Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Overijssel.

1070 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: hardhouten kozijnen plaatsen, trap renovatie, vrijstaande stenen garage bouwen, hardhouten kozijnen laten vervangen, plafond en metal stud wanden met deuren plaatsen, schuur met overkapping laten maken, schuur met prieel laten maken, stalen wand met glas en deur, kozijnen laten vervangen, trappen bekleden, binnentrappen realiseren, voorzetwand plaatsen met isolatie en deur, drie ramen in zijgevel maken, moderne veranda van aluminium plaatsen, trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Overijssel:

vrijdag 25 mei 2018

Traprenovatie uitvoeren

Hardhouten trappen opknappen in particuliere woning. Het gaat om 2 basistrappen met elk zo'n 13 treden. Ik zit te denken aan 'luchtgommen' maar sta open voor advies van de vakman.
woensdag 16 mei 2018

Open hardhouten trap plaatsen

Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke basistrap Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap met één of meerdere draaien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Open hardhouten trap met Onder-Straat en bovenkwart
dinsdag 15 mei 2018

Dakraam plaatsen

Dakraam moet vervangen worden, is eruit. Bevestiging materiaal is kapot, zit nog wel deels in het dak.
maandag 14 mei 2018

Dakraam vervangen

Het zolderraam is eruit en moet vervangen worden, bevestiging materiaal is kapot, zit nog wel deels in het dak. Vanaf de binnenkant is het raam 63,5 x 96,5 cm.
maandag 14 mei 2018

Dakramen plaatsen en aftimmeren in schuin bitumen dak

Ik wil graag 2 dakramen laten plaatsen. Deze ramen zijn al in mijn bezit. De dakvensters moeten geplaatst worden in een schuin bitumen dak. Na plaatsing mogen de dakramen ook afgetimmerd worden.
vrijdag 11 mei 2018

Hor monteren voor openslaande kunststof deur

Ik wil een hor laten plaatsen voor de deur. Ik weet niet welke het beste is en wil graag hulp hierin. De deur is 211 bij 90 cm ongeveer.
vrijdag 11 mei 2018

Inbouwkast maken in de berging

Ik wil graag een inbouwkast in de berging. De kast zal ongeveer 3 meter breed zijn en 3 meter hoog (van de vloer tot aan het plafond). Graag 2 of 3 witte houten schuifdeuren op een rails. In de kast graag een aantal planken, voor opbergruimte. Het materiaal zou ik graag door de timmermannen willen regelen. Graag hoor ik van u als u eind juli/begin augustus beschikbaar bent voor deze klus.
vrijdag 11 mei 2018

Reparatie stalen kozijn binnendeur

Bij levering van een wasmachine is een deukje in een metalen deurpost ontstaan (zie bijgevoegde foto). Deze wil ik graag weer in originele staat hersteld hebben. Dus zonder zichtbare verbuigingen, of zichtbare lak overgang naar de rest van het kozijn. Materialen laat ik graag door de timmerman aanleveren.
donderdag 10 mei 2018

Horren opmeten en monteren

Ik heb een raam en twee naar binnen openslaande deuren waar ik graag twee schuifhorren voor wil hebben. Deze moeten opgemeten worden.
dinsdag 8 mei 2018

Vlonder van tuinhout op het balkon maken

Mijn schoonmoeder heeft een balkon bij haar flat (aanleunwoning). Maar er is een afstap om erop te komen. Ze is wat slecht ter been en dit lukt niet meer. Het is dus de bedoeling dat er een vlonder komt te liggen op het balkon met stroef blijvend tuinhout bovenop. Zodat er geen hoogteverschil meer is om erop te komen. Het gaat om een relatief klein balkon (zie plattegrond). Het moet er netjes uitzien, stevig zijn en uiteraard tegen weer en wind kunnen.
maandag 7 mei 2018

Reparatie van de schuifpui

Schuifpui gaat moeilijk open en dicht, sluit ook niet goed. De schuifpui is 18 jaar oud maar niet veel gebruikt. Ik heb de schuifpui/reals al helemaal schoon gemaakt en gezien dat de stang/ glijder aan een kant los is.
dinsdag 1 mei 2018

