Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Overijssel.

1068 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen VvE vervangen, composiet terras aan laten brengen, oude kozijnen vervangen, kozijnen en glas vervangen, kunststof kozijnen met houtlook monteren, bestaande stenen garage verbreden, vervangen van kozijnen, stalen binnendeurkozijn met zijlichten plaatsen, voorkant pand voorzien van nieuwe kozijnen, schuur verbouwen en uitbreiden, bestaand terras door houtcomposiet vervangen, schuur laten bouwen, schuur laten bouwen, stalen pendeldeuren plaatsen in nieuwbouwwoning, betonnen trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Overijssel:

vrijdag 23 februari 2018

Raamkozijn repareren

Het raamkozijn van een dakkapel, ongeveer 80 bij 130 cm, is door een windvlaag ontzet geraakt. De ruit, die ook gesneuveld is, kan hierdoor niet worden vervangen. Wij zoeken een iemand die het kozijn kan repareren en het glas.
vrijdag 23 februari 2018

Vervangen kozijnen en dakramen

Wij willen twee kozijnen op de eerste verdieping vervangen (ca. 1,5 en 0,5 m2). Dit moeten hardhouten kozijnen worden met HR++ glas. Daarnaast zijn er in de schuine daken 4 dakramen die wij willen vervangen. Op de begane grond moeten een enkelglas klapraam en twee enkelglas ruiten worden vervangen door HR++ glas.
woensdag 21 februari 2018

Garagedeur repareren

Het terugzetten van 2 ijzeren kantelgaragedeuren welke ontzet zijn door inbraak. De deuren weer netjes laten sluiten. Op dit moment sluiten ze niet meer goed en de relingen zijn verbogen. Vervangen van de sloten.
donderdag 15 februari 2018

Steigerplanken op maat zagen

Ik heb +/- nodig 7 steigerplanken van 5 meter lang en 20 cm breed. Deze wil ik in de lengte doormidden op 10 cm breed gezaagd. Indien mogelijk hoveel kost dit?
woensdag 14 februari 2018

Schadeherstel aan een Rooflite dakraam

Ik heb een Rooflite tuimeldakraam met schade. In het kozijn zit een deuk en ik zou graag de mogelijkheden willen weten voor het herstellen hiervan. De maat is 78 bij 140 cm en het merk is een Rooflite M8A.
woensdag 14 februari 2018

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder inplaatst van de huidige vlizotrap die er zit. - Boven de huidige trap, er moet dus een nieuw trapgat gemaakt worden. - In dezelfde lijn als de trap naar de 1 etage, maar dan een halfslag open trap. - Inclusief dichten vlizotrap gat. - Het is een houten vloer. Ik weet niet of de cv ketel op zolder wel of niet in de weg zit.
dinsdag 13 februari 2018

Houten trap laten maken en monteren

Wij willen een nieuwe trap die op de eerste verdieping moet komen. Waarschijnlijk moeten het 13 treden worden, de ruimte die er is is 95 cm diep, 215 cm breed en de hoogte moet 250 cm zijn. Kwart rond direct onderaan, linksom en dan verder recht naar boven. Mag van het goedkoopste hout omdat hij toch geschilderd word, inclusief bomen en L-vorming hek boven. De trap moet aan de achterkant dicht zijn. Wat kost de trap inclusief plaatsen en wat exclusief plaatsen. Het huis is kaal dus er is geen voorwerk nodig.
maandag 12 februari 2018

Dakramen plaatsen

Ik wil 3 dakramen laten plaatsen welke ik in mijn bezit heb. Het betreft vervangen van bestaande dakramen van dezelfde afmeting 2x GGU SK06 1x GGU CK02
zondag 11 februari 2018

Nieuwe deuren en deurkozijnen plaatsen

Wij willen in ons huis 2 nieuwe deuren met nieuwe deurkozijnen laten plaatsen. Ik wil graag geadviseerd worden over wat voor soort deur ik moet aanschaffen. Beide deuren zijn binnenshuis en zonder slot.
zaterdag 10 februari 2018

Afgewaaid zolderraam plaatsen

Tijdens de storm is mijn koepelraam van plexiglas weggewaaid. Graag laat ik hier een nieuw dakraam van 40 bij 60 cm plaatsen.
vrijdag 9 februari 2018

Loopdeur in overheaddeur maken

Voor een extra nooduitgang willen we graag een loopdeur maken in 1 van de in de link staande panden. We willen graag weten met wat voor kostenplaatje we te maken hebben. Het gaat om een overheaddeur.
vrijdag 9 februari 2018

