkapel, ongeveer 80 bij 130 cm, is door een windvlaag ontzet geraakt. De ruit, die ook gesneuveld is, kan hierdoor niet worden vervangen. Wij zoeken een iemand die het kozijn kan repareren en het glas.

Schadeherstel aan een Rooflite dakraam

Ik heb een Rooflite tuimeldakraam met schade. In het kozijn zit een deuk en ik zou graag de mogelijkheden willen weten voor het herstellen hiervan. De maat is 78 bij 140 cm en het merk is een Rooflite M8A.

Tuinhuis Bieslook laten monteren

Heb ik vraag ik wel Tuinhuis Bieslook mat is 200 x 160 centimeter m wat is totaalkosten ?

Dubbele traprenovatie

Ik wil 2 trappen laten renoveren, kleine tussenwoning . Trap beneden hft bovenaan een Bocht nr rechts boven. Trap boven, 1e verd. Hft beneden en boven een bocht naar rechts. Hout of laminaat. Geen zijkanten. Dichte trap.

Opdekdeuren plaatsen

We willen graag 4 opdekdeuren laten plaatsen op 3 slaapkamers en 1 badkamer. Wat zijn de kosten hiervoor?

Lichtkoepel vervangen

Ik wil een bestaande lichtkoepel laten vervangen en monteren op plat dak. De lichtkoepel is ongeveer 40 bij 40 cm en ik zou er eventueel een willen van 40 bij 70 cm.

Boeiboord bekleden met Plastisol

We willen graag boeiborden en windveren op ons huis laten bekleden met Plastisol. Het gaat om het complete dak (ook het bijgebouw) zie foto's. Maten weet ik niet, dus iemand zou langs moeten moet komen om te meten. Dit kan op afspraak.

Houten pivoterende deur plaatsen

Graag ontvangen we uw brochure ter informatie Hout (met glas)

Opvouwbare vlizotrap plaatsen

Er moet een opvouwbare vlizotrap geplaatst worden. Op dit moment is er een trap die helemaal recht is en naar boven geschoven moet worden.

Tuinpoort laten plaatsen

Tussen houtenschuur en woning.. breedte 1.20 meter .. hoog 1.80 meter. materiaal aanwezig palen en poort plus beslag.

Reparatie hardhouten kozijn

Een hardhouten raamkozijn repareren, 120 x 140 cm, begane grond, huis in Almelo. Een vast raam. Een deel is aangetast door houtrot, onderaan het raam. Een stuk van circa 20 cm. Het dubbel glas moet eruit en later teruggeplaatst worden.

Schuurdeur afhangen

Ik heb een dichte schuurdeur gekocht bij Praxis en wil die hier graag laten afhangen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Houtrot aan raamkozijn herstellen

Het herstellen raamkozijn, er zit houtrot in. Beide kanten naast het glas moeten vervangen worden. Het raam is ongeveer 100 x 52 cm.

Dakboei repareren of vervangen

Een houten boei van mijn dak is in de hoek verrot. Wat kost het om dit te repareren of vervangen? De boei is ongeveer 30 cm breed en 3 meter lang. De dikte zal ongeveer 2 cm zijn.