Bruynzeel deurhor monteren

Onlangs heb ik een plise deurhor aangeschaft van Bruynzeel. Graag ontvang ik een offerte om deze te monteren. Max breedte 100cm, max lengte 209cm.
maandag 30 april 2018

Dakraam vervangen en extra dakraam plaatsen

Ik wil een Velux dakraam (hout) van circa 114 x 106 cm laten vervangen door een kunststof Velux dakraam en nog een extra even groot dakraam laten plaatsen.
maandag 30 april 2018

Tussenwand plaatsen

Wat is de vuistregel qua kosten om een scheidingswand te plaatsen. Het liefst de prijs per m2. Ik wil graag een kamer ( 7 x 7 m2) opsplitsen in twee kamers.
zondag 29 april 2018

Roldeurhor monteren in houten kozijn

Ik wil graag 1 roldeurhor laten monteren in een houten kozijn.
zondag 29 april 2018

Trap in nieuwbouwwoning plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: voor mijn nieuw te bouwen woning wil ik van de begane grond naar de eerste verdieping een zwevende trap laten monteren. De te overspannen hoogte bedraagt circa 300 cm. Van de eerste naar de tweede verdieping hetzelfde, maar overspanning van circa 240 cm.
dinsdag 24 april 2018

Tussenwand op zolder plaatsen

Graag zouden wij een gemaakte zolderkamer, door de vorige bewoner, groter (4,5 x 4 m2) willen maken. Ook willen we in deze kamer een verwarming en een van de twee stopcontacten laten verplaatsen. Mocht het mogelijk zijn dan ook de kleine ramen aan de ene zijde vervangen door ramen die open kunnen.
maandag 23 april 2018

Trapgat in het beton maken en trap plaatsen

Ik wil een trapgat hebben in beton voor een trap die naar de zolder gaat. Ik ben benieuwd wat de kosten zijn. Het liefst heb ik een aannemer die beide klussen kan aanpakken (trapgat maken en trap plaatsen).
donderdag 19 april 2018

Vaste trapconstructie naar zolder maken

Een gat in beton zagen. Plus constructieberekening. Plus raveel ijzer plaatsen.
maandag 16 april 2018

Horren in houten kozijnen laten monteren

Graag wil ik 2 hordeuren en 1 raamhor laten monteren van bruynzeel. Zijn al aangeschaft.
maandag 16 april 2018

Horren in houten kozijnen monteren

Graag wil ik 2 hordeuren en 1 raamhor laten monteren van bruynzeel. Zijn al aangeschaft.
zondag 15 april 2018

Carport maken

Over onze oprit willen we een carport. Aan de ene kant vast aan het huis en aan de andere kant op palen. Circa 6 x 2,5 meter. In hout of aluminium met een glazen of kunststof dak.
maandag 9 april 2018

Dichte houten trap laten plaatsen

Twee stuks vaste houten trap met 13 dichte treden plaatsen, beide trappen met 2 x 1/4 draai. Van begane grond naar 1e en van 1e naar zolder, beide op elkaar in hetzelfde trapgat.
zaterdag 7 april 2018

Inbouwkast laten maken

Ik zou graag willen weten hoeveel het kost om een inbouwkast te laten maken inclusief het materiaal. Het gaat om een nis van 164 cm breed en 70 cm diep. De kast wordt dus tussen 2 muren geplaatst. Aan de voorkant 2 schuifdeuren. En dan 1 of 2 legplanken bovenin over de hele breedte. Een scheidingswandje en dan aan de ene kant legplankjes en aan de andere kant een roede van ongeveer 1 meter lengte.
donderdag 5 april 2018

Stompe binnendeur plaatsen

Nieuwe binnendeur moet geplaatst worden in onlangs gebouwde tussenwand op zolder. Het kozijn is ook nieuw en heeft nog geen scharnieren. De afmeting van de deur bedraagt ongeveer 231 x 93 cm, waarschijnlijk moet het kozijn in de hoogte lichtelijk aangepast worden zodat alles past. Apart offreren: - Het aanleveren van de deur - De deur heeft een bovenraampje waar het glas nog van geplaatst moet worden.

Partners

Partners van Casius