Deur en kozijn repareren

Mijn deur naar de garage is door de storm open gewaaid. Het kozijn is helemaal los komen te zitten. Hierdoor gaat de deur niet meer dicht en heeft de deur een flinke knal gehad.
vrijdag 2 februari 2018

Deurkozijn met deur plaatsen

In mijn woning (huurhuis) is er door de oude bewoner een muur geplaatst met een deuropening. Deze mocht blijven staan van de woningbouw. Echter heeft de oude bewoner de deur en het deurkozijn meegenomen. Nu zou ik graag willen weten hoeveel het kost om weer een deurkozijn te laten plaatsen.
donderdag 1 februari 2018

Trapbekleding op meerdere trappen aanbrengen

Het gaat om het bekleden van 4 rechte trappen met elk 6 treden in een split- level woning. Deze zouden we willen laten bekleden met sisal of een in prijs aantrekkelijker alternatief.
donderdag 1 februari 2018

Raam plus kozijn plaatsen

Heer/mevrouw, Beneden hebben we lekkende ruit van 855 x 1803 mm dubbelglas. Graag willen we dit laten vervangen. Daarbij gaan we op zolder verbouwen en willen we graag een kantelraam die ook helemaal open kan van 1270 x 1028 (zie bijlage voorbeeld). Momenteel zijn dit 4 ramen die niet open kunnen, 1 van die ramen willen we dus laten vervangen voor iets dat wel open kan.
zondag 28 januari 2018

Touwen van schuiframen vervangen

Wij willen graag een prijsopgave voor het vervangen van de touwen van 3 schuiframen van 130 cm breed en ongeveer 250 cm hoog. Graag de hennep touwen laten vervangen. Het liefst door rvs gevlochten staaldraad of een ander duurzamer systeem (happylift) in plaats van hennep touw. Betreft een monumentaal pand uit 1855.
vrijdag 26 januari 2018

Boeideel vervangen

Laatste stuk boeideel van ongeveer 30 cm moet vervangen worden.
woensdag 24 januari 2018

Afdak boven voordeur maken

Een afdak van ongeveer 2 bij 2 boven de voordeur is kapot gewaaid tijdens de storm van afgelopen week. Het is een kunststof afdak. Het was een zelfbouwpakket. Het moet geheel vernieuwd worden. Zelf kan ik het niet. De factuur zal naar de verzekeraar gestuurd worden.
maandag 22 januari 2018

Gipswand repareren

Ik wil graag mijn gipswand laten maken. Er zit een groot gat in en ik denk niet dat het mezelf lukt. Het gaat om een gat van 1 bij 0,5 meter.
zaterdag 20 januari 2018

Kozijnen taatsdeuren

Taatsdeur tussen kamer en keuken. Dubbele deur van 90 x 225.
vrijdag 19 januari 2018

Houten raamkozijnen vervangen

Graag wil ik een kozijn vervangen, de onderzijde is aan het rotten. In overleg wellicht ook een tweede kozijn vervangen om dezelfde reden. Het bestaande dubbelglas kan opnieuw worden gebruikt. De afmetingen van de kozijnen zijn al volgt hoogte ca. 100 cm breedte ca. 70 cm.
vrijdag 19 januari 2018

Schutting en afdak plaatsen

Mijn schutting is grotendeels omgewaaid en 4 houtenschermen (Gamma- Jumbo 1.80 x 1.80 art: 263360) zijn kapot, dus graag opnieuw de schutting plaatsen. Wellicht zijn houten palen in beton gegoten een optie. Daarnaast is het afdak (golfplaten 2 x 2 meter) tussen de woning en de schuur volledig vernield en moet vernieuwd worden. Ik wil graag in overleg met de vakman tot een duurzame oplossing komen.
donderdag 18 januari 2018

Dakraam met houtrot vervangen

Het huidige dakraam is verrot, maat is ongeveer 1.40 X 0.75 meter. In een schuin dak, dus alleen tuimel. Graag verduistering aan de buitenzijde (betreft slaapkamer) in offerte meenemen.
woensdag 17 januari 2018

Zolderraam vervangen

Het oude zolderraam is stuk. Het zolderraam moet worden vervangen het oude heeft een maat van 48 x 57 cm. Graag een Fenstro dakraam van 45 x 55 cm van Gamma.
dinsdag 16 januari 2018

Houten raamkozijnen opknappen

Wij hebben op zolder 3 a 4 houten raamkozijnen (De ramen zijn niet erg groot. 1 dakkapel raam en 2 kiepramen) waar sommige houtrot hebben en anderen gewoon oud zijn en loslaten. Graag zouden wij dat deze kozijnen worden opgeknapt.

Partners

Partners van Casius