Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zwevende trap met draai naar rechts maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zwevende trap met draai naar rechts maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zwevende trap met draai naar rechts maken

Plaatsen van een trap

Ik wil een rechte houten trap of zwevende trap van ongeveer 2,20 meter laten plaatsen. Er dient een muurplaat geplaatst te worden om de druk te verdelen. De vloer boven wordt gedragen door dikke balken van 30 cm ongeveer. De trap moet wat stijler.

Zwevende trap met draai naar rechts maken

Wij willen onze huidige trap vervangen en verplaatsen. Trapgat blijft op huidige plek, maar vanaf de andere kant omhoog en met een bovendraai naar rechts. Wij willen graag een zwevende trap, maar is dit überhaupt mogelijk gezien de draai die we boven willen en het feit dat de trap tegen een recht muur geplaatst moet worden. Foto meegestuurd. Op de foto genomen vanaf de verdieping ziet u iemand staan, hier willen we straks de trap op en af gaan. Plafond hoogte (begaande vloer tot onderkant plafond) is 246 cm, hoogte vloer nog onbekend, trapgat is 194 cm lang, 90 cm breed. Is het mogelijk hier een zwevende trap te realiseren en wat zouden de kosten zijn ongeveer met een goede slijtvaste houtsoort en wat is de aanlooptijd tot verheel installatie?

Zwevende bamboe trap plaatsen

Graag ontvang ik info over een zwevende trap voor mijn nieuwbouwhuis in Mook .

Zwevende trap tegen betonnen binnenwand

Een zwevende trap tegen een prefab betonnen binnenwand, hoogte niveau ongeveer 3 meter.

Simpele zwevende houten trap plaatsen

Ik wil graag de vaste trap van de begane grond, laten vervangen door een 'simpele' zwevende trap van hout.

Vrijdragende of zwevende trap plaatsen

Ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen voor een trap. Treden zwart (hout/kunststof) van maximaal 6 cm dik x maximaal 90 cm breed, 13 of 14 treden rechte steektrap en trap met onderkwart.

Zwevende trap laten monteren

Ik wil graag een offerte ontvangen voor de levering en montage van een zwevende trap met een hoogte van 220 cm.

Zwevende ijzeren of houten trap plaatsen

Ik wil graag een zwevende trap afhankelijk van de prijs moet deze van gegalvaniseerd ijzer, brut ijzer of hout worden. De hoogte is 2.50 meter.

Zwevende houten trap plaatsen

Zwevende trap van hout. 14 treden, ongeveer 3 meter

Zwevende hoogslaper of videbed laten maken

Wij hebben een woning gekocht en krijgen daarvan eind mei de sleutel. We willen daar in de slaapkamer voor onze dochter graag een videbed laten maken voor een matrasmaat van 90 x 200 cm. De breedte van de kamer is ongeveer 209 cm, de lengte is 249 cm. Het dak loopt daar schuin, de hoogste maat is 405 cm, de laagste maat 280 cm. Er lopen daar verwarmingsbuizen over de muur op een hoogte van ongeveer 262 en 287 cm. Daar moet met het plaatsen van de constructie rekening mee worden gehouden. We willen het bed in blank hout of wit geschilderd. De plaats van de trap moet in overleg bepaald worden. De woning kan nu niet worden bezocht, maar er staan foto's en plattegronden op internet bij www.qmakelaars.nl. We ontvangen graag uw advies en een prijsopgave.

Partners

Partners van Casius