Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Overijssel.

1040 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: serie-matige Houtskelet Chaletbouw (eerst 1 daarna mogelijk 22), dakraam plaatsen, losstaande houten schuur met serre/veranda, terrasoverkapping realiseren, vliering maken op de zolderverdieping en scheidingwand plaatsen (evt dakraam plaatsen), 6 kozijnen en 2 deuren vervangen voor kunststof, houten kozijnen vervangen, kozijnen en ramen in de erker vervangen, vervangen kunststof kozijnen voor hout, klompenhok aan nieuwbouw, vernieuwen van kozijnen incl dubbele beglazing, vliering op zolder laten maken, vervangen binnen deuren (8 stuks), balkondeuren en kozijnen vervangen, vide afsluiten met brandwerend glas en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Overijssel:

dinsdag 30 juni 2020

2 dakraampjes op zolder plaatsen

2 dakraamjes plaatsen (ongeveer 48 x 76): inclusief maken opening en afwerking in ieder geval buitenkant. zolder is 840 Moeten zo geplaatst qua maat worden, dat daarna zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Zolder 840 breed - panelen horizontaal 1670 * 1006 horizontaal gelegd - zolder heeft tussenmuur op de helft
vrijdag 26 juni 2020

Vouwdeur inkorten en monteren

Wij hebben een vouwdeur besteld. We zoeken nu een klusbedrijf die deze in kan korten en daarna kan monteren. Ik hoor graag van u.
woensdag 24 juni 2020

Gipsplaten plaatsen of glasvezelbehang

Op tweede verdieping 2 wanden nu met hout/ MDF afgewerkt. Dit is incl. trapgat. Dit willen we mooi afgewerkt hebben. Muren zijn 4,5 mtr en 4,8 mtr lang. Plafond is ongeveer 3 meter hoog.
dinsdag 9 juni 2020

Vernieuwen van kozijnen incl dubbele beglazing

Wil graag twee stalramen 4.60 x 8.10 7 vlaks en drie stalramen 5.60 x 3.20 drievlaks Daarnaast zijn er 2 optrek ramen er uit en voorzien van dubbel glas met een klapraam boven in. Het zijn zes ruitjes waar gewichten in blijven, glaslatten met er boven een open klapraam. Het zijn pengat verbindingen blijven bestaan. Deze hebben een afmeting van 1300 x 1300 mm, waar opplakroeders op komen, twee verticaal en 910 x 7100mm. Opplakroede in de midden. 1300 x 670 mm, hier komen er twee opdekroedes op. En nog 3 kozijnen met openslaande ramen.
vrijdag 5 juni 2020

Sponzen dakraam vervangen

Velux dakraam. Sponzen aan twee kanten vervangen. Ca. 125x125 cm
maandag 1 juni 2020

Een houten tuinhuisje maken tbv Sauna

Ik wil graag een compleet tuin huis opgeleverd hebben incl. Sauna. De sauna hebben we al alleen moeten we een timmerman hebben die het tuinhuisje bouwt en afwerkt! Het huisje moet ongeveer 500 bij 600 bij 250 cm hoog worden. De buitenzijde graag bekleden met thermowood.
maandag 1 juni 2020

Dakraam met houtrot herstellen of vervangen (voor Velux SK06)

We hebben een Velux dakraam GGL S06 van zo’n 15 jaar oud schat ik. Het huis is namelijk gebouwd rond 2004/2005. Nu heb ik geconstateerd dat een hoek van het kozijn in het dak rot is. Zie bijlage. Waarschijnlijk doordat de schroeven, waarmee het aluminium afdek vastgeschroefd is in het hout, niet compleet afgedekt worden door de rubberen rand. De vraag is of dit te repareren is, en zo ja wat dat kost, en of het het waard is. Als het gerepareerd wordt, is het denk ik ook nodig om de schroeven beter af te dekken, zodat er geen regenwater meer het hout in kan komen. Of dat het beter is om het dakraam te vervangen (voor een SK06 kunststof). Kunt u voor beide een prijsopgave doen? Daarnaast wil ik u vragen of u een prijsopgave kunt doen voor een mogelijk te plaatsen dakraam. Ik schat dat deze dezelfde maat heeft, een SK06 kunststof.
donderdag 28 mei 2020

Reparatie schuifpui

Schuifpui van hout bijna 2 meter breed klemt. Bij het overhalen van de hendel gaat hij maar aan één kant omhoog. Schuifpui krijgen we maar 1 meter opzij en dan loopt hij klem. Waarschijnlijk het loopwerk defect.
woensdag 27 mei 2020

Doorgang maken in buitenmuur van woonkamer naar garage

Ik wil een doorgang maken in de buitenmuur (dragend) van de woonkamer naar de aangebouwde garage. Tevens wil ik hierin een kozijn en deur laten plaatsen en één stopcontact laten verleggen.
dinsdag 26 mei 2020

Trap renoveren

Onze rechte steektrap moet gerenoveerd worden mbv overzettreden en stootborden. Inclusief verlichting en trapleuningen, de trap is gemaakt van hout.
donderdag 21 mei 2020

Windveren repareren

Goedenavond, sinds kort zijn we verhuist naar een woning het het jaar 1926. Helaas is de windveer aan de achterkant (helemaal onderaan) beschadigd. Graag zou ik van u een prijsopgave willen ontvangen wat de kosten zjjn dit te laten repareren.(foto toegevoegd aan deze aanvraag) Bij voorbaat dank!
maandag 18 mei 2020

