Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Overijssel.

1048 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen alle kozijnen en deuren, twaalf binnendeuren plaatsen, binnendeuren afhangen, tiental kozijnen en deuren vervangen, raamkozijnen vervangen, kozijnen vervangen, bestaande vaste vlizotrap veranderen naar ene nieuwe dubbelkwarttrap, brandwerende deur plaatsen in horeca zaak, houten kozijnen vervangen, nieuwe kozijnen met dubbel glas of alleen dubbel glas, vlizotrap leveren en monteren, trap plaatsen, vervanging van 4 deuren en kozijnen binnenshuis, trapgat in betonvloer, zinken bekleding op houten balken aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Overijssel:

maandag 18 november 2019

Voordeur van Praxis klemt

In het voorjaar heb ik een voordeur van Praxis laten plaatsen. Tot een paar weken geleden ging alles redelijk, maar nu klemt hij ontzettend. Het is geen doen meer. Het is een hardhouten deur met glas in lood raampje in het midden. De deur heeft 3-punt sluiting en een extra tocht dorpel aan de onderkant van de deur. Ik heb degene gevraagd die de deur geplaatst heeft, maar die heeft geen tijd. Dit is echter voor ons geen doen. Bovendien slecht voor de deur. Graag hoor ik van u wanneer het verholpen kan worden. Donderdag of vrijdag of maandag is wat mij betreft mogelijk. Graag, heel graag, zo spoedig mogelijk.
maandag 11 november 2019

Trapleuning vervangen

De houten, open trap in de hal heeft aan de open zijde een wat gedateerde houten leuning met gedraaide dikke spijlen. Die zouden we willen vervangen voor een strakkere zwarte leuning/spijlen tegelijk met de leuning aan de muurzijde. Dit moet passen bij de industriële deur naar de hal (staal met glas, kleur 9004). Hoelang de trapleuning ongeveer is, durf ik niet te zeggen. Het is wel steiler dan de standaard trappen. De plafondhoogte is 2.45 m. Ik kan de oude trapleuning eventueel afvoeren.
maandag 11 november 2019

Metalen voordeur plaatsen

Ik zou graag een simpele metalen voordeur willen hebben. Met afmetingen 197×82×197×82 mm (kozijn afmetingen). Het slot zal ik er zelf in schroeven. De deur moet naar binnen draaien. Ik ontvang graag een offerte.
dinsdag 5 november 2019

Vervanging van 4 deuren en kozijnen binnenshuis

4 deuren met kozijnen vervangen voor nieuwe. Het zijn opdekdeuren, het is ook de bedoeling dat de gaten die op de foto te zien zijn weer opgevuld worden zodat het weer één geheel wordt, dit geldt voor alle 4 deuren. Twee van de deuren zijn 85 cm breed, voor de andere twee deuren is dat 75 cm breed. Wij weten niet wat de voor-nadelen zijn van houten kozijnen/deuren ten opzichte van kunsstof dus graag beide opties meenemen in de offerte.
vrijdag 25 oktober 2019

Trappen realiseren

Graag wil ik de bestaande trap van staal van de begane grond naar 1 ste verdieping vervangen voor een vaste trap van vurenhout. Daarnaast zou ik ook graag een vaste trap van vurenhout naar naar zolder realiseren in plaats van de vlizotrap. Het gat van de vlizotrap (ongeveer 90 bij 1.10 m) zou dicht gemaakt moeten worden en een nieuw trapgat uitgezaagd worden. de trappen moeten een kwartslag naar links gedraaid worden. Graag laat ik de oude staaltrap afvoeren, de vlizotrap kan ik zelf afvoeren.
woensdag 16 oktober 2019

Velux dakraam 114 bij 118 cm vervangen

Ik wil een bestaand dakraam velux ggl 4 vervangen voor een nieuwe mk 04 kunststof. Graag een offerte.
maandag 14 oktober 2019

Raam vergroten

Vergroten raam in voorgevel. Eerste verdieping Huidige situatie raam 50 x 50 cm. Ik wil naar: Raam bovenkant parallel aan dak. 1,20 cm x 120 x 154 cm. Schetsen, meest recente bouwtekening en foto's als pdf beschikbaar.
woensdag 2 oktober 2019

Koof maken in de keuken voor afwerking afzuigkap en doortrekken door de keuken

Graag willen we prijs en levertijd van een koof ( inclusief spotjes ) met hoogte van 25 cm en diepte (breedte) van 30 cm, vanwege ombouw rvs pijp van 25 cm diep van de afzuigkap in de keuken. Wij willen de koof doortrekken over de gehele muur en boven het raam. Lengte ene zijde boven kast 298 cm en andere zijde boven raam 51 cm + 231,5 cm + 29 cm = 311,5 cm. Materiaal front is X-LK MDF, kleur 140K wit glanzend hoogglanslak. Graag ontvangen wij een offerte.
dinsdag 1 oktober 2019

Plaatsen van secustrips

Ik zoek iemand voor het plaatsen van securstrips bij mijn voordeur.
maandag 23 september 2019

Zolder helpen isoleren

Ik zoek een timmerman die helpt de zolder te isoleren. Er wordt gebruik van Kingspan isolatieplaten. Het materiaal heb ik mijn bezit. Een flink deel heb ik zelf kunnen doen maar ik beschik over een punt dak en o.a. dat deel is voor mij te lastig om zelf te doen.
woensdag 18 september 2019

