Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Overijssel.

1041 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 10x bergingsdeuren vervangen tbv vve, 4 seizoenen pui plaatsen, vervangen rot kozijn + opknappen alle kozijnen huis, veranda realiseren met plexiglas dak, schuifdeur plaatsen, nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder, hele huis de ramen en kozijnen vervangen met isolatieglas, trappen realiseren, deuren en kozijnen plaatsen 5 stuks, dakraam plaatsen en doorbraak maken, houten kozijnen en ramen vervangen door kunststof, onderdorpel buitendeur, schuifdeur en raam vervangen door natuurstenen dorpel, zachtboard plafond laten vervangen, vervangen kozijnen, zwevende trap naar vliering in nieuwbouwwoning maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, trappenbouw en traprenovatie of kozijnen, deuren en dakramen in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Overijssel:

woensdag 1 april 2020

Vouwdeur op maat maken en plaatsen

Ik wil graag een vouwwand op maat laten maken en plaatsen tussen kamer en keuken. Er zitten nu harmonica vouwdeuren in, deze laat ik graag door u weghalen. Graag zou ik 4 kunststof panelen willen, eventueel met aan de onderkant wieltjes en het moet naar 1 kant geschoven kunnen worden. De afmetingen zijn: breedte is 1.59 m bij hoogte 2.29 m.
zondag 29 maart 2020

Zachtboard plafond laten vervangen

Ik wil in de woonkamer het zachtboard plafond laten vervangen door een plafond met gipsplaten. Dit moet ook weer netjes worden afgewerkt. Daarnaast in de badkamer ook het plafond vervangen. Al met al samen ca 32 m2. Het is de bedoeling dat de situatie in de badkamer vochtbestendig wordt, deze ruimte is 1.5 x 2.5m.
zondag 29 maart 2020

Traptreden verbreden

We hebben een oude dichte trap die naar ons idee wat stijl is. Graag zouden we de treden wat dieper/breder willen. Het gaat om 15 treden. Hierna gaan we de trap bekleden.
donderdag 26 maart 2020

Bestaande erker vernieuwen

Wij hebben een bestaande erker aan de voorzijde, deze moet vernieuwd worden. Het gaat vooral om de kozijnen en de ramen. Graag zouden wij van een of meerdere aannemers een vrijblijvende offertes ontvangen.
woensdag 25 maart 2020

Kattenluik dichtmaken in een hardhouten buitendeur

Ik wil een kattenluik laten verwijderen en dichtmaken in een hard houten buitendeur.
woensdag 18 maart 2020

Trapleuning smetplank

Graag wil ik twee smetplanken laten maken ,een lange en korte en ook graag bevestigen , schilderwerk kan ik zelf wel doen. Op dit moment zitten de leuningen namelijk tegen gipsplanken aan. De afmetingen zullen ongeveer 3 meter, de ander 1.5 meter voor de bocht in de trap ze mogen.
woensdag 4 maart 2020

Vlizotrap laten plaatsen

Wij willen graag een vlizotrap laten plaatsen, De maten zijn Hoog vanaf bovenkant gat 225 cm Hoog vanaf onderkant gat 216 cm Het gat zelf in 87, 5 cm bij 83,5 cm
woensdag 4 maart 2020

Zolderraam inclusief zonwering en verduistering plaatsen

Zoek iemand voor het plaatsen van een zolderraam/tuimelraam inclusief zonwering en verduistering. Momenteel is het gewoon een wand dus er dient nog een gat gemaakt te worden.
woensdag 26 februari 2020

Schuurdeur zonder glas vervangen

Betreft vervangen simpele buitendeur van ongeveer 2.10 m zonder ramen van een schuur. Woning uit 1963 met een aanbouw/ schuurtje. Vervangen voor een simpele houten deur, zo goedkoop mogelijk. Hoeft niet afgelakt te worden, dat doe ik zelf wel. De deur laat ik door jou weghalen, het afvoeren doe ik zelf.
dinsdag 25 februari 2020

Lichtkoepel plaatsen

We willen een lichtkoepel laten plaatsen in het platte houten dak, het is redelijk nieuw (8 jaar oud). De afmetingen van de lichtkoepel zijn afhankelijk van de prijs. Ik zit te denken aan een prijs rond € 240 voor een lichtkoepel van 1.00 bij 1.50 m, deze prijs mag iets afwijken. Kan dat ook bij jullie? Het gaat om een vakantie huis van ons.
maandag 24 februari 2020

Plaatsen dakramen en zolder isoleren

Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen van 2 dakramen in een schuin dak. Afmetingen van het dakraam 134x140. Ook willen wij de zolder goed laten isoleren en een plafond laten plaatsen. De huidige situatie is dat er 1 klein dakraampje zit. De zolder is afgetimmerd met gipsplaat met daar achter steenwol.
maandag 10 februari 2020

Stormschade carport repareren, polyester golfplaten vervangen

Op 9 februari is het licht doorlatende polyster golfplaten dak van mijn carport gewaaid (afmeting 4 x 5 meter). Houten balken en stalen steunprofiel is verder in takt. Alleen latten waar aluminium hoekprofielen op bevestigd waren moeten vervangen worden want die hebben te veel geleden.
zondag 9 februari 2020