Dubbele stalen/ metalen deur plaatsen in boog in dragende muur

Ik heb een boog van de woonkamer naar de eetkamer. Deze boog zit in een dragende muur van ongeveer 30 cm en ik vind dit lelijk. Ik heb iemand laten komen om te kijken of het mogelijk is de boog recht te maken en er dan een deur in te laten plaatsen, maar dan wordt de constructie zo ingewikkeld en er komt zoveel puin, dat ik opzoek ben gegaan naar andere opties. Ik ben op een andere oplossing gekomen en dat is om een stalen of metalen dubbele deur met glas in de boog te laten plaatsen. De deur moet in een boog komen. is ongeveer 180 cm breed en laagste punt start van de boog is 190 cm en hoogste punt boog is 210 cm. De boog gaat heet geleidelijk. Is dit mogelijk en wat zou dit ongeveer gaan kosten?
zaterdag 16 mei 2020

Lambrisering hal en een garderobe kast

Ik wil graag een lambrisering van 120cm hoog in de hal laten plaatsen en een garderobe kast laten maken in de hal.
woensdag 29 april 2020

Dakraam plastsen

Ik wil graag een dakraam laten plaatsen in mijn zoldermuur op de tweede verdieping. Ik heb nog totaal geen idee over de afmetingen en dergelijke, laat mij graag adviseren.
dinsdag 28 april 2020

Bestaande kunststof achterdeur laten afhangen

Ik wil mijn bestaande kunststof achterdeur opnieuw laten afhangen. De deur zit namelijk scheef in het kozijn. Het is een deur is van kunststof met een drie puntsluiting (waarvan de bovenste pin er niet meer is).
maandag 27 april 2020

Eiken boogdeuren en kozijn leveren en plaatsen, met en zonder glazen

Wij zijn een oude stal aan het restaureren en willen graag informatie/advies over aanschaf van massief eiken boogdeuren en kozijnen en het plaatsen ervan. Wij zijn de stal aan het ombouwen naar een woonhuis. Het gaat om 5 deuren die verschillend van maat zijn: 2 dubbele deuren met maten h 220 x b 140 cm, deze met glas (vorm van deuren aansluiten bij het huis). 3 enkele deuren h 220 x b 87 cm (2 hoeven niet met glas, vorm van deuren aansluiten bij het huis) (bij benadering). Graag zouden we een authentiek element van een stalraam terug laten komen in de deuren, dus er dient glas in verwerkt te worden. Het zijn allemaal binnendeuren. Er moeten nog muren gemaakt worden, daar heb ik een partij voor. Omdat wij nog niet weten wanneer de muren geplaatst worden vinden we het lastig inschatten wanneer we kunnen beginnen met het plaatsen van de deuren, maar dat zal dit jaar worden.
zondag 26 april 2020

Plafond vervangen

We willen graag het zachtboard plafond van de slaapkamers laten vervangen voor gips en afwerking. De kamers zijn ongeveer 8+10+12 vierkante meter.
zondag 19 april 2020

Plaatsen raamkozijn in garagemuur

Plaatsing kunststofraamkozijn van circa 100x200 cm. in muur van garage. Muur is spouwmuur, er moet gat in worden gemaakt en daar moet kozijn in worden geplaatst. Kozijn met raam/glas al aanwezig. Het gaat om de kosten van het werk.
zaterdag 18 april 2020

Draairichting van een raam wijzigen

Betreft een draaikiep raam ca 1.2x1m naar binnendraaiend met dubbelglas en op 1e verdieping in hardhouten kozijn. bj ca 2010. Probleem het raam draait nu de kamer in van muur naar midden in de kamer. graag omdraaien zodat raam naar binnen open draait naar de muur toe!
woensdag 15 april 2020

Vervangen boeidelen aan garage

Ik wil een gedeelte van de boeidelen aan mijn garage laten vervangen door een specialist in verband met houtrot. De diktee van het hout is 20 mm, lengte rond 10 meter.
zondag 12 april 2020

Houtrot in de schuifpui herstellen

De dorpel onder 2 ramen moet vervangen worden inclusief 2 lekke ramen. De schuifdeur is nog wel goed. Het gaat om ongeveer 3 meter onderdorpel
zaterdag 11 april 2020

Schuurdeur verbreden voor een motor

De huidige scheurdeur vervangen voor een bredere minimaal 120cm. Dit graag in overleg met de vakman
maandag 6 april 2020

Louvredeuren op maat laten maken

Ik wil graag louvredeuren /shutterdeuren op maat laten maken opnieuw voor op de slaapkamer. Het gaat om een totale breedte van 370 cm en een hoogte van 230 cm. De inbouwkast is verdeeld in 6 vakken in de breedte, dus het zou gaan om 6 of 3 deuren, maar voorkeur voor 6. Inbouwkast deuren, deuren daarvoor, shutterdeuren.
woensdag 1 april 2020

Vouwdeur op maat maken en plaatsen

Ik wil graag een vouwwand op maat laten maken en plaatsen tussen kamer en keuken. Er zitten nu harmonica vouwdeuren in, deze laat ik graag door u weghalen. Graag zou ik 4 kunststof panelen willen, eventueel met aan de onderkant wieltjes en het moet naar 1 kant geschoven kunnen worden. De afmetingen zijn: breedte is 1.59 m bij hoogte 2.29 m.
zondag 29 maart 2020

Zachtboard plafond laten vervangen

Ik wil in de woonkamer het zachtboard plafond laten vervangen door een plafond met gipsplaten. Dit moet ook weer netjes worden afgewerkt. Daarnaast in de badkamer ook het plafond vervangen. Al met al samen ca 32 m2. Het is de bedoeling dat de situatie in de badkamer vochtbestendig wordt, deze ruimte is 1.5 x 2.5m.

Partners

Partners van Casius