Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zwevende trap met draai naar rechts maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zwevende trap met draai naar rechts maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zwevende trap met draai naar rechts maken

Houten trap

Naar welk type trap bent u op zoek? Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap met één of meerdere draaien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Oud huis de trap is smal en trede ook heel smal. Een draai boven. Huis uit 1912. Graag een zwevende trap indien mogelijk.

Houten trap

Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke basistrap Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Zwevende houten trap tussen begane grond woonkamer en aan te leggen vide. Hoogte 250-260 cm.

Moderne houten trap laten plaatsen

Ik zou willen weten wat het ongeveer kost om een open, houten trap (13 treden) op te knappen. Dat wil zeggen schuren, vullen, verven. Daarnaast ben ik ook nieuwsgierig naar wat het zou kosten om een compleet nieuwe zwevende trap met houten traptreden te plaatsen.

Stalen wenteltrap renoveren

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik heb nu een stalen zwevende wenteltrap met houten treden. Werkzaamheden: Van begane grond naar 1ste verdieping de treden aan muur bevestigen met boom plus trap dicht maken. Van 1ste naar zolder de nieuwe treden plaatsen en aan muur bevestigen. Deze trap blijft open.

Zwevende trap plaatsen

De draagmuur is van Porotherm keramische blokken, we willen graag weten of een andere draagmuur noodzakelijk is. De keuze voor zwevende trap is van beton of van hout. Aantal treden zijn 17 stuks van 90 cm breed.

Kleine metalen trap plaatsen

Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke trap Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het gaat om een kleine split level trap van 3 treden voor een nieuwbouwhuis oplevering mei 2019. Een zwevende trap lijkt ons mooi.

Hoogslaper laten maken

Ik wil graag een zwevende hoogslaper laten maken in de kamer voor een raam. Afmeting lengte 195 x breedte 95 x op een hoogte van 180 cm. Het plafond is 3 meter hoog. Graag met trap en bureauplank tegen de muur (breedte 95 cm) Ik zou graag willen weten of dat mogelijk is en wat dat ongeveer gaat kosten. Indien mogelijk te trap van metaal. Als bijlage een voorbeeld van de sfeer.

Plaatsen van een trap

Ik wil een rechte houten trap of zwevende trap van ongeveer 2,20 meter laten plaatsen. Er dient een muurplaat geplaatst te worden om de druk te verdelen. De vloer boven wordt gedragen door dikke balken van 30 cm ongeveer. De trap moet wat stijler.

Zwevende trap met draai naar rechts maken

Wij willen onze huidige trap vervangen en verplaatsen. Trapgat blijft op huidige plek, maar vanaf de andere kant omhoog en met een bovendraai naar rechts. Wij willen graag een zwevende trap, maar is dit überhaupt mogelijk gezien de draai die we boven willen en het feit dat de trap tegen een recht muur geplaatst moet worden. Foto meegestuurd. Op de foto genomen vanaf de verdieping ziet u iemand staan, hier willen we straks de trap op en af gaan. Plafond hoogte (begaande vloer tot onderkant plafond) is 246 cm, hoogte vloer nog onbekend, trapgat is 194 cm lang, 90 cm breed. Is het mogelijk hier een zwevende trap te realiseren en wat zouden de kosten zijn ongeveer met een goede slijtvaste houtsoort en wat is de aanlooptijd tot verheel installatie?

Zwevende bamboe trap plaatsen

Graag ontvang ik info over een zwevende trap voor mijn nieuwbouwhuis in Mook .

Partners

Partners van Casius