Tussendorpel en raam naast voordeur vervangen

Ik wil graag een tussendorpel laten vervangen in een raam naast de voordeur. ook het raam moet vervangen worden (50x161cm HR++) Materiaal graag aanleveren door de vakman.
dinsdag 17 september 2019

Schuifdeuren

Ik wil graag 3 schuifdeuren plaatsen van 2,40 bij 2,20 en ik ben benieuwd wat dit gaat kosten. Graag een offerte.
vrijdag 13 september 2019

Plaatsen nieuw raam in blinde muur woonkamer

Wij willen in de achtergevel in een blinde muur een nieuw raam hebben met de afmeting 80 cm x 120 cm, met mogelijkheid om deze te openen.
donderdag 12 september 2019

Plafond vernieuwen

Ik wil graag een softboard plafond vervangen door gipsplaat. Het gaat in totaal om 18 m2.
maandag 9 september 2019

Buitendeuren aanschaffen en plaatsen

Graag zou ik 2 buitendeuren laten aanschaffen en plaatsen. De maten durf ik niet te zeggen, maar waarschijnlijk zijn deze standaard. De huidige deuren moeten er eerst uit gehaald worden, maar deze hoeven niet afgevoerd te worden.
donderdag 29 augustus 2019

Drie nieuwe trappen plaatsen in nieuwbouwwoning

Het gaat totaal om 3 dichte trappen die wij willen laten plaatsen in onze nieuwbouwwoning. We willen 1 dichte trap met een kwart onderaan naar rechts (eiken treden/ wit mdf stootbord ) met vide en het hekwerk meenemen. Zie afbeelding wat we mooi vinden (binnen/buitenboom mag van hardhout/vurenhout dit wordt weggewerkt). We willen 2 dichte trappen met boven kwart rechts (vurenhout, wordt later afgewerkt).
woensdag 28 augustus 2019

Plaatsen van een dakraam

Op onze zolderkamer willen we een dakraam plaatsen met een afmeting van 78 x 98 cm. Op het dak liggen zonnepanelen. Het dak is van hout met betonnen balken en heeft dakpannen.
dinsdag 27 augustus 2019

Stalen schuifdeuren verzorgen en plaatsen

Graag zouden we een offerte ontvangen voor het laten verzorgen en plaatsen van stalen 2 schuifdeuren + 2 stalen panelen ernaast waar de schuifdeur overheen gaat. De totale afmetingen zijn: 3,49 m breed 2,44 m hoog. momenteel zit er een houten schuifpui in, die vast zit in een soort gipswandjes. Deze kunnen wij zelf weghalen en brengen wij zelf naar de stort.
maandag 26 augustus 2019

Traptreden dieper laten maken

In het huis dat we hebben gekocht hebben we een dichte, steile trap (12 of 13 treden) met een draaiing naar rechts. Geheel tussen twee muren. De traptreden moeten zo diep als mogelijk worden en daarna wordt de trap geheel gestoffeerd. De stoffering regelen wij zelf.
donderdag 22 augustus 2019

Vervangen en plaatsen schuurdeur

Graag zou ik de schuurdeur willen laten vervangen (zie foto) en plaatsen voor een soortgelijke reeds geschilderde deur. Deze is inmiddels bijna vergaan aan de onderkant. Ik ben bij meerdere aanbieders offertes aan het aanvragen. Hopelijk hebben jullie een schappelijke prijs.
donderdag 15 augustus 2019

Kastje op maat maken

Het maken van een kastje met twee deuren en planken op een bestaand kastje. Materiaal Cubico MT? Stol dikte: 50 mm., kleur: Carbon KS. Bijlage: bestaand kastje.
woensdag 14 augustus 2019

Sleuven voor anti-slip strips op trap

Graag wil ik in 2 trappen (totaal 30 treden) sleuven laten frezen voor de antislip strips.
woensdag 14 augustus 2019

Knieschotten met schuifdeuren op zolder maken

Ik wil graag knieschotten maken op zolder. Het grootste stuk mogen normale kastdeuren zijn en een klein stuk schuifdeuren. De totale lengte bedraagt ongeveer 12,38 meter (in een u-vorm). De hoogte is ongeveer 110 cm. Momenteel is het leeg.
dinsdag 13 augustus 2019

Dakraam vervangen

Dakraam dient te worden vervangen voor hetzelfde type. Dus oude eruit, nieuwe erin. Het gaat om een Velux GGL sk06 kunststof wit (nog niet aangeschaft). Afvoeren doe ik zelf.
vrijdag 19 juli 2019

Deurkozijn vervangen

Ik wil de plastic deurkozijn van een slaapkamer vervangen door een stalen kozijn. Het gaat hier om opdek deurkozijn voor een deur met standaard afmeting van 83 x 201.5 cm. De huidige kozijn bevat bovenlicht, maar het bovenlicht gedeelte is gevuld met cellenbeton, die waarschijnlijk moet worden verwijderd bij het verwijderen van de huidige kozijn. Graag zou ik de huidige plastic kozijn (met 'gevulde' bovenlicht) willen laten verwijderen, om vervolgens de nieuwe stalen kozijn te laten plaatsen zonder bovenlicht. De grote ruimte boven de kozijn moeten worden gevuld met nieuwe cellenbeton (mits de huidige cellenbeton ook moet worden verwijderd bij verwijdering van de huidige kozijn).

Partners

Partners van Casius