WC raam vervangen

Ik wil graag een wc raampje laten zetten. Er is al een houten kozijn aanwezig, daar zit nu een houten luikje in. De afmetingen van het luikje zijn circa 29 bij 30. Het raamwerk wil ik graag dubbelglas van hoge kwaliteit hebben. Het moet ook open kunnen.
maandag 3 februari 2020

Lijmresten van trap verwijderen

Vloerbedekking is van trap verwijderd, maar lijmresten moeten nog verwijderd worden. Wij willen dit graag door jullie laten verzorgen, zodat de trap verfklaar gemaakt wordt. Trap bestaat uit 14 treden. Oppervlakte onbekend. Trap is gesloten en gedraaid.
donderdag 23 januari 2020

Koof in de keuken laten maken voor een afzuigkap en spotjes

We willen graag een koof van 283 x 120 cm laten maken voor een afzuigkap en spotjes.
maandag 13 januari 2020

Voorzetwand plaatsen voor tv ombouw

Voor de betonnen wand wil ik een voorzetwand plaatsen voor mijn tv, geluidsbar en elektrische open haard. De wand zal 2.10 meter breed en 2.70 meter hoog gaan worden. De diepte is 40 cm. De wand dient net als de betonnen wand geschilderd te worden zodat dat 1 wordt. Zie voorbeeld foto.
maandag 13 januari 2020

Leveren en vervangen van voor- en achterdeur

Het gaat om het vervangen van de voor- en achterdeur, waarbij van belang is dat de klus wordt uitgevoerd volgens de subsidie isolatie voorwaarden. Voordeur in maat: 925 * 2175 mm. Achterdeur in maat 875 * 2085 mm. Met hr ++ glas en 3 punts sluitwerk.
maandag 6 januari 2020

Raam buitenmuur

Graag laat ik een raam plaatsen van ongeveer 60/30 cm op een blinde buitenmuur. Het raam komt in de badkamer. Het raam wijst niet naar de voor- of achterkant, maar naar een dooie plek waar niemand het ziet. Van binnen is de plek makkelijk te bereiken, van buiten niet.
vrijdag 20 december 2019

Steile trap minder steil maken

Wij hebben een oud huis gekocht. Dit huis zijn wij aan het opknappen maar wij vinden de trap heel steil. Naar boven lopen gaat nog wel, maar naar beneden lopen sta ik op mijn hakken en de voorkant van mijn voet hangt in de lucht. Wat voor oplossing kunnen jullie mij aanraden?
dinsdag 10 december 2019

Verwijderen garagedeur en realiseren kozijn en deur als voorgevel

Gaat om een garage met 3 klapdeuren. Deze wil ik vervangen door een gevel met 1 deur en een raam. Dit kan eventueel in het bestaande kozijn. De gevel moet dus opgevuld worden door gevelbekleding. Bij voorkeur ook de deur en het raam laten plaatsen. Het zou gaan om ongeveer 10 m2. De Deur eruit en het nieuwe raam / deur erin met gevelplaten.
vrijdag 6 december 2019

Sloten plaatsen

We hebben nu normale nachtsloten op de voordeur. Deze wil ik vervangen voor een sleutelversie welke dus ook aan de buitenzijde af is te sluiten. Verder nieuw beslag op de deur.
donderdag 28 november 2019

Trap zandstralen

Een rechte houten trap die meerdere lagen verf en oude lijm heeft laten zandstralen. (Ongeveer 18 treden)
maandag 18 november 2019

Voordeur van Praxis klemt

In het voorjaar heb ik een voordeur van Praxis laten plaatsen. Tot een paar weken geleden ging alles redelijk, maar nu klemt hij ontzettend. Het is geen doen meer. Het is een hardhouten deur met glas in lood raampje in het midden. De deur heeft 3-punt sluiting en een extra tocht dorpel aan de onderkant van de deur. Ik heb degene gevraagd die de deur geplaatst heeft, maar die heeft geen tijd. Dit is echter voor ons geen doen. Bovendien slecht voor de deur. Graag hoor ik van u wanneer het verholpen kan worden. Donderdag of vrijdag of maandag is wat mij betreft mogelijk. Graag, heel graag, zo spoedig mogelijk.
maandag 11 november 2019

Trapleuning vervangen

De houten, open trap in de hal heeft aan de open zijde een wat gedateerde houten leuning met gedraaide dikke spijlen. Die zouden we willen vervangen voor een strakkere zwarte leuning/spijlen tegelijk met de leuning aan de muurzijde. Dit moet passen bij de industriële deur naar de hal (staal met glas, kleur 9004). Hoelang de trapleuning ongeveer is, durf ik niet te zeggen. Het is wel steiler dan de standaard trappen. De plafondhoogte is 2.45 m. Ik kan de oude trapleuning eventueel afvoeren.
maandag 11 november 2019

Metalen voordeur plaatsen

Ik zou graag een simpele metalen voordeur willen hebben. Met afmetingen 197×82×197×82 mm (kozijn afmetingen). Het slot zal ik er zelf in schroeven. De deur moet naar binnen draaien. Ik ontvang graag een offerte.

Partners

Partners van Casius